- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
quote:
George_13 η φωτο απο τα ΡΑΚΟΥΝ δεν εμφανίζεται!(και τη θέλω!!!) όπως επίσης και οι φωτο του μικρου πρικηπα lencolas!c'mooooonnnn!!!!!!***DM***
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ GEORGE_13 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΠΗΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΞΑΝΑ.ΝΑ ΚΑΝΩ EDIT ΔΗΛΑΔΗ.ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΤΕ ΟΛΟΙ!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Θυμάστε λοιπόν, ένα παιδικό στο οποίο ο πρωταγωνιστής είχε στο χέρι του εμφυτευμένη μια κυκλική συσκευή που έμοιαζε με φακό κάμερας και την ονόμαζαν "φακό"? Θυμάμαι οτι πολεμούσαν γενικά εξωγήινους, αλλά δυστυχώς τίποτα παραπάνω. Ξέρει κανείς το όνομα?
Επίσης θυμήθηκα ένα παιδικό στο Junior's TV(κλασσικά) στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένα παιδάκι(μαζί με τα άχρηστα αδέρφια-ξαδέρφια του) που στην αρχή έπρεπε να προσέχει μια μηλιά με χρυσά μήλα (του πατέρα/βασιλιά), ένα απο τα οποία κλέβει ένα χρυσό πουλί, που ανήκει σε μια ανεκδιήγητη μάγισσα που για υπηκόους έχει 3 νυχτερίδες (Σιγά τ'αυγά, σιγά τ'αυγά!... Η μάγισσα, φυσικά! - και στο καπάκι μπάπ! τρώει σαβούρα το πιο μικρο νυχτεριδάκι)
Λοιπόν, ευχαριστώ προκαταβολικά, και περιμένω εναγωνιωδώς την απάντηση! Τα λέμε αύριο/μεθάυριο!
---------------------------
I embrace my desire
to swing on the spiral
Of our divinity
and still be a human...
[...]Ride the spiral to the end
and may just go where noone's been
Spiral out! Keep going!
Spiral out! Keep going!
ΛΥΠΑΜΑΙ...
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΠΕΙΔΙΑ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΗΣΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
quote:
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ? -ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ-
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΠΕΙΔΙΑ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΗΣΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ!![]()
![]()
ΩΣΤΟΣΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....

Edited by - DAGON on 24/11/2005 02:31:10