ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
18/08/2007, 12:32:17
Και γενικοτερα, μεσα σε δασικες εκτασεις, βλεπουμε σπιτια, σπιτακια και λοιπα!

Απο που και ως που, μεσα σε δαση, να κατασκευαζουν σπιτια! Στο κατω κατω, ειναι ιδιοκτησια κανενος????

18/08/2007, 18:02:19
http://www.youtube.com/watch?v=eW1n_xEUyA8
http://www.youtube.com/watch?v=q930h54KbQo

Edited by - PREDATOR on 18/08/2007 18:03:55

18/08/2007, 18:29:00
http://www.youtube.com/v/6-hRjcH6vTM">

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

19/08/2007, 13:35:10
Γειά σας παίδες και παιδοπούλες!

Χαχα!
Από τα Σκερτσάκια είναι το βιντεάκι, amalia μου?
Εγώ τουλάχιστον εκεί το είχα δει.
Αν είναι από εκεί, βρες και το επόμενο σχετικό...
Το θυμάσαι, ε?

Φίλε PREDATOR, τα θλιμμένα φωνητικά του δεύτερου τραγουδιού ούτε σε gothic τραγούδι δεν τα έχω πετύχει!
Φωνή που την έχει όμως ο τύπος!

In anticipation of my resurrection...

19/08/2007, 19:05:33
quote:

Γειά σας παίδες και παιδοπούλες!

Φίλε PREDATOR, τα θλιμμένα φωνητικά του δεύτερου τραγουδιού ούτε σε gothic τραγούδι δεν τα έχω πετύχει!
Φωνή που την έχει όμως ο τύπος!

Ισως, παραπεμπει σε "ευνουχο" της Ανατολης...

Μιαν ερωτηση... τον code του You Tube, πως τον περναμε στο "παραθυρο" εκει που απο μονο του εχει τα <...>, βαζω τα [...] ???

19/08/2007, 19:48:37
PREDATOR για να λειτουργήσει ο κώδικας του You Tube θα πρέπει να είναι ενεργή η html στα forums. Επειδή την έχουμε ανενεργή (λόγω προσπαθειών για επιθέσεις που είχαν γίνει παλιότερα) αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις τον κώδικα copy-paste όπως τον δίνει το YouTube στο μήνυμά σου και να μας ειδοποιήσεις μέσω email, ώστε να ενεργοποιήσουμε εμείς την html για το συγκεκριμένο μήνυμα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

20/08/2007, 07:32:34

Καλημέρα σε όλους!
Ελληνικό καφεδάκι σε κούπα τζιτζί, με το παξιμαδάκι!
Τι άλλο θέλετε?

quote:

Βρε λες?

kostakisΜέλος
20/08/2007, 09:01:58
Καλημέρα σε όλους

quote:
Βλέπεις η φωτιά μπήκε για ένα και μόνο λόγο: ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ.
Είναι τα "ανθρώπινα σπίτια" που θέλουν ΟΛΟΙ οι αθηναίοι να έχουν...
Είναι οι βίλες που θέουν ΟΛΟΙ τα καλής κοινωνίας καθίκια να έχουν...

+1 από τον Κωστάκη, φίλε OANNHSEA

quote:
Θα μπορούσες να αποχωριστείς όλα τα παραπάνω;
Επίσης: θα μπορούσες να συνεχίσεις να ζεις, εάν δεν ξεχνούσες ότι με κάθε "ανάσα" σου στην μοντέρνα σου ζωή, "σκοτώνεις" κάτι;

Μπορείς να αποχωριστείς ένα επαρκές ποσοστό... κάτι είναι κι αυτό. Άλλο βέβαια αν ορισμένοι θα σε πουν (όπως λένε και εμένα, που το πράττω) γραφικό ή παλιομοδίτη.

quote:
Απο τοτε, εχουν χτιστει πανω στην Πεντελη, 3 ολοκληροι οικισμοι... χωρια δηλαδη! Και υστερα, "κλαιγονται" για τα καμμενα σπιτια τους! Για τα κατεστραμενα δαση κανεις δεν "κλαιγεται"...

