- Μαρτυρία από ιπτάμενο γάιδαρο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
(ΑΦΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ 1 ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΩ).
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΚΑΛΑΝΤΡΙΕΛ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟD, Ο ΜΟΡΕΝΤ11 ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ, Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ Ή ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ...
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ...

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ε, μα ξέρω 'γω...? δηλαδή κοντεύουμε πια να μην ξέρουμε τι λέμε ώρες ώρες....
και στο κάτω κάτω αν κάποιους απασχολεί τόσο πολύ ο αριθμός των μηνυμάτων, ας αρχίσουν να μπαίνουν παντού βάζοντας μια τελεία για να μην χαλάνε και από την λιγοστή φαιά ουσία που διαθέτουν...
χε χε...! βλέπω κι εσύ για mod πας?
αλλιώς δεν εξηγείται ο αριθμός των μηνυμάτων σου !
![]()
![]()
και για να σε διευκολύνω να τον αυξήσεις...
... βάλε κι άλλη φωτογραφία γιατί αυτή δεν την κατάλαβαν!
Θηλυκά, Galadriel
Y.Γ. στα πόσα είμαι ρε παιδιά τώρα ? γιατί χάνω και τον λογαριασμό...
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Cybermaster:
quote:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!!! ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΑΣΗ (ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ) ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΙΑΣ!!!
ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ....
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΕΣ???
ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ???
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΕΣ...???
ΔΝ ΑΠΑΙΤΩ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΩΘΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ....
Να 'σαι καλά που μας κάνεις και γελάμε, προσπαθώντας τάχα να μας καθοδηγήσεις. Αναρωτιέμαι εδω και καιρό πως κάποιος τόσο ανορθόγραφος και άσχετος με την θεματολογία του Esoterica έφτασε τα 900 μηνύματα. Έπίσης μου κάνει εντύπωση που δεν έμαθες ακόμα να γράφεις με μικρά γράμματα και να τονίζεις τις λέξεις. Και ξαφνικά βλέπω αυτό το Topic!!
ΥΓ. Δεν σε παρεξηγώ όμως πιτσιρίκος είσαι και θες να ανήκεις κι εσύ σε μια ομάδα ώστε να νιώθεις σπουδαίος. Τουλάχιστον μη γίνεσαι προκλητικός με τέτοιου είδους θέματα.
EΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
Και για να δείς τι θα πει μηνυνατοθηρία, μόλις πήρα άλλο έναν πόντο.
Αστειεύομαι!

τι με κοιτάς τώρα ξύπνησα;
... είμαι σε δίλημμα... θέλω να πάω για τσιγάρα και θα λείψω κανένα τέταρτο...
μήπως χάσω τη σειρά στα μηνύματα?
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
ΦΙΛΟΙ MOY ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ CYBERMASTER ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ...
Ο ΛΟΓΟΣ ??????
ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ??????
ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ Ε ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ...
ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.....
Ε Ο ΦΙΛΟΣ CYBERMASTER ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕ.....
ΦΙΛΕ Loco ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ. (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ)
ΛΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ **προκλητικός με τέτοιου είδους θέματα.**
ΕΔΩ ΦΙΛΕ Loco ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
ΜΙΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ....
ΟΧΙ ΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΡΟΜΦΑΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Avatar αν πρόσεξες για να προλάβω μήνυμα σαν το δικό σου έκανα μια σθμπληρωματική επεξηγηματική δήλωση. Ωστόσο πρέπει να παραδεχτείς οτι τα κεφαλαία σε μόνιμη βάση και σε μεγάλα κείμενα είναι κουραστικά. Εσυ γράφεις σχετικά σπάνια και βάζεις ωραία χρωματάκια. ![]()
Εξάλλου άνθρωπος είμαι κι εγω παρεκτρέπομαι. Πρώτο καφέ πινω!

τι με κοιτάς τώρα ξύπνησα;
είδες και μόνος σου ότι ακόμη κι εγώ που με αφορμή το θέμα του βρέθηκα στο πυρ το εξώτερον, τελικά το αντιμετώπισα με χιούμορ και άφησα να εκτονωθεί η κατάσταση....
και κανένας δεν έχει αντίρρηση στο ότι κάποιοι μπορεί και να το κάνουν αυτό... αλλά αφού άνοιξε θέμα έπρεπε να περιμένει ότι θα έχει και απαντήσεις...
όμως...!
με κάτι τέτοια θέματα είναι που προκαλεί αυτό που δεν του αρέσει να γίνεται....
και νομίζω πως είναι αρκετά μεγάλο "παιδί" για να μην γνωρίζει ότι αυτό κάνει...
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σοφή ξωτικιά Galadriel! Κυρά του Lorien δεν έφυγες ακόμα για τη Δύση και το Valinor;
Gling gling ανέβηκε το κοντέρ Cybermaster!![]()

