- ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Υ.Γ. Χατζηχρήστο, δεν είναι απαραίτητο να τον υπερασπιστείς κι αυτόν. Αρκούντως ρεντίκολο έχεις γίνεις με τις υπερασπίσεις των υποδέλοιπων νούμερων, τύπου Μηθύρων και panosfromlydian176. Κι επειδής το έκανες και ψιλοθέμα το ζήτημα με τα νταραβέρια, βάλε κι εσύ το ονοματάκι σου στο προφίλ, νά'ναι σωστό και μπεσαλίδικο το νταραβέρι. Και για να μην υπάρχουσι και παρεξηγήσεις, σου λέω και Π 249218.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Άντε και ρωτήστε τον ΧΟ, αν έχει παράπονα. Όχι τίποτις άλλο, είναι που η καραμέλα με το που για τη μαλακία μας, φταίει η ηλικία μας, κούρασε και τελείωσε συγχρόνως.
Υ.Γ.1. Αυτό με την "μισαλλοδοξία", αλλάχτε το, γιατί κάνει κρα σε κατηχητικό.
Υ.Γ. 2. Όσοι την έχετε δει, πως εδώ μέσα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για διδασκαλία, βάλτε κι ένα ονοματάκι στο προφίλ. Δεν κοστίζει. Να ξέρουμε που να σας βρούμε, βρε αδερφέ. Στον Ιανό, στον Κάκτο, στην Αθηνάς, όπου εις την τελικήν εκδίδεστε κι ονοματεπωνύμως...
quote:
Ά, και για να τελειώνουμε με τις μαλακίες, τύπου αντιχριστιανικής μισαλλοδοξίας και άλλες καραγκιοζιές, μια χαρά τσακώθηκα με τον τύπο που την έκανε παγανιστικά οικειοθελώς, μια χαρά και με τα χριστιανόπουλα φασιστοναζιστάκια.Άντε και ρωτήστε τον ΧΟ, αν έχει παράπονα. Όχι τίποτις άλλο, είναι που η καραμέλα με το που για τη μαλακία μας, φταίει η ηλικία μας, κούρασε και τελείωσε συγχρόνως.
Υ.Γ.1. Αυτό με την "μισαλλοδοξία", αλλάχτε το, γιατί κάνει κρα σε κατηχητικό.
Υ.Γ. 2. Όσοι την έχετε δει, πως εδώ μέσα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για διδασκαλία, βάλτε κι ένα ονοματάκι στο προφίλ. Δεν κοστίζει. Να ξέρουμε που να σας βρούμε, βρε αδερφέ. Στον Ιανό, στον Κάκτο, στην Αθηνάς, όπου εις την τελικήν εκδίδεστε κι ονοματεπωνύμως...
O DSM εχει σκαψει μια τρυπα για τον ευατο του,εχει χωθει μεσα και διακηρυττει οτι βρισκεται στην κορυφη του Εβερεστ.
Edited by - lydios1 on 02/08/2014 03:33:35
Δεν πολυγνωρίζω αν είσαι παλαιό μέλος ή και όχι, αλλά το 1 στο nick μοιάζει σα να είσαι, και μάλιστα μπαναρισμένο, με διάθεση να το πας στο 2, στο 3 κλπ. Παλαιό για νά'χαμε να λέγαμε δηλαδή. Όσο και τα μαρούλια.
quote:
O DSM εχει σκαψει μια τρυπα για τον ευατο του,εχει χωθει μεσα και διακηρυττει οτι βρισκεται στην κορυφη του Εβερεστ.
Δεν κάνω κήρυγμα σε κανέναν. Ίσα-ίσα, που κράζω τους κάθε λογής χατζηπανοχριστομηθυλύδιους που κηρύττουν την αρετή της αποχής από τη ζωή, και την αποθέωση της μαλακίας.
Εικάζω ωστόσο, που είσαι μια ακόμα μετενσάρκωση του ψόφιου. Τί διάολο ρε φλούφλη? Ο επίτιμος είσαι? Απέθαντος, κι έτσι?
