- Ε.Σ. (Ε.Κ.) Ο Συμβολισμός της Βάπτισης - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Η "κολυμπήθρα", (ή αλλιώς ο "κρατήρας" εδώ) περιέχει τον Νου και όποιος θέλει να μετέχει στο Νου και να γίνει τέλειος πρέπει να βαπτιστεί μέσα στο Νου.
Η μετοχή στο Νου, η βάπτιση, είναι άθλος-άθλημα για τις ψυχές που πρέπει να τον κατακτήσουν ως έπαθλο και δεν θα τους δοθεί χαριστικά.
Αυτό δείχνει την λανθασμένη απόφαση του Χριστιανισμού να βαπτίζεται κάποιος ως μωρό και όχι ως άνθρωπος που έχει συνείδηση του συμβολισμού αυτού του γεγονότος.
Ακόμη δείχνει την διαστρεβλωμένη ερμηνεία της βάπτισης η οποία αντί να είναι ένα είδος καθαγιασμού και συμμετοχής του ανθρώπου στα μυστήρια της γνώσης και των εννοιών, γίνεται ένα είδος "σκιάχτρου" που διώχνει τον "Μπαμπούλα" - Σατανά.
Να τι λέει ακριβώς το απόσπασμα των Ερμητικών Κειμένων:
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ - Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΩΣ ΑΘΛΟΣ
«Το λόγο, λοιπόν, Τατ, μοίρασε σε όλους τους ανθρώπους αλλά δεν έκανε το ίδιο και με το νου. Κι αυτό δεν το έκανε επειδή φθονούσε κάποιον. Γιατί ο φθόνος δεν έρχεται από τα επάνω. Σχηματίζεται εδώ κάτω στις ψυχές των ανθρώπων, που δεν έχουν νου. - Μα γιατί δεν μοίρασε, πατέρα, και το νου, ο θεός; - Θέλησε, τέκνο μου, να τον αφήσει άθλημα {«άθλο} μεταξύ των ψυχών...
... Αφού γέμισε με αυτόν {το Νου] μεγάλο κρατήρα, τον έστειλε εδώ κάτω με κήρυκα και του είπε να διακηρύξει στις καρδιές των ανθρώπων τούτα τα πράγματα: Βαπτίσου, εσύ που έχεις την δύναμη, σε τούτο τον κρατήρα εσύ που πιστεύεις πως θα ανέβεις προς εκείνον που έστειλε τον κρατήρα, εσύ που ξέρεις για ποιον λόγο έγινε.
Όλοι εκείνοι που άκουσαν το κήρυγμά του και βαπτίστηκαν στο νου, εκείνοι μετέχουν της γνώσης κι έγιναν τέλειοι άνθρωποι, αποδεχόμενοι το νου». ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ, Λόγοι, IV, 3-4.

Ο "κρατήρας" ή η "κολυμπίθρα"... Πόσο μοιάζουν με το 'Αγιο Δισκοπότηρο" μέσω του οποίου τελείται το μυστήριο της "Θείας Κοινωνίας" - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;;;
Χμμμμμ εγώ προσωπικά βλέπω μια ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ των 2 μυστηρίων.
Και υπερθεματίζω τη θέση μου λέγοντας ότι για να "κοινωνήσει" ο υποψήφιος με το "Θείο", μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα που θα πρέπει να απέχει απο τις "υλικές απολαύσεις" (νηστεία το αποκαλούν). Να ο καθαγιασμός του σώματος μέσα στα νερά του Ιορδάνη... Η απομάκρυνση κάθε τι που μπορεί να μειάνει τον υποψήφιο μυούμενο (γιατί μυούμενος είναι ο προσπαθών να μετέχει του Θείου Νού).
'Οσο για τον "μπαμπόυλα"... τον αφήνω σε αυτούς που τον εφεύραν!
Κέλσος
Μου ήρθε στο μυαλό να συμπληρώσω το μήνυμα με τον συνδυασμό κολυμβήθρας και δισκοπότηρου αλλά δεν θέλησα να "βαρύνω" άλλο την ερμηνεία του αποσπάσματος.
Είναι ευχάριστο όμως ότι συμπλήρωσες την ερμηνεία με το δικό σου μήνυμα.

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...