Φίλε PREDATOR αυτό μου θυμίζει την ρεπόρτερ που παρουσίαζε προ ημερών την προηγούμενη πυρκαγιά στα Μελίσσια και έλεγε "απειλούνται κατοικίες σε δασική έκταση". Το περίεργο είναι ότι εγώ αναρρωτιόμουν τι ακριβώς εννοούσε, μάλλον χαζός θα είμαι.

quote:

Ναι έρχεται η μέρα που θα δοθεί και το μήνυμα από το ελληνικό λαό!

Όπως δίνεται κάθε φορά; 85% στο δικομματισμό και ευχολόγια (ενίοτε και απειλές) για τρικομματική Βουλή;

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

fishfemaleΝέο Μέλος
20/08/2007, 09:08:26
Καλημέρα κι από εμένα
Ανήκω στις ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν πίνουν καφέ, γι' αυτό θα προτιμήσω ένα ποτήρι γάλα για πρωινό

kostakisΜέλος
20/08/2007, 09:42:40
Χαιρετώ και πάλι

quote:
Ανήκω στις ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν πίνουν καφέ...

Ωραία, γινόμαστε πολλοί...
Να κάνω και μία ερώτηση γενικής φύσεως; θα μπορούσε κάποιος να μου πει, βάσει ποιου νόμου υπάρχει το δικαίωμα προκήρυξης πρόωρων εκλογών, χωρίς κατ' ουσίαν να συντρέχουν λόγοι εκτάκτου ανάγκης; αναζήτησα ορισμένα στοιχεία στο Σύνταγμα, αλλά δε δικαιολογούν τη συγκεκριμένη δράση...

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

20/08/2007, 13:22:07
Καλημέρα και από μένα

βρήκα κάποιες πληροφορίες στην ναυτεμπορική αγαπητέ kostakis γι'αυτό που ρώτησες για τις εκλογές:

"Προκειμένου να προκηρυχθούν όμως οι εκλογές πριν εκπνεύσει ο τετραετής βίος της Βουλής, θα πρέπει -όπως ορίζει το Σύνταγμα- να προτείνει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διάλυση της Βουλής για την ανανέωση της λαϊκής εντολής, επικαλούμενος την αντιμετώπιση ενός εθνικού θέματος εξαιρετικής σημασίας (Αρθρο 41 του Συντάγματος).

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις εκλογές του Μαρτίου του 2004, που διεξήχθησαν λίγες εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί ο τετραετής κύκλος της κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης είχε ζητήσει από τον τότε Πρόεδρο, Κωστή Στεφανόπουλο, να διαλυθεί η Βουλή, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στο Κυπριακό. Τέσσερα χρόνια νωρίτερα, το 2000, όταν έγιναν και πάλι πρόωρες εκλογές, ο κ. Σημίτης είχε ζητήσει ανανέωση της λαϊκής εντολής, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το ζήτημα των όρων ένταξης της Ελλάδος στην ΟΝΕ.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τη Συνταγματική Αναθεώρηση του 1985, ουσιαστικά δεν διαθέτει πλέον τη δυνατότητα να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του πρωθυπουργού, ακόμη και αν εκτιμά ότι το προβαλλόμενο ζήτημα δεν είναι ύψιστης εθνικής σημασίας. Ωστόσο, παραμένει ο περιορισμός ότι δεν είναι δυνατόν να ζητηθεί η πρόωρη διάλυση και της επόμενης Βουλής για το ίδιο θέμα.

Τούτο σημαίνει, βέβαια, ότι ο κ. Καραμανλής δεν μπορεί να ζητήσει εκλογές λόγω εξελίξεων στο Κυπριακό. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, πάντως, ο πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να επικαλεσθεί ζήτημα εξωτερικής πολιτικής, αλλά θα ζητήσει ανανέωση της λαϊκής εντολής για την αντιμετώπιση των κρίσιμων εξελίξεων στην οικονομία."

