ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- HOUSE OF WAX - - Κινηματογράφος -

- HOUSE OF WAX - - Κινηματογράφος -

Avallon22 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
15/04/2005, 20:42:38
Eις αναμονή ενός ακόμα θρίλλερ:http://houseofwaxmovie.warnerbros.com/?frompromo=movies_comingsoon_house_of_wax

Νομίζω βέβαια ότι δε θα καταφέρει να ξεφύγει από τα συνηθισμένα κλισέ του είδους... αυτό τουλάχιστον κατάλαβα από την υπόθεση.

Εκτός κι αν...
κάπου πιο κάτω μας περιμένει μια ανατροπή... ή η υπέρβαση του σκηνοθέτη...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"

Edited by - Avallon on 15/04/2005 20:44:51

16/04/2005, 10:27:02
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΡΙΛΕΡ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Domina.LilithΜέλος
19/04/2005, 11:58:20
Δεν το ξέρω καθόλου αυτό!!!

Έχει βασικά κανείς να προτείνει κανένα καλό θριλεράκι??? Ότι έχω δεί τελευταία δεν με έχει ενθουσιάσει...

Και έχω και μια ερώτηση για το Ring 2 απο καιρό (αν και ξεφεύγω απο το θέμα εδώ, όμως δεν ξέρω που αλλού θα μπορούσα να σας ρωτήσω οπότε sorry a priori)

Λοιπόν στο Ring το 2 αφού βλέπουμε πως η μητέρα της Σαμάρα είναι ζωντανή και είναι σε ψυχιατρείο ποια είναι η γυναίκα που πηδάει στη θάλασσα με τα μαύρα ρούχα???

Σκέφτηκα πως ήταν η θετή της μητέρα, όμως στο Ring1 αναφέρεται ως κανονική...

???

Merci :-)

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

19/04/2005, 12:46:51
Φτου γμτ!!

Τώρα φταίω να σε κατσαδιάσω??

Γιατί καλέ μας είπες στοιχεία από το ring2?

Δε μ'αρέσει να μου λένε για ταινίες τις οποίες δεν έχω δει ακόμα και σκοπεύω να δω!

Για τιμωρία αν και είχα να σου πω μερικά καλά θρίλερ δε θα σου πω...

Υ.Γ. Οσο για το έργο αυτό ούτε και μεις ξέρουμε... Περιμένουμε να το δούμε στην μεγάλη οθόνη σύντομα...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
Domina.LilithΜέλος
19/04/2005, 14:53:11
Κλάψ κλάψ ...S O R R YYYYYYYY......Βλακεία μου όντως.....Απλά το έχω δεί εδώ και πολύ καιρό και νόμιζα πως θα το είχαν δει και οι υπόλοιποι...

Ξανακλάψ και λύγμ.....

Πάλι καλά που δεν είπα και άλλα στοιχεία όπως η σκηνή που...ή΄η άλλη που..... και τότε ξαφνικά....

ok σταματάω.... :-)

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

19/04/2005, 17:57:33
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ RING 2 ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΤΕΛΟΣ .
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ DVD ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ.
Domina.LilithΜέλος
20/04/2005, 12:59:36
Πολύ B movie ήταν τα νεκρά πουλιά όμως.....

Δεν ξετρελάθηκα...Τον μπαμπούλα το είδε κανείς??????

captain stevenΜέλος
26/04/2005, 02:01:27
quote:

Πολύ B movie ήταν τα νεκρά πουλιά όμως.....

Για το Dead birds λες?δυστηχως το είδα σήμερα...σας προτείνω να μην το δείτε!φοβερά προβλέψιμο...

-------------------------
Καλομοίρα!..και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

18/05/2005, 04:17:15
Στο Ring 1 αυτη που πεφτει στο γκρεμο ειναι θετη μανα..το λεει ξεκαθαρα...

Τον μπαμπουλα το ειδα και μπορω να πω οτι δεν ειναι για σινεμα..καλυτερα να περιμενετε να βγει σε dvd...

Οσο για καλη ταινια...εμενα με ξετρελανε το '' Στροφη προς τη κολαση'' DEAD END κανονικος ιτλος..Κυκλοφορει σε dvd και ειναι θεικο..

J.S

Domina.LilithΜέλος
26/05/2005, 10:20:41
Μα ναι και εγώ άλλωστε πλέον βλέπω σχεδόν όλες τις ταινίες σε πειρατικά dvdάκια ...

Το στροφή προς την κόλαση που λές είναι αυτό που κάποιος σκοτώνει με αυτοκίνητο πεζούς και ο οποίος είναι ανάπηρος??????????

stemixΜέλος
26/05/2005, 11:26:18
Ο "μπαμπούλας" δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Είχα κάποτε διαβάσει μια ιστοριούλα του Steven King (Boogieman), η οποία μου άρεσε πάρα πολύ και με τρόμαξε , παρά το ότι ήταν σε βιβλίο. Η ταινία στην αρχή μου θύμισε άρκετά την ιστορία του King, αλλα το τέλος με ξενέρωσε λιγάκι. Τέσπα, για DVD μια χαρούλα είναι.
Domina.LilithΜέλος
27/05/2005, 13:04:11
Πάντα τα βιβλία γενικά σε επηρεάζουν περισσότερο... Εδώ εγώ μικρή είχα διαβάσει το demian και είχα ψιλοκλασαμέντος.....

Domina.LilithΜέλος
02/06/2005, 15:54:35
Το είδααααααααααααααααααααααααααααααααα.......

Να σας πώ το τέλος??????

03/06/2005, 09:50:38
quote:
Το είδααααααααααααααααααααααααααααααααα.......

Να σας πώ το τέλος??????

Αν θέλεις να διαγραφείς από το φόρουμ...
ή πάλι αν θέλεις να λάβεις έναν υπέροχο ιό με mail...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Domina.LilithΜέλος
08/06/2005, 14:45:19
μπου-χου-χουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

κλάψ και κλούψ...

Καλά...δεν το λέω επειδή είμαι μεγαλόψυχη :-)

Δεν με λέτε το Danny the Dog το ξέρετε??????? Ε κπληκτική ταινία με Μοργκαν Φρίμαν και Τζέτ Λί.

16/06/2005, 18:38:40
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟ HOUSE OF WAX ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΟΤΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ
ΕΚΑΝΑΝ ΚΕΡΙΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ.
Deghar AdharkΜέλος
17/06/2005, 18:25:17
θα το δω σημερα.θα μπω το βραδυ να σας πω

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum

aenaossΝέο Μέλος
14/10/2005, 12:32:51
Eντελώς χαζό και προβλέψιμο.
27/01/2006, 11:56:43
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΕ DVD
silverwhisperΜέλος
04/02/2006, 01:03:53
τωρα την ειδα την ταινια,και αν και σχετικα καλογυρισμενη,δεν υπρχει τιποτα που να δικαιολογει την υπαρξη της.
αμ το αλλο το ψωνιο το βλαχαδερο η Χιλτον?