ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χιτλερ..... ( 'Aλλο ένα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Χιτλερ..... ( 'Aλλο ένα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Kelsos45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
13/03/2003, 10:08:18
Την καλημέρα πρός όλους, ενοχλημένους και μη...
Αναρωτιέσαι ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ και ενόχλησε ΕΜΕΝΑ;;;
Μα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ φυσικά!!!
Θα σου κάνω τη χάρη λοιπόν να ΜΗΝ σου ξαναπώ να διαβάσεις ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ και θα σου τα παρουσιάσω ως απάντησή μου ΜΠΑΣ και τώρα κατανοήσεις ΤΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ...
Ισως... ποίος ξέρει...

Λές λοιπόν φίλε μου ΚΑΤΑΡΧΗΝ:

quote:
...και ότι έχει απόλυτο δίκιο στην προκειμένη περίπτωση κατά την ταπεινή μου άποψη...

Και ποίά ήταν η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ του φίλου μας Λυκοπρόσωπου;
Μα ότι:
quote:
...το γεγονός της θυσίας μερικών Εβραίων προκειμένου να φτιάξουν κράτος, οι Εβραίοι το συμβολίζουν με το φίδι που τρώει την ουρά του...

Θεωρείς λοιπόν ότι ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΟΦΙΑΣ, είναι απλά, ένα σύμβολο που έχει να κάνει με τον ΘΑΝΑΤΟ αθώων ανθρώπων για την επίτευξη ενός σκοπού!!!

Μάλιστα!!!!
Πολύ ωραία, μέχρι εδώ, αλλά δεν σταματάς, αντιθέτος το συνεχίζεις ΑΚΟΜΑ πιό μακρυά λέγοντας:

quote:
Τώρα αν ο Εliphas Levi ή η Μπλαβάτσκυ και οι παρατρεχάμενοι τους λένε άλλα γιά τον όφι που δαγκώνει την ουρά του αυτό δεν σημαίνει ότι κατέχουν το αλάθητο του πάπα...

Σωστά, αλλά ΠΟΙΟΣ ανέφερε τον Ελιφάς Λεβί και την Ελένη Μπλαβάτσκυ, στο θέμα μας;;;
ΚΑΝΕΙΣ...
Εσύ κάνεις τον ΠΡΩΤΟ συνδιασμό... Και ΤΙ συνδέεις;;;
Μα τον ΟΥΡΟΒΟΡΟ ΟΦΙ ως σύμβολο ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣ ΑΘΩΩΝ, με την Θεοσοφική αντίληψη ΚΑΙ την Μαγική Επιστήμη!!!
'Η μήπως κάνω λάθος στο συμπέρασμα;;;

Και μετά ξαναγυρνάς στο ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ, του ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ του Ουροβόρου 'Οφεως ως σύμβολο ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΘΩΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ σε ΣΧΕΣΗ με τον Χίτλερ, τον ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΦΑΓΕΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ και παραθέτης λοιπόν τα εξής ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ για το θέμα:

quote:
Όσον αφορά το παρόν θέμα εμένα προσωπικά αυτή η θεωρία δεν μου φαίνεται υπερβολική.
Είναι γνωστή η σχέση του Χίτλερ με μυστικές ομάδες αμφιβόλου προελεύσεως και σκοπών και δεν ξέρουμε που ήθελαν να τον οδηγήσουν έστω και εν αγνοία του. Επίσης είναι παράδοξο το γεγονός ότι η Γερμανία καταστραμμένη από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο και υπό την επιτήρηση των μεγάλων δυνάμεων ξαφνικά ξεπετάγεται με έναν άσημο δεκανέα γιά ηγέτη και έναν κολοσιαίο στρατό να καταλάβει όλη την Ευρώπη και να αφανίσει τους εβραίους από την Γη.

Χμμμ φίλε μου Νάγκουαλ, ΑΠΟΡΩ που ενοχλήθηκες και που ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ απάντηση!!!
Παρερμηνευοντας και λέγοντας τις ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ χωρίς βάσεις και κυρίος ΣΤΟΙΧΕΙΑ, έχουμε αυτά τα ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
'Εχουμε ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...
'Εχουμε ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ...
'Εχουμε τέλος ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ και ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ (πιθανά όχι απο εσένα) αλλά απο εκείνους που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, να πείσουν ότι ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ και η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ, είναι κάτι κακό για να μην πώς ότι είναι ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ!!! (Θου Κύριε Φυλακή Το Στόματί μου)

Ο Χίτλερ φίλε μου, απο τον ΡΙΧΑΡΔΟ ΒΑΓΚΝΕΡ επιρεάστηκε, ΠΑΡΑ απο την Μπλαβάτσκυ και τον Λεβί...
Μάλιστα λέγεται ότι η σχέση που είχε ο Χίτλερ με τη νύφη του ΒΑΓΚΝΕΡ, την Ουίνιφρεντ Βάγκνερ, έπεξε σημαντικό ρόλο στο να ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ ως ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του Εθνικοσοσιαλισμού!!!!!

Μακάρυ να είχε "σχέση" τόσο με τη Μπλαβάτσκυ, όσο και με τον Λεβί...
Είμαι βέβαιος, ότι θα είχε γλυτώσει πολύς κοσμάκης απο τον θάνατο των ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ που ως όνειρο είχαν τον ΠΑΝ-ΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟ, λέγοντας τάχα μου δείθεν περί ΑΡΙΩΝ ΦΥΛΩΝ...

Λές φίλε μου ότι είχε σχέση με "μυστικές ομάδες"...
Και η 17 Νοέμβρη, ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ήταν σημαίνει ότι ήταν ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ή ότι είχαν σχέση με τη Μπλαβάτσκυ και τον Λεβί;;;

Ξεχνάς μου φαίνεται φίλε μου ότι η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, έκαψε σε δημόσιες πυρές, ΒΙΒΛΙΑ.... ΓΝΩΣΗ.... τον κόπο και το έργο μεγάλων διανοήτών, όπως του γερμανού Φράντζ Χάρτμαν Ιατρού μα και ΘΕΟΣΟΦΟΥ, μαθητή της Μπλαβάτσκυ, βιβλιά για τον ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ, βιβλία για τον ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΣΜΟ, βιβλία για την ΙΕΡΗ ΚΑΜΠΑΛΑ των Εβραίων...
Τα ξεχνάμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ φίλε μου;;;

Διάβασε για τον γερμανό αστρολόγο ΟΥΓΚΟ ΒΟΛΡΑΤ που έτρεξε να συνδράμει το κόμμα των Ναζί το 1933, πιστεύοντας στην αστρολογική άρια φυλή και πώς θα δικαιωνόταν με την επικράτηση των ΝΑΖΙ, αλλά που εξαφανίσθηκε μετά το 1937 όταν απαγορεύθηκε η ΜΑΝΤΕΙΑ(!!!) απο την εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση του ΑΣΗΜΟΥ ΔΕΚΑΝΝΕΑ...

Φίλε μου...
Ελπίζω να κατάλαβες ΤΩΡΑ τι έγραψες...
Τι προσπάθεια έκανες...

Αλλά επειδή μίλησες για ΜΕΝΑ προσωπικά λέγοντας:

quote:
Άντε φίλε Κέλσο, ευκαιρία να συμμαχήσεις με τον Παρμενίωνα

σου απαντώ ότι εγώ φίλε μου δεν προσπάθησα να ΑΘΩΩΣΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΤΗΝΟΣ που κατέσφξε τόσο κόσμο άδικα στο "όραμα" μίας και μόνης φυλής, της ΑΡΙΑΣ και που αιματοκύλησε έναν ολόκληρο πλανήτη, όπως ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ λέγοντας
quote:
...και δεν ξέρουμε που ήθελαν να τον οδηγήσουν έστω και εν αγνοία του...

'Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους...

Θα περίμενα απλά μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ για όσα προσπάθησες να μας πείς, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΗΔΑΜΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, αλλά πρός όλους εκείνους τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ που απλά προσπαθούν να ερευνήσουν όλα αυτά που η εκάστοτε άρχουσα τάξη, είτε ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ είτε ήταν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ με αγωνία προσπάθησε να αποκρύψει και να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, είτε καίγοντας τα βιβλία, είτε τους ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Υ.Γ Τον Ριχάρδο Βάγκνερ και το έργο του το ΘΑΥΜΑΖΩ και σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εννοώ ότι "έφταιξε" στο αιματοκύλησμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου...
Απλά για να ΜΗΝ παρανοήθω...

13/03/2003, 10:22:19
Τα ερωτήματα του φίλου μου ΕοΝ, τα συνυπογράφω...
Μια μικρή παρατήρηση μόνο περί της ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ...

ΚΑΠΗΛΕΥΤΙΚΕ το πλέον αρχαιότατο σύμβολο, τον ΣΤΑΥΡΟ για να δείξει ΟΙΚΟΜΕΝΙΣΜΟ και ΑΡΙΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ο άσημος δεκαννέας...

Αλλά πόσο λάθος είχε και πόσο ΚΑΚΟΣ αντιγραφέας ήταν!!!
Ο Τζαϊνικός Σταυρός (η σβάστικα) εκεί που τον ΠΡΩΤΟΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ, στην ΑΡΙΑ ΙΝΔΙΑ, συμβόλιζε την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!!

Αλήθεια, όταν ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ με την βοήθεια του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ η πραγματικότητα, πόσο μα ΠΟΣΟ γελοίοι φαίνονται όλοι εκέινοι που ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ, αλλά που μασάνε ότι τους ταϊσουν οι ΑΜΑΘΕΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Τρέχτε τώρα να φτιάξετε την εικόνα της ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ μέσα απο το ναζιστικό κίνημα και με σύμβολο το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ & ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

Απλά.... ΓΕΛΟΙΟΙ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Edited by - Kelsos on 13/03/2003 10:27:05

13/03/2003, 11:19:58
Φίλε Wolffaced,

Μου ζήτησες κάποιες διευκρινήσεις και προσπάθησα να σου απαντήσω. Φυσικά έλαβα και τις "κρίσεις" των "ειδικών"! Αυτών που περιμένουν εναγωνίως, όχι να προσφέρουν κάτι στο θέμα, αλλά να "επικρίνουν" τα δικά μου λεγόμενα. Πιστεύω πως ήμουν σαφής στις τοποθετήσεις μου. Το ζήτημα φυσικά του Εθνικοσοσιαλισμού είναι τεράστιο - όπως και κάθε κοσμοθεωρίας και βιοθεωρίας και δεν νομίζω ότι είναι ζήτημα αναλύσεως για τον συγκεκριμένο χώρο. Αρχικώς το θέμα είχε να κάνει με τον Χίτλερ και τα... όσα "ακούγονται"... Προσπάθησα να απαντήσω. Κάποιοι γνωστοί για την..."δημοκρατική" συμπεριφορά τους, "μου κάνανε τη χάρη" - που εγώ δεν ζήτησα - "να μιλήσουν μαζί μου"... Επειδή γνωρίζω ότι τα ερωτήματά που θέτουν δεν έχουν σκοπό την μάθηση και τον γόνιμο διαλόγο ( δημοκράτες είναι!!! ),αλλά να οδηγήσουν σε μια κατάσταση που θα ακουστούν πάλι τα γνωστά τους γλυκανάλατα "κλισέ", εγώ δεν θα τους κάνω τη χάρη...