Kelsos:
Η Μύηση, ΗΤΑΝ - ΕΙΝΑΙ & ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, μια ουσιαστική διαδικασία του ανθρώπου εκείνου που θέλει να "κολυμπήση στα νερα του απέραντου ωκεανού με το όνομα ΣΟΦΙΑ!!!
ΠΛΩΤΙΝΟΣ:
Μύηση όπως εγώ το καταλαβαίνω είναι η συμμετοχή σε βιώματα και γνώση
thoth:
Η μύηση είναι η μόνιμη και ανεπίστρεπτη επέκταση συνείδησης. Κατά αυτόν τον τρόπο μια σημαντική στιγμή όπου βιώνει κάποιος μια σημαντική επέκταση της συνείδησής του είτε αυτή είναι στον Θεσμό των Μυστηρίων, είτε στην Τέχνη, είτε στην ίδια την Ζωή, είναι στιγμή μύησης.
Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ,
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ,
Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞ'ΙΣΟΥ ΚΑΛΗ.
ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΧΑΜΕΝΟΙ ΓΑΡ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ..
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ KAΛOY ΦΙΛΟΥ ΚΕΛΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...
quote:
Μα καλά, είναι ποτέ δυνατόν να μεταφέρει ΚΑΠΟΙΟΣ μέσο ενός βιβλίου (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ), την ΜΥΗΣΗ;;;
Η ΜΥΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΒΙΟΜΑΤΙΚΗ....
ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ Ο ΣΥΡΕ,
DON'T FORGET IT!
....................................................................
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ,ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ,
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Σεβαστέ, ο Συρέ δλδ, υπήρξε μαθητής τους;
Τους γνώριζε τόσο καλά; Ή, απλά διαισθάνθηκε πως θα ήταν κάπως έτσι
ο Ράμα και ο Ορφέας;
Φωτισές μας λοιπόν σεβαστέ λογαριασμέ!
Δεν μας λες εσύ τελικά, τι ήταν Συρέ μια και οι άλλοι κάνουν τους κουφούς, στραβους;
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΧΑΜΕΝΟΙ ΓΑΡ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ..
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ KAΛOY ΦΙΛΟΥ ΚΕΛΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...quote:
Μα καλά, είναι ποτέ δυνατόν να μεταφέρει ΚΑΠΟΙΟΣ μέσο ενός βιβλίου (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ), την ΜΥΗΣΗ;;;
Η ΜΥΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ....ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
συμφωνω.
μιλησα η ψυχη για βιωματικη εμπειρια .
οσοι με γνωριζουν εδω εσω κι οχι οσοι ηρθαν δασκαλεμενοι να με βρισουν για να νοιωσουν ανωτεροι θα καταλαβαν τι ακιρβως εννοω.
Εχω 1000πει πως οσα σε βιβλια συναντησα ηταν τα λογια που ηθελα να επιβεβαιωσω τις βιωματικες μου εμπειριες.
τωρα αν αυτο δεν ερχεται σαν μυηση σε οσους αποστηθιζουν και τρεχουν να ψαξουν στη ζωη οσα διαβασαν δεν ειναι δικο μου προβλημα.--και κατι σχετικο με τα ταξιδια..
θυμαμαι ενα τραγουδι που δηλωνει τοσο την αυταρκεια οσο και την προσυλωση στον ανωτερο χωρις τον ξιπασμο των ασχετων εαυτο.
"δεν εκανα ταξιδια μακρυνα..."
ο νοων νοητω.
quote:
Ξερόλα ΑΤΜΑ έλεος δηλαδή...δεν τρώγεσε.
Δεν ντρέπεσαι να κάνεις την έξυπνη σε έναν έφηβο; Αφού έχεις τόσες γνώσεις οριμότητα κτλ θα μπορούσες να το χειριστείς το θέμα. Τι να πω...ντροπή, ΈΛΕΟΣ.Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
εσυ δεν ντρεπεσαι να μου μιλας ετσι χωρις να σου απευθυνω καν το λογο;
λιγος σεβασμος δεν βλαπτει///αλλα οσα ξερεις τοσα και βλεπεις/ανοητε.--
ντρεπομαι μονο για το θρασσος που σας ταισανκαι την ημιμαθεια//ολα στο πιατο! αν μιλησει καποιος που εφαγε στη μαπα τη ζωη αμεσως πεταγεστε σαν...το μοχλο που κατευθυνει το θυμικο σας.//αντε βουλωσε το γιατι δε θα ντραπω καθολου να σε οριοθετησω οπως τον δεκαπενταχρονο που εκανε οτι κι εσυ.
