- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ονομάζουν Κουνταλίνι.Πρόκειται για το ιδιο ακριβως.
Οταν λέμε<<θα ανυψωθεί η δύναμις κουνταλίνι>> ή λέμε
<<θα ενεργοποιηθεί ο Ιχώρ>>,μιλαμε για το ιδιο πράγμα.
Αυτο το τεράστιο κενό στην γνώση του DNA οσον αφορά την
σύστασή του και την καταγωγή του,μπορεί να σημαίνει ολα αυτα
που λέτε και οι δυό σας Αλεξ και Νοτιρκ και ειμαι κι εγω
συγκλίνων,μπορεί ομως και να ειναι εντελώς άλλες άγνωστες
παράμετροι.
Εν αναμονή...
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
ΑΠΟ ΜΕΣΑ?
quote:
-Φιλε Alex,συμφωνω και αν μου επιτρεπεις να συμπληρωσω,οτι λογω οικονονομιας τιποτα δεν υπαρχει αχρηστο στη φυση.Αν λοιπον το 98% του
DNA ηταν αχρηστο η ιδια η φυση θα το ειχε αποβαλη.Αρα καποιο σκοπο
εξυπηρετει και αυτος κατα τη γνωμη μου ειναι η επικειμενη αφυπνιση
του.Και αυτη η αφυπνιση μπορει-παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη-
να επιτευχθει με την ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.
-Αυτα με καποια ενσταση για την Κουνταλινη.
Αυτό ακριβώς Νόρτικ,απο την στιγμή που υπάρχει εκεί δεν είναι τυχαίο,έχει κάποιο σκοπό,όλα στην φύση έχουν κάποιο σκοπό και πόσο μάλλον το 98% του dna του ανθρώπου.Είναι παράλογη η σκέψη οτι η φύση δημιούργησε μια τόσο μεγάλη ποσότητα δυνατοτήτων απλώς και μόνο για να υπάρχει εκεί!
quote:
Εμεις οι Ελληνες το λέμε Ιχωρ,άλλοι λαοί το
ονομάζουν Κουνταλίνι.Πρόκειται για το ιδιο ακριβως.
Νικόμαχε εγώ είχα ακούσει οτι το ιχώρ υπάρχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους Έλληνες,και όχι οτι είναι απλώς μια άλλη ονομασια της περίφημης κουνταλίνης.
Είναι αυτό που διαφοροποιεί έναν έλληνα απο έναν μη έλληνα.Σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές αυτών των θεωριών.
Edited by - alex22 on 09/07/2011 18:23:09
quote:
Εμεις οι Ελληνες το λέμε Ιχωρ,άλλοι λαοί το
ονομάζουν Κουνταλίνι.Πρόκειται για το ιδιο ακριβως.Οταν λέμε<<θα ανυψωθεί η δύναμις κουνταλίνι>> ή λέμε
<<θα ενεργοποιηθεί ο Ιχώρ>>,μιλαμε για το ιδιο πράγμα.Αυτο το τεράστιο κενό στην γνώση του DNA οσον αφορά την
σύστασή του και την καταγωγή του,μπορεί να σημαίνει ολα αυτα
που λέτε και οι δυό σας Αλεξ και Νοτιρκ και ειμαι κι εγω
συγκλίνων,μπορεί ομως και να ειναι εντελώς άλλες άγνωστες
παράμετροι.
Εν αναμονή...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
ΑΠΟ ΜΕΣΑ?
===============================================================
-Τωρα που μπη κα στο χορο,θα χορεψω,εστω και αυτος ειναι πεντοζαλι,
που με δυσκολευει,προτιμω το ζειμπεκικο.
-Ελαχιστα γνωριζω περι Ιχωρ,για την Κουνταλινη ξερω οτι ειναι
η κοιμωμενη υπερενεργεια-διορθωστε με αν κανω λαθος-την οποια οντως
εχουν ολοι οι ανθρωποι.Μεχρι εδω καλα παμε....Απο εδω αρχιζουν τα δυσκολα...Καποτε πριν απο χιλιαδες ισως εκαντονταδες χιλιαδες χρονια
ηρθαν στη γη καποια υπερεξελιγμενα οντα και παιξανε(;) με το δικο τους και με το DNA του γηινου οντος που τους ταιριαζε.
