ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- DESTE ΚΑΙ ΤΑΡΩ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- DESTE ΚΑΙ ΤΑΡΩ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

null_n_void30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
KRYSTALLENIAΜέλος
15/01/2006, 00:14:53
quote:
Αυτήν εδώ την γνωρίζει κανείς???

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ...

ΦΙΛΙΚΑ...

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Κλεόβουλος)

MarilinaΝέο Μέλος
15/01/2006, 01:44:37
Γειά σας και απο μένα. Είμαι νέα στο forum.
Με την χαρτομαντεία ασχολούμαι απο πάντα... νομίζω...., με απλη τράπουλα.
Μετά από ενά σχετικό συμβάν αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με το θέμα, μηπως και έχω το "χάρισμα".
Ξεκίνησα με την "Χαντις". Σε λιγοτερο από 6 μηνες είχα 3 προβλέψεις που φάινονταν απίθανες, όμως βγήκαν αληθινές.
Με την Deste ασχολούμαι από το καλοκαίρι.
Δεν ξέρω όμως αν πρέπει....
Ξεχνάμε όλες μας κατι σημαντικό! Την Deste την χρησιμοποιούσαν οι τζαν και οι μάγισσες. Οι "αλλες" χρησιμοποιούσαν την απλή τράπουλα. Μήπως τελικά κάνουμε λάθος που την κρατάμε στα χέρια μας;
null_n_voidΜέλος
16/01/2006, 18:33:00
Κριστλ,

Είναι τσιγγάνικη, μάλλον ισπανικής προελεύσεως. Ψάχνω να την βρω στην Ελλάδα, αλλά μόνον στο Ebay την είδα....

Αμα την πετύχεις πουθενά, σφύρα....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

YiannakasΜέλος
17/01/2006, 15:24:05
είναι σωστό να την ρίχνω στον εαυτό μου?
17/01/2006, 17:16:03
Ναι αρκεί να μην ξεχνάς ότι πρέπει να τη φορτίσεις και -αν μιλάμε για τη Ντεστε- να τη ρίχνεις Παρασκευή.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Lady in BlackΝέο Μέλος
17/01/2006, 19:44:42
Kαλησπέρα.

Ίσως να είναι λίγο ριζοσπαστική η δική μου θέση, αλλά όταν άνοιξα την Deste δεν την φόρτισα... τουλάχιστον, όχι πριν την ανοίξω, όπως γίνεται με την Ταρώ.

Αλλά σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή, έκανα κάτι λίγο διαφορετικό, το οποίο όμως πολύ φιλικά θα αποτρέψω όποιον δεν νιώθει έτοιμος να το κάνει. Άφησα για κάποιες μέρες «ανοιχτή» την τράπουλα δίπλα μου, στο κρεββάτι μου. Είναι κι αυτός ένας τρόπος φόρτισης, αλλά μάλλον λίγο πιο «βαρύς».

Επίσης εγώ προσωπικά δεν την ανοίγω μόνο Παρασκευή.
Την ανοίγω όποτε θεωρώ ότι αυτό που με απασχολεί είναι σημαντικό. Και σε κάποιο θέμα που με απασχόλησε προ καιρού ιδιαιτέρως την άνοιγα και με μεγάλη συχνότητα μπορώ να πω... το ζητούμενο για μένα είναι όντως να ιεραρχούμε την σοβαρότητα των λόγων για τους οποίους ξεκινάμε ένα ρίξιμο και όχι για ψύλου πήδημα -ας μου επιτραπεί η έκφραση- να ρίχνουμε την τράπουλα 17 φορές τη μέρα.

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ έστω κι αν κινδυνεύω να γίνω κουραστική. Όσο σεβόμαστε την τράπουλά μας, μας σέβεται κι αυτή!
Κι αυτό είναι πιστεύω ο πρώτος και τελευταίος κανόνας για όποιον ασχολείται σοβαρά κι όχι απλά για να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του.

Φιλικά
Lady in Black

null_n_voidΜέλος
18/01/2006, 20:46:32
H Le Norman τι λέει??? Χθες την πήρα και προσπαθώ να βγάλω άκρη. Δεν την φόρτισα. Για να πω την αλήθεια έως τώρα δεν έχω φορτισει καμία. Απλά τις έχω στο κομοδίνο μου.

19/01/2006, 16:01:12
Αγαπητή φίλη null_n_void δεν μπορεσα να την μάθω την Λένορμαν δεν μου κάθησε σαν τράπουλα.

Πάντως είναι καλύτερα να μαθαίνουμε μία τράπουλα και να κάνουμε τα δοκιμαστικά ριξίματα πριν τη φορτίσουμε.

Αν τις φορτίσεις θα λειτουργούν πολλαπλάσια. Αν θελήσεις να τις φορτίσεις αφού τις έχεις χρησιμοποιήσει πρέπει να τις καθαρίσεις πρώτα από προηγούμενες ενέργειες και μετά να τις φορτίσεις

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
null_n_voidΜέλος
19/01/2006, 16:12:55
Γκρετ, θενς ενιγουει,

Θα την δοκιμάσω και θα σου πω. Προς το παρόν, στο τεστ ντραιβ που της έκανα, πήγε καλά.

Τον παλιό καλό μου τρόπο με την απλή πάντως δεν τον εγκαταλείπω....

Αλάνθαστος 15 χρόνια τώρα....

siba2001Νέο Μέλος
20/01/2006, 21:44:29
Γεια σας!
Ηθελα απλα να πω οτι προσπαθω να βρω την deste στο ιντερνετ αλλα δεν υπαρχει πουθενα, ουτε μια απλη αναφορα!
Ξέρετε απο που μπορώ να την προμηθευτώ? (Μενω αγγλια)
Πάντως για να μήν υπάρχει στο ιντερνετ παει να πει οτι δεν ειναι τοσο γνωστή και μπορεί να ειναι και...απατη!
Μήπως ξέρετε καμια τράπουλα παρόμοια?