"ΞΕΡΟΛΑΣ" με ξερεις απο χθες νεαρε;(
(ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ;//
ΑΝΟΗΤΕ.. ΑΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ !
ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..:(
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ακομη πολλα πργμτ...ομως ειμαι ευγνωμωνστο δημιουργο μου! η ζωη μου εδωσε ολες τις απαντησεις που ζητησα! Τιποτε δεν βρηκα ετοιμο!//Εσυ εχεις μαθει -ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΞΕΡΟΛΑ ΥΠΟΝΟΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΘΙΓΩ// - να θετεις εαυτον χαμηλα για να χτυπας εκει που θελεις να φτασεις...
τακτικη των απανταχου Αβαλον!
continue...θα προκοψεις....:(
--μιλαω οπως μου μιλανε./και μια χαρη
μεταφραση απο την υπογραφη σου/επειδη εμαθες να μιλας μια νεκρη γλωσσα αλλα την μητρικη μαλλον θα τη μαθεις απο μενα!

aum mani padme hum
quote:
Δεν ντρέπεσαι να κάνεις την έξυπνη σε έναν έφηβο; Αφού έχεις τόσες γνώσεις οριμότητα κτλ θα μπορούσες να το χειριστείς το θέμα. Τι να πω...ντροπή, ΈΛΕΟΣ.
Η αλήθεια πληγώνει περισσότερο από κάθε προσβολή, αγαπητέ μου. Think about it!
quote:ΑΤΜΑ vs ΟΡΦΕΑΣ
ΚΕΛΣΟΣ vs JIMMERLUS
RAMOGLOU vs KRONOS22
ZADOK vs HERMES...και η μαχη συνεχιζεται!!!!
Εάν δεν βρεις γαλήνη πρώτα μέσα σου, τότε δεν θα την βρεις πουθενά.
quote:
quote:
DON'T FORGET IT!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Σεβαστέ, ο Συρέ δλδ, υπήρξε μαθητής τους;
ο Ράμα και ο Ορφέας;
Δεν μας λες εσύ τελικά, τι ήταν Συρέ μια και οι άλλοι κάνουν τους κουφούς, στραβους;
Αν οι άνθρωποι μιλούσαν μόνο για όσα καταλαβαίνουν, η σιωπή που θα επικρατούσε στο κόσμο θα ήταν αφόρητη.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/09/2004 00:16:35
Καταρχάς ποιά είσαι να μου απευθύνεις το λόγο; Ο θεός; Στο τοπικ μιλάει όποιος θέλει όποτε θέλει. Μιλάς εσύ για σεβασμό μετά από αυτά που έχεις κάνει; Και βέβαια ξέρω όσα βλέπω, στραβός είμαι; Και που συμπαιρένεις την ημιμάθεια; Ούτε καν έκφερα άποψη για το θέμα.
quote:
αν μιλησει καποιος που εφαγε στη μαπα τη ζωη αμεσως πεταγεστε σαν...το μοχλο που κατευθυνει το θυμικο σας.//αντε βουλωσε το γιατι δε θα ντραπω καθολου να σε οριοθετησω οπως τον δεκαπενταχρονο που εκανε οτι κι εσυ.
ΑΤΜΑ που είσαι καιρό στο κουρμπέτι από ότι λες και έχεις φάει τη ζωή στη μάπα, θα είχες αποκτήσει την αρετή της ταπεινοφροσύνηςαν ήταν όντως έτσι. Και ποιά είσαι να με οριοθετήσεις; Και σε τι θα με οριοθετήσεις; Απειλές είναι αυτές; γιατί έτσι περνάμε σε άλλη κατηγορία συζήτησης...
quote:
"ΞΕΡΟΛΑΣ" με ξερεις απο χθες νεαρε;(
ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..:(
Σε ξέρω από τότε που μπήκα στο εσοτέρικα, πίστεψέ με, παραπάνω από χθες. Εντυπώσεις καταγεγραμμένες από αλλού; Ότι βλέπω λέω. Ούτε να σε κοιτάξω; Ποιά είσαι ο θεός;
quote:
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ακομη πολλα πργμτ...ομως ειμαι ευγνωμωνστο δημιουργο μου! η ζωη μου εδωσε ολες τις απαντησεις που ζητησα! Τιποτε δεν βρηκα ετοιμο!//Εσυ εχεις μαθει -ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΞΕΡΟΛΑ ΥΠΟΝΟΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΘΙΓΩ// - να θετεις εαυτον χαμηλα για να χτυπας εκει που θελεις να φτασεις...
