ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/11/2011, 18:57:52
quote:
Εαρινός

Αλήθεια , όλη η Ελλάδα έχει σχολικούς φύλακες που μένουν στο πάνω διαμέρισμα απο σένα???

Ρε τι πάθαμε...θα έχεις πολύ μεγάλη πολυκατοικία μπρέ...ο Μακεδόνας μάλλον μένει σε μονοκατοικία...

O macedon μιλάει για τον δήμο του κι εγώ για τον δικό μου. Δεν είπα πως όλη η Ελλάδα έχει φύλακες που μένουν στο επάνω διαμέρισμα από μένα.

quote:
Εαρινός

Παραφέρεσαι..πρόσεξε...εγώ δεν σε έβρισα θυμήσου το!!!

Με προκάλεσες και σου απαντώ αναλόγως και μάλιστα στοιχειοθετώ και την απάντησή μου.

Αν συνεχίσεις πάντως κατ' αυτόν τον τρόπο, το βρίσιμο δεν το γλυτώνεις.

Edited by - zip on 25/11/2011 18:59:12

25/11/2011, 19:10:24
quote:

Με προκάλεσες και σου απαντώ αναλόγως και μάλιστα στοιχειοθετώ και την απάντησή μου.

Αν συνεχίσεις πάντως κατ' αυτόν τον τρόπο, το βρίσιμο δεν το γλυτώνεις.

Edited by - zip on 25/11/2011 18:59:12

Δεν θέλω να κακιώνεις...δείξε υπομονή και αυτοσυγκράτηση!!!
Και γώ στοιχειοθετώ -δεν σκηνοθετώ- ότι λέω αλλα δεν είσαι ευήκοος...
Εγώ πάντως δεν θα σε βρίσω , δεν με εκφράζει αυτό..ειδικά με σένα!!!

Λές..
"O macedon μιλάει για τον δήμο του κι εγώ για τον δικό μου. Δεν είπα πως όλη η Ελλάδα έχει φύλακες που μένουν στο επάνω διαμέρισμα από μένα".

Και γώ για τον δικό μου μιλάω μπρέ...αλήθεια ο δικός σου ο Δήμος αποτελεί τον κανόνα???
Ενημέρωσε τον Μακεδόνα πάραυτα...αυτά είναι σημαντικά ευρήματα για να μην τα λαμβάνουμε υπ'οψιν μας...Πανελληνίως!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
25/11/2011, 21:04:03
quote:
Εαρινός

Και γώ για τον δικό μου μιλάω μπρέ...αλήθεια ο δικός σου ο Δήμος αποτελεί τον κανόνα???

Όχι μπρε χαϊβάν' δεν αποτελεί τον κανόνα. Είπα εγώ πως αποτελεί τον κανόνα ;

quote:
Εαρινός

Δεν θέλω να κακιώνεις...δείξε υπομονή και αυτοσυγκράτηση!!!

Υπομονή κάνω ακόμη μπρε ... αλλά και η υπομονή έχει κι αυτή τα όριά της.

quote:
Εαρινός

Και γώ στοιχειοθετώ -δεν σκηνοθετώ- ότι λέω αλλα δεν είσαι ευήκοος...
Εγώ πάντως δεν θα σε βρίσω , δεν με εκφράζει αυτό..ειδικά με σένα!!!

Ναι, καλά θα κάνεις να μην με βρίσεις. Δεν βρίζεις άλλωστε εσύ ...

quote:

gianipseftis, Απεστάλη: 08/06/2011, 14:33:47 - Αγνόησε τους μαλάκες, εγκαταλείποντας τους στην μιζέρια της χούφτας τους.

Εαρινός - Τι μαλάκας Θεέ μου....λέω και γώ που ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ την σοφία της "όρασής" του..

alex22 - Εγώ όταν στα χώνω,έχω τους λόγους μου και το κάνω γιατί πετάς μαλακίες ανευ ουσίας [...] Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα να τραβάς μαλακίες μπροστά απο την οθόνη σου,το esoterica δεν είναι για αυτό.

Εαρινός - Σταμάτα να προκαλείς παλιομαλαλακισμένο...τοποθετήσου και άσε τις κρίσεις κατάλαβες μαλακισμένο ??? Κόψε τις στρατηγικές τις κατινιστικες κατάλαβες μαλακάκο

Εαρινός - Εμφανίσθηκε και ο άλλος ο μαλάκας ...καλώς τους!!!

alex22 - Δεν εξηγείται τόση μαλακία το άτομο.Ο μαλάκας του esoterica.

Εαρινός - Έχε χάρη σου λέω...κάνει παρέα με τον άλλο το μαλάκα τον Γεοσκώληκα...

Εαρινός - Θα τα κόψεις μαλακάκο...ακούς???

Εαρινός - Γέλα μαλάκα..

alex22 - Ξεκόλα μαλάκα,η ζωή έχει πλάκα,που λέει και ο zip.

Εαρινός - Ρωτάς αν έχω κόλλημα ρε μαλακιστήρι...??? [...] Και άλλη φορά αυτό το σκατό-στομά σου -και την σκατένια την ψυχή σου-, θα το ανοίγεις και θα μιλάς όπως ξέρεις ΜΟΝΟ στους δικούς σου και στους φίλους σου , κατάλαβες μαλακάκο??? [...] Τι λές μωρέ Μαλάκα ...το είπε ο Τζίπ ε???

alex22, Απεστάλη: 08/06/2011, 21:31:20 - Καληνύχτα μαλάκα,η ζωή έχει πλάκα

25/11/2011, 21:52:46
Α, για να μην το ξεχάσω, τσίμπα ακόμη ένα στοιχείο που αποδεικνύει την προκλητικότητά σου προς εμένα. Στο θέμα [ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10971&whichpage=23&ARCHIVE= ] μετά από ενάμησι σχεδόν μήνα που παραμένει ανενεργό πας και γράφεις δύο μήνυματα [ ο θεός βέβαια να τα κάνει μηνύματα ] εντελώς άσχετα και ξεκάρφωτα. Και σου λέει η διαχείριση :

quote:
amalia στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10971&whichpage=23&ARCHIVE=

Μπορείς να μας εξηγήσεις Εαρινέ:

1.
τι ακριβώς θες να πεις στα παραπάνω μηνύματα, που ούτε να καταλάβει δεν μπορεί κανείς, ποιός έγραψε τι, πότε και πού;
Εκτός από την μη σωστή χρήση του quote, που συνεχίζεις να κάνεις, με τα δύο μηνύματά σου βάζεις τον κάθε αναγνώστη στο ρόλο της... Πυθίας!!

2. Ποιός ο λόγος που παραθέτεις τα δύο ακατανόητα αυτά μηνύματα, σε ένα θέμα που είναι ανενεργό για πάνω από ενάμιση μήνα και που ούτως ή άλλως "μυρίζει μπαρούτι" εφόσον έχουν ανακύψει και συζητηθεί εδώ πολύ σοβαρά ζητήματα;

[ τα bold δικά μου ]

Κι εσύ τι κάνεις ; Ως συνήθως αυτό που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά : τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Ο λόγος βέβαια που το κάνεις είναι πεντακάθαρος : για να με προκαλέσεις, όπως ακριβώς με προκάλεσες και στο παρόν θέμα.

Ζηλιάρη!

25/11/2011, 23:02:51
Εγω θα πρότεινα να βγείτε μια βολτούλα για ενα ποτάκι*
και να σταματήσει εδω η "συζήτηση".

Οι όποιες κόντρες είναι αναμενόμενες ,
χρόνια κάποιοι διαφωνούν με κάποιους άλλους εδω μέσα ,
αυτο δημιουργεί ενίοτε και εμπάθειες .

Η μαγκια ομως είναι να κοντράρεσαι σε επίπεδο επιχειρημάτων
τα επι προσωπικού , είναι λίγο ... φλυαρία για το τίποτα

*Απολαύστε υπεύθυνα

Hellas at War
25/11/2011, 23:10:54
Σοκαρίστηκα......επιχειρήματα κι'αυτά μπρε Ζίπ...ναι , εσένα μονίμως οι άλλοι σε προκαλούν...γνωστό το ρεφραίν...

