- ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ??? - ασχετο !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ???
Εσύ wicca πόσο είσαι? Έχω μεγάλη περιέργεια...

και η παραδουλεύτρα και παραμάνα σου (η Valnta) είναι τόσο κακιά, που δεν κλείνει μάτι όλη την νύχτα προσπαθώντας να βρει τι κακία θα πει και θα κάνει την ημέρα.
Καλησπερα σας και καλη σας εβδομαδα
ΕΓΟ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙΝΕ ΕΜΦΝΑΙΣ ΟΤΟΙ ΔΑΙΝ ΕΧΟ ΤΑΙΤΟΙΩ ΠΡΩΒΛΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΟΙΜΑΙ 19
(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΜΑΛΛΟΝ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!)
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
quote:
Ωραία όλα αυτά... Το όμορφο Ναύπλιο... Η Ιρλανδία... Η ποίηση.... Η σοφία.... Η ανορθογραφία...
ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ???Εσύ wicca πόσο είσαι? Έχω μεγάλη περιέργεια...
Solve et Coagula
ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ "ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ..."
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΧΒΕ;
ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ (ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ )ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ.ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΗ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΟΣΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ..."
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ'ΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...
(ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΑΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ "ΚΡΙΤΙΑΣ" σ.σ. ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,ΤΟΝ ΜΕΓΓΙΣΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ ΕΝΝΟΩ...)
ΑΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ Σ'ΑΥΤΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
Καποδίστρια εύγε κοπέλα μου .
Κατ’ τ’ άλλα εγώ δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει η ηλικία , το επάγγελμα , ο τόπος διαμονής και άλλα τέτοια στοιχεία που ζητάτε ανοίγοντας Topic με αυτή τη θεματολογία .
Μου κάνει κάτι σε χρυσό κουφέτο και αν δεν το έχετε καταλάβει εδώ δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τέτοιου είδους θέματα αλλά με κάτι ποιο esoterico .
Αν κάποιοι φίλοι-ες θέλουν να γνωρίσουν τα στοιχεία κάποιου-ας μήπως και τους κάνει ως ……………….. συνομιλητής , τότε υπάρχουν και τα e-mail .
Ο κακός λύκος
quote:Δεν ξέρω, μπορεί να έχω κ πρόβλημα αλλά όταν βλέπω.......... το μυαλό μου οργιάζει...
μήπως και τους κάνει ως ……………….. συνομιλητής

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
Ο κακός λύκος
quote:
Καλά ούτε ο Ανδρέας όταν προσπαθούσε να εξηγήσει το γιατί τελικά είμαστε και μέσα στο ΝΑΤΟ και μέσα στην ΕΟΚ δεν τα είπε έτσι !!!!!!Καποδίστρια εύγε κοπέλα μου .
Κατ’ τ’ άλλα εγώ δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει η ηλικία , το επάγγελμα , ο τόπος διαμονής και άλλα τέτοια στοιχεία που ζητάτε ανοίγοντας Topic με αυτή τη θεματολογία .
Μου κάνει κάτι σε χρυσό κουφέτο και αν δεν το έχετε καταλάβει εδώ δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τέτοιου είδους θέματα αλλά με κάτι ποιο esoterico .
Αν κάποιοι φίλοι-ες θέλουν να γνωρίσουν τα στοιχεία κάποιου-ας μήπως και τους κάνει ως ……………….. συνομιλητής , τότε υπάρχουν και τα e-mail .
Ο κακός λύκος
Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό και ευγενή συνομιλητή μου και θα επισημάνω την χρησιμότητα των mail που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανείς για να μεταφέρει απόψεις τύπου "χρυσου κουφέτου" σε άλλους... με αγάπη πάντα!
Βαθιά τη νύχτα,τα μεσάνυχτα, με τ'ανοιχτά φτερά του ονείρου,πετά η ψυχή μου,σκλάβα ελεύθερη, στους μυστικούς κόσμους του απείρου..

quote:
ΑΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ Σ'ΑΥΤΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...
Αστους να λένε καλή μου φίλη αστους.
Βέβαια με σένα δεν είναι οτι αισθάνεσαι σαν παιδί... μα .. είσαι παιδί ακόμα...
Ακου 65...
Να πώ εγώ οτι αισθάνομαι σαν παιδί το καταλαβαίνω αλλά εσύ???
quote:
Χαίρομαι που έχουμε όλες(εεε!!ένα μέρος δλδ ηλικιών)εγώ είμαι νινάκι!!17χρονών και αγωνιώ να τελειώσω το σχολείο φέτος!!!(άσχετοοοο)
Και εγω ειμαι 20 χρονων και πηζω με τις εργασιες στο πανεπισηιμιο![]()
![]()
![]()
WHO DARES... WINS!
Βαθιά τη νύχτα,τα μεσάνυχτα, με τ'ανοιχτά φτερά του ονείρου,πετά η ψυχή μου,σκλάβα ελεύθερη, στους μυστικούς κόσμους του απείρου..
WHO DARES... WINS!
αχ...άντε , να δούμε πού θα ειμαστε σε μια χρονιά από τώρα...

Η ζωή μας τι είναι;Να: Λίγες ώρες που διαβαίνουν.Μόνο η πρώτη μας γεννά και όλες οι άλλες μας πεθαίνουν..