μεταφραση απο την υπογραφη σου/επειδη εμαθες να μιλας μια νεκρη γλωσσα αλλα την μητρικη μαλλον θα τη μαθεις απο μενα!
Ότι πεις ΑΤΜΑ, έτσι έτσι. Και για πες μου τη γλώσσα που είναι γραμμένη η υπογραφή μου γιατί εγώ δεν την ξέρω.
Και μια χάρη. Στάματα να γράφεις με /// γιατί είναι σπαστικό στο διάβασμα.
Zadok
δηλαδή είναι ΑΤΜΑ όντως ξέρει τα πάντα; Ας μου πει τότε γιατί την έφτιαξε ο Θεός.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ + ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ+ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ -ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ- ...:)
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ..
ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ:)
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ" "ΑΝΗΛΙΚΑ" ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ
"ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ!":
quote:
ΑΤΜΑ,
Καταρχάς ποιά είσαι να μου απευθύνεις το λόγο; Ο θεός;
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΩΡΑ;
(+ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ...:
quote:
Στο τοπικ μιλάει όποιος θέλει όποτε θέλει.
quote:
Μιλάς εσύ για σεβασμό μετά από αυτά που έχεις κάνει;
..ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΠΑΜΕ;
Α! ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ;/...-ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΗΣΤΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ...ΜΟΥ :)-/ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ/ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ/
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΠ ΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ:ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΤΥ ...ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ!ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΠΕ+ΕΚΑΝΕ~ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ--
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
quote:
Και βέβαια ξέρω όσα βλέπω, στραβός είμαι;
(ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ..;--ΠΡΟΒΛΗΜΑ-)
ΠΟΤΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ "ΑΠΟ ΠΟΥ..ΞΕΡΕΙΣ";
'Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ..ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ;
quote:
Και που συμπΕρΑΙνεις την ημιμάθεια;
Ούτε καν έΞΕφερα άποψη για το θέμα.
ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΜ!
"ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ"; --"ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ"~ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΚΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ!
ΕΣΥ ΟΜΩΣ..ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΠΩΣ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ:(
---ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΟΜΩΣ..ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ---
quote:
αν μιλησει καποιος που εφαγε στη μαπα τη ζωη αμεσως πεταγεστε σαν...το μοχλο που κατευθυνει το θυμικο σας.//αντε βουλωσε το γιατι δε θα ντραπω καθολου να σε οριοθετησω οπως τον δεκαπενταχρονο που εκανε οτι κι εσυ.
quote:
ΑΤΜΑ που είσαι καιρό στο κουρμπέτι από ότι λες και έχεις φάει τη ζωή στη μάπα, θα είχες αποκτήσει την αρετή της ταπεινοφροσύνης
αν ήταν όντως έτσι.
ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ;
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...
ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ "ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠ'ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ",
ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ -ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ-
ΠΩΣ "ΤΑΠΕΙΝΗ" ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΘΡΑΣΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ:)
-ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ 'Η ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ;
quote:
Απειλές είναι αυτές;
ΠΟΙΕΣ;
quote:
γιατί έτσι περνάμε σε άλλη κατηγορία συζήτησης...
ΣΕ ΠΟΙΑ;
(Α, ΝΑΙ!
Σ' ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ "ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ"!..)
quote:quote:
"ΞΕΡΟΛΑΣ"; με ξερεις απο χθες νεαρε ;(
ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..:(Σε ξέρω από τότε που μπήκα στο εσοτέρικα, πίστεψέ με, παραπάνω από χθες.
Εντυπώσεις καταγεγραμμένες από αλλού;
Ότι βλέπω λέω.
ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ Ο,ΤΙ "ΔΙΑΚΡΙΝΩ" ΛΕΩ~ΟΧΙ ΜΟΝΟ "Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ"
~ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
quote:
Ούτε να σε κοιτάξω; Ποιά είσαι ο θεός;
ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΝΑΙ.
ΑΝ ΘΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΣΟΥ/ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΚΙΡΒΩΣ ΕΝΝΟΩ///ΜΗΝ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ..ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΘΕΜΑ..
