- ---Kάτι σαν ημερολόγιο.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
...τελευταία δεν σταματώ να αναρωτιέμαι...
Μα είμαστε σοβαροί???
Τι έχει πάθει ο κόσμος και είναι στα όρια της παραφροσύνης?!
...και που να πιάσουν οι ζέστες...
.
.
.
The She Mantis...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
Wanderer, idolator, worshipper of fire,
come even though you have
broken your vows a thousand times,
Come, and come yet again.
Ours is not a caravan of despair
i.c.w.s
Jalâluddîn Rumi
όσο υπάρχουμε ακόμα
από αίμα κι από χώμα
το σώμα κυβερνάει η καρδιά
μηδενίσαμε
κι όλα πάλι απ' την αρχή (?)
i.c.w.s........

πολλές φορές το Φως είναι
πιο απειλητικό απ' το σκοτάδι
που δεν έχω τίποτε να γράψω για όσα αισθάνομαι και φοβάμαι....
μήπως όλα αυτά που φοβάμαι τα έχω ήδη αφομοιώσει....
σε λέξεις ,σε γραπτά ,σε δάκρυα...
και δεν έχω τίποτε άλλο να μου δώσω...
παρά μονάχα την παρουσία μου...
σε ένα άδειο είναι....
copyright 2004-2005 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.ΚΟΡ/Ος
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
τα δαχτυλίδια των δέντρων έγιναν χρυσά..
κι εδώ που κοιμάμαι εγώ τώρα πια ,
το μαύρο κυκλοφορεί ελεύθερο...
τα παιδιά συλλαμβάνονται όταν παίζουν στην αυλή μου
και μένει μόνο να κοιμηθώ τον ύπνο σου
να δω το όνειρο σου
να ξυπνήσω σ'αυτό το όνειρο και να μην ξανακοιμηθώ πιά...
δεν αργώ ...
ποτέ δεν σε ξέχασα
ποτέ δεν σταμάτησα να σ'αγαπάω
ποτέ δεν μπόρεσα να ξαναγυρίσω στην ζωή που είχαμε
στην αλήθεια της, την καλοσύνη της, την τρυφερότητα της...
α! έχεις χαιρετίσματα κι από τον φίλο σου τον δήμαρχο, εκεί..
του άρεσε λέει που βγήκε δήμαρχος την μέρα που πέθανες...
σημαδιακό!
Galadriel των Λευκών Λυγμών

Υπάρχει θλίψη στέρεη και σκληρή σαν πέτρα?... μάλλον... κι αυτή την είδα σήμερα...
...πόνος?
...απελπισία?
...άρωμα θανάτο στον αέρα?
...κενά από αισθήματα μάτια?
...τα είδα όλα σήμερα... και τότε κατάλαβα... ήρθε η ώρα...
.
.
.
The She Mantis...alfa jacta est...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
Μισούσά πάντα τις αδυναμίες. Τώρα αισθάνομαι πως σου έχω. Ξανά από την αρχή, ο φόβος το πάθος το παράπονο το ταξίδι η ψυχική ευεξία οι αδύναμες μνήμες, πιό πλάι οι ρήμες ερώτων που δεν παλιώνουν ποτέ. Θα σε συλλαβίσω από την αρχή σαν να είσαι τραγούδι.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
θα αφήσω τα γράμματα να παρασυρθούν απο όλα οσα με άφησες να υπομένω...
σε κρίνω και σε καταδικάζω.....να μην βρίσκει ανταπόκριση η καρδιά σου....
σε αυτήν την γή....έτσι το πνεύμα σου θα την ψάχνει...μα δεν θα βρίσκει τον τόπο της....
ώ θα είμαι τόσο σκληρός μαζί σου,όσο ήσουν εσύ με'μένα....ρομαντικέ και αισθηματία....
δές το μονοπάτι πόσο πιο μοναχικό φαίνεται και απόψε....που φαίνονται καθαρά όλα τα αστέρια στον ουρανό....
γράφω για όσα είδα και άκουσα....μα πιο πολύ για να σε αντιμετωπίσω στα ίσα....
και να σ'αφήσω να κείτεσαι χάμω ...νεκρός.....
σαν εμένα....
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.ΚΟΡ/Ος
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
υ.γ γράφω γιατί είμαι ο μόνος αρμόδιος να σε κρίνει εαυτέ μου...
WHISPERS OF THE DREAMS
έτσι, από μια διάθεση να φανούμε ανώτεροι... (αχ, αυτός ο πληθυντικός)
άκουσα αυτές τις μέρες να "βαφτίζουν" αγάπη, την πίκρα, τον φόβο της αλήθειας, τα "κρατημένα"...
όπως και να το πεις έχει πλάκα να ψάχνεις το τζόκερ που έλεγε κι ο λύκος....
μόνο που η Κοκκινοσκουφίτσα έγινε Χιονάτη.. that's the point...
και δεν είναι question mark..
Μaalox, κανείς?
Galadriel