-Αυτο δεν επρεπε να γινει...το θειο εργο προεβλεπε οτι το Ουρανιο
ον μονο πνευματικα επρεπε να οδηγησει το γηινο για το ξυπνημα της κουνταλινης και οχι με επεμβαση στη σπονδυλικη του στηλη(καλαμι του Προμηθεα-οφις της Ευας)...θα συνεχισω λιγο μετα με καλει το καθηκον..
συγνωμη
-
quote:
ΝικόμαχοςΚυρ Μάριε
Τι σχέση έχουν τα μύδια με τα στρείδια ξέρεις? Κατά τσαρλατάνο ΔαρβίνοΤι αντιεπιστημονικές αρλούμπες είναι αυτές περί συσχέτισης του ανθρώπινου DNA και των «Ανδρομέδιων» .
Των ποιών των των «Ανδρομέδιων», μιας και οι «Αριανοί» μπαγιατέψανε.Ε Λ Ε Ο Σ
«Καλά να τα πιστεύουν τα μωρά, μα και γάιδαροι με μια πήχη ουρά» Κ.Βάρναλης
quote:
Νοτιρκ-Τι ειναι αυτο που κανει, ωστε αυτη η ελαχιστοτατη διαφορα να
δημιουργει ΑΙΝΣΤΑΙΝ ;
Το νιονιό φίλε Νοτiρκ, το νιονιό.
Κάποιοι το έχουνε και το κρατάνε στο κεφάλι κάτω από τα μαλλιά για να μην τους το πάρει ο αέρας και φυράνει.
Άλλοι πάλι το βγάζουνε εκτός σώματος και κάνουν βόλτες.
Τι να κάνει το δόλιο φυραίνει με τον αέρα
quote:
gianipseftis
Κυρ Μάριε
Τι σχέση έχουν τα μύδια με τα στρείδια ξέρεις?
Ξέρω.
Με τα στρείδια σου σηκώνεται το...πανι.
Με τα μύδια σε σηκώνουν τέσσερις,αν ειναι απο Κίνα.
Σου το ξαναλέω.
Αν ακολουθείς πιστα την επιστήμη θα κάνεις άλλα 5.000
χρόνια να εξελιχθείς.
Αν ακολουθείς το πνευμα,θα εξελιχθείς,χθές όπως ο Σωκράτης
και οι λοιποί.
Η επιστήμη εχει περιορισμούς,το πνεύμα οχι.
ΑΠΟ ΜΕΣΑ?
quote:
Νοτιρκ-Τι ειναι αυτο που κανει, ωστε αυτη η ελαχιστοτατη διαφορα να
δημιουργει ΑΙΝΣΤΑΙΝ ;
Το νιονιό φίλε Νοτiρκ, το νιονιό.
Κάποιοι το έχουνε και το κρατάνε στο κεφάλι κάτω από τα μαλλιά για να μην τους το πάρει ο αέρας και φυράνει.
Άλλοι πάλι το βγάζουνε εκτός σώματος και κάνουν βόλτες.
Τι να κάνει το δόλιο φυραίνει με τον αέρα
==============================================================
-Η διαφορα ειναι,οτι αλλοι προτιμουν τον καθαρο αερα,εστω με τιμημα την πιθανη φυρα και αλλοι την κλεισουρα με τιμημα την σιγουρη μουχλα....διαλεχται...
[/quote]
Edited by - Notirk on 09/07/2011 19:51:45
Edited by - Notirk on 09/07/2011 19:53:14
Οι φήμες περι Ιχώρ λένε οτι το εχουν μόνο οι Ελληνες,
αλλά αποκρύπτουν οτι το εχουν ολοι οι ανθρωποι,με την
διαφορά,όπως λένε και δεν το ασπάζομαι,οτι ο Ελληνικός
ιχώρ,εχει το κατιτίς παραπάνω.
Δεν παύουν ολα αυτα να ειναι θεωρίες,μη αποδεδειγμένες
πέραν πάσης αμφιβολίας,οπότε είναι υπο διερεύνηση.
Νοτιρκ
Χρησιμοποιείς την λέξη πιστεύω και δίνεις στον συνομιλητή
σου,την εντύπωση οτι πράγματι ουράνια όντα,ήλθαν στο δικό
μας παρελθόν και ασέλγησαν στούς φυσικούς νόμους.
Πώς είσαι τόσο σίγουρος?
Μπορεί να μην είναι ετσι.Μπορεί να είναι.
Μέχρι να μάθουμε τηρούμε επιφυλακτική στάση,κάνοντας απλή
αναφορά στην άποψη αυτη και περιμένουμε επιβεβαίωση ή απόρριψη.
Τουλάχιστον αυτό πρεσβεύει η δική μου λογική.
ΑΠΟ ΜΕΣΑ?
Νοτιρκ
Χρησιμοποιείς την λέξη πιστεύω και δίνεις στον συνομιλητή
σου,την εντύπωση οτι πράγματι ουράνια όντα,ήλθαν στο δικό
μας παρελθόν και ασέλγησαν στούς φυσικούς νόμους.
Πώς είσαι τόσο σίγουρος?
Μπορεί να μην είναι ετσι.Μπορεί να είναι.
Μέχρι να μάθουμε τηρούμε επιφυλακτική στάση,κάνοντας απλή
αναφορά στην άποψη αυτη και περιμένουμε επιβεβαίωση ή απόρριψη.
Τουλάχιστον αυτό πρεσβεύει η δική μου λογική.
ΑΠΟ ΜΕΣΑ?
[/quote]
=================================================================
-Aν πω γνωριζω,φανταζεσαι τι εχει να γινει εδω;
-Πιστευω λοιπον,δηλαδη εχω την πεποιθηση,οτι υπαρχει κατι στο οποιο
ελπιζω.
quote:
-Aν πω γνωριζω,φανταζεσαι τι εχει να γινει εδω;
-Πιστευω λοιπον,δηλαδη εχω την πεποιθηση,οτι υπαρχει κατι στο οποιο
ελπιζω.
Εγώ πάντως είμαι απόλυτα σίγουρος οτι έχει συμβεί.
quote:
Για ΝικομαχοΝοτιρκ.....
....Μπορεί να είναι....
ΑΠΟ ΜΕΣΑ?
==============================================================
-Νικομαχε,απο σεβασμο στο προσωπο σου,μου ειναι κομματακι δυσκολο
να σου υποδειξω κατι,οτιδηποτε....
ομως,επιτρεψε μου παρακαλω να σου πω,οτι ειμαι σιγουρος οτι δεν διακυνδινευεις τιποτα αν επικεντροθεις στο : "Mπορει να ειναι".
Edited by - Notirk on 09/07/2011 21:42:13
ενδιαφέρουσα περίπτωση ακούγεται η Ολγα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως ενώ δεν την ενδιαφέρουν τα ξωτικά και οι νεράϊδες, ζήτησε τη γνώμη ενός gnome πριν την συνάντηση... ίσως είναι "ψυχικό" άτομο? κατάλαβες εσύ κάτι τέτοιο?
όσο για την αντιστοιχία με τις "φυλές" των ανθρώπων που έδωσε κατά
Ησίοδο, δεν έχει πολύ σημασία πως ονομάζονται αυτές, αλλά αν μπορούμε
να καταλήξουμε στο ίδιο συμπέρασμα για την προέλευση του ανθρώπου...
που θα πάει... θα καταφέρω να έρθω...
με όλη μου την αγάπη
Galadriel

bitch and bites
Συγνώμη για την παρεξήγηση..Διαβασα και καταλαβα.Οταν ελεγα για εκείνη την εμπειρία εννοούσα οτι οπως είσαι εσυ ξωτικο ετσι και εγω..
Οταν ελεγα διστακτικός εννοούσα με τους ανθρώπους γιατι επείδη δεν μπόρεσαν να δεχτούν το διαφορετικό εκαναν την ψυχή μου κομματια.
Και παλι ζητώ συγνώμη.
Η επικοινωνία μου περιορίζεται στα πλάσματα του αερα.Είχατε αναφερθεί στις δονήσεις των πλασμάτων,τον ενεργειακό παλμό.Εκπέμπω παρόμοιες δονήσεις(η τις έχω κατανοήσει,δεν ξερω ποιο απο τα δυο)και δεν έχω εξηγήσει ακόμα πως συμβαίνει.Θα ρωτήσω μολις νιώσω έτοιμος.Παντως η επικοινωνία γίνεται μέσα απο ενα τραγούδι που θυμάμαι οτι ακούω απο μικρό παιδι..Αυτο το τραγούδι τραγουδάω και νιώθω το απαλό αγγιγμα του αέρα.Ετσι έρχονται κοντά μου,αλλα σπάνια εμφανίζονται.
Οσον αφορά την αιθερική όραση αναφέρεται στο αιθερικό πεδίο και μέσα απο αυτήν βλέπουμε τον αόρατο κόσμο.Αλλα δεν γνωρίζω αν μεσα απο την αιθερική όραση μπορείς να δεις την αυρα.
Με αγαπη.
Διστακτικος με τις εμπειρίες μου έιμαι και κριτικος.Αν δεν ημουν σίγουρος δεν θα ανεφερα την εμπειρία που είχα.Με τίποτα δεν θα ηθελα να προκαλέσω κατι αρνητικό. Αλλα όπως ανεφερα συνέβησαν και άλλα όταν σε είδα.Και η εμπειρία τουλάχιστον για μένα ηταν τρομερά δυνατη.Το σώμα μου έτρεμε για αρκετη ωρα.
Με πολλή Αγαπη.
quote:
Αγαπητη Galadriel σου ζητω συγνώμη.Εχω την εντυπωση οτι σε έκανα να νιώσεις ασχημα..Πραγματικά δεν το ήθελα.Συγνώμη για την παρεξήγηση..Διαβασα και καταλαβα.Οταν ελεγα για εκείνη την εμπειρία εννοούσα οτι οπως είσαι εσυ ξωτικο ετσι και εγω..
Οταν ελεγα διστακτικός εννοούσα με τους ανθρώπους γιατι επείδη δεν μπόρεσαν να δεχτούν το διαφορετικό εκαναν την ψυχή μου κομματια.
Και παλι ζητώ συγνώμη.
κακώς ζητάς συγνώμη αγαπητέ και κακώς έχεις την εντύπωση πως με έκανες να νιώσω άσχημα...
και πάνω στην ίδια λογική κακώς άφησες να κάνουν την ψυχή σου κομμάτια...
καταρχήν, κανείς μα κανείς δεν μπορεί να μας επηρεάσει αν δεν το επιτρέψουμε,
κι έπειτα, αυτοί που για λόγους που έχουμε αναλύσει παραπάνω, που επέστρεψαν από την φυλή των ξωτικών, έχουν όλοι ένα κοινό σημείο:
δεν ρωτούν, έχουν μνήμη του τι είναι και αυτό τους οδηγεί...
μαζί με την κριτική σκέψη (γιατί ουδέν ευκολότερο του καβαλάν καλάμια
και τρέχειν σε δυσθεώρητα ύψη) η αυτοσυνείδηση τους είναι αρκετή ώστε
να μην ζητάει επιβεβαιώσεις...
Galadriel

bitch and bites
quote:
Παντως αγαπητη Galadriel μπροστα σου νιωθω πολύ ταραγμένος.Η εχεις νιωσει απερίγραπτο πονο η μέσα σου κρύβεται τρομερή ενεργεια.Δεν εχω σκοπο να σε προσβαλλω η κατι τέτοιο απλα ενιωθα έντονα οτι ήθελα να στο πω.Διστακτικος με τις εμπειρίες μου έιμαι και κριτικος.Αν δεν ημουν σίγουρος δεν θα ανεφερα την εμπειρία που είχα.Με τίποτα δεν θα ηθελα να προκαλέσω κατι αρνητικό. Αλλα όπως ανεφερα συνέβησαν και άλλα όταν σε είδα.Και η εμπειρία τουλάχιστον για μένα ηταν τρομερά δυνατη.Το σώμα μου έτρεμε για αρκετη ωρα.
Με πολλή Αγαπη.
μάλιστα....
το άν έχω πονέσει πολύ είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς και χωρίς να είναι ξωτικό... αρκεί να κάνει ένα γρήγορο "πέρασμα" σε σχετικά θέματα του φόρουμ... συγνώμη λοιπόν αν είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική σ'αυτή σου την διαπίστωση... έπειτα, για το αν έχω "τρομερή" ενέργεια... αυτό είναι κάτι που δεν νομίζω ότι αφορά την παρούσα συζήτηση, αλλά ούτε κι εμένα ιδιαίτερα γιατί δεν ψάχνω για επιβεβαίωση...
εν πάσει περιπτώσει, δεν έχω καταλάβει ποια είναι η εμπειρία στην οποία αναφέρεσαι και συγνώμη που επιμένω σ'αυτό αλλά θα μπορούσες να μας την εξηγήσεις λίγο περισσότερο?