ΚΑΝΤΟ ΣΑΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
quote:
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ακομη πολλα πργμτ...ομως ειμαι ευγνωμων
στο δημιουργο μου! η ζωη μου εδωσε ολες τις απαντησεις που ζητησα! Τιποτε δεν βρηκα ετοιμο!//Εσυ εχεις μαθει -ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΞΕΡΟΛΑ ΥΠΟΝΟΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΘΙΓΩ// - να θετεις εαυτον χαμηλα για να χτυπας εκει που θελεις να φτασεις...
Ότι πεις ΑΤΜΑ, έτσι έτσι.
"ΓΚΛΟΥΡΚ!" ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΔΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΙΚ-
+ΕΔΩ ΔΙΑΠΥΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ-
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙ !ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!
ΚΑΗΜΕΝΕ...-ΣΑΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΥΡΙΖΑ..-
----
quote:----
Και ποιά είσαι να με οριοθετήσεις;
Και σε τι θα με οριοθετήσεις;
(*ΕΧΜ..ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ...ΕΓΡΑΨΑ ΠΕΡΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΚΕΙ..!)
quote:
Και μια χάρη. Στάματα να γράφεις με /// γιατί είναι σπαστικό στο διάβασμα.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ;...
ΤΙ ΛΕΣ!
..ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ "ΕΣΥ" ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ;;*
quote:
Zadokδηλαδή είναι ΑΤΜΑ όντως ξέρει τα πάντα; Ας μου πει τότε γιατί την έφτιαξε ο Θεός.
ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΗ ΖΑΝΤΟΚ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ;
ΑΝΤΕ.. ΠΕΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ.
quote:Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
]Και για πες μου τη γλώσσα που είναι γραμμένη η υπογραφή μου γιατί εγώ δεν την ξέρω.
ΛΑΤΙΝΙΚΑ![]()
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ "ΤΟ ΒΡΗΚΑ"
ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ + ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΘΙΞΕΙΣ ΕΜΕΝΑ:)
--ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ :))
quote:
Είναι όντως τόσο καλό;
Έχω μία έκδοση του 80 αλλάδε το έχω ανοίξει ακόμα. [/quote]ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΣΜΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΛΛΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ..ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
(ΕΙΣΑΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΕΡΟΣ //ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ:)
ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
ΩΣ ΤΟΤΕ ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ'Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ,
('Η ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΙΩΣΕ ΙN A WAY...ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΒΙΩΜΑΤΩΝ...ΤΟΥ "ΚΟΥΡΜΠΕΤΙΟΥ" ) ΟΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΞΕΡΟΥΣ....---ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΑΝΤΙΛΛΑΛΟΣ...(ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΑΛΛΑΓΜΟΥΣ..)----
aum mani padme hum
Edited by - ΑΤΜΑ on 04/09/2004 03:48:41
quote:
Ορφέας
Νέο ΜέλοςGreece
26 Μηνύματα Posted - 31/08/2004 : 19:46:06
Πες την... Φοβάσαι κάτι??? Αν διαβάσεις τους Μεγάλους Μύστες θα μάθεις ότι η πρώτη δοκιμασία είναι να νηκάς τους φόβους σου κάτι που μπορείς είδη να ξέρεις αν έχεις μελετήσει την Πυθαγόρια σχολή.. Δεν είναι σωστό να φτάνουμε στα άκρα τις καταστάσεις... Αλλά σίγουρα ένας μεγάλος πόλεμος φέρνει μια μεγάλη ειρήνη...
Jimmerlus
Μέλος 2ης Βαθμίδας
Greece
154 Μηνύματα Posted - 01/09/2004 : 01:06:34
Φίλε Ορφεα έχω αρχίσει και σε συμπαθω πολύ!! Η μόνη λύση για το Esoterica είναι να εξαφανιστούν απο προσώπου γης κάποιοι ξερόλες.
Είναι λίγο δραστική ε;
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
Ορφέας
Νέο Μέλος
Greece
26 Μηνύματα Posted - 01/09/2004 : 02:04:11 Φίλε μου Jimmerlus σέβομαι την άποψή σου,και πιστεύω ότι με την λέξη "ξερόλες" θέλεις να πεις αυτούς που πιστεύουν ότι η γνώση τους υπερέχει των άλλων και ότι οι άλλοι θα πρέπει να κλείνουν το στόμα τους και αν ακόμα γελοιοπούν τις απόψεις των άλλων είναι χειρότερα....
Θα ήθελα αν δεν έχεις πρόβλημα να μου εξηγήσεις το σοβαρό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί...
...http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4661
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ "ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ"!
'Η ΑΛΛΙΩΣ
..
AYTO ΘΑ ΠΕΙ "ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ"!
ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ
ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ..ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΟΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΑΝ ΟΣΑΝ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΧΑΡΥ ΠΟΤΤΕΡ!
"ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!"
--ΑΜΑΛΙΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΗΓΕ ΠΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ..:(---
quote:
Δεν είναι σωστό να φτάνουμε στα άκρα τις καταστάσεις... Αλλά σίγουρα ένας μεγάλος πόλεμος φέρνει μια μεγάλη ειρήνη... [/quote]
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ....:(
Edited by - ΑΤΜΑ on 04/09/2004 04:02:47
quote:
[quote]...http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4661
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ "ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ"!
'Η ΑΛΛΙΩΣ
..
AYTO ΘΑ ΠΕΙ "ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ"!
ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ
ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ..ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΟΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΑΝ ΟΣΑΝ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΧΑΡΥ ΠΟΤΤΕΡ!"ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!"
--ΑΜΑΛΙΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΗΓΕ ΠΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ..:(---
Edited by - ΑΤΜΑ on 04/09/2004 04:02:47
Σεβαστοί φίλοι.
Ποιος θα την βάλει πάλι στο μπουκάλι, (από που ήρθε αυτό το αστρο//πελέκι) μήπως θα πρέπει να περιμένουμε τους μέτικους από τας Αίγύπτους;![]()
![]()
![]()
συμΜΑΖΕΥΤΕΤΗΝ
Δεν ντρέπεσαι να κάνεις την έξυπνη σε έναν έφηβο; Αφού έχεις τόσες γνώσεις οριμότητα κτλ θα μπορούσες να το χειριστείς το θέμα. Τι να πω...ντροπή, ΈΛΕΟΣ.Η αλήθεια πληγώνει περισσότερο από κάθε προσβολή, αγαπητέ μου. Think about it!
quote:ΑΤΜΑ vs ΟΡΦΕΑΣ
ΚΕΛΣΟΣ vs JIMMERLUS
RAMOGLOU vs KRONOS22
ZADOK vs HERMES...και η μαχη συνεχιζεται!!!!
quote:
quote:
DON'T FORGET IT!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Σεβαστέ, ο Συρέ δλδ, υπήρξε μαθητής τους;
ο Ράμα και ο Ορφέας;
Αν οι άνθρωποι μιλούσαν μόνο για όσα καταλαβαίνουν, η σιωπή που θα επικρατούσε στο κόσμο θα ήταν αφόρητη.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/09/2004 00:16:35
Χα,χι,χα,χι.
Βρε την σεβαστούλα, βρε την σεβαστούλα...
Σεβαστή ποιος ήταν ο Συρέ; (αρχιερέα της άγνοιας και της παράνοιας κατά το Σαδόκ πάντα) βρε την σεβαστή.
Γέλασα πάλι και σήμερα, καλώς βρε ήσουν και σαν λογαριασμός apistefta omorfos...
Βρε την σεβαστούλα, (το τούλα το ξέχασες θειά/έ;)
xa,xi,xa,xi,xi,
quote:
Χα,χι,χα,χι.
Σεβαστή ποιος ήταν ο Συρέ; (αρχιερέα της άγνοιας και της παράνοιας κατά το Σαδόκ πάντα) βρε την σεβαστή.
Γέλασα πάλι και σήμερα, καλώς βρε ήσουν και σαν λογαριασμός apistefta omorfos...
xa,xi,xa,xi,xi,
1) Γιατί τον βρίζεις τον άνθρωπο; Σου έκανε κάτι;
2) Σου άρεζε το Τούλα, ε; Ταίριαζε με το ...νούλα βλέπεις, το κανονικό σου!
Κοίτα να μαζέψεις τα πλοκάμια σου εσύ και μετά θα δούμε αν θα 'χουμε καιρό ν' ασχοληθούμε...

Χα,χι,χα,χι.
xa,xi,xa,xi,xi,
1) Γιατί τον βρίζεις τον άνθρωπο; Σου έκανε κάτι;2) Σου άρεζε το Τούλα, ε; Ταίριαζε με το ...νούλα βλέπεις, το κανονικό σου!
