ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΡΥΩΝ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΚΡΥΩΝ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΜΙΧΑΗΛ18 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΜΙΧΑΗΛΝέο Μέλος
20/09/2003, 15:29:45
ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ FORUM.
ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ.

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΡΥΩΝ.
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ;

ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ (ΝΑ ΤΟ ΠΩ).
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ.

Υ.Γ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.

akiraΝέο Μέλος
21/09/2003, 00:19:24
Mιχαηλ
αν δεν σου ειναι κοπος θα μπορουσες να γραψεις με λιγα λογια σε τι αναφερεται ;
Ευχαριστώ

ΜΙΧΑΗΛΝέο Μέλος
23/09/2003, 00:55:03
ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE APO EKEI POY HMOYN.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΡΥΩΝ.
www.kryon.gr

(Ο Κρύων είναι μία οντότητα γεμάτη αγάπη, απλότητα και μεγαλείο. Οι διδασκαλίες του γίνονται μέσα από ανώτερες επικοινωνίες και έγιναν γνωστές στη Δύση μέσω των βιβλίων που εξέδωσε ο Λη Κάρρολλ Ο Κρύων έρχεται από την Κεντρική Πηγή και δεν έχει ενσαρκωθεί ποτέ στον πλανήτη. Το κύριο μήνυμα και ο σκοπός των διδασκαλιών του είναι να στηρίξει την πορεία των ανθρώπων προς την ατομική τους ενδυνάμωση δίνοντας πληροφορίες, πρακτικές, θεωρητικές και επιστημονικές, παραδείγματα και τεχνικές μέσα από τις οποίες μπορούν να το επιτύχουν.

Όντας δάσκαλος της Μαγνητικής Υπηρεσίας έχει αναλάβει –μαζί με την ομάδα του- την αναπροσαρμογή του μαγνητικού πεδίου της Γης ώστε να υπάρχει η δυνατότητα φώτισης όλων των ανθρώπων και μετάβασης του πλανήτη σε ανώτερη δονητική συχνότητα. Η μετακίνηση των μαγνητικών της Γης επιβεβαιώθηκε επιστημονικά λίγα χρόνια μετά την έκδοση του πρώτου βιβλίου του Λη Κάρολλ «Η Εποχή του Τέλους» όπου εκεί γίνεται αναφορά σε αυτό. Στην Αμερική όλοι οι χάρτες πλόηγησης αεροσκαφών και πλοίων έχουν αλλάξει και έχουν προσαρμοστεί στα νέα μαγνητικά δεδομένα.

Ο Κρύων ορίζει την ενδυνάμωση ως την κατάσταση πλήρους ισορροπίας ενός ανθρώπου δηλαδή μίας ισορροπίας πνευματικής, νοητικής, συναισθηματικής και βιολογικής. Αυτή η ισορροπία είναι η κατάσταση που εμείς οι άνθρωποι περιγράφουμε ως κατάσταση φώτισης ή ανάληψης. Ο Κρύων μας καθοδηγεί προς αυτή την πορεία του να φέρουμε μέσα μας «το πλήρες ενεργειακό μας φορτίο». Μιλά για το μεγαλείο ενός ανθρώπου που φτάνει να φέρει μέσα του όλη την οντότητά του δηλαδή τον ανώτερο εαυτό και να συνεχίζει να ζει σαν άνθρωπος τη ζωή του στη Γη.