Galadriel

bitch and bites
Για ποια εμπειρία ακριβώς μιλάς?Γι αυτο που είπα οτι εχω εμπειρίες με νεραίδες,την εμπειρία που είχα με εσένα η για το τι είμαι??Δεν καταλαβαίνω γι αυτο δεν μπορω να σου πω.Εξήγησε μου.
Μακάρι να ισχύει αυτο που λές,οτι κανείς δεν μπορεί να μας επηρεάσει εκτος αν δεν το θέλουμε.Ομως ο καθένας πλάθει την πραγματικότητα του,αυτο θα το ξέρεις σαν ξωτικό.Και εγω την έπλασα αδύναμη.Ισως αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό μου κόσμο.Ισως και αυτός να είναι αδυναμος.Παντως έχω προσπαθήσει να αλλάξω αυτό που ζω.και τα έχω καταφέρει μέχρι έναν βαθμό.Αλλα αφήνω να με επηρεάζουν γιατι οτι έχω μεσα μου το δίνω σε αλλους,ετσι ωστε να τους βοηθήσω να πλάσουν τα όνειρα τους και να νιώσουν όμορφα.Γι αυτο αναλώνομαι τόσο πολύ.
Μπορείς να είσαι όσο επιφυλακτικη θες και να πιστεύεις σε οτι προσταζει η καρδιά σου.Δεν έχω πρόβλημα καλή μου αρα μην ζητάς συγνώμη που είσαι επιφυλακτικη με όσα λεω.Ο καθένας πιστεύει οτι επιθυμεί,το θέμα είναι να βρεί την αγάπη μέσα του για να αγκαλιάσει τους γύρω του.
Παντως νιώθω τρομερό πονο αφού μπηκα εδώ.Δεν ξέρω γιατι.Ισως επειδή ζω στην φύση ηρεμα και απαλα και όχι στον αγχώδη τρόπο ζωης.Κατι απο αυτό μου μεταφέρεται.Δυστυχώς δεν μπορώ να σταματήσω την ροή της ενέργειας μέσα μου.Οτι και να κάνω αυτό δεν αλλάζει.Είναι η κατάρα μου και δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω.
Μπορει η ψυχή μου να είχε γίνει κομματια αλλα με τον χρόνο θεραπεύεται.Δεν είμαι τοσο αδύναμος όσο δείχνω.Η μνήμη υπαρχει.Απλα μερικές φορες δεν αντέχεις να αντιμετωπίσεις τα ίδια πραγματα δύο φορές.
Αυτό ήταν.Μετα επανήλθα.Και επειδή το έζησα πολυ εντονα δεν θα το σχολιάσω αλλο.Εσυ μπορεις να κρίνεις όπως θέλεις.Εγω απλα είπα τι συνέβη.Μίλησα αντικειμενικα και σου παρουσίασα τα γεγονότα.Απο εκει και πέρα δεν ξερω τιποτα αλλο.
έχουμε και λέμε λοιπόν...
αυτά που περιγράφεις αγαπητέ, ή είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας σου και έτσι διαμορφώνεις μία πραγματικότητα
ή είναι αποτέλεσμα συνειδητής διάθεσης για δούλεμα....
και στις δύο περιπτώσεις:
όπως ήδη είπα, εκείνη την ώρα ΔΕΝ ήμουν σε κατάσταση να κάνω "προβολή" σε ΚΑΝΕΝΑΝ...
επίσης, ΔΕΝ είμαι της Γης αλλά αντίθετα του Αέρα και αν είχες "δει" σωστά θα το είχες διαπιστώσει..
τέλος, κακώς με είδες σαν Βασίλισσα, γιατί αυτός είναι ένας τίτλος που δεν πήρα ποτέ (δεν είχα ποτέ υπηκόους αλλά μονάχα συντρόφους και συνταξιδιώτες στο Λόριεν) και δεν σκοπεύω να πάρω τώρα...
όσο για τα συναισθήματα... αυτά ίσως είναι και τα μόνο που περιγράφεις καλά... δεν ταλανίζομαι σε συναισθηματικές καταιγίδες, και αυτό που περιγράφεις ως απάθεια πολλές φορές με χαρακτηρίζει...
Galadriel

bitch and bites
Σε χαιρετω και ευχομαι φως.
Και σε εσένα Unseen.
Να είσαστε παντα καλα.