ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εξηγηση ονειρου!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Εξηγηση ονειρου!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jenny31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
jennyΝέο Μέλος
21/05/2004, 15:51:20
Hello guys...Θα ηθελα να σας αφηγη8ω ενα ονειρο που το εβλεπα απο μικρη(πριπου απο 16 χρονων)!Ημουν σε εναν κηπο,οπου γινοτανε καποια δεξιωση!Βεβαια ειχε πολυ κοσμο και γενικα το μερος ηταν ειδυλιακο,με κιωνες κα.Καποια στιγμη αρχιζω να ψαχνω για εναν αντρα... τον οποιο δεν τον εβλεπα στο προσωπο, αλλα δεν μπορουσα και να τον φωναξω γιατι δεν ηξερα το ονομα του.Ετσι λοιπον αρχισε το κυνηγητο...να ανεβαινω σε κυλιομενες σκαλες και αυτος να κατεβαινει!Να πηγαινω στο δωματιο του ξενοδοχειου-στο οποιο ουσιαστικα ημουν- και αυτος μολις να εχει φυγει!Καταλαβαινετε οτι η αγωνια στο κατακορυφο... να προσπα8ω να τον προλαβω και αυτος να φευγει χωρις να με κοιταει καν.Καποια στιγμη κατεβαινω παλι στον κηπο καιενω ειμαι μονη μου μεσα σε τοσο κοσμο, βαζω το καλαματα τοτε νιωθω ενα χερι στον ωμο μου.Πανω που πηγαινα να γυρισω για να δω ποιοσ ειναι....ΞΥΠΝΑΓΑ!!!!

Αυτο το ονειρο το εβλεπα κατα καιρους και μαλιστα οταν ειχα σχεσεις με διαφορους-οχι και πολλους ;-} αντρες.Καποια στιγμη σαν φοιτητρια γνωριζω ενα αγορι και απο την πρωτη εβδομαδα που ημασταν μαζι ξαναβλεπω το ονειρο, μονο που αυτην την φορα ηταν αυτος που εψαχνα..φωναζα το ονομα του και στο τελος οταν με ακουμπισε στον ωμο και γυρισα... ηταν αυτος!Του λεω τοτε <Σε εψαχνα> και απανταει <Και εγω σε εψαχνα!> και σκυβει και με φιλαει!

Για να τελειωνω...η σχεση μου με αυτο το παιδι ηταν πολυταραχη!Χωριζαμε και τα ξαναφτιαχναμε συνεχεια...και για να πω την αληθεια εγω τον εκανα να γυριζει πισω καθε φορα!Αυτην την φορα που ειμαστε παλι χωρισμενοι εχω στενοχωρεθει παρα πολυ αλλα δεν μπορω και δεν 8ελω να κανω κατι για να γυρισει!!!!

Οποιαδηποτε ερμηνεια ειναι καλοδεχουμενη...
Ευχαριστω πολυ που ειχατε την αντοχη να το διαβασετε ολο αυτο το κατεβατο!
ΦΙΛΙΑ

ΨΥΧΗΜέλος
21/05/2004, 16:19:33
ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ?
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΕΣΗ !!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΝΕΙΡΟΚΡΗΤΗΣ
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ
ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ
Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ ( ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ )
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΕΝΑ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://www.bouloukos.gr/pindex.htm

Υ.Γ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ...

ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ..........

jennyΝέο Μέλος
21/05/2004, 16:54:34
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ΨΥΧΗ!Θα προσπαθησω να ακολουθησω την συμβουλη σου!

Υ.Γ: Παιδια δεν χρειαζεται να ειστε και ειδικοι....απλα μια ερμηνεια!
Κατι!Οτιδηποτε!

21/05/2004, 20:48:33
Φίλη jenny
θα έλεγα ότι αυτό το όνειρο μάλλον έχει σχέση με τις προσδοκίες που έχεις από μία καλή σχέση. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινάει από τα 16 σου χρόνια (τότε που αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι για το άλλο φύλο πιό έντονα) και δείχνει ότι οι άντρες που γνώρισες μέχρι τον τελευταίο νεαρό δεν ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνες, γι αυτό και το κυνηγούσες συνέχεια και στο τέλος δεν έβλεπες κάποιον από αυτούς να σε πλησιάζει. Γι αυτό και μόλις γνώρισες το παιδί και προφανώς σου άρεσε περισσότερο από όλους τους άλλους, ηρέμισες και εικονοποίησες στο όνειρό σου αυτή την επιλογή (το πρόσωπο), ότι δηλαδή είναι αυτός που περίμενες και προφανώς εικονοποίησες και την επιθυμία σου (μέσω του διαλόγου) να είσαι και εσύ γι αυτόν, αυτή που περίμενε να γνωρίσει στην ζωή του.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

21/05/2004, 22:10:07
Συμφωνώ κι εγώ με την Ostria σχετικά με την ερμηνεία του ονείρου.

Επιπλέον θα πρόσθετα, πως καλό μεν είναι να βασιζόμαστε και να ακούμε τη φωνή της διαίσθησης, να περιπλανιόμαστε στους αόρατους κόσμους, αλλά με κάποιο μέτρο. Και όταν καταλήγει η περιπλάνησή μας αυτή να σχηματίζει μέγα χάσμα με την πραγματικότητα που ζούμε καθημερινά, μάλλον αποτελεί τρόπο φυγής και εκπλήρωσης αυτού που δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε στον ξύπνιο μας.
Οπότε, αξιολόγησε την τωρινή σχέση σου (αυτή που γράφεις πως μια χαλάει και μία ξαναφτιάχνει) με γνώμονα τι σου δίνει στον ορατό κόσμο - στην καθημερινότητά σου. Αλλά και το πως κάνει την ψυχή σου να νιώθει, όχι όμως επειδή η παρουσία του εκπληρώνει το όνειρο που είδες, αλλά αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και υπάρχει ψυχική αρμονία μεταξύ σας.

Κι αν ακόμα αποφασίσεις να τον πιέσεις για να γυρίσει, δεν είναι κακό, σημαίνει πως κάτι θέλεις ακόμη να πάρεις από την ψυχική αυτή συνδιαλαγή, κάτι πρέπει ίσως να καταλάβεις που σου έχει διαφύγει. Πάντως, να ακούς, να βλέπεις, να αφουγκράζεσαι γενικότερα την εσωτερική σου φωνή, χωρίς καν να της αντιπαραβάλεις το όνειρο (προσπαθώντας ίσως υποσυνείδητα να την επιρρεάσεις). Και όταν οι ζωηρές επιθυμίες κάποια στιγμή καταλαγιάσουν, θα σου πει εκείνη τι πρέπει να κάνεις.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

jennyΝέο Μέλος
24/05/2004, 16:34:02

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια!
Βεβαια για να ειμαι απολυτως ειλικρινης, γενικα βλεπω ονειρα που βγαινουν...δεν ηταν το πρωτο και σιγουρα οχι το τελευταιο!Μια φιλη μου που ασχολειται με τετοια θεματα μου ειπε οτι ειμαι δεκτης τετοιων μηνυματων γιατι ειμαι ανοιχτη σε αυτα!
Εγω πιστευω οτι η γραμμη μεταξυ στο πραγματικο και το εξωπραγματικο ειναι τοσο λεπτη που πραγματικα αναρρωτιεμαι αν ειναι καποιος τοσο σιγουρος για το που βρισκεται καθε φορα!

Μην ξεχνατε οτι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μονο το 10% των δυνατοτητων του εγκεφαλου μας....ή τουλαχιστον ετσι εχουν διαρρευσει οι επιστημονες!

Φιλια!!!!

CYBERMASTERΜέλος
25/05/2004, 01:42:18
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΗ JENNY ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΝΟΧΟΡΗΜΕΝΗ!!!
ΟΜΩΣ ΟΤΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΕΝΝΟΙΩΣΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΣΧΕΙΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ!!!(ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!!! ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ )
ΦΙΛΙΚΑ
CYBERMASTER

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

25/05/2004, 02:04:23
Συμφωνώ!!!

quote:
Αυτην την φορα που ειμαστε παλι χωρισμενοι εχω στενοχωρεθει παρα πολυ αλλα δεν μπορω και δεν 8ελω να κανω κατι για να γυρισει

Είναι δύσκολο να αποποιηθείς έναν άνθρωπο που ίσως και μόνον υποσεινήδητα νιώθεις πως μάλλον είναι η αδερφή ψυχή... κατά την άποψή μου.. άκουσε την εσωτερική σου φωνή αλλά κάνε κάτι να δεις αν αυτό που νιώθεις πράγματι ισχύει!!!

Πάντα με φιλική διάθεση..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Ant-miΜέλος
25/05/2004, 13:59:38
Βρίσκω όλες τις παραπάνω ερμηνείες πολύ ενδιαφέρουσες... Το μόνο που θα ήθελα να σχολιάσω είναι το εξής: ίσως το όνειρο να μην αφορούσε από την αρχή μια αναζήτηση. Ίσως σιγά σιγά να έχτιζες την πλοκή του ώστε να φτάσει στο τελικό στάδιο και να ολοκληρωθεί μετά από πολλές επαναλήψεις. Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τα όνειρα αλλά πιστεύω πως σε πολλές περιπτώσεις η ανάλυσή τους δεν είναι εφικτή. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πιο "ανεξήγητος" από καθε Α.Τ.Ι.Α. και κάθε φάντασμα...

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

FlorΝέο Μέλος
25/05/2004, 14:46:58
Καλησπέρα ! θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το post αυτό για να παραθέσω και εγώ ένα όνειρο που είδα προχθές , συγκεκριμένα το Σαββάτο βράδυ ή μάλλον πρωί γιατί τα όνειρα τα βλέπουμε λίγο πριν ξυπνήσουμε πάντα ....
Πριν το αναφέρω θα ήθελα να σας πω πως μου έχουν ξανατύχει εμπειρίες με τέτοιου είδους όνειρα .... με έχουν συμβουλέψει κάποιοι άνθρωποι και μου έχουν πει πως είμαι "λίγο" διορατική ..