Κοίτα να μαζέψεις τα πλοκάμια σου εσύ και μετά θα δούμε αν θα 'χουμε καιρό ν' ασχοληθούμε...
3 Άλφα
Βρε τη σεβαστούλα...
Τι ήταν ο Συρέ είπαμε;
Ο Ανέσπερος φοίνιξ, για ποιον βρε μας είπε, ό,τι έχει 090 μελοντολογίας;
Bρε την σεβαστούλα που έγινε νούλα από τούλα...
Αμαρτία βρε σεβαστούλα...
Απλά τα πράγματα, ρωτώ ποιος ήταν ο Συρέ;
Γιατί όλο το μπάχαλο να το (φάω στη μάπα) πάλι...
xi,xa,xi,xa,xa,
Μπαχαλο και ξέρεις σεβαστούλα ή, τούλα, ή, νούλα, αλλά στο 090 πολλά ονόματα... χα,χι, χα, χι.
Γέλασα σεβαστούλα και σήμερα μου ίσιασες βρε τη μέρα...χα, χα, χι, χι
quote:Βρε τη σεβαστούλα...
Τι ήταν ο Συρέ είπαμε;
Ο Ανέσπερος φοίνιξ, για ποιον βρε μας είπε, ό,τι έχει 090 μελοντολογίας;
Bρε την σεβαστούλα που έγινε νούλα από τούλα...
Αμαρτία βρε σεβαστούλα...
Απλά τα πράγματα, ρωτώ ποιος ήταν ο Συρέ;
Γιατί όλο το μπάχαλο να το (φάω στη μάπα) πάλι...
xi,xa,xi,xa,xa,
Μπαχαλο και ξέρεις σεβαστούλα ή, τούλα, ή, νούλα, αλλά στο 090 πολλά ονόματα... χα,χι, χα, χι.
Γέλασα σεβαστούλα και σήμερα μου ίσιασες βρε τη μέρα...χα, χα, χι, χι
Είπαμε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΚΤΑΠΟΥΣ

Όχι βρε, δεν πιστευω, μελοντολόγος του 090, όπως μας λες!
Εσυ στη "βούτα" και στο χταποδάκι ουζε, "οζέ" τέλως πάντων θειά/έ!
Βρε σεβαστή ρωτώ ποιος ήταν ο Συρέ και τον έχεις τόσο ρεζιλέψει με τις απαντήσεις σου;
quote:
...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...προσφερεσαι να μου διδαξεις τον τροπο...ΓΙΑΤΙ στο σχολειο που πηγα δεν μου τον διδαξαν!
Ευχαριστω...και 100000x10^3 συγνωμες/sec^2...
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΤΜΑ.
Γιατι το μονο επιχειρημα σου ειναι,παντα η μικρη ηλικια του ατομου που διαλογεις...Δεν ειναι υπερ σου.
Και που ξερεις την ηλικια του...?????
Ρωταω επειδη τυχαινει να γνωριζω τον φιλο Jimmerlus...και απο οσο ξερω παιδι δεν ειναι...
Αν συμπερανες την ηλικια του απο τα λεγομενα του...τοτε καλιστα θα μπορουσα και εγω να πω πως εισαι 16-χρονων....
quote:
"ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!"--ΑΜΑΛΙΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΗΓΕ ΠΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ..:(---
Απειλη...ηταν αυτο?
Οχι,γιατι αν ισχυει κατι τετοιο...να ξερω να ενημερωσω καποιους ανθρωπους και εταιρειες...πως στο www.Esoterica.gr υπαρχουν ατομα που κανουν οτι θελουν...χωρις να παρεμβαινουν οι Admin.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ "ΜΑΦΙΑ" ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
H ΦΗΜΗ ΤΟΥ SITE...KAI H ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ?
ΚΑΝΑΝΕ ΦΤΕΡΑ?
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ...
ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ?
Αλλα...βεβαια,μονο με απειλες και "ραβδους" μπορεις να καταφερεις να περασεις το δικο σου...ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΡΕ συ ΑΤΜΑ...
Ολο για την Avalon μας λες..."Πρεπει να σε ετσουξε πολυ εεεε...?"
Εμεις τι φταιμε...?
Η μηπως ειναι το ιδανικο επιχειρημα για να το χρησιμοποιεις εναντια μας....ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ...ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ....

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...