- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ομολογώ πάντως πως πρώτη φορά ακούω ότι με το ποτηράκι μπορείς να καλέσεις τους Ολύμπιους Θεούς!![]()
Αααα δεν έχεις φαντασία φίλε D. Incubus! Και τον Chucky μπορείς να καλέσεις απ' τις ταινίες άμα θες.

In anticipation of my resurrection...
Likario
quote:
Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε χρήστης έχει το δικαίομα να πει ότι θέλει. Δεν το προσπαθήσαμε ... Εγώ όταν έγραψα ξεκαθάρισα ότι θέλω πληροφορίες για να διώξω το τυχόν πνεύμα και όχι για την διαδικασία αν και αυτό θα μπορούσε κάποιος να μου το πει αν ήθελε. Εν κατακλειδι διαφωνω μαζι σου...Likario
Κανείς δεν διαφωνεί μαζί σου ως προς την ελευθερία λόγου που το συγκεκριμένο forum παρέχει στους χρήστες του, άλλωστε αυτό είναι και το επιθυμητό. Τώρα ως προς αυτήν σου την αναζήτηση, τι σε έχει ωθήσει προς την κατεύθυνση της αναζήτησης πνευμάτων? Τι κενά πέρα από την περιέργεια σου φιλοδοξείς να γεμίσεις και αν έχεις αναλογιστεί πως αυτό που κάνεις είναι πέρα από την αντιληψή σου, συνεπώς εγκυμονεί και κινδύνους? απλά τροφή για σκέψη...
Edited by - BloNZoR on 29/07/2011 18:49:36
quote:
Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα κάνω τώρα που θα πάω για ορειβασία στον όλυμπο. Θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένος για τις συνεπειες. Πιστεύουμε επίσης με κάτι φίλουσ μου οτι θα καταφερουμε να καλέσουμε κάποιον από τους ολύμπιους.Αφού στο κάτω κάτω οι αρχαίοι κάτι παραπάνω θα ήξεραν από εμάς. Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλες τις δημοσιεύσεις και ελπίζω να μην σας είναι κόπως να μου ξαναπείτε πως διόχνουμε τα πνεύματα? συγνόμη που διακόπτω και την συζήτηση που εχετε...Likario
Φίλε μου εγώ προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα το παράδοξο στην επιθυμία σου να καλέσεις τα πνεύματα των αρχαίων θεών, ή και γιατί όχι και των αρχαίων φιλοσόφων.
Άν υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τα πνεύματα, τότε γιατί να υφίσταται ο διαχωρισμός?
Το θέμα είναι.
Υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τα πνεύματα, ή όλο αυτό το σκηνικό με το ποτηράκι, κεριά και ματζούνια, είναι μια στημένη απάτη, που μπορεί να μην γίνεται ΜΟΝΟ για να σπάσουμε πλάκα με κάποιους αφελείς?
Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, βεβαίως μπορείς να καλέσεις και τον ίδιο τον Δία.
Γιατί όχι!!
quote:
Φίλε μου εγώ προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα το παράδοξο στην επιθυμία σου να καλέσεις τα πνεύματα των αρχαίων θεών, ή και γιατί όχι και των αρχαίων φιλοσόφων.
Άν υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τα πνεύματα, τότε γιατί να υφίσταται ο διαχωρισμός?Το θέμα είναι.
Υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τα πνεύματα, ή όλο αυτό το σκηνικό με το ποτηράκι, κεριά και ματζούνια, είναι μια στημένη απάτη, που μπορεί να μην γίνεται ΜΟΝΟ για να σπάσουμε πλάκα με κάποιους αφελείς?Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, βεβαίως μπορείς να καλέσεις και τον ίδιο τον Δία.
Γιατί όχι!!
Ομολογω οτι εσκασα στα γελια (με την καλη εννοια, δεν γελαω με σενα!)!! Φανταζεσαι να ανταποκριθει τελικα ο Διας!

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love
(Ανεξήγητες Τρομαχτικές Ιπτάμενες Αρλούμπες)
quote:
Ομολογω οτι εσκασα στα γελια (με την καλη εννοια, δεν γελαω με σενα!)!! Φανταζεσαι να ανταποκριθει τελικα ο Διας!
Φίλε Vitras, ο Δίας δε μπορεί να παρευρεθεί απ' ό,τι έμαθα.
Μπορεί όμως να παρευρεθεί ο Ήφαιστος στην θέση του, άντε κι ο Άρης που ευκαιρούν την θερινή περίοδο... ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...