ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περίεργη εμπειρία ίσως από αστρική προβολή. Θέλω τη βοήθεια κάποιου έμπειρου. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Περίεργη εμπειρία ίσως από αστρική προβολή. Θέλω τη βοήθεια κάποιου έμπειρου. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

aleksander24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/11/2014, 12:17:25
quote:

Σε μενα μιλας?
Οχι πρωτογνορα ολα αυτα.
Φιλε πρεπει να ξεκολλησεις απο λεξεις οπως αυθυποβολη και τα συναφη.

Υπαρχει ενας αλλος παραλληλος κοσμος,ο αστρικος που ειναι 100% αληθινος οπως ο φυσικος κοσμος.

Άσχετα με το αν υπάρχει «αλλος παραλληλος κοσμος,» που αν υπάρχει θα είναι κι αυτός «φυσικός» αλλά έχοντας «φύση» άλλης «τάξης» - είναι ορθό το «πρεπει να ξεκολλησεις απο λεξεις οπως αυθυποβολη και τα συναφη» τουλάχιστον ως απάντηση-κασέτα που πιπιλίζει κανείς όταν θέλει να αποκλείσει κάποια περίπτωση πρόχειρα και με συνοπιτικές διαδικασίες. Αυθυποβολή μπορεί να είναι μερικά πράγματα, αλλά όχι όλα.
Στην περίπτωση αυτή μοιάζει να υπήρξε και εξωτερικός παράγοντας.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

23/11/2014, 18:09:24
Παιδια σας νοιαζει να πιστεψετε σε μια ιδεα και οχι να πειραματιστειτε.
Εγω ειμαι σε διαδικασια απο -εκπαιδευσης απο ολα τα ψεμματα και τις ιδεες που εχουν κατακλυσει το μυαλο μου απο την παιδικη ηλικια.

Ασε με εμενα τι λεω.Προσπαθησε να κανεις διαλογισμο,χαλαρωνοντας πληρως ολα τα μερη του σωματος σου. Και δες για σενα...

Πανπαμ οτι λεω ειναι 100% η προσωπικη μου εμπειρια.Απλως στα φορουμ υπαρει το στερεοτυπο οτι γραφουν χαζοχαρουμενα παιδια.
Πραγματικα σκεφτομαι οτι αυτος ειναι ο τροπος της φυσης να κρυβει τα μυστικα της απο τους ''υπερανω''...

Edited by - lydios333 on 23/11/2014 18:11:05

24/11/2014, 01:23:32
quote:

(Quote)
Παιδια σας νοιαζει να πιστεψετε σε μια ιδεα και οχι να πειραματιστειτε.
Εγω ειμαι σε διαδικασια απο -εκπαιδευσης απο ολα τα ψεμματα και τις ιδεες που εχουν κατακλυσει το μυαλο μου απο την παιδικη ηλικια.
Ασε με εμενα τι λεω.Προσπαθησε να κανεις διαλογισμο,χαλαρωνοντας πληρως ολα τα μερη του σωματος σου. Και δες για σενα...

Χαιρομαι για σενα Πανο

Edited by - xristosxatz on 24/11/2014 01:25:18

24/11/2014, 09:20:38

quote:
Προσπαθησε να κανεις διαλογισμο,χαλαρωνοντας πληρως ολα τα μερη του σωματος σου.

Ομως .....εδω ειναι κατι που σου εχουν πει-υποδειξει , καποιοι αλλοι
Δεν ειναι ο δικος σου δρομος
Με αυτο θελω να πω , οτι , το να εισαι ο εαυτος σου , ειναι δυσκολο και απαιτει πολου προσπαθεια και διακριση , απο την αλλη ομως ειναι και τελειως απαραιτητο

Αυτη η πολυ απλη εκφραση ,[που ομως την υιοθετησες ] μπορει να κρυβει , χρησιμα πραγματα , μπορει ομως να κρυβει και παρανοησεις

Για να το διαπιστωσεις , πρεπει να χτισεις το δικο σου μονοπατι πετρα πετρα

Εγω θα κρατησω

quote:
Και δες για σενα...