Ενα θα πώ μόνο. Ο τρισάθλιος κόσμος που ζούμε σήμερα, είναι δημιούργημα όχι των Εθνικοσοσιαλιστών , αλλά των "καλών" νικητών ( Δυτικών και Σοβιετικών ). Το αν κάποιοι τον απολαμβάνουν και αυτό είναι...normal, είναι δικό τους θέμα! Και οι συμπλεγματικοί στην "αστική δημοκρατία" έχουν... δικαιώματα. Δικό τους είναι το Σύστημα... Ας το απολαύσουν!

EoNΜέλος
13/03/2003, 11:43:38
βρε Παρμενίωνα μπορούσες να πείς πιο απλά οτι "την κάνεις" με ελαφρα πηδηματάκια επειδή δεν σε "παίρνει"...

Ας είναι....
κάποιος άλλος μηπως μπορεί να μου δώσει απαντήσεις ?

EoNΜέλος
13/03/2003, 12:05:41
Και κάτι άλλο. Σταμάτα σε παρακαλώ να λαϊκίζεις ελπίζωντας οτι θα ψαρέψεις καναν αδαή. Το σύστημα όπως και κάθε σύστημα γεννάται και στηρίζεται απο ανθρώπους. Κανείς δεν υποστήριξε οτι το σημερινό σύστημα είναι τέλειο , όπως τέλειο δεν είναι και το δικό σου σύστημα που είδε τον άνθρωπο σαν αμελητέα ποσότητα ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΓΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΝΑΙ ΑΝ ΜΕ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ??????????????????????????????????

ΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ? ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΗΓΕΤΙΣΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΤΙ ΩΦΕΛΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ? ΤΙΠΟΤΑ .ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ ΕΝΑ ΚΕΝΟ .ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ . ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.

ΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ
ΤΙ ΕΙΣΑΙ ? ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ? ΚΤΗΝΟΣ ? ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΝΤΑΙ? ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ? ΝΑ ΠΟΝΑΝ ? ΝΑ ΠΕΙΝΑΝ ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ? ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ?

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ? ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΙΜΑ ? ΠΕΣ ΜΑΣ ...ΤΙ ΘΕΣ ?
ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ?
ΤΙ ΘΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ? ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΣΗΤΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΨΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ? ΤΙ? ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΦΟΥΡΝΟΙ ? ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ? ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΦΟΥΡΝΟΙ !!!!! ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!!

ΦΟΥΡΝΟΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!!!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΨΗΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!! ΤΟΥΣ ΕΨΗΝΕ ΡΕΕΕΕ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΨΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ !!!!! ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ Η ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ...ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ?

Η ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΣ Η ΑΝΤΕ ΚΑΙ ....

σκέψου... ανθρωπε μου.... ( άνθρωπος...τρόπος του λέγειν)

WolffacedΜέλος
13/03/2003, 12:52:54
Το ότι το φίδι που καταπίνει την ουρά του είναι σύμβολο των Εβραίων δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου, υπάρχει σε πολλές πηγές. Μάλιστα για να φανεί η επιρροή των Εβραίων στην οικονομική ζωή της Ελλάδος στα παλιό πεντοχίλιαρο (ή στο χιλιάρικο δεν θυμάμαι καλά) υπήρχε σχεδιασμένο το σύμβολο του φιδιού που έτρωγε την ουρά του.

13/03/2003, 13:03:30

'manava seva, madhava seva'

EoNΜέλος
13/03/2003, 13:13:33
τι δουλειά έχουν οι Εβραίοι με το νομισματοκοπείο?
Τι δουλειά έχει ο ουροβόρος όφης με τους Εβραίους ?
και θα με αναγκάσεις να σκανάρω πεντοχίλιαρα και που να τα βρώ τώρα...

Τελος πάντων επειδή έχει αρχίσει και μου την δίνει η όλη ιστορία θα ήθελα αγαπητέ wolfaced να μας πείς εσύ ή κάποιος άλλος τουλάχιστον δέκα (10) ονόματα Εβραίων οικονομικών παραγόντων που έχουν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα. Προσοχή μη μου πείς ξένες εταιρείες π.χ. coca-cola ...αλλά ελληνικές που να βρίσκονται στο χρηματιστήριο.

Αντε να δούμε ....

13/03/2003, 13:15:08
O EoN με το τελευταίο του μήνυμα, απέδειξε τον συμπλεγματικό χαρακτήρα του Συστήματος. Της Αστικής Δημοκρατίας δηλ. που δεν σκοτώνει, δεν βιάζει, δεν εκμεταλλεύεται, δεν παραποιεί, δεν διαστρεβλώνει, δεν καταστρέφει!!!
Τα "επίθετα" του δημοκρατικού του λόγου, του τα επιστρέφω διότι πράγματικά εκφράζουν την ΟΥΣΙΑ του συστήματος, του οποίου προϊόν είναι και ο ίδιος. Και μάλιστα, αναλώσιμο...
Όσο για την μελέτη της Ιστορίας, αυτό φαίνεται από τον τρόπο που απάντησε... Ενας οχετός κραυγών και γαυγισμάτων, έτσι όπως γαυγίζουν όλα τα μαντρόσκυλα του Συστήματος. Αν ήμουν στη θέση του, είχα άλλα επιχειρήματα για να κάνω αυτό που θέλει - μα δεν μπορεί - να κάνει ο φίλος μας... Είναι πραγματικά για γέλια κάτι τέτοιοι τύποι που ενώ θέλουν να πούν "κάτι", αδυνατουν και τελικώς καταντούν γελοίοι και στα μάτια των δικών τους υποστηριχτών!

Όλα αυτά τα υδροκέφαλα γεννήματα της εβραϊκής σκέψεως, που οι συμπλεγματικοί τα ονομάζουν αστική "δημοκρατία", εμείς τα ονομάζουμε πνευματική ανωμαλία. Ποιός άραγε κυβερνά τον Κόσμο μετά το 1945; Μα η αστική δημοκρατία (ο "υπαρκτός σοσιαλισμός" μας τέλειωσε και τα ορφανά του Μαρξ έγιναν κι αυτοί πιό αστοί κι απ' τους αστούς)! Ποιός είναι υεύθυνος για το όλο αυτό το παγκόσμιο χάλι, που υποκριτικά κάποιοι φορείς του ίδιου του συστήματος, μαζί με το περιφερόμενο καρναβάλι των νεο - χίπιδων, "διαδηλώνουν" δήθεν ως αντίδραση; Ποιους αφελείς προσπαθούν να πείσουν;

Κάποτε ένας γέροντας , βετερανος SS, βλέποντας τους κίναιδους να ξεβρακώνονται και να χορεύουν στο κέντρο του Βερολίνου, μου είπε - "γί' αυτο θα πέσει το σύστημα! Διότι δεν έχει ψυχή! Νά ποιοί του την πήραν!"

Λοιπόν, απολαύστε το Σύστημά σας και ρίξτε μια ματιά στον Πλανήτη, που μετά από 60 χρόνια Αστικής Δημοκρατίας, είναι επιτέλους ελεύθερος...να πεθάνει!

EoNΜέλος
13/03/2003, 13:19:35
ναι αλλά δεν μας λές τι θές πονηρό βρυκολακάκι ....

WolffacedΜέλος
13/03/2003, 15:39:43
Τελικά ο ουροβόρος όφις βρισκόταν στο πεντακοσάρικο. Από κάτω έχω την φωτογραφία. Προσέξτε ανάμεσα στις δύο υπογραφές. Μέσα από τον ουροβόρο είναι δύο χέρια.

και σε μεγέθυνση που φαίνεται ολοκάθαρα ακόμα και το κεφάλι του φιδιού

13/03/2003, 15:42:38
Βρέ ΕοΝ... Βρέ ΕοΝ...
Γιατί πέφτεις στην παγίδα του Παρμενίωνα...

'Επεσες στη παγίδα του λέω, γιατί του παρέθεσα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την ΣΒΑΣΤΙΚΑ που ούτε στον χειρότερό του εφιαλτή ΔΕΝ μπορούσε να συνατήσει αλλά του απόσπασες την "προσοχή" και την έκανε ΗΔΗ με ελαφρά πηδηματάκια...

Τέλος πάντων...
Φίλε μου Λυκοπρόσωπε, αυτές τις πηγές μπορείς να μας τις παραθέσεις...
Δεν σε κατηγόρησε ΚΑΝΕΝΑΣ παληκάρι μου ότι ΄τα έβγαλες απο τν αφαλό σου..
Απλά ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΗΓΕΣ για να ερευνήσουμε ΚΑΙ εμείς...
Ουδέν μεμπτώ φαντάζομαι...

Τώρα στο περί ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟΥ, ναι υπήρχε...
Που το ΚΑΚΟ βρίσκεις;;;
Και ΠΩΣ το συνδιάζεις με τους Εβραίους;;;

Και άντε, νισάφι... Ας πούμε πώς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ...
Κάνε μας μια παρουσίαση του ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ που σε ενόχλησε...
Τι βρίσκεις που σε ενοχλεί;;;

Αυτός είναι ένας διαλογος, μην το κατακρίνεις...

Με τρώει το χεράκι μου και δεν αντέχω θα θέσω ένα ΑΚΟΜΑ ερώτημα στον Παρμενίωνα, αν και ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ, να ΜΗΝ απάντα δηλαδή αυτά που τον ρωτάνε, αλλά να αρχίζει να παραληρεί κατα ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...

Ωραία Παρμενίωνα, χάριν της κουβέντας ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
'Οτι οι Δυτικοί και οι Σοβιετικοί ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ, στα χάλια του...

Βάλε το ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ με το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ που έσφαξε, βίασε, έκλεψε, έκαψε ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ, πάνω στην αγνή καρδούλα σου που απο φωλιά ΑΓΑΠΗΣ την κατέντησες ΛΑΓΟΥΜΙ ΜΙΣΟΥΣ, και πές μας...
Κατά ΠΟΣΟ θα γινόντουσαν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ, αν ΔΕΝ είχε επιχειρήσει το ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ που θαυμάζεις, να κατακτήσεις ΚΑΙ αυτός τον κόσμο;;;

Μπορείς να σκεφτής και να απαντήσεις ή θα μας πείς πάλι για το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ των Ναζί;;;
Με δικά σου λογάκια παληκάρι μου, με δικά σου...

'Οσο για τον φιλαράκο σου Ες-Ες τα όσα ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΡΑΞΕ, γιατί δεν τον ρώτησες αγνέ ανθρωπάκο που μιλάς σαν να βγήκες απο το χρονοντούλαπο της ΜΑΥΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

EoNΜέλος
13/03/2003, 15:44:11
εγώ δυο χέρια βλέπω...

απάντησε αν θες σε αυτά που σε ρώτησα wolffaced

WolffacedΜέλος
13/03/2003, 15:50:38
quote:

εγώ δυο χέρια βλέπω...

Στην μεγέθυνση φαίνεται ολοκάθαρα πως γύρω από τα δύο χέρια υπάρχει ο ουροβόρος όφις.

13/03/2003, 16:11:42
Ούπς!!!!
Τι βλέπουν τα ματάκια μου και δεν τα βγάζουν τα δάχτυλά μου;;;

ΕΝΑ euro και ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΠΤΑ λεπτά
μέσα στα forums!!!!

Λοιπόν, ναι φίλοι μου, τόση ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ το πάλαι ποτέ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ...
Περασμένα μεγαλεία, διηγόνταστα να κλαίς!!!