Όπως λέει, κάνουμε όλοι οι άνθωποι αυτή τη περίοδο στη Γη μία κοινή πορεία: την πορεία να συναντήσουμε το Θεϊκό μας μέρος και να γίνουμε ένα μαζί του σε πλήρη συνειδητότητα. Αυτή την πορεία την ονομάζει «το οδοιπορικό της επιστροφής του Μιχαήλ Θωμά» όπου ο Μιχαήλ είναι το μέρος του Αρχάγγελου δηλαδή του Ανώτερου Εαυτού μας και Θωμάς είναι το μέρος του άπιστου Θωμά δηλαδή της ανθρώπινης υπόστασής μας που είναι γεμάτο αμφιβολίες. Η επιστροφή είναι η επιστροφή στην Πηγή μας, την Εστία μας αλλά όχι μέσα από θάνατο όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Η επιστροφή αυτή τη φορά είναι η συνειδητή ενθύμηση αυτής της Εστίας που υπάρχει πάντα για μας, μέσα μας και γύρω μας. Είναι αυτή η συνειδητή σύνδεση με αυτή την Εστία που μας δίνει όλη τη γαλήνη και την αίσθηση της επανένωσης που τόσο επίπονα ψάχνουμε. )

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ .
ΑΝΑΜΕΝΩ.

ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.

AIONΜέλος
23/09/2003, 09:38:44
ΚΡΥΩΝ Ε.Π.Ε. !!!
Αυτό τα λέει όλα...

AlithiaΝέο Μέλος
23/09/2003, 10:01:18
Δηλαδή αυτός ο τύπος επικοινωνεί μόνο με συγκεκριμένα άτομα που μεταφέρουν αυτά που λέει στους "πιστούς";

Πάντως καλο το μίγμα που χρησιμοποιούν. Λίγο από Χριστιανισμό, λίγο από την ιστορία με τους πίνακες του Ενώχ. Πολύ John Dee διαβάζουν αυτοί εκεί πέρα.

Ή πραγματικότητα είναι ότι δεν έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα αυτό, αλλά ακούγεται σαν ακόμα μια προσπάθια εμποροποίησης μιας θρησκείας με σκοπό το κέρδος.

- Η Γνώση πονάει, η Αλήθεια πληγώνει

23/09/2003, 15:50:45
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΜΑΔΑ Ε,ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ, ΦΟΥΡΑΚΙΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ **ΘΕΩΡΙΑ** ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ.

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΡΥΩΝ ΕΠΕ ΚΑΙ

quote:
Δηλώσεις συμμετοχής τρίωρου σεμιναρίου Παρασκευής: 50 €

Δηλώσεις συμμετοχής ημερήσιου σεμιναρίου Σαββάτου: 200 €

Για την κράτηση θέσεων, απαιτείται προκαταβολή 10 € για το τρίωρο σεμινάριο και

50€ για το ημερήσιο. !)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ TI NA ΠΩ.
ΜΟΥ ΦAIΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟ ΦΡΟΥΤΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΛΙΘΟΣΝέο Μέλος
05/11/2003, 21:44:27
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!

06/11/2003, 00:20:15
Εγώ πάλι, αναρρωτιέμαι:

Κρύων ή Ουράντια;
...και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί βέβαια.

Είναι τελικά τόσοι πολλοί οι φορείς της μίας και μόνης αλήθειας, που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

αυτή...που τα κατάφερε!

06/11/2003, 13:23:53
..Αμαλιτσα (+αναφερομαι σε ολους )...γιατι να διαλεξεις αναμεσα ΑΠΟ ΔΥΟ(ΜΟΝΟ)...;
ΜΙΑ η αληθεια,ΝΑΙ!(ειδες...συμφωνουμε βρε!)

βαλε ομως +μια σειρα προτεραιοτητας!
αναλογα με την ιδιοσυγκρασια του καθενα υπαρχει + ο δρομακος που βγαζει Σ' ΑΥΤΗΝ ...την μια αληθεια!
Αυτο ειναι το πρωτο σημαντικο που οφειλει καποιος στην ψυχη του
(κι οχι στα ματια των αλλων...)
Βρισκεις ποιος εισαι/Αισθανεσαι Ο,τι εισαι,
δε χανεσαι μεσα στις αληθειες των αλλων...

δυσκολη η URANTIA, μα συναρπαστικη ,ωστοσο μαλλον βαριεμαι να διαβασω επιστημονικη φαντασια
(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ "ΟΡΙΟΘΕΤΩ" )
+ να βρω + τον χρονο να την αποκωδικοποιησω...
NEXT!!
Ο Κρυων ,μ'ενδιαφερει , μα δεν νομιζω οτι θα εψαχνα προς αυτη την κατευθυνση στο τωρα μου...
NEXT!!!...

-αληθεια το παρον το τοπικ ειναι για να πουμε τη γνωμη μας(how boring!)
'η θα μαθουμε περισσοτερα γι' αυτον-ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ-
(!αυτο μαλλον θα ειναι ενδιαφερον!)

για να δουμε!-

φως!

ΜορφέαςΜέλος
09/11/2003, 23:18:51
Καλησπέρα σε όλους. Φίλε μου Μιχαήλ, έχω διαβάσει και τα 8 βιβλία του Κρύον, απο τα οποία τα τελευταία είναι στα Αγγλικά. Δεν θέλω να κρίνω καμιά ανώτερη οντότητα αλά στην πραγματικότητα αμφισβητώ πολύ την ανωτερότητα του. Έχω κάνει και τα EMF που είναι η θεραπεία του. Λοιπόν, γιανα πάρει το θέμα μια διαφορετική τροπή: Ο ΚΡΎΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΌΣ ΛΑΟΣ έχει λευκό κάρμα και οτι είναι ένας εκλεκτός λαός (βρωμάει λίγο η υπόθεση;. Όταν το διάβασα αυτό, αμέσωσ μετά ήρθε τελείως 'τυχαία' στα αυτιά μου οτι οι Αμερικανοί μπορούν και αναπαράγουν μηνύματα σε πολύ υψηλές συχνότητες. Αυτέσ τισ συχνότητες μπορούν να τις φτάσουν μόνο τα διάμεσα....
Δεν αμφισβητώ με κανέναν τρόπο την ύπαρξη της οντότητας του Κρύον αλλά έχω λόγους να αμφιβάλω ως προς την εγκυρότητα της επικοιωνίας. Εξάλλου πολλές φορές ο Κρύων αναφέρει τισ καταστροφές που θα ακολουθήσουν με την αλλαγή των πόλων. Χμμμμ, δεν είδα μέχρι τώρα καμιά καταστροφή.

Γενικά υπάρχει μια τάση καταστροφολογίας που θέλει να δώσει στην ανθρώπινη μάζα τον οραματισμό μιας κατεστραμένης γης. Ο οραματισμός λοιπόν έχει τεράστια δύναμη και εαν είναι μαζικός, ενεργοποιείται αμέσως.

Εποχή του Φωτός

XrisΝέο Μέλος
18/11/2003, 03:06:24
Φίλοι μου καλησπέρα και από εμένα,

Αισθάνομαι απλά την ανάγκη να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα που έχουν ειπωθεί και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θα ξεκινήσω απαντώντας στο Μορφέα. Μορφέα φίλε μου, επέτρεψέ μου να σου τραβήξω λίγο το αυτί, γιατί πιάνεσαι αδιάβαστος...

1. Ο Κρύων δεν είναι μία "ανώτερη" οντότητα όπως αναφέρεις. Είναι απλά μία οντότητα όπως όλοι μας που όχι μόνο δεν υποστηρίζει ότι είναι ανώτερη, αλλά συνεχώς επαναλαμβάνει σε κάθε βιβλίο του, ότι εμάς τους ανθρώπους(=τις οντότητες που έχουν επιλέξει να έρθουν στη Γη), μας θαυμάζει απεριόριστα και όπως ο ίδιος λέει, επιθυμεί να καθήσει στα πόδια μας.

2. Το EMF δεν είναι θεραπεία του Κρύων. Είναι εξισσορόπηση του μαγνητικού πεδίου ενός ανθρώπου προκειμένου αυτό να έρθει σε αρμονία με το μαγνητικό πεδίο της Γης. Γίνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και δεν είναι καν θεραπεία, γιατί δεν γίνεται σε αρρώστους, αλλά σε αυτούς που αισθάνονται ότι θέλουν βοήθεια προκειμένου να έρθουν σε αρμονία με τα μαγνητικά της Γης.