estas Loco?
quote:
ακόμη κι εγώ που με αφορμή το θέμα του βρέθηκα στο πυρ το εξώτερον, τελικά το αντιμετώπισα με χιούμορ και άφησα να εκτονωθεί η κατάσταση....
Στο πύρ το εξώτερον ?
Μπαααα. Δεν έχω κανέναν λόγο να έχω κάτι εναντίων σου προσωπικά.
Ακόμα και όταν δήλωσες δημόσια οτι θες να μου κλωτσήσεις το πόδι, και πάλι δεν το παίρνω σαν αφορμή.
Ο αριθμός 800 είναι βιβλικός, σημαίνει απλά "πάρα πολλά"
Δεν σημαίνει οτι λέγεται και γράφεται στρέφεται γύρω από σένα.
Χυλόπιτα ? Εγώ ?
Έχω 11 ώρες καταγραφή, πουθενά δεν φαίνεται οτι εγώ ήθελα κάτι από σένα. Δε ξέρω σε τί είδους χυλόπιτα αναφέρεσαι. Εκτώς αν γνωρίζεις καμια συνταγή. Αλλά και πάλι, δε μ αρέσει το είδος.
Φιλικά.
* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
quote:
ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ Ε ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ...
Εξαρτάται.
Για όλα υπάρχει χρόνος και τρόπος... *κλόπυ από κάααποια ψυχή εδώ
Λοιπόν, μερικές φορές αυτού του είδους τα μηνύματα εμφανίζοντα και ενοχλούν και μερικές φορές κάποιος λέει κάτι. Μερικές φορές πάλι, δεν συμβαίνει τίποτα.
Ας πούμε λοιπόν, οτι σε κάποιες συζητήσεις είναι αυτού του είδους τα μήνύματα ενοχλητικά. Αν γίνονται στον αχλαδότυρο, ε, ας πάει στην οργή, μην είμαστε και τόσο στεγνοί.
Σε σοβαρές συζητήσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Παρόλα αυτά, εγώ λέω οτι πάλι θα γίνονται. Και τι θα κάνουμε τότε ?
Πρίν σκεφτούμε τις οποιεσδήποτε "τιμωρίες" ας σκεφτούμε, μήπως είμαστε και λίγο μεροληπτικοί, δηλ. αν ο/η γράφων είναι φίλος/η μας, μήπως αφήνουμε να περνάνε στο "ντούκου" περισσότερα απ οτι θέλουμε να παραδεχτούμε.
Αν είναι πράγματι έτσι, τότε αφήστε αυτή τη συζήτηση εδώ.
* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
EIMAI 16 ΣΑΣ **** ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ!!!!(ΠΡΟΣ ΑΝΤΜΙΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΚ?)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΣΑΚΟΘΩΜΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΝ ΘΕΛΩ!!!
ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΕΛΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ ΕΓΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ 16ΑΡΗΣ(ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΛΙΣ) ΔΝ ΒΑΖΩ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!
ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΤΑΚΛΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΑΛΙ ΨΕΥΤΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΝΟΠΙΓΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
[img]http://www.dlarc.org/n3sig/fireinthesky2.JPG" width="480" height="360">
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
quote:
EIMAI 16 ΣΑΣ **** ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ!!!!
Δεν χρειαζόταν να το πείς, φαίνεται. Εγω τι πρέπει να πω είμαι 22 **** τα πανεπιστήμια ή ο άλλος **** τις τράπεζες;
quote:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΝΟΠΙΓΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ???
Να περιμένεις οτι θα σου γίνει κριτική στα θέματα που ανοίγεις. Χαλάρωσε λοιπόν και μάθε να την δέχεσαι όπως όλοι μας.
Πες οτι σου μιλάω σαν μεγαλύτερος αδερφός.

estas Loco?
E ΣΕΡΦΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΑ SITES (AN ME KATAΛΑΒΕΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ...)
------------------------
quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΗΤΑΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
Δεν ξέρω καθόλου τι εννοείς για εξήγησε μου σε παρακαλώ.

estas Loco?
quote:
Δεν ξέρω καθόλου τι εννοείς για εξήγησε μου σε παρακαλώ.
KOITA ΘΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ!!!
ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΚΡΥΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΦΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΚ?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!!!
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΟΛΥ....
ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ "BIG BRO"???
TO ALLO ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
------------------------
καλά δεν το ρίξαμε στην τρελλή χθες?
έχεις όρεξη να το ξανατσιμπήσει ο παλαβός και να έχουμε τα ίδια?
εκτός κι αν έχεις όρεξη.... οπότε κάνε ό,τι θες....
WARNING !
quote:
ρε πουλάκι μου γιατί ξαναρχίζεις τώρα...?καλά δεν το ρίξαμε στην τρελλή χθες?
έχεις όρεξη να το ξανατσιμπήσει ο παλαβός και να έχουμε τα ίδια?
εκτός κι αν έχεις όρεξη.... οπότε κάνε ό,τι θες....
Ε ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΙΑΝΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ???
ΔΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ EXPLANTION ΚΑΛΥΤΕΡΑ???
------------------------
quote:
Ε ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΙΑΝΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ???
Γιατί είσαι μικρός και αθώος. You lucky bastard!
quote:
ΔΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ EXPLANTION ΚΑΛΥΤΕΡΑ???
Χα! Πολύ θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο...
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett