- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Όταν γύρισε στο σπίτι είδε ότι είχε ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του
Και τό 'λεγε η μητέρα μου παλιά για μερικούς μεθυσμένους: "αυτόν και με τσεκούρι να τον χτυπήσεις στην πλάτη, δε θα το καταλάβει".
Για να φτάσει σ' αυτό το σημείο, ο άνθρωπος πρέπει να είχε πιει τόσο που το αλκοόλ θα έβγαινε πλέον από το δέρμα. Και μετά λέμε και εμείς, σουρωμένος, σκνίπα, τύφλα στο μεθύσι... Όλοι αυτοί είναι ερασιτέχνες. Η αληθινή ευρεσιτεχνία πηγαίνει στους Ρώσους: μαχαιρωμένος!
![]()
Ένας ιερέας, στην Ρωσία, βρέθηκε απογοητευμένος και εκνευρισμένος όταν τον κορόιδεψαν με σκοπό να δώσει την ευλογία του σε ένα κατάστημα που οι χορεύτριες κάνουν στριπτήζ!
Ο ιερέας Nickolai ευλόγησε το Studio 74 strip club, στην πόλη Chelyabinsk, αφού του είχαν πει πως επρόκειτο για σχολή μπαλέτου
Ο ορθόδοξος ιερέας δηλώνει πως δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο για strip club και ότι οι ιδιοκτήτες τον ξεγέλασαν αφού του είπαν πως είναι χώρος για εκπαίδευση χορευτών μπαλέτου!
«Από τότε που λάβαμε την ευλογία του ιερέα, οι πελάτες δηλώνουν πως νιώθουν μια νέα πνοή στον χώρο και όλο και περισσότεροι μας επισκέπτονται. Φαίνεται πως «δούλεψε» η ευλογία,» είπε ο εκπρόσωπος του Studio 74.
ΠΗΓΗ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&tag=8777&pubid=888587
Δεν είναι τόσο αναγκαίο να είναι τύφλα στο μεθύσι.
Υπάρχει ένα σημείο στην πλάτην μας, στο οποίο ακόμα και να χτυπήσεις ή να καρφοθείς από μαχαίρι δεν μεταδίδει τα σήματα πόνου, όταν το μήνυμα του πόνου είναι μεγάλο. Έχει γίνει σε πολύ κόσμο αυτό - από μαχαίρια μέχρι πληγές από τροχαία...
Τόσο απλό - δοκίμασε και εσύ να το βρεις (φυσικά όχι με μαχαίρι εεεε
Όσο για τον ιερέα... Τώρα ξέρω γιατί δεν πάει μπροστά η Ελλάδα.
Δεν την έχει ευλογίσει κανένας ιερέας...
Μμμμμ, άραγε στα ελληνικά στριπτιζάδικα έχει γίνει αγιασμός ή ευχέλαιο;;;
quote:
Rankett
Δεν είναι τόσο αναγκαίο να είναι τύφλα στο μεθύσι.
Υπάρχει ένα σημείο στην πλάτην μας, στο οποίο ακόμα και να χτυπήσεις ή να καρφοθείς από μαχαίρι δεν μεταδίδει τα σήματα πόνου, όταν το μήνυμα του πόνου είναι μεγάλο. Έχει γίνει σε πολύ κόσμο αυτό - από μαχαίρια μέχρι πληγές από τροχαία...
Τόσο απλό - δοκίμασε και εσύ να το βρεις (φυσικά όχι με μαχαίρι εεεε)
Καλά, ομολογώ ότι δε γνωρίζω τέτοια θέματα ανατομίας, σίγουρα πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ζήτημα.
quote:
Ο ιερέας Nickolai ευλόγησε το Studio 74 strip club, στην πόλη Chelyabinsk, αφού του είχαν πει πως επρόκειτο για σχολή μπαλέτου
Ο ορθόδοξος ιερέας δηλώνει πως δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο για strip club και ότι οι ιδιοκτήτες τον ξεγέλασαν αφού του είπαν πως είναι χώρος για εκπαίδευση χορευτών μπαλέτου!
Νομίζω πως η ιταλική μαφία πρέπει επειγόντως να εγγραφεί στα μεταπτυχιακά του Chelyabinsk.
quote:
Μμμμμ, άραγε στα ελληνικά στριπτιζάδικα έχει γίνει αγιασμός ή ευχέλαιο;;;
Την ιδια απορία εχω και εγώ ακριβώς αυτό σκέφτηκα μόλις διάβασα την είδηση .

Ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Κίνα έντυσε τους καθαριστές τζαμιών με την στολή του Spiderman στην προσπάθεια του να μην ενοχλήσει του επισκέπτες του.
Οι υπεύθυνοι του Shanghai Sheraton Hotel δήλωσαν πως ήθελαν να ελαχιστοποιήσουν τις οποίες επιπτώσεις από το καθάρισμα των τζαμιών που θα διαρκέσει μια εβδομάδα!
«Κανείς δεν θέλει να δει ξαφνικά ένα άνθρωπο στο παράθυρο του, έτσι σκεφτήκαμε να τους ντύσουμε με τη στολή γνωστού τηλεοπτικού καρτούν χαρακτήρα για να το διασκεδάσουν,» είπε ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου.
Οι υπεύθυνοι του ανέφεραν πως δεν περίμεναν ότι οι καθαριστές Spiderman θα είχαν τέτοια μεγάλη απήχηση αφού παρά πολλοί πελάτες ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί τους.
πηγή:www.ethnos.gr

Χαρά θα δώσει στους γονείς σ’ όλο τον κόσμο η είδηση ότι κατασκευάστηκαν παπούτσια που «ακολουθούν» το μεγάλωμα του ποδιού των παιδιών. Τα «θαυματουργά» αυτά παπούτσια της εταιρείας Inchworm βγήκαν στην αγορά της Βρετανίας το Φεβρουάριο και κατέκτησαν όχι μόνο τους γονείς, αλλά και τα παιδιά. Γι’ αυτό, άλλωστε, μέσα σε ελάχιστο διάστημα πουλήθηκαν πεντακόσια ζευγάρια παπούτσια.
Η ειδική τεχνολογία iFit, στην οποία βασίζονται τα παπούτσια Fat Shoes Day, έφερε την επανάσταση στο χώρο του παιδικού παπουτσιού γιατί έχει το ατού, αφενός, να κάνει το παπούτσι να παίρνει εύκολα τη φόρμα του ποδιού του παιδιού και, αφετέρου, να «μεγαλώνει» μαζί με το πόδι του. Ο Πίτερ Κρεγκ, μάνατζερ της Inchworm, δήλωσε: «Τα πρωτοποριακά παπούτσια της νέας μας σειράς κάνουν τη ζωή των γονέων πιο εύκολη γιατί μπορούν και μεγαλώνουν κατά 3,5 νούμερα, καλύπτοντας έτσι για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα τις ανάγκες των παιδιών και μειώνοντας σημαντικά τα οικογενειακά έξοδα, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν πολλά παιδιά». Τα Fat Shoes Day κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά μοντέλα, καθένα από τα οποία βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα και κοστίζουν γύρω στα 70 ευρώ το ζευγάρι.
πηγή:www.madata.gr

http://blog.modernmechanix.com/2008/04/24/science-redesigns-the-human-body/
Open,
quote:
Την ιδια απορία εχω και εγώ ακριβώς αυτό σκέφτηκα μόλις διάβασα την είδηση .
Τι θα έλεγες να μελητούσουμε ενδελεχώς το θέμα;;;
Φυσικά ο οποιοσδήποτε άλλος "ερευνητής" είναι καολοδεχούμενος...
Edited by - OANNHSEA on 25/04/2008 11:32:38