Edited by - Εαρινός on 25/11/2011 23:16:02

Edited by - Εαρινός on 25/11/2011 23:17:58

25/11/2011, 23:15:16
quote:

Ζηλιάρη!

Βρε τον Τάκη...κολλητοί Ζίπ???

25/11/2011, 23:49:40
zip

quote:
Αυτό τι είναι τώρα ; Το νομοσχέδιο που θα προτείνεις εσύ για τους φύλακες των σχολικών κτιρίων όταν εκλεγείς βουλευτής ;

Αυτό είναι η νομοθεσία που ισχύει εδώ και 12 χρόνια. Κι επειδή μάλλον το αγνοείς, επέτρεψέ μου να σε ενημερώσω:

1. Ο θεσμός των σχολικών φυλάκων ξεκίνησε το 1999 με την Υπουργική Απόφαση 34100/99 του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

2. Με το ΠΔ 164/2005 καθορίζεται η εργασιακή τους σχέση με το Δήμο. Με βάση τις διατάξεις του ίδιου ΠΔ καθορίστηκαν οι οργανικές θέσεις των σχολικών φυλάκων σε 2.783 σε όλη την Ελλάδα.

3. Με την προγραμματική σύμβαση των φορέων ΚΕΔΚΕ-ΟΑΕΔ-ΕΕΤΑΑ καθορίστηκαν οι υποχρεώσεις των φυλάκων που περιλαμβάνουν αυτά που ανάφερα παραπάνω (ωράριο, υποχρεώσεις, κτλ.).

4. Και οι πέτρες γνωρίζουν πως οι διευθυντές των σχολείων δεν είχαν δικαίωμα να προσλάβουν κανένα φύλακα, καθώς αυτοί προσλαμβάνονται από τους δήμους, με βάση τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας τους. Επιπλέον ο διευθυντής ενός σχολείου δεν έχει δικαίωμα να προσλάβει ΚΑΝΕΝΑΝ και για καμία εργασία. Ακόμη και τις καθαρίστριες ή τους σχολικούς τροχονόμους τους προσλαμβάνει η σχολική επιτροπή, όχι ο διευθυντής.

quote:
Απέναντι από το σπίτι μου έχω σχολείο. Και ο φύλακας είναι ο παππούς που μένει στο πάνω διαμέρισμα ...

Αντε! Και γω απέναντι από το σπίτι μου έχω ένα νοσοκομείο, αυτό δεν με κάνει ειδικό στις εγχειρήσεις.

Κι επειδή μερικά πράγματα δείχνεις να μην μπορείς να τα αφομοιώσεις, να στα ξαναπώ με άλλα λόγια:

1. Το να έχεις απέναντί σου σχολείο δεν σε κάνει γνώστη ούτε του τρόπου που λειτουργούν τα σχολεία ούτε του τρόπου που λειτουργούν οι δήμοι στους οποίους ανήκουν τα σχολεία.

2. Ο διευθυντής δεν προσλαμβάνει κανέναν (ποτέ δεν είχε αυτό το δικαίωμα).

3. Όταν μιλάς για κάτι, καλό είναι να μιλάς γι'αυτό που γνωρίζεις. Ακόμη κι αν γνώριζες για το σχολείο σου απέναντι (που από τα λεγόμενά σου δεν προκύπτει κάτι τέτοιο), θα έπρεπε να μιλάς για το "σχολείο απέναντι από το σπίτι μου", όχι "για τα σχολεία" γενικά. Ειδικά με κάποιον που διευθύνει ένα απ' αυτά και που είχε μέχρι πέρυσι στην ευθύνη του 130 σχολεία.

quote:
Έλα ντε ... εσύ τι λες ; Λέω ;

Είμαι σίγουρος ότι λες (ό,τι σου κατεβαίνει). Η ερώτηση ήταν ρητορική, δεν ήθελε απάντηση.

quote:
Εμ ... καλά που το κατάλαβες. Αναφέρεσαι σε εξαιρέσεις macedon. Και μπράβο που υπάρχουν δηλ. κι αυτές.

Δηλαδή τα 130 σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι η εξαίρεση και το 1 (ολογράφως: "ένα") που το βλέπεις απ' έξω είναι ο κανόνας. Μάλιστα.

quote:
Πάντως, στον δικό μου τον δήμο τα περισσότερα σχολεία δεν έχουν φύλακες.

Οι φύλακες κατανέμονται κυρίως στη δευτεροβάθμια, και ο αριθμός τους ποικίλλει ανάλογα με τις δυνατότητες του δήμου και τις ανάγκες φύλαξης των σχολείων. Φυσικά είμαι σίγουρος πως η έρευνά σου θα περιλαμβάνει τα στοιχεία αυτά (πόσα σχολεία έχει ο δήμος σου, πόσα απ'αυτά δεν έχουν φύλακες, κτλ.). Θα ήταν επιμορφωτικό να μας τα παρουσιάσεις.

Αλλά πάλι ... γιατί δε λες στους διευθυντές των σχολείων να προσλάβουν μερικούς;

quote:
Και αυτά που έχουν, σου είπα τι έχουν ...

Όχι. Μου είπες τι έχει το σχολείο απέναντι από το σπίτι σου. Για τα υπόλοιπα δεν μου είπες τίποτε.

quote:
Και δεν χρειάζεται να έχω εμπειρία από 130 σχολεία για να λέω κάποια πράγματα.

Αυτό είναι φανερό. Προφανώς και δε χρειάζεσαι εμπειρία από 130 σχολεία για να λες κάποια πράγματα. Το ερώτημα είναι όμως τι αξιοπιστία έχουν αυτά που λες. Εκτός αν το σχολείο απέναντι από το σπίτι σου (για το οποίο γνωρίζεις μόνο το χρώμα του εξωτερικού τοίχου) θεωρείται ένα είδος σχολείου αναφοράς και μιλώντας γι'αυτό, είναι σα να μιλάμε για όλα τα σχολεία της ελληνικής επικράτειας.

quote:
Ούτε χρειάζεται να είμαι διευθυντής για να ξέρω πως πριν από ένα μήνα μπήκαν 5 Ρουμάνοι στο παραπάνω Λύκειο και τα 'κάναν όλα γης μαδιάμ. 'Ντάξει macedon ;

Ό,τι πεις αγαπητέ μου. Αφού λοιπόν το σχολείο απέναντι από το σπίτι σου είναι σχολείο αναφοράς, μπορούμε να συμπεράνουμε πως σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας μπαίνουν 5 Ρουμάνοι και τα κάνουν γης μαδιάμ. Ντάξει!

quote:
O macedon μιλάει για τον δήμο του κι εγώ για τον δικό μου

Όχι. Εγώ μιλάω για τα σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης και συ μιλάς για το σχολείο απέναντι από το σπίτι σου.

quote:

Α, συγνώμη, αυτή η στοιχειθεσία μου διέφυγε. Πού την έκρυψες βρε μπαγάσα και δε φαίνεται;

macedon

26/11/2011, 07:20:31
macedon,

quote:
Αυτό είναι η νομοθεσία που ισχύει εδώ και 12 χρόνια. Κι επειδή μάλλον το αγνοείς, επέτρεψέ μου να σε ενημερώσω:

1. Ο θεσμός των σχολικών φυλάκων ξεκίνησε το 1999 με την Υπουργική Απόφαση 34100/99 του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

2. Με το ΠΔ 164/2005 καθορίζεται η εργασιακή τους σχέση με το Δήμο. Με βάση τις διατάξεις του ίδιου ΠΔ καθορίστηκαν οι οργανικές θέσεις των σχολικών φυλάκων σε 2.783 σε όλη την Ελλάδα.

3. Με την προγραμματική σύμβαση των φορέων ΚΕΔΚΕ-ΟΑΕΔ-ΕΕΤΑΑ καθορίστηκαν οι υποχρεώσεις των φυλάκων που περιλαμβάνουν αυτά που ανάφερα παραπάνω (ωράριο, υποχρεώσεις, κτλ.).

4. Και οι πέτρες γνωρίζουν πως οι διευθυντές των σχολείων δεν είχαν δικαίωμα να προσλάβουν κανένα φύλακα, καθώς αυτοί προσλαμβάνονται από τους δήμους, με βάση τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας τους. Επιπλέον ο διευθυντής ενός σχολείου δεν έχει δικαίωμα να προσλάβει ΚΑΝΕΝΑΝ και για καμία εργασία. Ακόμη και τις καθαρίστριες ή τους σχολικούς τροχονόμους τους προσλαμβάνει η σχολική επιτροπή, όχι ο διευθυντής.

Τι μου λες ; Σοβαρά ; Αυτά έλα να τα πεις στον διευθυντή του σχολείου που έχει τον παππού για φύλακα. Τι τα γράφεις εδώ ;

quote:
Αντε! Και γω απέναντι από το σπίτι μου έχω ένα νοσοκομείο, αυτό δεν με κάνει ειδικό στις εγχειρήσεις.

Δεν σου είπα πως είμαι ειδικός πουθενά. Δεν ξέρεις να διαβάζεις μάλλον.

quote:
Κι επειδή μερικά πράγματα δείχνεις να μην μπορείς να τα αφομοιώσεις, να στα ξαναπώ με άλλα λόγια:

1. Το να έχεις απέναντί σου σχολείο δεν σε κάνει γνώστη ούτε του τρόπου που λειτουργούν τα σχολεία ούτε του τρόπου που λειτουργούν οι δήμοι στους οποίους ανήκουν τα σχολεία.

Είπα αυτα που βλέπω. Όσον αφορά τον Δήμο μου, προσπαθώ να ενημερώνομαι όσο μπορώ.

quote:
2. Ο διευθυντής δεν προσλαμβάνει κανέναν (ποτέ δεν είχε αυτό το δικαίωμα).

Έγινε, 'ντάξει. Πες μας απλώς την χώρα που ζεις.

quote:
3. Όταν μιλάς για κάτι, καλό είναι να μιλάς γι'αυτό που γνωρίζεις. Ακόμη κι αν γνώριζες για το σχολείο σου απέναντι (που από τα λεγόμενά σου δεν προκύπτει κάτι τέτοιο), θα έπρεπε να μιλάς για το "σχολείο απέναντι από το σπίτι μου", όχι "για τα σχολεία" γενικά. Ειδικά με κάποιον που διευθύνει ένα απ' αυτά και που είχε μέχρι πέρυσι στην ευθύνη του 130 σχολεία.

Ε, εντάξει, έλα εσύ να μου πεις τι βλέπω εγώ απέναντί μου και τι βλέπω καθε πρωϊ που περνάω απ' έξω από το σχολείο. Σώπα ... είχες στην ευθύνη σου 130 σχολεία ; Έγινε ... σε πιστέψαμε.

quote:
Είμαι σίγουρος ότι λες (ό,τι σου κατεβαίνει). Η ερώτηση ήταν ρητορική, δεν ήθελε απάντηση.

Έγινε 'ντάξει.

quote:
Δηλαδή τα 130 σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι η εξαίρεση και το 1 (ολογράφως: "ένα") που το βλέπεις απ' έξω είναι ο κανόνας. Μάλιστα.

Ναι, μάλιστα.

quote:
Οι φύλακες κατανέμονται κυρίως στη δευτεροβάθμια, και ο αριθμός τους ποικίλλει ανάλογα με τις δυνατότητες του δήμου και τις ανάγκες φύλαξης των σχολείων. Φυσικά είμαι σίγουρος πως η έρευνά σου θα περιλαμβάνει τα στοιχεία αυτά (πόσα σχολεία έχει ο δήμος σου, πόσα απ'αυτά δεν έχουν φύλακες, κτλ.). Θα ήταν επιμορφωτικό να μας τα παρουσιάσεις.

Αλλά πάλι ... γιατί δε λες στους διευθυντές των σχολείων να προσλάβουν μερικούς;

Πες τους εσύ. Εσύ διευθύνεις 130 σχολεία. Τι με νοιάζει εμένα ; Εγώ βλέπω πως τα σχολεία είναι μπουρδέλα.

quote:
Όχι. Μου είπες τι έχει το σχολείο απέναντι από το σπίτι σου. Για τα υπόλοιπα δεν μου είπες τίποτε.

