- Σατανισμός-συνεχώς εξαπλώνεται-τι θα κάνουμε??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑΡΕ ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ,
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ?
ΠΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ?
ΠΟΣΟΙ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝΕ?
ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ?
ΠΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΕΚΛΗΣΣΙΑ?
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ?
ΠΟΙΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ?
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΕ???
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ?
Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΧ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΤΛ...ΑΝ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΟΥΝ?
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΣΗ?
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΕΜΕΙΣ...
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΣΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΘΕΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ 17 ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α![]()
-Αγαπάμε όλους τους αλλλους; Από εκεί και μετά προκύπτουν τα πάντα. Μόνο αγάπη να υπάρχει. Και είμαι σίγουρος πως για να γίνει κάποιος σατανιστής θα πρέπει να έχει την δύναμη να πατήσει τον εαυτό του να τον κάνει σκουπίδι...γιατί σατανισμός είναι κακό και μίσος. Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να αγαπάει!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΝΟΤΗ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ Μ....Σ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ
ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...
Σαταναδες με κερατα και φτερα που θα τιμωρησουν τους αμαρτωλους στην μεταθανατον ζωη δεν υπαρχουν,αυτοι ειναι στα μυαλα των θρησκοληπτων μουλαδων.Οι σαταναδες δημουργουνται μεσα στην ιδια την ανθρωπινη κοινωνια.Και αυτοι ειναι που βομβαρδιζουν χωρες,που σκοτωνουν αθωο κοσμο,που εκμεταλευονται συνανθρωπους τους,ειναι οι μεγαλεμποροι ναρκωτικων,ειναι οι μαστροποι,ειναι ολοι αυτοι που εχουν σαν Θεο τους το χρημα και την εξουσια και "πατανε επι πτωματων" για να κερδισουν.
quote:
ΑΡΕ ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ,
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ?
ΠΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ?
ΠΟΣΟΙ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝΕ?
ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ?
ΠΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΕΚΛΗΣΣΙΑ?
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ?
ΠΟΙΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ?
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΕ???
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ?
Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΧ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΤΛ...ΑΝ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΟΥΝ?
Ο θΕΟΣ ειναι μεσα σας.Δεν θα τον βρεις
μεσα στις εκκλησιες,δεν θα τον βρεις μεσα στα "ιερα" βιβλια των λαων,δεν θα τον βρεις αν προσευχηθεις αλλα μονο μεσα σου θα τον βρεις,αν κοιταξεις στον "καθρεφτη" της ψυχης σου.
Η προσευχη δεν ειναι λογια ειναι πραξη.Ειναι πραξη αγαπης προς τον συνανθρωπο.
Αμαρτια ειναι μια,η ελλειψη αγαπης και οχι το να μην νηστευεις,το να μην πηγαινεις στην Εκκλησια.
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΜΥΑΛΟΥ.
ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ !!
ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ "THE REAL THING" ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ.
"ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΠΟΚΤΑ ΔΥΝΑΜΗ"???
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...
Αν και το thread ξέφυγε λίγο απο την αρχική ιδέα, θα ήθελα και εγώ να καταθέσω την γνώμη μου.
Πρώτον όταν δέχεσαι οτι υπάρχει άσπρο αναγκαστικά πρέπει να δεχτείς οτι υπάρχει και μαύρο, και όταν δέχεσαι οτι υπάρχει το ένα άκρο αναγκαστικά πρέπει να δεχτείς οτι υπάρχει και το άλλο άκρο. Αυτό γίνεται επειδή όταν ορίζεις κάτι ώς άσπρο ή ως καλό ο χαρακτηρισμός αυτός γίνεται γιατί το συγκρίνεις με κάτι χαρακτηριζόμενο ώς κακό ή μαύρο. Αλλοιώς αν υπήρχε μόνο άσπρο δεν θα υπήρχε νόημα να το ορίσουμε. Τωρα ως άσπρο / μαύρο καλό / κακό δεν θέτω ούτε χριστιανισμό / σατανισμό, ούτε μαγείες και άλλα τέτοια. Αλλοστε όσοι ξεπεράσουν ένα μορφωτικό επίπεδο ξέρουν οτι δεν υπάρχει ορισμός του άσπρου μαύρου, αλλα υπάρχουν πολλές διαβαθμήσεις στο μέσο. Επιπλέον επειδή δεν πιστεύω στον χριστιανισμό δεν δέχομαι ούτε τον σατανισμό αφου και αυτός απορέει απο τον χριστιανισμό, αλλά όσο κάποιος είναι σατανιστής, δεν πανε να γίνουν και εκκατομύρια, όσο δεν με ενοχλούνε ας κανουν το "κομμάτι" τους σε αυτην την γή.
Αφήστε τους σατανιστές ήσυχους!
\m/ \m/
Φιλικά
SatyR

Edited by - satyros_uk on 08/04/2004 09:00:30
Edited by - satyros_uk on 08/04/2004 09:02:21
ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ; ΟΧΙ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΒΙΚΙΝΓΚ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ;
lampis