ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χιτλερ..... ( 'Aλλο ένα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Χιτλερ..... ( 'Aλλο ένα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Kelsos45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
nagualΜέλος
13/03/2003, 23:57:00
Γειά χαρά σε όλους.
Φίλε Κέλσο ελπίζω να έχεις καταλάβει λάθος αυτά που έχω γράψει και να μην τα διαστρεβλώνεις σκόπιμα.
Θα αναφερθώ γιά τελευταία φορά σε αυτά που έχουν ειπωθεί και δεν θα ξαναπω κουβέντα γιά να μην γινόμαστε κουραστικοί.
Το ότι είπα ότι ο Wolffaced έχει απόλυτο δίκιο στην προκειμένη περίπτωση δεν το είπα γιατί συμφωνούσα στον αποσυμβολισμό που έκανε στον ουροβόρο όφι (τον οποίο και σαφώς δεν υποστήριξε και ο ίδιος αλλά ανέφερε ξεκάθαρα ότι κάπου τον έχει ακούσει) ΑΛΛΑ γιατί έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πει ο ΚΑΘΕΝΑΣ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ απόψεις χωρίς να κινδυνεύει να χαρακτηριστεί συνωμοσιολομπαρουφολόγος και όλα τα υπόλοιπα που άκουσε από εσένα.
ΓΙΑΤΙ;
Γιά τον απλούστατο λόγο που ανέφερε ο καινούριος μας φίλος TaKeIT or LeaveIT:
«Μια επιπλέον παρατήρηση θα ήθελα, εν κατακλείδι να κάνω : Μετα από αυτή την παρεξήγηση που έλαβε χώρα στο συγκεκριμένο subject πιστεύω ότι πολλοί θα είναι αυτοί που θα φοβηθούν να εκφράσουν ελεύθερα πλέον την άποψή του και ίσως κάποιες γνώμες, σημαντικές που θα μπορούσαν να ακουστούν να μην ακούγονται.»
Σε αυτό συννενοηθήκαμε;
Πάμε παρακάτω...
Λες:
'Εχουμε ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...
'Εχουμε ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ...
'Εχουμε τέλος ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ και ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ (πιθανά όχι απο εσένα) αλλά απο εκείνους που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, να πείσουν ότι ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ και η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ, είναι κάτι κακό για να μην πώς ότι είναι ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ!!! (Θου Κύριε Φυλακή Το Στόματί μου

Σου το ξαναείπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου.Γιατί κινδυνολογείς;
Εδώ μέσα έχουν γραφτεί χιλιάδες πράγματα που θα μπορούσε κάποιος να τα χρησιμοποιήσει γιά τους σκοπούς που αναφέρεις.Στον ουροβόρο όφι κόλλησες;
Αναφέρεις:
Λές φίλε μου ότι είχε σχέση με "μυστικές ομάδες"...
Και η 17 Νοέμβρη, ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ήταν σημαίνει ότι ήταν ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ή ότι είχαν σχέση με τη Μπλαβάτσκυ και τον Λεβί

Καταρχήν δεν συνέδεσα εγώ την Μπλαβάτσκυ με τους ναζιστές.Την ανέφερα σαν παράδειγμα (επειδή έχω δει ότι την έχεις μελετήσει) γιά να σου δείξω ότι πρέπει να ακούγονται και άλλες γνώμες.
Αλήθεια,όλα αυτά που αναφέρει η Μπλαβάτσκυ μπορείς να τα αποδείξεις;;
Τώρα όσον αφορά γιά την 17 Νοέμβρη,ας είμαστε σοβαροί.
Αμφισβητείς την σύνδεση των κορυφαίων στελεχών του Ναζισμού με εσωτερικές ομάδες;Ο Χίτλερ,ο Ρούντολφ Ες,ο Άλφρεντ Ρόσεν μπεργκ,ο Καρλ Χάουσχόφερ ήταν μέλη της ομάδας ΘΟΥΛΗ;
Ο Ες θεωρούσε τον Χάουσόφερ μάγο και μυστικό διδάσκαλο και ήταν αυτός που έφερε τον Χίτλερ σε επαφή με αυτόν.
Ο Χαουσόφερ επίσης φέρεται και σαν ιδρυτής μιάς άλλης ομάδας «Η Εταιρεία του Βρίλ».
Οι αποκρυφιστικές τάσεις του Χίτλερ φαίνονται και από το ενδιαφέρον του γιά τις διδασκαλίες της Ανατολής.Αλήθεια όπως πολύ σωστά αναφέρεις γιά τον αγκυλωτό σταυρό που τον βρήκε και τον οικειοποιήθηκε;Όπως πολύ σωστά αναφέρεις πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τους Ινδούς.
Η ύπαρξη κάποιων θιβετιανών πνευματικών οδηγών του Χίτλερ γίνεται αποδεκτή από πολλούς ιστορικούς κλπ κλπ...
Και βέβαια όλα αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αλλά αν θες πηγές μπορείς να διαβάσεις τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα στην Νέα Ακρόπολη,το οποίο είναι θεοσοφικό περιοδικό.
Τώρα όσον αφορά τον Βάγκνερ που ανέφερες δεν ξέρω κατά πόσο επηρέασε τον Χίτλερ (γιά να το λες κάτι θα ξέρεις) αλλά σίγουρα η ηρωική μυθολογία του Χίτλερ είναι βασισμένη πάνω στα έπη του Βάγκνερ.

Και γιά το τέλος αφήνεις το ακόλουθο «διαμάντι»:
...Θα περίμενα απλά μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ για όσα προσπάθησες να μας πείς, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΗΔΑΜΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, αλλά πρός όλους εκείνους τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ που απλά προσπαθούν να ερευνήσουν όλα αυτά που η εκάστοτε άρχουσα τάξη, είτε ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ είτε ήταν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ με αγωνία προσπάθησε να αποκρύψει και να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, είτε καίγοντας τα βιβλία, είτε τους ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Έχεις δίκιο!!!Ζητώ συγνώμη προς την μηδαμινότητα σου και προς όλους τους ελεύθερους ανθρώπους εγώ ο κακούργος,ο αιμοδιψής δολοφόνος,ο εκφραστής της άρχουσας θρησκευτικής και πολιτικής τάξης...

ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;;

14/03/2003, 07:35:57
Wolffaced

quote:

Το ότι το φίδι που καταπίνει την ουρά του είναι σύμβολο των Εβραίων δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου, υπάρχει σε πολλές πηγές. Μάλιστα για να φανεί η επιρροή των Εβραίων στην οικονομική ζωή της Ελλάδος στα παλιό πεντοχίλιαρο (ή στο χιλιάρικο δεν θυμάμαι καλά) υπήρχε σχεδιασμένο το σύμβολο του φιδιού που έτρωγε την ουρά του.

ΑΠΑΙΤΩ ! ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ( ελπίζω να μην είναι ιαματικές )
ΑΠΑΙΤΩ ! ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕοΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ

Επιτέλους να μιλήσουμε σοβαρά !
Ειδάλλως να σου πω εγώ για τις πηγές που γνωρίζω σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι από ιαματικές μέχρι ότι άλλο βάζει το μυαλό σου .

Συγνώμη από ΟΛΟΥΣ τους διαβάζοντες και συμμετέχοντες για τη λέξη «ΑΠΑΙΤΩ» εκ των προτέρων αλλά είναι η μόνη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω ώστε να μπορέσω να ΜΑΘΩ αν αυτό που διαβάζω έχει μία βάση ή όχι .

Α και να μην παραλείψω την μπηχτή μου στο φίλτατο ΕοΝ …. Η μία από της γριές του τραίνου αποκαλύφθηκε και ήταν ο Λαυρέντης Διανέλος μεταμφιεσμένος( Πηγή : Κατακαημένα Βούρλα σελ. 68,7 Ράμογλου εκδόσεις γυναικών και βιβλίων ).
Άρα έχω δίκιο και σε παραδίδω στην κρίση του Λαού ( όχι του παλιού σινεμά μη μπερδεύεστε οι παλιότεροι ).

Apostolos

EoNΜέλος
14/03/2003, 09:26:37
quote:
Και βέβαια όλα αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αλλά αν θες πηγές μπορείς να διαβάσεις τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα στην Νέα Ακρόπολη,το οποίο είναι θεοσοφικό περιοδικό.

Thoth ? Kατάλαβες τώρα γιατι είχα γράψει εκείνο που είχα γράψει ?

EoNΜέλος
14/03/2003, 09:51:26
Φίλε Ράμογλου είναι γνωστό σε όλους οτι ο Λαυρέντης άνηκε στην οργάνωση "Αντισιωνιστές χωρίς σύνορα " και οτι είχε στενές σχέσεις με την Μαφία και την ΚGB. Ως εκ τούτου κρίνεται σαν μια έγκυρη πηγή.
Οταν τον είχα συναντήσει στο Παρίσι τον Μαη του 68 μου είχε εκμυστυρευτεί οτι οι Εβραίοι μαζί με τους Ταταρούς και την φεμινιστική οργάνωση "Τα κεόμενα σουτιέν" ετοιμάζουν το σχέδιο overkill για να χτυπίσουν τον Ελληνικό πολιτισμό.
Ηξεραν απο τότε οτι τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τον νεοελληνικό πολιτισμό που θα κατακτούσε τον κόσμο μέσω του video.
Αντιστάθηκαν , οργανώθηκαν και νίκησαν έτσι όλο το παγκόσμιο γίγνεσθαια μπόρεσε μετά απο χρόνια να απολαύσει τους καρπούς. Χιλιάδες videoταινίες ανέδιξαν το νεοελληνικό πνεύμα ...να θυμίσω μερικές "Ελα να αγαπηθούμε darlin" με τον ηχητικό ύμνο εις την προσφορά του νεοελληνικού πολιτισμού "Come with me για να την βρεις ας γλεντήσουμε together και η ανάμνηση απ 'την Greece θα σου μείνει για forever ". Στην ταινία αυτή ο κολοσσός που ακούει στο όνομα Στάθης Ψάλτης σαν άλλος Μάνος Κατράκης έδωσε μια συγκλονιστική ερμηνεία ...στο πλευρό του ο ζεν πρεμιερ Σταμάτης Γαρδέλης.
Αχ τι να προτοθυμιθώ απο εκείνη την επανάσταση ? Το "Ροδα τσάντα και κοπάνα " , το " Βασικά να πούμε" ? αχχχ άλλες εποχές...
Τι να το κάνεις όμως...οι Εβραίοι κατάφεραν να δώσουν ένα τέλος στην πολιτισμική αναγέννηση βάζωντας τον Δανιήλ (δεν είναι τυχαίο το όνομα) προπονητή της εθνικής Ομάδας.
Απο τότε ο κατήφορος δεν έχει τέλος ........αλλά έχουν γνώση οι φύλακες ...

Εσσεται Γιαούρτι !!!

SilverwolfΜέλος
14/03/2003, 13:05:55
ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΠΑΡΜΕΜΙΩΝ.
ΕΦΡΙΞΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ. ΤΑ ΑΦΘΟΡΜΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΕΙ Ο ADMIN...

ΑΥΤΟΣ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΕΜΑΤΗ ΦΟΒΟ. Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΓΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
ΤΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ, ΤΑ Heil Hitler K.Τ.Λ. ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΧΑΜΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΕΙΣ. ΕΚΡΑΖΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΛΙΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΟΥ, ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ "ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ" ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ...

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΘΥΜΑ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ;

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΕΙΛΗ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. (ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ)
ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΕΥΚΟΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΩ... ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

WolffacedΜέλος
14/03/2003, 13:18:30
quote:

ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΕΥΚΟΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΩ... ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ...

Μα βέβαια, αν εμείς ζούσαμε στην Γερμανία πολύ πιθανόν να είχαμε γίνει και εμείς ναζί, είτε από τον φόβο, είτε από την προπαγάνδα.

14/03/2003, 14:35:30
Silverwolf,

Αρκετά δακρύβρεκτο το ρεπορταζ από το φίλο σου Γερμανό, που φυσικά δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα η μία άποψη ενός - γιατί όχι - αντιχιτλεριστή της εποχής. Θα μπορούσε να γίνει και ταινία. Οι πιό πολλές , φυσικά, τέτοιες είναι.

Δεν μας εξηγούν όμως, γιατί - αφού ήσαν έτσι τα πράγματα και αυτή η υστερία αγάπης του Γερμανικού λαού προς τον Ηγέτη του , που έφθανε στα όρια της μέθης και που ελάχιστοι ηγέτες είχαν την τιμή και την ευκαιρία να δοκιμάσουν - γιατί λοιπόν ΔΕΝ εξέλειψε όταν όλα είχαν πλέον χαθεί και ο πόλεμος είχε φθάσει στο τέλος;

Το Καθεστώς ΔΕΝ έπεσε από εσωτερικό χάος και διάλυση ή επανάσταση , όπως έγινε με τα καθεστώτα του Σοβιετικού τρόμου.
Χρειάστηκε ένας πόλεμος 6 ετών από μια ομάδα κρατών, για να γονατίσουν την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία.

Στις 20 Απριλίου του 1945, στα γενέθλια του Χίτλερ, οι Γερμανοί είχαν σημαιοστολίσει τα χαλάσματα του Βερολίνου και πολεμούσαν με πιό πολύ πείσμα τον εχθρό που ήταν πλέον στους δρόμους της Πρωτεύουσας του Ράιχ. Είχαν κανένα λόγο, αφού όλα είχαν χαθεί;

Θα μπορούσαν να υποδεχθούν τους Ρώσους ως ελευθερωτές από το Ναζισμό, όπως ακριβώς έκαναν οι Ουκρανοί, οι Λευκορώσοι και οι λαοί της Βαλτικής, όταν υποδέχονταν τους Γερμανούς ως ελευθερωτές από τη Σταλινική Βία. Το ίδιο έπραξαν και οι Ιταλοί. Εγκατέλειψαν τον ηγέτη τους , διότι ποτέ δεν ταυτίστηκαν μαζί του.

Οι Γερμανοί όμως συνέχισαν, όταν δεν ήταν σίγουροι καν, αν ζεί ή πέθανε ο Χίτλερ. Ναρκοθετούν δρόμους, στήνουν οδοφράγματα, σημαίες ανεμίζουν πάνω στα ερείπια ων συμμαχικών βομβαρδισμών. Τα συνθήματα που γράφονται στους τοίχους είναι: "Κατέρευσαν οι Τοίχοι - Οχι οι καρδιές μας", "ΔΕΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΟΥΜΕ", "Το Βερολίνο παραμένει Γερμανικό", "Ζήτω ο Χίτλερ", "Όποιος πιστεύει στο Χίτλερ, πιστεύει στη Νίκη!".

Το 44-45 είχαν αυξηθεί οι αιτήσεις νέων, που πήγαιναν να καταταγούν στα WAFFEN SS, τη στιγμή που γνώριζαν ότι ο θάνατος ήταν βέβαιος!

Όλα αυτά, θα μπορούσε να μας τα εξηγήσει ο φίλος σου;

Και ακόμη κάτι. Το βράδυ της 30ης Απριλίου 1945, το ραδιόφωνο, με ένα πένθιμο εμβατήριο του Ζίγκφριντ από το "Λυκόφως των Θεών" του Βάγκνερ, αναγγέλει το θάνατο του Χίτλερ. Σύμφωνα με τις διαταγές του στρατηγού Βάιλντιγκ, οι μάχες έπρεπε να σταματήσουν στις 2 Μαϊου 1945. Όμως οι μάχες συνεχίζονται. Στις 3 Μαϊου, νέοι της HJ μαζί με βερολινέζους και ευρωπαίους των γαλλικών και ισπανικών WAFFEN SS, εφορμούν με κραυγές ενάντια στις ρωσικές γραμμές!!!

Ο λαός της Γερμανίας στάθηκε στο ύψος του και δίπλα στο ηγέτη του μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλήθεια, σήμερα ποιός θα αγωνιζόταν μέχρι θανάτου και κάτω από εκείνες τις συνθήκες, δίπλα στους σημερινούς "ηγετίσκους" - της αριστεράς ή δεξιάς; Υπάρχει κανείς;

Να, γιατί κι αυτή η αντιναζιστική υστερία, 60 χρόνια μετά...60 χρόνια! Θα είχαν άλλους λόγους να το κάνουν;

Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 14/03/2003 14:57:22

ReoΜέλος
14/03/2003, 16:01:15
Ναζί κανείς ή να μη ζει;

beyondΜέλος
14/03/2003, 18:30:44
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ 2000+ ΧΡΟΝΙΑ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ..

Edited by - beyond on 14/03/2003 18:32:05

14/03/2003, 18:46:44
Τώρα αυτό τί σχέση έχει; Ξέρεις τί λές; Είπε κανείς το αντίθετο;

angelos1994Νέο Μέλος
11/05/2008, 10:26:26
Kαλησπέρα απο την Κύπρο! Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις συζητήσεις στο εσοτερικα με πολυ ενδιαφέρον.Καλη μου διαμονή...

ENA POLY ENDIAFERON ARTHRO POU VRIKA.

To 1453 όταν έγινε η Άλωση της Κωσταντινούπολης κάποιοι που γλύτωσαν από τη σφαγή πήγαν σε ένα προφήτη και των ρώτησαν τι θα γίνει με την Πόλη,πότε θα την πάρουμε πίσω κλπ.
Και τους είπε πως η Πόλη θα γίνει δική μας σε 555 χρόνια. 1453+555=2008
Μαλλον δεν εννοεί ακριβώς το 2008 αλλά κάπου πολύ κοντά.

Το 1922 που έγινε η Μικρασιατική καταστροφή όταν έφευγε ο κόσμος από την Μ.Ασία υπήρχε κάποιος ιερέας που έψηνε ψάρια. Του είπαν πως εδώ γίνεται σφαγή και πρέπει να φύγει γρήγορα. Τότε αυτός τους είπε πως αν τα ψάρια αυτά δεν πεθάνουν στο ψήσιμο τότε σημαίνει πως κάποτε θα πάρουμε την Πόλη και τη Μ.Ασία πίσω. Και μαντέψετε...τα ψάρια αυτά ακόμα ζουν! Είναι σε ένα μουσείο στην Αθήνα.

Επίσης, ο Πάτερ Παϊσιος είχε πει πως όταν οι Τούρκοι αρχίσουν και κτίζουν φράγματα στον Ευφρατη ποταμό τότε η χρονιά που θα πάρουμε τα εδάφη μας πίσω είναι πολύ κοντά.Όταν ακούσετε , ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα , να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα ,και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβή τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή ….
Προφανώς εννοεί τους Κινέζους αφού μόνο αυτοί έχουν τόσο μεγάλο στρατό

Ο τρόπος που θα πάρουμε τα εδάφη μας πίσω θα είναι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Σε αυτό τον πόλεμο θα συμμετέχουν 7 κράτη. Ο πόλεμος θα αρχίσει με ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Ή
Ένα μικρό κρατίδιο θα είναι η αφορμή του παγκόσμιου πολέμου. Ίσως το κρατίδιο αυτό να είναι η
Κύπρος. (Μοναχός Γεννάδιος)

Οι Τούρκοι θα φτάσουν μόνο μέχρι τα Εξαμήλια. Δεν θα μπουν μέσα στην Ελλάδα.Εξαμήλια δεν εννοεί κάποιο χωριό ή περιοχή. Είναι τα έξι ναυτικά μήλια της υφαλοκρηπίδος. Τότε θα έρθει η βοήθεια απο το Βορρά και δε θα μείνει τίποτα όρθιο.

Θα χυθεί τόσο αίμα όσο ποτέ. Ο πόλεμος θα κρατήσει 3 μέρες(ή 3 μήνες ή 3 χρόνια)[" 'Η τρεις μέρες, ή τρεις μήνες, ή τρία χρόνια θα βαστάξει".]
Θα γίνει έξω απο την Κωσταντινούπολη και Άγγελος Κυρίου θα τον σταματήσει(μάλλον Αρχάγγελος).Η Ρωσσία θα νικήσει τον πόλεμο(Θα έρθει ο κόκκινος στρατός να μας σώσει--"Ξένος Στρατός θα έρθει. Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρει".) και λόγω συμφερόντων θα δώσει την Κωσταντινούπολη και την Μ.Ασία στην Ελλάδα.Θα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Αμερική για το σε ποιαν ανήκουν τα εδάφη μας και επειδή δεν θα συμφωνούν θα μας την δώσουν εμάς. Σε εμάς που ανήκει. Η Ελλάδα δε θα συμμετέχει στον πόλεμο. Μετά τον πόλεμο στην Κωσταντινούπολη θα μείνει μόνο η Αγία Σοφιά και ένα τζαμί.Τότε θα αρχίσει να ξαναχτίζεται και θα θυμίζει Βυζαντινή Εποχή.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαλυθεί .

Τότε θα σταματήσουν όλοι οι πολέμοι.Για 50 χρόνια θα επικρατεί παγκόσμια ειρήνη.Η Ελλάδα θα διαδώσει σε ολόκληρο τον κόσμο το Ευαγγέλιο και τη χριστιανική πίστη. Θα σε τραβάν απο το αυτί να τους πεις για το Χριστό. Ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος είναι ο (πρό)τελευταίος Πάπας της Καθολικής Εκκλησίας.Το 1/3 των Τούρκων θα σκοτωθεί στον πόλεμο,το άλλο 1/3 είναι αυτοί που έχουν ρίζες ελληνικές και κρυπτοχριστιανοί.Όλοι θα γίνουν χριστιανοί.Το άλλο 1/3 θα καταδιωχθεί μέχρι την Μέκκα(πρωτεύουσα των μουσουλμάνων-αναφέρεται ως Κόκκινη Μηλιά στις προφητείες)

Στη συνέχεια...μετά από τα 50 χρόνια θα έρθει ο Αντίχριστος. Πριν από αυτό όμως η Κρήτη θα πάθει σοβαρές ζημιές από τους Τούρκους. Δε θα μείνει τίποτα. Μόνο ένα μικρό κομμάτι για να θυμίζει πως κάποτε εκεί ήταν η Κρήτη. Οι Τούρκοι θα πάθουν επίσης ζημιές. Θα φοβηθούν πολύ. Θα φτάσει η στιγμή που μια γυναίκα θα κυνηγάει 10 Τούρκους με τη ρόκα.

Όταν έρθει ο Αντίχριστος θα κάνει θαύματα.Θα κυρήσσει το καλό. Θα φένεται καλός και θα τον αγαπήσουν και θα τον ακολουθήσουν πολλοί. Θα γίνει γνωστός στα 30 του χρόνια και θα "βασιλέψει" για 3,5 χρόνια.
Πολλοί θα νομίσουν πως είναι ο Μεσσίας.Όλα τα πιο πάνω έγιναν και με το Χριστό. Μετά,όταν αποκτήσει δύναμη θα αρχίσει να κάνει κακά στον κόσμο. Θα τον εξαναγκάζει να τον ακολουθήσει.Όλα θα ελέγχοναι από αυτόν. Ήδη άρχισε να μπένει στη ζωή μας. Κρυφά και σιγά.

Θα κάνει κάτι τσιπάκια που όταν τα βάλεις πάνω σου θα μπορείς να κάνεις ότι ακριβώς έκανες και πριν.Δηλαδή να αγοράζεις πράγματα για να μπορείς να ζήσεις. Όποιοι τα βάλουν πιστοποιούν πως πιστεύουν σε αυτόν.Όποιοι δεν τα βάλουν θα πεινούν και θα έχουν προβλήματα στη ζωή τους. Αλλά αυτό θα σημαίνει πως πιστεύουν στο Χριστό. Τον ένα και μοναδικό Θεό.

Θα γίνονται βασανιστήρια για να σου χαράξουν το 666 στο μέτωπο σου.Με αυτό θα μπορείς να κάνεις ότι και με τα τσιπάκια. Πολλοί άνθρωποι θα υποκύψουν. Ο Χριστός είπε κάποτε "Κάποτε,ακόμα και οι πιο πιστοί θα με προδώσουν."
Δεν θα μπορείς να αγοράζεις απο το σουπερμαρκετ τρόφιμα αλλά θα μπορείς να τρως φρούτα απο το χωράφι του σπιτιού σου. Γι'αυτό και ο Γέροντας Παϊσιος είπε "Είναι καλά να έχει ο καθένας μας από ενα μικρό χωραφάκι να το καλιεργεί για να μπορεί να ζήσει". Ο Θεός για τους πιστούς θα βλέπει τη δοκιμασία που περνούν και θα κάνει τα 3,5 χρόνια να περάσουν γρήγορα.

Μετά από αυτά τα 3,5 χρόνια θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού. Θα κατεβεί στη Γή και θα χωρίσει το νερό απο τη φωτιά. Τους καλούς από τους κακούς.

Κακοί=Αυτοί που έβαλαν το τσιπ ή έχουν χαραγμένο το 666.
Καλοί=Αυτοί που δεν έβαλαν το τσιπ και δεν έχουν χαραγμένο το 666.

Εκείνη τη στιγμή θα πεθάνουν όλοι όσοι ζούν. Μετά από μια σειρά γεγονώτων ο αντίχριστος θα ηττηθεί από το Θεό και τότε όλοι θα καταλάβουν πως είναι Παντοδύναμος. Αλλά θα είναι αργά...
Τότε θα γίνει η Κρίση. Όλοι θα κριθούν από το Θεό.
Οι κακοί άνθρωποι θα καίγονται αιώνια στην κόλαση ενώ οι καλοί θα είναι αιώνια μαζί με το Θεό στον Παράδεισο και θα απολαμβάνουν την αιώνια Βασιλεία Του.

11/05/2008, 10:40:00
Έλεος!

macedon

MIXAHL32Μέλος
11/05/2008, 12:19:34
macedon ελεος και οτιναναι σε σενα.
11/05/2008, 15:51:54
Φίλε και ομοχώριε αγγελος1994 απο τι φαίνεται πιστεύεις στις προφητείες.Υπάρχει ήδη ένα σχετικό θέμα στο ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=18&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=9680

Είναι πιο μεγάλη η παρέα και έτσι θα πάρεις περισσοτερες πληροφορίες.

quote:

Το 1922 που έγινε η Μικρασιατική καταστροφή όταν έφευγε ο κόσμος από την Μ.Ασία υπήρχε κάποιος ιερέας που έψηνε ψάρια. Του είπαν πως εδώ γίνεται σφαγή και πρέπει να φύγει γρήγορα. Τότε αυτός τους είπε πως αν τα ψάρια αυτά δεν πεθάνουν στο ψήσιμο τότε σημαίνει πως κάποτε θα πάρουμε την Πόλη και τη Μ.Ασία πίσω. Και μαντέψετε...τα ψάρια αυτά ακόμα ζουν! Είναι σε ένα μουσείο στην Αθήνα.

Πρώτη φορά του ακούω αυτό.Μοιάζει με τα ψάρια του Μπαλουκλή

ΕΛΛΗΝ

MarteΜέλος
11/05/2008, 16:22:41
angelos1994 θα ήθελα εδώ να προσθέσω ότι εκτός από το θέμα που προτείνει ο φίλος ο βυζαντινός υπάρχει και άλλο ένα ,όχι οτι έχουν μεγάλη διαφορά, αλλά λέμε τώρα.:

Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε?

"Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον Ήλιο Θεό με του αγέρα το νέκταρ μεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό"

11/05/2008, 19:11:31
Αντίθετα με τον Marte που είναι φανερά άθεος καθολικός δωδεκαθεϊστής και σατανιστής, εγώ τα πιστεύω αυτά. Απλά έχω μερικές απορίες, αν μπορεί κάποιος φωτισμένος να με βοηθήσει.

quote:
angelos1994
Ο τρόπος που θα πάρουμε τα εδάφη μας πίσω θα είναι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Σε αυτό τον πόλεμο θα συμμετέχουν 7 κράτη.

Παγκόσμιος πόλεμος με 7 κράτη; Όπως λέμε τριμελή επιτροπή από πέντε άτομα;

quote:
angelos1994
Ένα μικρό κρατίδιο θα είναι η αφορμή του παγκόσμιου πολέμου. Ίσως το κρατίδιο αυτό να είναι η
Κύπρος.

Μπορεί να είναι και η Κόστα Ρίκα. Παγκόσμιος δεν είπαμε;

quote:
angelos1994
Και μαντέψετε...τα ψάρια αυτά ακόμα ζουν! Είναι σε ένα μουσείο στην Αθήνα.

Τα μόνα ζωντανά ψάρια στην Αθήνα είναι στην ψαραγορά και στα μαγαζιά που πουλάνε ενυδρεία.

Απορία:
1. Τα ψάρια τα έψηνε ο παπάς. Ηταν ζωντανά την ώρα που τα έψηνε ή ζωντάνεψαν μετά; Κι άμα ήταν ζωντανά κατά το ψήσιμο, γιατί δεν σηκώθηκαν να φύγουν;
2. Από τη Σμύρνη στην Αθήνα πώς ήρθαν; Κολυμπώντας ή με άλλο μέσο;
3. Σε ποιόν παρουσιάστηκαν και είπαν "είμαστε τα ψάρια που τηγάνιζε ο παπάς στη Σμύρνη, βάλτε μας σε μουσείο;"

quote:
angelos1994
Οι Τούρκοι θα φτάσουν μόνο μέχρι τα Εξαμήλια. Δεν θα μπουν μέσα στην Ελλάδα.Εξαμήλια δεν εννοεί κάποιο χωριό ή περιοχή. Είναι τα έξι ναυτικά μήλια της υφαλοκρηπίδος.

Κι αν εννοεί τα Εξαμίλια της Κορίνθου; Λες γι'αυτό οι άνθρωποι εκεί να πουλάνε τα οικόπεδά τους;

quote:
angelos1994
Τότε θα έρθει η βοήθεια απο το Βορρά και δε θα μείνει τίποτα όρθιο.

