- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα σας δω οπωσδηποτε παιδια.
...open minds are better minds!
Και πάλι θα σας ευχαριστήσω εκ μέρους του Esoterica.gr, ειδικά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνεται....
Αγαπητέ μου Νταβέλη...
Ξέρεις ότι ΠΟΤΕ μεταξύ μας δεν έχουμε συζητήσει, ΕΚΤΟΣ απο ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ στο περίφημο πάρτυ των Διδύμων των forums...
Ελπίζω να ΘΥΜΑΣΑΙ τι ΑΚΡΙΒΩΣ σε ρώτησα εκείνο το βράδυ...
Αν ΟΧΙ, πρόσπάθησε να θυμηθείς και ΤΟΤΕ θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ποιά θα είναι η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ απέναντι σε αυτό που τόσο γραφικά & χαριτωμένα εσύ αποκάλεσες "...είτε κράτος, είτε εκκλησία, είτε απλοί επισκέπτες, είτε "καταξιωμένοι ερευνητές", είτε κωλοσατανιστές, είτε, είτε..."
Ο σκοπός που θα προβληθεί το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Video είναι ΕΝΑΣ....
Είναι να ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ....
Τι θέλω να πώ με αυτό;;;
Καταρχάς να ΔΕΙΞΟΥΜΕ ότι όσοι ασχολούντε με ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ (παράξενα φαινόμενα, μεταφυσική κλπ), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ, ΦΑΝΑΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ, ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ...
- Οτι στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ (και εννοώ ΟΛΩΝ ΜΑΣ) διαδυκτιακό τόπο, ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΙΣΗΣ ΟΡΗΣ, αυτό που οι "άλλοι" θεωρούν στη καλύτερη των περιπτώσεων απλά "περιθωριακό", "αλλόκοτο", "παράξενο" κλπ κλπ...
- Οτι δίνουμε τη πρέπουσα βαρύτητα ΚΑΙ σοβαρότητα σε κάθε τι που μας παρουσιάζεται και με ΣΕΒΑΣΜΟ σκύβουμε για να το ερευνήσουμε...
- Οτι η έρευνά ΜΑΣ δίνει καρπούς...
Εάν έχεις ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ, πολύ θα ήθελα να την "ακούσω", αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν έχεις, ΟΥΤΕ εσύ φίλε μου, αλλά και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ...
Σχετικά με τις φοβίες σου τώρα...
Αλήθεια, ΕΣΥ πώς άρχισες να ερευνάς το θέμα;;;
Να εισχωρής σε βάθος;;;
Να θέλεις να ζείς ΕΚΕΙ τη ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ;;;
Σίγουρα ο Ιερός αυτός τόπος, η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ όπως τόσο χαρακτηριστικά ανέφερες και που άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτή σου η παρομοίωση, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ, θα συνεχίσει να δέχεται τους επισκέπτες του...
Θεωρώ (ίσως αυθαίρετα) ότι ΚΑΙ σε αυτό θα συμβάλουμε ΘΕΤΙΚΑ...
Σκοπός μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να δείξουμε το μέρος που έγινε η λήψη (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ), αλλά να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ" τοι είναι αυτό που ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ στο εν λόγο Video...
Aλήθεια, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ το Video αυτό, ΠΩΣ θα μπορούσαμε να θίξουμε την "ιερότητα του χώρου";;;
Και αναρωτιέμαι στο ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ στη σπηλία;;;
Ισως σε εκείνον, να ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η ΣΠΗΛΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απ'όσα αποκάλυψε σε ΕΜΑΣ...
Τι θέλω να πώ;
Πώς δε βρίσκω "σωστό" το λόγο σου σε σχέση με το τι ΜΠΟΡΕΙ να επακολουθήσει...
Σίγουρα την αυξημένη ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, θα έπρεπε να την είχαν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΕΝΤΑΙ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ...
Αλλά σε ΚΑΘΕ Ιερό Χώρο που έχει ΠΟΛΛΑ ακόμα να μας αποκαλύψει...
Πότε θα μας αποκαλύψει;;;
'Οταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ σκύψουμε με ΣΕΒΑΣΜΟ επάνω του και τον εξερευνήσουμε...
Τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ τότε ο εκάστοτε Ιερός Χώρος θα μας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ...
'Οπως ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΜΑΣ και τη περίφημη σπηλία...
Θέλω να πιστεύω, ότι ΕΔΩ κάνουμε μια ΑΡΧΗ...
Μια ΑΡΧΗ που θα έχει μαι ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (και δεν αναφέρομαι στη σπηλία)...
Μια συνέχεια με θέματα που μας ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Esoterica.gr
Να σημειώσω ότι έχουμε μια καλή εμπειρία απο τη τηλεόραση...
Δεν είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που θα βγούμε στο γυαλί...
Και σκοπός της ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ είναι να γινόμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ σε αυτό που κάνουμε...
Ελπίζω να σε καθησύχασα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης
quote:Αυτό το μηστήριο θα με φάει...!
Μια ΑΡΧΗ που θα έχει μαι ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Είμαι κι ανυπόμονο το φρούτο!
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Aredhel
Ai! laurië lantar lassi súrinen,yéni únótimë ve rámar aldaron!
Nα ξέρετε οτι οι θετικές σκέψεις, νομίζω όλων όσων αποτελούμε αυτή τη διαδικτυακή κοινότητα, θα σας συντροφεύουν στο αποψινό δύσκολο εγχείρημα
Bάλτε στη θέση τους τους κάθε είδους και ύφους γραφικούς που θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν ή να γελοιοποιήσουν το θέμα
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Πέθανε μια άλλη μέρα

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ..