- Τι σήμαινε ο ροδόσταυρος στην αρχαία Άιγυπτο? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Δεν βλέπω search engine στο site γι αυτό συγνώμη αν γινομαι κουραστικός!
Ευχαριστώ πάντως για την απαντηση
the trouth is inside
http://www.esoterica.gr/forums/search.asp

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Και η δική του άποψη είναι δεκτή.
the trouth is inside
Και φαντάζομαι πως αν απαντήσεις εδώ, θα πας στο 147.
Δοκίμασέ το κι αν όντως δεν έχεις κολλήσει, μάλλον μπερδέυτηκες όπως μου είχε συμβεί εμένα όταν είχα πρωτομπει στα forums
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Οταν -που λες- είχα μπει παλιά στο ESOTERICA και έγραφα στα FORUMS, μία μέρα κοίταζα τον αριθμό των μηνυμάτων μου, και έβλεπα ότι όσα μηνύματα κι αν έγραφα ήταν πάντα ο ίδιος! Το συμπέρασμα αυτό το είχα βγάλει, γιατί ουσιαστικά κάθε φορά που έκανα post μία νέα απάντηση, έβλεπα τον αριθμό που φαινόταν στα προηγούμενα μηνύματα και ήταν ίδιος με αυτόν που έβγαζε το νέο post μου. Ετσι, παραπονέθηκα πως κάποιο λάθος γίνεται και έχω κολλήσει (θυμάμαι τότε κάπου στα 30) μηνύματα. Μετά βέβαια πρόσεξα πως όσο έγραφα, ανέβαινε ο αριθμός. Πήγαινα στο 35 - 35 έγραφαν όλα τα μηνύματα και όυτω καθεξείς.
Το λάθος μου ήταν πως είχα την εντύπωση, ότι κάθε μήνυμα αριθμείται ξεχωριστά. Ωστόσο, σε κάθε μήνυμα, αναγράφεται ο συνολικός αριθμός των μηνυμάτων που κάποιος έχει στείλει.
Αυτή τουλάχιστον ήταν η δική μου παρανόηση.
Αν ωστόσο σε σένα συνέβη κάτι διαφορετικό, γράψε το, να δούμε αν υπάρχει πρόβλημα να φροντίσουμε ώστε να διορθωθεί. ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!