- HOUSE OF WAX - - Κινηματογράφος -

Νομίζω βέβαια ότι δε θα καταφέρει να ξεφύγει από τα συνηθισμένα κλισέ του είδους... αυτό τουλάχιστον κατάλαβα από την υπόθεση.
Εκτός κι αν...
κάπου πιο κάτω μας περιμένει μια ανατροπή... ή η υπέρβαση του σκηνοθέτη...![]()

Edited by - Avallon on 15/04/2005 20:44:51
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Έχει βασικά κανείς να προτείνει κανένα καλό θριλεράκι??? Ότι έχω δεί τελευταία δεν με έχει ενθουσιάσει...
Και έχω και μια ερώτηση για το Ring 2 απο καιρό (αν και ξεφεύγω απο το θέμα εδώ, όμως δεν ξέρω που αλλού θα μπορούσα να σας ρωτήσω οπότε sorry a priori)
Λοιπόν στο Ring το 2 αφού βλέπουμε πως η μητέρα της Σαμάρα είναι ζωντανή και είναι σε ψυχιατρείο ποια είναι η γυναίκα που πηδάει στη θάλασσα με τα μαύρα ρούχα???
Σκέφτηκα πως ήταν η θετή της μητέρα, όμως στο Ring1 αναφέρεται ως κανονική...
???
Merci :-)
Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...
Τώρα φταίω να σε κατσαδιάσω??
Γιατί καλέ μας είπες στοιχεία από το ring2?
Δε μ'αρέσει να μου λένε για ταινίες τις οποίες δεν έχω δει ακόμα και σκοπεύω να δω!![]()
Για τιμωρία αν και είχα να σου πω μερικά καλά θρίλερ δε θα σου πω...![]()
Υ.Γ. Οσο για το έργο αυτό ούτε και μεις ξέρουμε... Περιμένουμε να το δούμε στην μεγάλη οθόνη σύντομα...

Ξανακλάψ και λύγμ.....
Πάλι καλά που δεν είπα και άλλα στοιχεία όπως η σκηνή που...ή΄η άλλη που..... και τότε ξαφνικά....
ok σταματάω.... :-)
Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΤΕΛΟΣ .
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ DVD ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ.
Δεν ξετρελάθηκα...Τον μπαμπούλα το είδε κανείς??????
quote:
Πολύ B movie ήταν τα νεκρά πουλιά όμως.....
Για το Dead birds λες?δυστηχως το είδα σήμερα...σας προτείνω να μην το δείτε!φοβερά προβλέψιμο...
-------------------------
Καλομοίρα!..και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Τον μπαμπουλα το ειδα και μπορω να πω οτι δεν ειναι για σινεμα..καλυτερα να περιμενετε να βγει σε dvd...
Οσο για καλη ταινια...εμενα με ξετρελανε το '' Στροφη προς τη κολαση'' DEAD END κανονικος ιτλος..Κυκλοφορει σε dvd και ειναι θεικο..
J.S
Το στροφή προς την κόλαση που λές είναι αυτό που κάποιος σκοτώνει με αυτοκίνητο πεζούς και ο οποίος είναι ανάπηρος??????????
Να σας πώ το τέλος??????
quote:
Το είδααααααααααααααααααααααααααααααααα.......Να σας πώ το τέλος??????
Αν θέλεις να διαγραφείς από το φόρουμ...![]()
ή πάλι αν θέλεις να λάβεις έναν υπέροχο ιό με mail...![]()
![]()

κλάψ και κλούψ...
Καλά...δεν το λέω επειδή είμαι μεγαλόψυχη :-)
Δεν με λέτε το Danny the Dog το ξέρετε??????? Ε κπληκτική ταινία με Μοργκαν Φρίμαν και Τζέτ Λί.
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΟΤΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ
ΕΚΑΝΑΝ ΚΕΡΙΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ.
Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum
αμ το αλλο το ψωνιο το βλαχαδερο η Χιλτον?