3. Ο Κρύων δεν υποστηρίζει την μοναδικότητα κανενός λαού ή έθνους. Αντίθετα, επαναλαμβάνει το ότι όλη η ανθρωπότητα έχει ένα κοινό σχέδιο. Αυτό το σχέδιο είναι η ανύψωση της δόνησης του πλανήτη Γη μέσω της φώτισης του ανθρώπινου γένους. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί, Έλληνες, Εβραίοι, Αμερικάνοι, Γιαπωνέζοι κλπ.

4. Όταν μιλάς για αλλαγές πόλων, μάλλον θα εννοείς την μετατόπιση των μαγνητικών της Γης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 1992 και της 31ης Δεκεμβρίου 2002. Ο Κρύων όμως αναφέρει ότι η αλλαγή αυτή έγινε προκειμένου να βοηθηθούν η άνθρωποι στην προσπαθειά τους για ανύψωση της φώτισής τους. Βλέπεις, ο Κρύων είναι μία οντότητα από τις πολλές που βρίσκονται σε υπηρεσία για να βοηθήσουν στην αποστολή τους τις οντότητες που έχουν έρθει στη Γη ως άνθρωποι.

5. Δεν υπάρχει καμία τάση καταστροφολογίας, όπως χαρακτηριστικά λες, ούτε αναφορά για επερχόμενες καταστροφές. Ίσα ίσα που ο Κρύων υποστηρίζει ότι έχουμε καταφέρει να αναστρέψουμε τις δυσοίωνες προβλέψεις για καταστροφή της Γης (επρόκειτο να γίνει το 2000) και αυτό λόγω της απρόσμενης καλής πορείας μας, τα τελευταία 50 χρόνια. Μάλιστα διαβαιβεώνει ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία καταστροφή στον πλανήτη.

(Διευκρινήσεις σε μηνύματα άλλων, Μορφέα σου αφήνω το αυτί... :)

6. Από τα πιο πάνω και μόνο, φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω ότι δεν γίνεται καμία προσπάθεια από τον Κρύων για δημιουργία νέας θρησκείας. Ο ίδιος μάλιστα παροτρύνει να πιστεύουμε όπου θέλουμε και να ασπαζόμαστε όποια θρησκεία επιθυμούμε. Ακόμα και τα ίδια του τα λόγια θέτει υπό αμφισβήτηση και μας προκαλεί να πιστέψουμε μόνο αυτό που η διαίσθησή μας λέει πως είναι σωστό. Επίσης θεωρεί ότι η ανύψωση έρχεται με προσωπική δουλειά του καθενός και όχι με σεμινάρια των 50 ή 100 ευρώ. Αυτά μάλλον είναι ανθρώπινα δημιουργήματα. Εδώ εκμεταλεύτηκαν τον Ιησού Χριστό...

7. Δεν υπάρχει "Κρύων ΕΠΕ" αλλά "Εκδόσεις Κρύων ΕΠΕ" που είναι ο εκδοτικός οίκος που κυκλοφορεί μεταξύ άλλων τα βιβλία της σειράς Κρύων. Απλά αυτό.

8. Το μήνυμα του Κρύων είναι η αγάπη. Παραθέτω ένα τυχαίο ένα απόσμασμα

"Η αγάπη, αγαπητοί, είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν. Αυτή η ενέργεια αγάπης δεν είναι μόνο αυτό που σας δίνει τη γαλήνη. Αυτή η ενέργεια αγάπης δεν είναι μόνο αυτό που σας ενδυναμώνει. Η ενέργεια της αγάπης είναι επίσης υπεύθυνη για τη σιγή σας όταν σας κατηγορούν για τις συμπαντικές αλήθειες, και την ίδια στιγμή είναι επίσης υπεύθυνη για τα πλέον μη φωτισμένα πράγματα που μπορείτε να φανταστείτε πάνω σε αυτόν τον πλανήτη! Γιατί η πηγή των καρμικών σας προβλημάτων είναι επίσης η αγάπη. Μπορεί μερικές φορές να παίρνει ένα παράξενο πρόσωπο, όπως αυτό του μίσους και του θυμού, αλλά η αγάπη είναι ο βασιλιάς του όλου σχεδίου. Έχει ουσία! Έχει πυκνότητα. Έχει λογική και κρίση. Είναι η ουσία του σύμπαντος και σας δίνεται απόψε."

Με αγάπη λοιπόν, σε όλους όσους αναρωτιούνται ποιος πραγματικά είναι ο Κρύων.

NeosΜέλος
19/11/2003, 14:16:56
...γνωριζετε για την αλλη περιπτωση του "δημητρυων" ο οποιος ειναι μια εξωγηινη οντοτητα οπου υποστηριζει οτι ο ανθρωπος ειναι βλακας αφελης και ευκολοπιστος.
...κι αν μπορειτε διαψευστε τον...

27/11/2003, 01:40:13
Φίλε Xris , στα γαφόμενά σου έχω να κάνω δύο παρατηρήσεις .
1. Αν διαβάσεις την αρχαία Ελληνική γραμματεία , θα διαπιστώσεις οτι πολά απο αυτά έχουν ειπωθεί χιλιάδες χρόνια πριν .
2. Η Αμερική του 21ου αιώνα είναι μία πολυφυλετική χώρα που κυριολεκτικά μαστίζεται από αιρέσεις και σέχτες καί θυμίζει ιστορικά την Ρώμη , το Βυζάντιο και την Τσαρική Ρωσία πρίν την διαλυσή τους (Βλέπε Ρασπουτίν , προφήτες κλπ) .
Γι'αυτό καλό είναι μεν να διαβάζουμε ορισμένα πράγματα , αλά να μην τα παίρνουμε και τοις μετρητοίς , ειδικά δε όταν προέρχονται από εκεί , καλά θα κάνουμε να είμαστε κουμπωμένοι φίλε μου .

XrisΝέο Μέλος
02/12/2003, 00:34:45
1. Καταρχάς τι σχέση έχει αν τα έχουν πει οι αρχαίοι Έλληνες πριν; Ποιος είπε ότι ο Κρύων ήρθε να μας μιλήσει πρώτος για όλα αυτά τα πράγματα; Ούτε καν ο ίδιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα.

2. Ειλικρινά, δε μπορώ να παρακολουθήσω τους συσχετισμούς σου. Ποτέ δεν υπήρξα τόσο διαβασμένος έτσι ώστε να μπορώ να κάνω τέτοιους ιστορικούς παραλληλισμούς. Έτσι κι αλλιώς όμως, δε μιλάμε για ξερές πληροφορίες προερχόμενες από κάποιο βιβλίο. Μιλάμε περισσότερο για συναισθήματα που αν δεν μιλάνε στην καρδιά σου, τοτε καλά κάνεις και είσαι κουμπωμένος. Και δεν είναι καθόλου κακό αυτό, αν έτσι είναι.