Αλλά τώρα μεταξύ μας, δεν βαρέθηκες το φτύσιμο?
Λυπάμαι που στο λέω αλλά με την συμπεριφορά σου και την ανάρτηση νόμων μοιάζεις εσύ ο φασιστοναζιστούλης. Είσαι και ομογενής.
Και πες μου επιτέλους, πόσο τον αγόρασες τον χώρο και πόσο τον νοικιάζεις;
Ηρέμησε ρε φίλε, γιατί έχεις φάει κόλλημα με εμένα; Ασχολήσου με την ζωούλα σου. Τί σε μέλει; Συνιστώ ozapex.
Χαλάαααρωσε, χαλαράααα.
Δεν πας να κάψεις ρε φίλε ένα ομοίωμα του Χριστού; Εμένα τί με νοιάζει τί πιστεύεις; Γιατί να έχω πρόβλημα;
Ξεκόλα και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες. Αμάν πια οι ατσαλάκωτοι υπερκριτές. Όταν ήσουν μικρός δεν έτρωγες ξύλο από τους γονείς; Δεν δεχόσουν συμβουλές; Δεν κρινόσουνα για τις σκανταλιές;
Κατέβα λίγο από εκεί που νομίζεις ότι έχεις ανέβει. Φιλικά στο λέω, δίχως διάθεση ειρωνείας.
Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, είμαστε όλοι ίσοι. Μην θέλεις συνέχεια να ξεχωρίζεις και να βγαίνεις από πάνω.
Γιατί τόση κακία και μισανθρωπία; Διαφέρεις κατά πολύ από τον Νικόμαχο, ο οποίος είναι τουλάχιστον πλακατζής και είπε πως δεν έχει πρόβλημα αν παραμείνω. Εσύ γιατί φέρεσαι έτσι; Φαντάζομαι είσαι από εκείνους τους κρητικούς που δεν φιλοξενούν και από εκείνους που δεν δίνουν ούτε πενταράκι στους ζητιάνους.
Κάποτε θα καταλάβεις πως όλοι οι άνθρωποι, μικροί, μεγάλοι, πλούσιοι, φτωχοί, δούλοι, ελεύθεροι είναι ίσοι. Κάποτε συντρίβεται ο εγωισμός και του μεγαλύτερου εγωιστή ανθρώπου. Κανείς δεν την γλυτώνει, άκου και μια διαφορετική κουβέντα και δεν θα χάσεις.
quote:
troll_3
Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, είμαστε όλοι ίσοι.
Λάθος.
Θα είμαστε όλοι ίσοι.
Υ.Γ
Οσοι απομείνουν, από την...λοβοτομή !!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
troll_3
Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, είμαστε όλοι ίσοι.
Λάθος.Θα είμαστε όλοι ίσοι.
Υ.ΓΟσοι απομείνουν, από την...λοβοτομή !!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Φοβήθηκες και εσύ τώρα Νικόμαχε μην σε κάνει ντα ντα ο μπαμπάς dsm?
Μήπως ο dsm είναι νέα θεότητα και δεν το ξέρω; Τί τον έχετε;
Ο DSM είναι απλός...προφήτης!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Προτιμάτε τώρα να το παίξετε οικοδεσπότες(τάχα) που έχετε έναν φιλοξενούμενο που σας παρακαλεί(τάχα) και εσείς για να τον εξευτελίσετε περισσότερο(πάλι στην φαντασία σας) του λέτε -Ξουτ, δεν κατάλαβες ακόμη πως δεν χωράς εδώ; Όμως εκείνος που εξευτιλίζεται (τελικά) είναι αυτός που επιμένει στο υπέρογκο εγώ του και στον φανταστικό κόσμο που έχει χτίσει γύρω από αυτό. "Εγώ ο γαμιάς ο Έλληνας που πατάω στην πλάτη τους και εξουσιάζω όλους τους κατώτερους αμόρφωτους ανθέλληνες".
Η συμπεριφορά αυτή είναι καθαρή ματαιοδοξία ανθρώπου επαρμένου με ημερομηνία λήξης.