Τώρα βέβαια μπορούμε να δούμε και αλλιώς το θέμα, το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί αρκετά γεγονότα, με αποτέλεσμά τους πολλοί δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι,οπότε υπάρχουν και δύο κάπως πονηρές εκδοχές για να προκηρυχθούν εκλογές :
1.Αισθάνονται ότι δεν θα βγούν και φορτώνουν τις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις στην επόμενη κυβέρνηση πχ: αποζημιώσεις για τις πυρκαιές(γιατί άλλο να εξαγγέλεις κάτι και άλλο να το εφαρμόζεις)
2.Αισθάνονται ότι δεν θα βγούν αν παραμείνουν στην κανονική ημερομηνία των εκλογών και κοιτάνε όσο το δυνατόν να κρατήσουν με το μέρος τους όσους ψηφοφόρους περισσότερους μπορούν, πριν συμβεί και τίποτε άλλο και τους χάσουν και αυτούς

Wolf
maraki8Μέλος
20/08/2007, 14:27:35
Καλησπέρες στο παρεάκι!Βλέπω επιστρέψαμε όλοι,σχεδόν,ε;άντε,καλή μας επάνοδο και τα κεφάλια μέσα!!!!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

20/08/2007, 18:42:59
quote:

fishfemale:

Καλημέρα κι από εμένα
Ανήκω στις ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν πίνουν καφέ, γι' αυτό θα προτιμήσω ένα ποτήρι γάλα για πρωινό

Δεν εισαι η μοναδικη... και μενα μου αρεσει παρα πολυ το γαλα, ειδικα αν ειναι κρυο-δροσερο!!!!

Αλλα σε ενα κερασμα, ποτε δεν λεω οχι!

quote:

amalia:

PREDATOR για να λειτουργήσει ο κώδικας του You Tube θα πρέπει να είναι ενεργή η html στα forums. Επειδή την έχουμε ανενεργή (λόγω προσπαθειών για επιθέσεις που είχαν γίνει παλιότερα) αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις τον κώδικα copy-paste όπως τον δίνει το YouTube στο μήνυμά σου και να μας ειδοποιήσεις μέσω email, ώστε να ενεργοποιήσουμε εμείς την html για το συγκεκριμένο μήνυμα.

Ευχαριστω Αμαλια... αλλα αφου ειναι ετσι, οταν χρειαστει, θα σου πω να το ενεργοποιησεις!!! Μεχρι τοτε, θα εναποθετω τα links...

20/08/2007, 18:47:47
quote:

quote:

Dying Incubus:

Βρε λες?

Aν και φαινεται Ανδαλουσιανος (εκ Ισπανιας)... παρολα αυτα, ποτε δεν ξερεις

20/08/2007, 19:25:55
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ .
ΚΡΙΟΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ.
21/08/2007, 07:46:18
Εσείς έρχεστε αλλά εγώ φεύγω για την τελευταία εβδομάδα διακοπών, ΜΑΚΡΙΑ από ανθρώπους...
Πάνω στα ήρεμα βουνά των Τρικάλων, στα δροσερά ποτάμια και στα σκιερά δάση...
Ααααχχχχχχ...
Θα γλυτώσω (ελπίζω) και τον καύσωνα...
Από την δεύτερα σας γρα΄φω καλό χειμώνα και τα κεφάλια μέσα...
21/08/2007, 10:45:00
Kαλημερα σας

quote:

ΟΑΝΝΗSEA

Από την δεύτερα σας γρα΄φω καλό χειμώνα και τα κεφάλια μέσα...

Ο χειμωνας, ισως αργησει να ερθει

21/08/2007, 19:07:19
Ξέρω τι γράφω Predator,
Καλό χειμώνα, με βροχέςμ καταιγίδες, κρύο, ανέμους δροσερούς, ΧΙΟΝΙΑ.
Νερά, πολλά νερά και ΚΡΥΑ...
ΑΥΤΟ!!! είναι καλός χειμώνας...
22/08/2007, 07:28:18
Καλημέρα σας!

Καλά να περάσεις, βρε OANNHSEA!
Καλό υπόλοιπο διακοπών!

Μη μας ευχηθείς όμως καλό χειμώνα, ευχήσου μας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Εντάξει, ας έρθει ο χειμώνας - με πολλά νερά όντως - αλλά στην ώρα του.

22/08/2007, 07:30:40
Καλημερίζω την παρέα
Που βλέπω με χαρά ότι μεγαλώνει!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!