Πριν από 3 χρόνια πέθανε μια πολύ αγαπημένη μου θεία την οποία είχα να δω 4 χρόνια πριν πεθάνει και αυτό γιατί έμενε πολύ μακρυά στο εξωτερικό ... Στον ύπνο μου προχθές με έπαιρνε ένας κακός και βασανιστικός άνθρωπος , γυναίκα , για να μου πει πως οι θείες μου στο εξωτερικό (έχω κι άλλες θείες στην ίδια χώρα ) δεν ήταν καλά και πως κάτι είχαν πάθει , θα πέθαιναν , κάποιος ήθελε να τους κάνει κακό και αυτό με βασάνιζε στον ύπνο μου... ξαφνικά εμφανίζεται η θεία μου που είχε πεθάνει , την είδα ολοζώντανη να μου μιλάει και να με ρωτάει τι κάνω , να με αγκαλιάζει , εγώ συγκινήθηκα τόσο πολύ !! μου είπε πως δεν πρέπει να ανησυχώ για τίποτα , πως όλοι είναι καλά , πως και εγώ είμαι καλά και να συνεχίσω τον ύπνο μου ήρεμη ... μετά από λίγο βέβαια ξύπνησα και έκλαιγα από συγκίνηση που την είχα δει τόσο ζωντανή ... !! την είχα ξαναθυμηθεί και όταν την περιέγραψα στην μητέρα μου΄, μου είπε πως έτσι ακριβώς ήταν λίγο καιρό πριν πεθάνει .
Εκτός από τη μεγάλη συγκίνηση , με διαπερασε μεγάλη ηρεμία και χαρά .

jennyΝέο Μέλος
25/05/2004, 15:13:58

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤ-ΜΙ...Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΑΡΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!

CYBERMASTERΜέλος
25/05/2004, 15:24:55
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 6%!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΔΙΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ !!!1
ΧΡΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΞΕΛΗΧΘΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 100%

jennyΝέο Μέλος
26/05/2004, 17:30:44

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ FOROUM, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΙΩΝΟ!ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ...
ΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...
ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!
ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΚΤΗ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ!!!

BELIEVE IN ANGELS AS THEY'RE REAL

CYBERMASTERΜέλος
27/05/2004, 00:18:55
ΗΙ ΤΖΕΝΝΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΙΩΝΟΣ???
ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ(ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!!!)

jennyΝέο Μέλος
27/05/2004, 13:07:29

Hi CYBERMASTER...Θα με περασεις πολυ αφελη αλλα ναι το πιστευω!Βεβαια εχω δει και αλλα ονειρα τα οποια εχουν βγει!Μεχρι και τον θανατο καποιων δικων μου ανθρωπων!
Στους περισσοτερους βεβαια αυτο φανταζει εξωπραγματικο ισως και χαζο!Ομως πιστευω οτι ο καθενας ξερει πραγματικα μεσα του ποια ειναι η αληθεια και ποια οχι!Εχω πιστει οτι αυτο το ονειρο οπως και καθε αλλο εχει καποια σημαδια οιωνου!Βεβαια δεν ειμαι σε θεση ακομα να κατανοησω πληρως αυτα τα σημαδια!

Believe in angels as they are real!!!

peppitaΝέο Μέλος
27/05/2004, 13:32:47
Καλημέρα!Λοιπόν jenny,ίσως το όνειρό σου να ήταν κάποιος οιωνός......ίσως όμως και όχι......Απ'ότι λες,έχεις ξαναδεί παρόμοια όνειρα...Πιστεύεις οτι το όνειρο αυτό σου αποδεικνύει ότι αυτός ο άντρας είναι ο ιδανικός?Μπορεί στην επόμενή σου σχέση το πρόσωπο του αντρα αυτου να αντικατασταθεί απο τον καινουριο σου συντροφο...

Κατερίνα

jennyΝέο Μέλος
27/05/2004, 14:21:57

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΗΙ!ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ "ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ"!ΑΠ'ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ...ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΣ Ή ΟΧΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ Ή ΟΧΙ!
Υ.Γ.ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ(!!!) ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Believe in angels as they are real!!!

CYBERMASTERΜέλος
27/05/2004, 14:52:21
ΗΑLLO JENNY ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΕΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ "ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ" ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!!!

jennyΝέο Μέλος
27/05/2004, 17:30:51
quote:

ΗΑLLO JENNY ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΕΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ "ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ" ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!!!

ΑΓΑΠΗΤΕ CYBERMASTER ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!
ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!
ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΒΛΕΠΑ ΟΝΕΙΡΑ-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ- ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΟΛΥ.... ΧΑΜΕΝΗ!
ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ-ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ!!!-ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΕΙΑ.....ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ!
ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
----ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ(ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!)----

BELIEVE IN ANGELS AS THEY'RE REAL!!!

CYBERMASTERΜέλος
28/05/2004, 00:42:39
ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!
C YA DUDE!?!