- ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΑ 432 ΗΖ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΕΛΛΙΝΕΣ <-- πληθυντικός (από το "ΕΛ" - όπως λέμε ΕΛ Βενιζέλο, και το "ΛΙΝΟ" το υφασματάκι ντε, το καλοκαιρινο)
ΕΙΜΑΙ <-- α΄ ενικού (εγωκεντρισμός και esotericότητα, για να είμΑΙστε πάντα εντός κλίματος)
-ΣΤΕ <-- καταληξη α΄ & β΄ πληθυντικού, για να κορυφωθεί η έκπληξη!
...Αχχχ!
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Edited by - ananasss on 07/08/2003 13:34:55

Πέθανε μια άλλη μέρα
Στο κατω κατω τα greeklish δεν ειναι καν γλωσσα.Ειναι εφευρημα και μαλιστα πολυ κακογουστο (γνωμη μου) !!!!!! Και μετα λεμε γιατι χανεται η Ελληνικη Γλωσσα .......
Edited by - Masvidal on 10/08/2003 13:58:43
Αληθεια wiccca εσυ φτιαχνεις τη σελιδα?Αν θες βοηθεια πες μου..
Και για τη σελιδα spiritonline.com υπαρχει μια ελληνικη σελιδα της οτενετ νομιζω που τα μεταφραζει
Wicca γιατι δηλωσες τουρκια τουρκος εισαι?
Τα λεμε!
quote:
Το θεμα σε αυτο το τοπικ ειναι για την ομαδα και οχι για το τι πρεπει να γραφουμε.Καλυτερα να φτιαξουμε ενα αλλο τοπικ για αυτο!
ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ GREEKLISH!
quote:
Αληθεια wiccca εσυ φτιαχνεις τη σελιδα?Αν θες βοηθεια πες μου..
ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ... (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΗ)
quote:
Wicca γιατι δηλωσες τουρκια τουρκος εισαι?
ΕΔΩ Η CATΔΗΛΩΣΕ IRAQ, ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΟΛΗΣΩ;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ)
EVERY WAY THAT I CAN

Πέθανε μια άλλη μέρα
Εδώ όλα γίνονται και αυτό μάλλον
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς. 
ΤΟΥΡΚΙΑ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
Στο λέω φιλικά χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά άσε κατά μέρους τα site και τις ομάδες και δώσε εμφαση στο σχολείο και ιδιαίτερα στην ορθογραφία.Μήπως γι' αυτό δήλωσες Τουρκία;(ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ)
Don't press yourself.
let you free.
you will find the answer.
Be sure.
Υ.Γ. Wicca τελικά το βρήκα αυτό που σε ρώτησα. Seeker, Finder!
"As above, so below"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο LIPOTAKTIS ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
Αν και φίλος μου δεν με ξέρεις καθόλου καλά.Σε πληροφορώ λοιπόν οτι στα μαθηματικά έβγαλα 19.Αν και στις εξετάσεις έγραψα 20.

Don't press yourself.
let you free.
you will find the answer.
Be sure
Για την τηλεκίνηση.
Κάποια αμερικάνικη εταιρεία πρόσφερε ενα αρκετά μεγάλο ποσόν σε οποιον μπορούσε να κινήσει οτιδήποτε με τη μέθοδο της τηλεκίνησης.
Ακόμα και ο Γκέλερ που παρουσιάσθηκε στην εκπομπή δεν μπόρεσε να κάνει κάτι μπροστά στις κάμερες.
Επίσης ορισμένοι που μπορούσαν να διαβάσουν ενα κλειστό γράμμα και να προβλέψουν ενα σχέδιο πάλι αποδείχθηκε φιάσκο γιατί δεν περιέγραφαν ακριβώς το σχέδιο αλλα προέβλεπαν γενικά γραμμές που τυχόν θα μπορούσε να εχει κάποιος σχεδιάσει.
Τωρα κάποιος απο σας εχει δεί προσωπικά κάποιο τέτοιο φαινόμενο.
allzzaro

Πέθανε μια άλλη μέρα
Εχω δηλώσει οτι είμαι αδαής σε πολλά θέματα.
Θα ήθελα να ξέρω απο κάποιος απο εσάς εχει παραβρεθεί σε ζωντανή διαδικασία τηλεκίνησης?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ" ΓΙΑ ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ.
![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
Αν εννοείς τέτοιου ειδους ντοκυμαντέρ.
Υπάρχει κάποιος που να το τα εχει παρακολουθήσει αυτά ζωντανά γιατί ντοκυμαντέρ και ντοκυμαντέρ εχουν διαφορά.