κυρίως αυτό της αναπαραγωγής...
κι όταν η φυσική αναπαραγωγή δεν είναι εφικτή, μπαίνει σε μια διαδικασία αναπαραγαγωγής του Εγώ ... αυτού του Εγώ που παραμένει ακόμα στο ζωϊκό βασίλειο, να έρπει, να ψάχνει για τροφή, να τσακώνεται με τα άλλα μέλη της αγέλης για το ζευγάρωμα, να ρίχνει που και που μια ματιά στον ουρανό...
Κι όμως αυτό είναι το πρώτο βήμα για να γίνει άνθρωπος...
Δεν είναι τόσο δύσκολο, χρειάζεται όμως μια θυσία... τη θυσία του ζώου στον άνθρωπο...
Είναι μια αρχή, αν και δύσκολη, αλλά είναι..
Κάποτε, αυτή η ματιά στον ουρανό οριοθετεί την ύπαρξη του, τον προσδιορισμό του ως ανθρώπου και κάποτε αυτή η ματιά φτάνει για να τυφλώσει αυτό το ζωώδες Εγώ... να καταστρέψει την όραση του και να το αφήνει μόνο να αλυχτάει τα βράδυα στο φως της Εκάτης, γυρεύοντας βοήθεια από έναν κόσμο που του είναι πια απαγορευμένος...
Στις τοτεμικές κοινωνίες, αυτές των πρώτων άνω-θρώσκων, η επίκληση Δυνάμεων γινόταν στις κατώτερες όψεις τους... και τα αποτελέσματα αυτών των επικλήσεων κατώτερα ... της επίκλησης...
Κάθε υπο-φυλή της ανθρώπινης φυλής εγκυμονεί τα χαρακτηριστικά της επόμενης, δυστυχώς όμως (αν και αναγκαίο) και κάθε μία επόμενη (ακόμα και στην αυτή περιστροφή) εμπεριέχει (κι αυτό ένα είδος εγκυμοσύνης είναι) τα χαρακτηριστικά παλαιότερων...
Οταν αυτό δεν είναι εφικτό... εγκυμονεί απλώς... ίσα για να αναπαραχθεί...
είναι μια λύση είπαμε...
άντε και ... άνθρωποι! (πρώτα ο θεός)
Galadriel

Παιδία περαστικός είμαι και είπα να πω ένα γεια και να καταθέσω τον θαυμασμό μου για τα ομολογουμένως εμπνευσμένα σας κείμενα.
Galadriel (καιρό είχαμε να τα πούμε
) με άφησες άφωνο με το τελευταίο Post. Εαν ασχοληθείς επαγγελματικά με την συγγραφή κειμένων εξασφάλισες ήδη εναν αναγνώστη,αρκεί να μην γράφεις ποιήματα!![]()

"Today we say that Greeks fight like heroes, from now on we will say that heroes fight like Greeks"

Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου σοβαρή εξερεύνηση,σε ένα σπιτι το οποίο είχα βρει στο εξοχικό μου,στην Ερέτρια(Εύβοια).Έτσι λοιπόν συνεργάστηκα με 3 ακόμα άτομα,που είχαν λίγες γνώσεις στον τομέα των παραφυσικών φαινομένων.Βρήκαμε ένα σπίτι,το οποίο βρισκόταν σε μία πολυ ανατριχιαστική τοποθεσία,μέσα σε ένα μεγάλο χωράφι που ήταν μέσα στην ερημιά.Το σπίτι δεν ήταν αρκετά μεγάλο,αλλά ήταν οτι ακριβώς έπρεπε για ένα καλό ξεκίνημα.Έπειτα απο κάποιες μέρες συζητήσεων πάνω στο θέμα αποφασίσαμε να πάμε.Ήταν βράδυ,γύρω στις 22:00 όταν ξεκινήσαμε.Φτάνοντας στην αρχή του χωραφιού,σταματήσαμε το περπάτημα και κοιτάξαμε γύρω μας.Πραγματικά η ατμόσφαιρα ήταν πολυ παράξενη.Ίσως να έφταιγε το λίγο φως που έπεφτε απο το φεγγάρι και τα έκανε τόσο δελεαστικά,η ο απόμακρος ήχος της θάλασσας που διαπερνούσε απο μέσα μας.Το χωράφι μέσα είχε πάρα πολλά δέντρα,φυτά και γενικά ηταν πολύ άτσαλα αλλα δεν δώσαμε σημασία.Μετά απο ώρα φτάσαμε στο σπίτι.Απ’έξω φαινόταν πάρα πολυ παλιο και ετοιμόροπο.Η κεντρική πόρτα έλειπε.Λίγο πριν μπούμε μέσα τραβήξαμε κάποια βιντεο και κάποιες φωτογραφίες,εξωτερικά το σπίτι.Ενοείτε πως είχαμε επίγνωση του κινδίνου.Επιπλέον ξέραμε καλά τον δρόμο για το σπίτι αλλά και πως ήταν εξωτερικά αφου είχαμε πάει το προηγούμενο μεσημέρι για κάποιες εξωτερικές και πάλι φωτογραφίες.Αλλά το βράδυ όλα ήταν τόσο διαφορετικά.Μπαίνοντας μέσα στο σπίτι υπήρχε ένα μικρο δωματιάκι που οδηγούσε σε έναν διάδρομο.Υπήρχαν ακόμα 4 δωματιάκια.Η ατμόσφαιρα πραγματικά ήταν πολυ περίεργη.Αφού μπήκαμε μέσα σε όλα,παρατηρήσαμε πως η πόρτα του μπάνιου έτριζε συνεχώς,ενώ δεν υπήρχε καθόλου αέρας.Μπαίνοντας μέσα στο μπάνιο η θερμοκρασία έπεφτε σε σημείο να κρυώνουμε αρκετά.Στα υπόλοιπα δωμάτια δεν παρατηρήσαμε κάτι περίεργο εκτός απο λίγους περίεργους θορύβους.Γενικά,το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση,προφανώς λόγω καιρού.Απ’ό,τι μας είπαν ντόπιοι το σπίτι ειναι ακατοίκιτο πάνω απο 40 χρόνια αλλα δεν έχει κάποια περίεργη ιστορία.Έπειτε απο λίγες ώρες που περάσαμε εκει μέσα,έιχαμε τραβήξει αρκετό υλικό και έτσι φύγαμε.Στην ανάλυση του υλικού βρήκαμε οτι σε μία εικόνα,ξεχωρίζει κάτι στο βάθος,μέσα απο την πόρτα,σαν φόρεμα.Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν είναι στα αλήθεια κάτι διότι η ανάλυση της εικόνας είναι χαμηλή λόγω του σκοταδιού εκείνη την ωρα.Αλλα παρόλα αυτά κάτι περιεργο διακρίνεται.

Το συγκεκριμένο ποστ το βρήκα σε μια απο τις πρώτες ομάδες ερευνητών του παραφυσικού που αποτελείται απο ΜΑΘΗΤΕΣ!Είναι πραγματικά πολυ ενδιαφέρων και έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά...
το Site τους ειναι αυτό:
http://wresearching.wordpress.com/
Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σας... :)
YedFocused peace out
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
YedFocused peace out
Edited by - ThanasisTheGreat on 02/11/2010 14:36:19
Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που τα κατάφεραν,αν δε το έχετε διαβάσει αξίζει να ρίξετε μια ματιά..
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8514&ARCHIVE=
"Ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια.."
quote:
Κάτι παρόμοιο ισχύει και σε ένα σπίτι λίγο έξω απο το Βόλο..Έχω πάει και το έχω δει αλλα μέσα δεν μπόρεσα να μπω.
Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που τα κατάφεραν,αν δε το έχετε διαβάσει αξίζει να ρίξετε μια ματιά..http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8514&ARCHIVE=
Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που τα κατάφεραν,αν δε το έχετε διαβάσει αξίζει να ρίξετε μια ματιά..
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8514&ARCHIVE=