ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΡΟΝΟΣ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- ΚΡΟΝΟΣ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

kost13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
02/05/2004, 20:38:36
Είναι ο πλανήτης της βαθιά ριζωμένης και ενστικτώδους Γνώσης,Γνώσης που στις ανώτερες εκδηλώσεις της γίνεται Σοφία.Θα με ενδιέφερε η ειλικρινής άποψη ενός Αιγόκερου και,κυρίως,η άποψη ενός Καρκίνου,μιας και ο Καρκίνος δέχεται τον τελευταίο χρόνο την επίπονη Ωρίμανση και Σκλήρυνση της Κρονικής επίδρασης,επίδραση ριζικά αντίθετη στη Σεληνιακή φύση του.Θεωρώ ότι η άποψη της Άτμα θα είχε ειδικό βάρος.

ΓιώργοςΜέλος
08/05/2004, 19:31:04
“ I know the secret of Saturn , that if I willingly pit myself against adversity, I will forsake the sun but gain the Stars".
Hail Saturn

Γνωρίζω το μυστικό του Κρόνου , ότι αν μπορέσω οικειοθελώς να θέσω τον εαυτό μου απέναντι σε κάθε εναντίωση, μπορεί να χάσω τον Ήλιο αλλά θα κερδίσω τα Αστέρια…

Χαίρε Κρόνε…

Γιώργος.
σσσ.. αλλα να μην το πείς σε κανενα…

08/05/2004, 22:42:51
ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ kost,ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ,+ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΣΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΞΩ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ(ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΣΩ ΖΩΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝΚΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...:)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...

ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ(εξαλλου αρεσκονται αρκετοι στο σχολιασμο τους :Ρ)
ΟΝΤΩΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ +ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΑΙΩΡΗΣΗ..
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ +ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ..
(ΝΟΕΡΑ + ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ...ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ :)
ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ 'ΑΛΛΟΙ'(ΕΔΩ ΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕΧΡΙ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ/Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ "ΑΝΤΙ ΕΜΟΥ" + ΑΠΛΑ ΚΑΛΟΥΜΑΙ/'ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ' ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ /ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ + Η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ"ΝΑ... ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΩΣΤΑ...!
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ" ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ..
ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ!
ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΛΕΟΝ+ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ/
ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ + Η "ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ"...ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ 'ΘΛΙΨΗ' ΑΦΟΥ ΟΣΟ + ΝΑ 'ΘΛΙΒΕΣΑΙ'..ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ...ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΛΙΒΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ/ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ..ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ....ΧΜ...ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΤΡΕΛΗ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ....(ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ Η ΑΥΤΗ ΑΡΚΑΝΑ-ΜΑΝΤΑΛΑ;;)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ....'ΠΟΙΟΙ' ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΥΝ ΕΝΙΟΤΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ....;
Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ- ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ -ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ- +ΜΕΤΡΑΜΕ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΑ- ΗΡΘΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ "ΕΠΙΛΟΓΗ ΖΩΗΣ"....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 'ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΕΡΩΣ' ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΛΞΗ ΓΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ-ΣΕΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ:ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΚΑΤΙ -ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΡΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΟΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ..+ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΟΝΙΑ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ....ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΗΡΘΕ.... ΜΑΖΙ ΤΟΥ/ΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ.... ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.-
-ΟΧΙ 'ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ 'ΩΣ ΘΕΤΕΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ,
ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ..-
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ;;;
ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...ΕΝΤΟΣ + "ΕΣΩ"....
ΧΜ....ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ + ΣΤΑ ΕΞΩ...ΑΦΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΤΟΣ 'Η ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ..ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ.
- 'ΕΔΩ ΕΣΩ'...ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΙΝΑΙ.-
ΓΕΝΙΚΑ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ
ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΤΜΑ'Η ΓΥΝΑΙΚΑ...ΑΤΜΑ
'Η ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ..ΑΤΜΑ
ΠΕΡΙΠΕΛΕΚΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΠΡΓΤ..ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΑΣΚΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΙΧΑ ΤΗ "ΤΥΧΗ" ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΕΛΘΛΙΟ ΚΡΟΝΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ..ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ Η ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΡΓΜΤ ΠΟΥ ΔΕΝΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...ΜΑ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!...ANYWAY...
H KATANOΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 25 ΚΑΙ ΧΡΟΝΩΝ..
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ!
ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ/ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...

ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ...ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ..ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΟ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ.....ΟΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΣΟ ΑΠΟΕΧΕΙ....Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ...ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΥΤΗ...ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ/ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΕΤΟΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΟΛΟΝ...
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΕΚΕΙ/ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΛΚΡΙΝΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ..ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΝ....ΤΕΛΕΙΩΣΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...'Η Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ...
ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ.....
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ....
ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ..-ΑΠΟ ΔΑΜΑΠΑΔΑ../+ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΕΓΙΝΑ 'ΚΑΚΙΑ'-ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ- /ΣΥΝΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΑΤΑΧΤΗ ΑΤΜΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο "ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ"!
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ...ΕΠΙΡΡΟΗΣ...ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ....

ΕΥΣ ΦΙΛΕ Kοst... τι εχεις να πεις για τον Κρονο;...
ΕΚΟΤΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΚΑ..

-ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΝΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΟΙΑΖΕΙ + ΜΕ "ΒΙΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ"
+ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΝΤΟΣ..
+ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΑ ΟΣΑ ΔΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΙΩΠΗΛΑ.+ΑΝΥΠΩΤΑ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ "ΥΠΟΤΑΓΗ" ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ/'Η ΤΗΝ "ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ"..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.-

ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ

-ΕΝΑΝ ΨΥΧΑΝΑΛYΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ...
-ΕΝΑΝ ΨΥΧΑΝΑΛYΤΗ .....ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
goodies...)

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 08/05/2004 23:24:23

spiritΜέλος
09/05/2004, 01:44:15
Ως γνησια Κρονια,να πω ενα ευχαριστω στην φιλη ΑΤΜΑ,
και να προσθεσω κατι απο το βιβλιο ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Της ΑΛ.ΜΠΕΙΛΥ
ΑΘΛΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ
Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ,Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΔΗ
το σημειο του Αιγοκερω,λεει ο Θιβετιανος,ειναι ενα απο τα πιο δυσκολα σημεια για να γραψει κανεις γι αυτα και ειναι το πιο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ απο ολα τα δωδεκα.
Ακομη και το συμβολο του σημειου ουδεποτε σχεδιαστηκε σωστα,οπως λεγεται,γιατι η σωστη απεικονιση μπορουσε να προκαλεσει μια εισροη δυναμεων που θα ηταν ανεπιθυμητη.
Επισης το συμβολο αυτο ονομαζεται η (υπογραφη του θεου)

Στην κορυφη του βουνου ο ιερος Τραγος βλεπει το οραμα και ο μεμυημενος εμφανιζεται.
Σε αλλα συμβολα γραφες ειναι ο Τραγος,ο Κροκοδειλος και ο Μονοκερως.
Ενας μυθος δινει εμφαση στην καθοδο στην κολαση για την απευλευθερωση της ανθρωποτητας στο προσωπο του Προμηθεα.
Ενας αλλος μυθος ασχολειται περισσοτερο με τον Κερβερο,αλλοι τον σκοτωνουν και αλλοι τον ανεβαζουν στη γη.
Η υπογραφη του θεου..και ειναι δυσκολο πολυ να εξηγηθει.

αλλα με ταπεινοτητα και διαλογισμο,ελεχθη οτι:o γονατιστος ανθρωπος του Αιγοκερω προσφερει ΚΑΡΔΙΑ και Ζωη στην ψυχη του και μονο τοτε,οταν αυτομυητος,μπορει να γινει θεματοφυλακας των μυστικων της ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΟΜ

ΓιώργοςΜέλος
10/05/2004, 17:36:06
quote:
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ....
ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

Μα…Και τα αστέρια μακρινοί Ήλιοι δεν είναι…? Μερικές φορές δέκα φορές μεγαλύτερο από τον δικό μας…. απλά χρειάζεσαι Χρόνο/ Κρόνο για να φτάσεις εκεί….

Χμ… ίσως οι μάγοι δεν είναι παρά ιερείς κάποιου άλλου Ηλιακού συστήματος … λες?

Anyway…
Ερώτηση… το sexual healing θα το βάζατε στα κρόνια χαρακτηριστικά..?