Τα περισσότερα σχολεία του δήμου μου, δεν έχουν φύλακες. Εντάξει τώρα ; Πήρε μπρος η καρβουνο-μηχανή ;

quote:
Αυτό είναι φανερό. Προφανώς και δε χρειάζεσαι εμπειρία από 130 σχολεία για να λες κάποια πράγματα. Το ερώτημα είναι όμως τι αξιοπιστία έχουν αυτά που λες. Εκτός αν το σχολείο απέναντι από το σπίτι σου (για το οποίο γνωρίζεις μόνο το χρώμα του εξωτερικού τοίχου) θεωρείται ένα είδος σχολείου αναφοράς και μιλώντας γι'αυτό, είναι σα να μιλάμε για όλα τα σχολεία της ελληνικής επικράτειας.

Δεν με νοιάζει η αξιοπιστία κυρ διευθυντά μου στο συγκεκριμένο θέμα, δεν κάνω διατριβή. Εγώ την γνώμη μου είπα, αυτά που βλέπω είπα, αυτά που έχω απέναντι στο σπίτι μου είπα, αυτά που συναντώ κάθε μέρα στο δρόμο είπα. Ξεκόλλα!

quote:
Ό,τι πεις αγαπητέ μου. Αφού λοιπόν το σχολείο απέναντι από το σπίτι σου είναι σχολείο αναφοράς, μπορούμε να συμπεράνουμε πως σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας μπαίνουν 5 Ρουμάνοι και τα κάνουν γης μαδιάμ. Ντάξει!

Δεν είναι σχολείο αναφοράς. Σου είπα τι βλέπω εγώ σ' αυτό.

quote:
Όχι. Εγώ μιλάω για τα σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης και συ μιλάς για το σχολείο απέναντι από το σπίτι σου.

Έγινε, 'ντάξει. Σ' αυτό θα διαφωνήσω ;

quote:
Α, συγνώμη, αυτή η στοιχειθεσία μου διέφυγε. Πού την έκρυψες βρε μπαγάσα και δε φαίνεται;

Αυτό δεν αναφέρεται σε σένα. Σου είπα, μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις.

Edited by - zip on 26/11/2011 09:06:08

26/11/2011, 07:45:56
Πάντως macedon, είσαι λίγο "πειραγμένος", έτσι ; Εγώ αγαπητέ μου, δεν έχω κάνει καμία έρευνα για τα σχολεία. Αυτό που βλέπω κάθε μέρα πηγαίνοντας στη δουλειά μου και αυτό που βλέπω κυκλοφορώντας στην πόλη μου, αυτό σου λέω.

Τι έρχεσαι και μου βάζεις τη νομοθεσία ; Άσε δηλ. που δεν τηρείται η νομοθεσία, αλλά για ποιο λόγο παραθέτεις την νομοθεσία ; Για να πεις τι ; Πως αυτά ισχύουν ; Αφού δεν ισχύουν ρε φίλε. Άλλο τι υπάρχει στη νομοθεσία, άλλο τι εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Θες να διαφωνήσεις μαζί μου ; 'Ντάξει, διαφώνησε. Εγώ δεν σου είπα ούτε πως είμαι ειδικός, ούτε πως διευθύνω κάποιο σχολείο, ούτε πως γνωρίζω από 130 σχολεία, ούτε τίποτε. Εγώ σου είπα, πως όσα σχολεία γνωρίζω στο δήμο μου, δεν έχουν φύλακες. Ξέρω ότι δεν έχουν φύλακες γιατί π.χ πολλές φορές πηγαίνω και παίρνω από το σχολείο τον ανηψιό μου [ άλλο σχολείο αυτό, όχι απέναντι από το σπίτι μου, 'ντάξει ; ] και κάποιες άλλες φορές τυγχάνει να περνάω απ' έξω από άλλα σχολεία του δήμου μου και βλέπω. Και συναδέλφους καθηγητές έχω, και φίλους καθηγητές έχω, κι όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα : πως τα σχολεία τους δεν έχουν φύλακες. Tώρα τι να σου πω ; 'Ντάξει, ψέμματα μου λένε αυτοί, εσύ μου λες την αλήθεια.

Δηλ. δεν καταλαβαίνω την "επίθεση", την ειρωνεία σου, το ύφος σου τέλος πάντων. Θα 'ρθεις να μου πεις τώρα εσύ, για το τι βλέπω εγώ απέναντι από το σπίτι μου, που κάθε βράδυ η αυλή του σχολείου γίνεται χώρος διακίνησης ναρκωτικών, που έχει τύχει μεθυσμένοι να σπάνε τα τζάμια του σχολείου και να προκαλούν φθορές. Ε, εντάξει, έλα να μου πεις. Τι να σου πω ; Να διαφωνήσω εγώ γι' αυτό ;

Δες εδώ :

quote:
Φυσικά είμαι σίγουρος πως η έρευνά σου θα περιλαμβάνει τα στοιχεία αυτά (πόσα σχολεία έχει ο δήμος σου, πόσα απ'αυτά δεν έχουν φύλακες, κτλ.). Θα ήταν επιμορφωτικό να μας τα παρουσιάσεις.

Ή βλάκας είσαι ή προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Εσύ όταν λες την άποψή σου και περιγράφεις αυτά που βλέπεις, έχεις παραμάσχαλα καμιά έρευνα ρε ; Πας καλά ;

Τι να πω ...

[ 130 σχολεία ε ; της Δυτικής Θεσσαλονίκης ; ]

quote:
macedon

Ειδικά με κάποιον που διευθύνει ένα απ' αυτά και που είχε μέχρι πέρυσι στην ευθύνη του 130 σχολεία.

Τα παρακάτω links είναι λίστες που βρήκα "πεταμένες" στο διαδίκτυο με τα Δημοτικά Σχολεία της Δυτικής και της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια και τα ονόματα των διευθυντών τους. Οι λίστες αυτές παρέχονται από την Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων των Μαθητών του Ν. Θεσσαλονίκης.

http://www.omogon.gr/SXOLEIA/DHMOTIKA%20DYTIKIS.pdf

http://www.omogon.gr/SXOLEIA/DEYTEROBA8MIA%20DITIKIS.pdf

http://www.omogon.gr/SXOLEIA/PROTOBA8MIA%20ANATOLIKIS.pdf

http://www.omogon.gr/SXOLEIA/DEYTEROBA8MIA%20ANATOLIKHS.pdf

Επειδή έγινε λόγος για διευθυντές δηλ. όχι τίποτ' άλλο. Παραδόξως, το όνομά σου δεν αναφέρεται, ούτε στον Δυτικό αλλά ούτε και στον Ανατολικό τομέα. Μήπως αναφέρεται ως "macedon" ; Θα ψάξω ... A, επίσης δεν έψαξα στα Νηπιαγωγεία, αλλά τώρα, κοτζάμ macedon διευθυντής σε νηπιαγωγείο ; Ε, δεν νομίζω ...

Όπως βλέπεις, μπορεί να μην ξέρω αν και στα 130 σχολεία υπάρχουν φύλακες ή όχι, ξέρω όμως ποιοι είναι οι διευθυντές όλων των σχολείων της Θεσσαλονίκης [ Δεν τηλεφώνησα στα σχολεία όμως, 'ντάξει ; ]. Και ειλικρινά λυπάμαι που δεν είσαι κι εσύ ένας απ' αυτούς. Δεν πειράζει ... που θα πάει ; Θ' αλλάξουν τα πράγματα βρε ...

quote:
macedon

Το ερώτημα είναι όμως τι αξιοπιστία έχουν αυτά που λες.

Δεν ξέρω τι αξιοπιστία έχουν τα λόγια μου [ και δεν με ενδιαφέρει στο παρόν θέμα γιατί εγώ μια άποψη εξέφρασα (που μακάρι να είναι λανθασμένη) και αυτά που βλέπω είπα ], αλλά τουλάχιστον εγώ δεν ισχυρίζομαι ψευδώς πως είμαι διευθυντής σχολείου.

[ Ξέρω, ξέρω ... θα σκάσεις απ' τα γέλια πάλι ... ]

Edited by - zip on 26/11/2011 09:08:25