Αυτό που βλέπω είναι ο ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ και τον ΟΥΡΟΒΟΡΟ ΟΦΙ να περικλείει τα ΔΥΟ χέρια...
Ο.Κ...Τι μεμπτώ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

13/03/2003, 17:01:30
Ααααα!!! και για να ΜΗΝ ξεχνιώματσε και για να ΜΗΝ μπερδευόμαστε και με θεωρήσετε ΠΑΛΙ "είρωνα" απέναντι στον καημένο Παρμενίωνα, σας παραθέτω τα κείμενα του απο ένα ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (δε θα του κάνω και διαφήμηση τώρα)...
Κοιτάχτε τι ωραία τα λεει με ΔΙΚΑ ΤΟΥ λογάκια ο Παρμενίωνας...
Θαυμάστε τον ΛΟΓΟ του...
Εμαβαθύνετε σε αυτόν...
quote:
Wir wollen kämpfen für dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!

Θα πολεμήσουμε για να σταθούμε όρθιοι το Αριανό αίμα δεν θα πέσει
Μπά, τι μας λέτε καλέ;;;
Αρκεί το αίμα που θα χυθεί, να είναι ΟΛΩΝ των άλλων...

quote:
Kam'raden die Rotfront
Und Reaktion erschossen
Marschier'n im Geist
In unsern Reihen mit

Σύντροφοι το κόκκινο μέτωπο και η αντίδραση σκοτώθηκε
Οδεύουν με το πνέυμα τους στις σειρές μαζί μας

'Ετσι ΘΑ ήθελαν...
Ευτυχός έκαναν ΚΑΙ ΠΑΛΙ λάθος...

quote:
SS marschiert in Feindesland
Und singt ein Teufelslied
Ein Schütze steht am Wolgastrand
Und leise summt er mit
Wir pfeifen auf Unten und Oben
Und uns kann die ganze Welt
Verfluchen oder auch loben,
Grad wie es jedem gefällt

Τα SS παρελαύνουν στη χώρα του εχθρού
και τραγουδάνε ένα τραγούδι του Διαβόλου
Ένας σκοπευτής στέκεται στην αμμουδιά του Βόλγα
και σιγομουρμουρίζει μαζί μας
Σφυρίζουμε από κάτω και πάνω
και μπορεί όλος ο κόσμος να μας καταριέται
ή ακόμα και να μας λέει μπράβο
Ανάλογα όπως αρέσει στον κάθε ένα.

Χμμμ και σας ρωτάω φίλοι μου, τι έχετε να απαντήσετε στον φίλο Παρμενίωνα;;;
Τι αρέσει στον ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΣ;;;

Για να μείνει ΜΕΣΑ στο χρονοντούλαπο της ΜΑΥΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και να μην μιλάει για το "μεγαλείο" του Εθνικοσοσιαλισμού του...

Την αγάπη μου Παρμενίωνα...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

13/03/2003, 17:28:41
Βλέπω ότι με τα Γερμανικά τα πάς καλύτερα από τα Ελληνικά... Κάτι είναι κι αυτό...

Die Fahne hoch
Die Reihen fest geschlossen
S.A. marschiert
Mit ruhig festem Schritt
Kam'raden die Rotfront
Und Reaktion erschossen
Marschier'n im Geist
In unsern Reihen mit

Die Straße frei
Den braunen Batallionen
Die Straße frei
Dem Sturmabteilungsmann
Es schau'n auf's Hakenkreuz
Voll Hoffnung schon Millionen
Der Tag für Freiheit
Und für Brot bricht an

Zum letzten Mal
Wird nun Appell geblasen
Zum Kampfe steh'n
Wir alle schon bereit
Bald flattern Hitlerfahnen
Über allen Straßen
Die Knechtschaft dauert
Nur noch kurze Zeit!

Φυσικά το νόημα, ουδέποτε δεν θα το καταλάβεις...

13/03/2003, 19:13:02
(XMMM...ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ "ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ"...?)...
ΜΑΑΑ...

'manava seva, madhava seva'

SilverwolfΜέλος
13/03/2003, 19:19:35
ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΕΛΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

WolffacedΜέλος
13/03/2003, 20:59:20
quote:

ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΕΛΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ναι Παρμενίων, αν μπορείς γράφε τα στα Γερμανικά αλλά αν μπορείς μετά μετέφραζε τα.