04/12/2003, 23:06:30
Καλέ μου Xris , ούτε κι΄εγώ είμαι τόσο διαβασμένος , η Ελληνική γραμματεία ειναι τόσο μεγάλη , που λίγοι μπορούν να το πούν αυτό .
Με αυτά που έγραψα ήθελα να πω ότι εμείς , δεν θα πρέπει να δίνουμε και τόση σημασία σ'αυτά που προσπαθούν να μας σερβίρουν οι πέραν του Ατλαντικού φίλοι μας , που μ'αυτόν τον τρόπο αποκοιμίζουν τον λαό τους .
Σήκω ένα πρωινό και ανέβα σ'ένα βουνό για να δεις απο κει επάνω την ανατολή του Ήλιου και την θέα απο ψηλά κι'ύστερα άσε τις σκέψεις να πετάξουν στο μεγαλείο της Θεότητας , ελεύθερα , μακριά απο τις θρησκείες τα καλούπια τους και προ παντός τους εκπροσώπους τους και τότε θα νιώσης τα ωραιότερα συναισθήματα του κόσμου , θα αισθανθής ότι και εσύ είσαι ένα αναπόσπαστο κομμάτι από αυτο το μεγαλείο του Δημιουργού που συμπεριλαμβάνει τα πάντα τόσο αρμονικά δεμένα και αλληλοεξατώμενα και θα νοιώσης την αγάπη ακόμα και για τα πιό ταπεινά δημιουργήματα της θεάς Φύσης . Τότε φίλε μου θα διαπιστώσεις οτι αυτά τα ξέρεις και απο μόνος σου και έν χρειάσεσαι καμία οντότητα made in USA να σου τα πεί.

XrisΝέο Μέλος
05/12/2003, 01:41:56
Αν είναι έτσι λοιπόν κι αν όλα τα γνωρίζουμε εκ των προτέρων από μόνοι μας όπως (σωστά κατά μία έννοια) λες, τότε ποιος ο λόγος να συνεχίζουμε την αναζήτηση; Τι ψάχνουμε αφού τα ξέρουμε όλα ήδη; Τσάμπα και ο Κρύων, και ο Ιησούς και ο Βούδας και όλοι τους. Ο Κρύων made in USA, ο Ιησούς made in Israel και πάει λέγοντας. Εμείς μόνο υπεράνω όλων των υπολοίπων ταπεινών, made in Greece!

Αφού είμαστε όλοι τόσο φωτισμένοι και υπεράνω βοήθειας, ας ανεβούμε στα βουνά, μπας και κατέβει τίποτα καλύτερο. Εγώ πάντως (κατά σύμπτωση) σε βουνό μεγάλωσα, οπότε θα προσαρμοστώ και γρήγορα... :)

05/12/2003, 23:08:54
Τότε δεν έχεις ανάγκη από ΚΡΥΟΝΕΣ Α.Ε , γνώθι σ'αυτόν .

PleiadesΝέο Μέλος
08/02/2004, 17:17:30
Γειά σου Μιχαήλ!
Στελνω την απαντηση μου καπως αργα καθότι τωρα έκανα sign up.
Θα ήθελα για αρχή να σου πω οτι δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα στη ζωή μας και όλα οδηγούν κάπου.Έτσι πιστευω οτι αυτο το βιβλίο οδηγεί κάπου όπως και αλλα βιβλία σε βοήθησαν στην αναζητησή σου και σε οδήγησαν σε αυτό.Μπορείς να εμπιστέυεσαι όσα σου έρχονται στην ζωή σου όταν μέσα σου υπάρχει η αγνή αναζήτηση.
Εχω διαβάσει τα βιβία του Κρύων και με άγγιξαν βαθιά.Ένιωσα την ενέργεια αυτής της οντότητας που εγώ την μεταφράζω ως αγάπη.Τα μηνύματα με βοήθησαν να προχωρήσω στο ταξίδι μου.
Υπάρχουν πολλα αγγελικα όντα σαν τον Κρύων που επικοινωνουν με τους ανθρώπους με σκοπό την ανατασή και εξελιξή τους.Υπάρχουν και όντα ύποπτα που επικοινωνούν όπως οι γκρίζοι.Υπαρχει διαφορά όμως στην αίσθηση αυτου που διαβάζεις.
Πολλά μπορούν να είπωθουν για τα μηνύματα αυτα,οπως ηδη έχουν ειπωθεί.Καθεμιά και διαφορετική προσέγγιση,ανάλογα το μέρος απο οπου λειτουργεί ο καθένας μέσα του.
Μόνος αληθινος σύμβουλος,η αισθησή σου.