Το καλύτερό μας. Ξέρεις τι θα πεί βοήθεια από το Βορρά; Σουηδέζες, Νορβηγίδες, Φινλανδέζες... Κάτσε καλά (για να μη σου πώ "κάτσε καλύτερα). Αυτή είναι βοήθεια, όχι σαν την άλλη φορά που μας έστειλαν τον ... Ορλώφ.

Το μόνο που με προβληματίζει εδώ είναι πόσο βορρά εννοεί. Μη μας έρθουν δηλαδή για βοήθεια τίποτε... πιγκουίνοι.

quote:
angelos1994
Θα χυθεί τόσο αίμα όσο ποτέ. Ο πόλεμος θα κρατήσει 3 μέρες(ή 3 μήνες ή 3 χρόνια)

Εμ, γι'αυτό οι επαγγελματίες προφήτες (χαρτορίχτρες, καφετζούδες, "να σε πώ τη μοίρα σου", κτλ.) χρησιμοποιούν τον όρο "τρία τέρμενα". Οι ερασιτέχνες προφήτες, όπως ο Παϊσιος και λοιπές προφητικές δυνάμεις πάνε να το παίξουν ξύπνιοι.

Ρώτα ρε και κανα επαγγελματία.

quote:
angelos1994
Ξένος Στρατός θα έρθει. Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρει".

Σουδανοί;

quote:
angelos1994
και λόγω συμφερόντων θα δώσει την Κωσταντινούπολη και την Μ.Ασία στην Ελλάδα.Θα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Αμερική για το σε ποιαν ανήκουν τα εδάφη μας και επειδή δεν θα συμφωνούν θα μας την δώσουν εμάς.

Δηλαδή, για να καταλάβω: Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος, θα χυθεί πολύ αίμα, θα πάρουν οι Ρώσοι την Κωνσταντινούπολη για την οποία θα έχουν σκοτωθεί χιλιάδες και θα έχουν ξοδευτεί εκατομμύρια από τους Ρώσους, λόγω της στρατηγικής της θέσης, και μετά θα τη δώσουν σε μας, έτσι για να μας βρίσκεται...

Δε λέω, ρεαλιστικό το σενάριο.

Πρόταση: Μήπως να δείχναμε στους Τούρκους την προφητεία, να μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη απευθείας να γλυτώσουμε και τη φασαρία;

quote:
angelos1994
Το 1/3 των Τούρκων θα σκοτωθεί στον πόλεμο,το άλλο 1/3 είναι αυτοί που έχουν ρίζες ελληνικές και κρυπτοχριστιανοί.

Χμμ... Η Τουρκία έχει 70 εκατομμύρια πληθυσμό. Το 1/3 που έχει ελληνικές ρίζες είναι...χμμ... 23,5 εκατομμύρια.

Τελικά, έχουν δίκιο γι'αυτό που λένε για τους Ελληνες εραστές. Τουρκάλα για τουρκάλα δεν άφησαν. Να'ναι καλά οι άνθρωποι και σίδερο στη μέση τους.

quote:
angelos1994
Στη συνέχεια...μετά από τα 50 χρόνια θα έρθει ο Αντίχριστος.
...
Ήδη άρχισε να μπένει στη ζωή μας. Κρυφά και σιγά.

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος, θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη, μετά θα γίνουν όλοι χριστιανοί, μετά θα γίνει 50 χρόνια ειρήνη, μετά θα έρθει ο αντίχριστος.

Πώς μπαίνει στη ζωή μας από τώρα, αφού θέλουμε τουλάχιστον 50 χρόνια για να έρθει; (αν υποθέσουμε ότι φέτος θα γίνει ο πόλεμος).

Είπαμε να λέμε προφητείες, αλλά λίγο προσοχή αδερφέ.

quote:
angelos1994
Όποιοι δεν τα βάλουν θα πεινούν και θα έχουν προβλήματα στη ζωή τους. Αλλά αυτό θα σημαίνει πως πιστεύουν στο Χριστό. Τον ένα και μοναδικό Θεό.

Δηλαδή, ή πεινασμένος και χριστιανός, ή χορτάτος και με τον αντίχριστο;

Μάλλον με τον αντίχριστο θα πάω. Είναι και κείνο το αυτοκίνητο που θέλω να αλλάξω... καταλαβαίνεις... Ασε που προκειμένου να είμαι όλη τη μέρα στα γόνατα και να μουρμουρίζω, προτιμώ ... ξέρεις... κανά χαβαλέ με χορεύτριες... κανα οργιάκι με παρθένες...

Θα έχει τέτοια ο αντίχριστος, ε;

quote:
angelos1994
Κακοί=Αυτοί που έβαλαν το τσιπ ή έχουν χαραγμένο το 666.
Καλοί=Αυτοί που δεν έβαλαν το τσιπ και δεν έχουν χαραγμένο το 666.

Ρε... αυτοί που δεν θα έχουν βάλει το τσιπ θα έχουν ήδη πεθάνει από την πείνα... Δεν θα βρει και πολλούς από δαύτους.

quote:
angelos1994
Εκείνη τη στιγμή θα πεθάνουν όλοι όσοι ζούν. Μετά από μια σειρά γεγονώτων ο αντίχριστος θα ηττηθεί από το Θεό και τότε όλοι θα καταλάβουν πως είναι Παντοδύναμος.

Αφού θα έχουν πεθάνει όλοι, πώς θα το καταλάβουν;

quote:
angelos1994
Οι κακοί άνθρωποι θα καίγονται αιώνια στην κόλαση ενώ οι καλοί θα είναι αιώνια μαζί με το Θεό στον Παράδεισο και θα απολαμβάνουν την αιώνια Βασιλεία Του.

Και ζήσανε αυτοί καλά και μεις καλύτερααααα...

Ωραίο angelos1994, εμένα μου άρεσε πολύ.

Οκ. Σειρά μου τώρα.

"Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα μεγάλο δάσος, ζούσε ένα κοριτσάκι που το λέγανε Κοκκινοσκουφίτσα. Αυτή η Κοκκινοσκουφίτσα είχε μια γιαγιά που ζούσε στην άλλη πλευρά του δάσους..."

macedon

samuel1974Μέλος
11/05/2008, 20:04:22
@ Macedon

"Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα μεγάλο δάσος, ζούσε ένα κοριτσάκι που το λέγανε Κοκκινοσκουφίτσα. Αυτή η Κοκκινοσκουφίτσα είχε μια γιαγιά που ζούσε στην άλλη πλευρά του δάσους..."

To κόκκινο χρώμα που είχε ο σκούφος της κοκκινοσκουφίτσας τι νόημα έχει;

1. Είναι αρχηγός τάγματος της Κου κλουξ Κλαν και ο λύκος συμβολίζει τους Εβραίους;;;

2. Είναι συντρόφισσα που πάει να βοηθήσει τρην ανήμπορη εργατκή τάξη και ο λύκος συμβολίζει τον παμφάγο καπιταλισμό;;;

3. Είχε μηπως... περίοδο και ο λύκος συμβολίζει έναν πεινασμένο σεξουαλικά βιαστή... που βίασε και την γιαγιά!!!! ...και πουρογάμης δλδ...

4. Μήπως η Ροτκέπχεν (γερμανιστί για κοκκινοσκουφίτσα) συμβολίζει το ξανθό γένος, που αρχίζει με Ρ και πάει να βρει την πνευματική τη γιαγιά, την Ελλάδα. ...Το ποιός είναι ο λύκος και ο κυνηγός, είναι περιττό να αναφερθεί...

Μακεδών καλή η πλάκα, αλλά είχα ρωτήσει και παλιότερα για αυτήν την συγκεκριμένη προφητεία, της οποίας προπάτορας είναι ο όσιος Ανδρέας, ο δια Χριστόν σαλός, και η προφητεία αναφέρει παρακάτω (για μετά την κατάληψη της Πόλης απο το ξανθό γένος δλδ) και για καταποντισμό της Πόλης με νερό σε ύψος μέχρι και 70 μέτρα (ίσαμε τον στύλο των ηλών της Αγιας Σοφιάς), για το πως μπορούσανε να γνώριζανε τότε για το σημερινό λιώσιμο των πάγων;;; Οι απαντήσεις που πήρα ήτανε του στύλ, ότι η γεωλογία και η μετεωρολογία των Βυζαντινών είχε προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, που να μπορούνε να κάνουνε προβλέψεις για τα επόμενα 1000 χρόνια... Μήπως θα μας πεις και εσύ το ίδιο;;;

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

11/05/2008, 20:17:37
Τώρα, σοβαρά, με ρωτάς να σχολιάσω τις ανοησίες που είπε ο διά χριστόν βλαμμένος;

Να σου απαντήσω τότε. Την τύφλα τους δεν ξέρανε και ο κάθε άπλυτος έλεγε ό,τι ανοησία του κατέβαινε, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ένα σωρό αφελείς και άνοες που θα τα πιστέψουν.

Το γεγονός ότι σήμερα, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σ'αυτά και τα θεωρούν "προφητείες", απλά επιβεβαιώνει το σχόλιο του Αϊνστάιν περί του απείρου μεγέθους της ανθρώπινης βλακείας.

Οσο για τα περί "προχωρημένης γεωλογίας και μετεωρολογίας των βυζαντινών", συναγωνίζεται σε γραφικότητα την παραπάνω προφητεία.

macedon

11/05/2008, 21:22:04
Καλά ρε φίλε Samuel 1974, βρήκες κι εσύ άτομο να πάρες στα σοβαρά περί προφητειών, τον Μακεδόν... Το άτομο πλήττει έως θανάτου, εξ' ού
και οι χαζομάρες που γράφει, κ ιεσύ ζητάς βαθυστόχαστες αναλύσει παό έναν 12θειστή;
Με εκπλήσσει σφόδρα το κουράγιο σου...
spyros76Νέο Μέλος
11/05/2008, 23:12:19
Φιλοι, αφου υπαρχει το θεμα στο παραξενο εδω και 4 χρονια προτεινω να μη το χωρισουμε στη μεση.Ας επεμβει ενας admin να κλεισει αυτο το νεο.