Γιώργος
heavily armed and heavily protected…

11/05/2004, 18:26:54
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.Όσο για εμένα,από τη μία βρίσκομαι σε πλήρη αντίθεση με το Κρονικό πνεύμα,λόγω της Ουρανικής μου ιδιοσυγκρασίας,αδυνατώντας να συμβιβαστώ με τα τόσο περιορισμένα όρια που επιβάλλει ο Κρόνος.Αδυνατώ να δεχτώ την παροιμιώδη Κρονική στενομυαλιά και αδυνατώ να προσαρμοστώ στο εκάστοτε Status Quo που θέτει.Από την άλλη δεν μπορώ να μην θαυμάσω τα σπάνια χαρίσματα που σε προικίζει,αυτό τον εκπληκτικό αυτοέλεγχο και πειθαρχία καθώς και το Σπάνιο Χάρισμα της Υπομονής.Όσο για τα υπόλοιπα,ο Γηραιός μου επιβάλλει την πηγή της Σοφίας του,τη Σιωπή.

12/05/2004, 17:06:34
quote:
Όσο για εμένα,από τη μία βρίσκομαι σε πλήρη αντίθεση με το Κρονικό πνεύμα,λόγω της Ουρανικής μου ιδιοσυγκρασίας,αδυνατώντας να συμβιβαστώ με τα τόσο περιορισμένα όρια που επιβάλλει ο Κρόνος.

.χμ..παραδοσιακα ανηκεις στον κρονο....παραυτα...
μονο που η ιδιοσυγκρασια του υδροοχου...ειναι ο αμφισβητιας που ξεπερνα τα ορια και προχωρα μπροστα χωρις να περιοριζεται απο τιποτε...κρονιο/παρελθοντικο,παρολο που απο εκει ..προκυπτει το μελλον...

' το διπολο' που δημιουργει την αμφιβολια...
(που κατηγοριοποιει προς την μια η την αλλη οψη...το ενα +το αυτο ...)

quote:

Αδυνατώ να δεχτώ την παροιμιώδη Κρονική στενομυαλιά και αδυνατώ να προσαρμοστώ στο εκάστοτε Status Quo που θέτει.Από την άλλη δεν μπορώ να μην θαυμάσω τα σπάνια χαρίσματα που σε προικίζει,αυτό τον εκπληκτικό αυτοέλεγχο και πειθαρχία καθώς και το Σπάνιο Χάρισμα της Υπομονής.

quote:
Όσο για τα υπόλοιπα,ο Γηραιός μου επιβάλλει την πηγή της Σοφίας του,τη Σιωπή.

..υπο τον ΚΡΟΝΟ ..η σιωπη:

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ:
-η σιωπη ειναι χρυσος...
-η σιωπη ειναι συνενοχη...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
-οταν ακους αγερα(!)...ειναι η γαληνη(!) που βρυκολακιασε....
(ΟΕ)

ΕΧΜ...
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΔΡΟΧΟΟ...(δυσκολο:)
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...
(ευκολο:)

-ΓΙΩΡΓΗ,ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΕ...-

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 05/07/2004 03:12:46

George_13Μέλος
12/05/2004, 23:23:15
Βασικα... καρκινος ειμαι, αλλα δεν πολυ ασχολουμαι με ολα αυτα. Το μονο ομως που ξερω ειναι πως τον τελευταιο ενα χρονο ωριμασα καπως "αποτομα" να το πω, καπως ετσι. Δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλα αρχισα να σκεφτομαι τελειως διαφορετικα. Απεκτησα μια πιο ωριμη σκεψη και αυτο με βοηθησε ιδιαιτερα στις σπουδες μου.
Μπορει βεβαια να ειναι και και λογω της ηλικιας . Σε ενα μηνα γινομαι 21(αχ μας πηρανε τα χρονια) οποτε καιρος ητανε φαινεται να λογικευτω και εγω καπως .
Το παραθετω ολο αυτο μιας και το ζητησε ο/η κost.

WHO DARES... WINS!

_Μέλος
05/07/2004, 05:05:56
Είναι αυτό που λέμε, στερούμε τα όνειρα αλλά κερδίζω τις αλήθειες.

To Hollywood Έχει Κάψει!

HEROnlysINΝέο Μέλος
06/07/2004, 20:49:37
Βασικά θα ήθελα οι ειδίμωνες(?) να μου πούνε και εμένα του WannaBe, τι θα πεί να έχω Λεόντα στον Κρόνο και Ανάδρομο.. :)

ευχαριστώ.

Your Only, My Only, HER Only sIN

12/07/2004, 22:48:14

---copy paste :))---
...δεν μπορεσα να αντισταθω...ο Kρονος + τα μαγικα του δαχτυλιδια...
(Lord of the...'r-ings'...)

giorgioΝέο Μέλος
14/08/2004, 22:43:53
HERONLISYN OKRONOS PROSPATHEI NA VALEI ENA EMPODIO METAXEI TOY EAYTOY SOY KAI THS AYTOPRAGMATOPOIHSHS SOU TO REYMA THS DHLIOURGIKOTHTAS EINAI SE ANASTOLH KA EMPODIZEI TH AYTOGNOSIA KAI TH AYTOPRAGMATOSH EPISHS DHMIOURGEITAI H TASH NA XODEYEIS THN ENERGEIA SOU PROS TA EXO PSAXNONTAS SYNEXOS THN EXOTERIKI EPIBEBAIOSH. SOU DHMIOURGEI ENA AISTHHMA KATOTEROTHTAS KAI SOU EPIVALEI ENAN SYNEXES AYTOELEGXO OPOIOS SOU AFAIREI TON AYTHORMHTISMO VRISKESAI SYXNA SE KATASTASH DIEGERSHS KAI DEN MPOREIS NA XALAROSEIS.PSAXNEIS NA VREIS AYTO POU PRAGMATIKA EISAI MESA APO THN APOPSH POU EXOUN OI ALLOOI GIA SENA .H STASH AYTH TELIKA SE FYLAKIZEI KAI SE APOMONONEI APO TO ESOTERIKO SOY KOSMO DHMIOURGONTAS SYNEXOS ENA SYNAISTHHMA APOTYXIAS . ME TON KRONO STO LEONTA TO EGO EINAI POLY TONISMENO KAI EXEIS MIA TERASTIA ANAGKH GIA ANAGNORHSH GNORIZE OTI OKRONOS DEN EINAI KAI KALA TOPOTHETHMENOS STO ZODIO TOY HLIOU KAI H THESH AYTH DEN EINAI KAI APO TIS PIO EYKOLES. GIA NA BREIS TH LHTROSH PISTEYO POS PREPEI NA METATHESEIS TO KENTRO VAROUS PROS TON IDIO SOU TON EAYTO GIA NA MPORESEIS TELIKA NA VREIS AYTH TH XARA POU TOSO PSAXNEIS PREPEI NA VREIS TO MYSTIKO POU KRYVETAI MESA STO EAYTO SOU N'ANAKALYPSEIS THN PRAGMATIKH SOU TAYTOTHTA KAI TOTE MONO THA PAPSEIS NA THN ANAZHTAS MESA APO THN ANAGNORHSH TON TRITON MESA SOY KRYVETAI PRAGMATIKA O HROAS TON PARAMYTHION KAI KATO APO THN EGOISTIKH SOY MASKA VRISKETAI TERASTIA GENAIODORIA . EILIKRINA AISTHANOMAI TO POSO DYSKOLH EINAI H THESI AYTH TOY KRONOU ALLA PROSPATHHSE NA DOULEPSEIS TON KRONO SOU

gio

giorgioΝέο Μέλος
14/08/2004, 22:54:11
HERONLISYN AN THELEIS PES MOU SE POION OIKO BRISKETAI O KRONOS SOY KAI THA PROSPATHHSO NA SOY APANTHSO SXETIKA. EPISHS TO GEGONOS OTI EINAI ANADROMOS DHMIOURGEI ANASTOLH STO NA KATALAVEIS AKRIVOS TI SYMVAINEI KAI KATA SYNEPEIA KATHHSTERHSH. MH XANEIS TO XRONO SOY KAI PLHGONESAI ADIKA

gio