- Clickable Link Help - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
σου επισυνάπτω τη σχετική φωτογραφία (print screen)
Στο τελευταίο σου μήνυμα γράφεις:
quote:
Σου απαντησα τωρα στο πρωτο [ quote ] αν και δεν ξερω προς τι αυτή η αλαζονια προβλημα μου ??? και το λες δευτερη φορα !!!
τι να σου πω…
Αλαζονεία; Φίλε μου προσπαθώ να σε βοηθήσω. Αν παρ' όλα αυτά η συμπεριφορά μου σου φάνηκε αλαζονική σου ζητώ συγνώμη.
--Je^3--
Σα να μπαινω μεσα στο μαγαζί σου και να σου λεω πχ εχει πρόβλημα ο τοίχος σου
και μετα να μου λες πως προσπαθεις να δωσεις λυση στο
πρόβλημά μου !!!
τι ασχολουμε τωρα εγω ξερω τις λυσεις αλι στους υπολοιπους που με την
προκλητικη αδιαφορία σας τους βγαζετε χαζους και μετά ενώ εχουνε πεσει σε λακουβες
στο σπίτι σας να τους λετε - εχω γάζες για το πρόβλημα σου
αυτά για τωρα σχετικα με το προβλημα σας
ελπιζω να βοηθησα @#!
--nostril^3--
quote:
εχει πλακα αυτό γελασαμε
Πραγματικά με χαροποιεί που η απάντησή μου σας χάρισε στιγμές γέλιου και βασικά επιβεβαίωσε την ανωτερότητάς σας.... αφού εσείς γνωρίζετε τις λύσεις ενώ οι υπόλοιποι «βγαίνουν χαζοί» και «πέφτουν σε λακκούβες» από τους προκλητικά αδιάφορους (!!!) συντονιστές.
quote:
Συντονιστης λεμε ετσι !!!
Σα να μπαινω μεσα στο μαγαζί σου και να σου λεω πχ εχει πρόβλημα ο τοίχος σου
και μετα να μου λες πως προσπαθεις να δωσεις λυση στο
πρόβλημά μου !!!
τι ασχολουμε τωρα εγω ξερω τις λυσεις αλι στους υπολοιπους που με την
προκλητικη αδιαφορία σας τους βγαζετε χαζους και μετά ενώ εχουνε πεσει σε λακουβες
στο σπίτι σας να τους λετε - εχω γάζες για το πρόβλημα σου
αυτά για τωρα σχετικα με το προβλημα σας
ελπιζω να βοηθησα @#!
Επιχειρηματολογία τύπου ALTER ή STAR. Σε αυτό το στυλ παρα-λογικής δεν πρόκειται να μπω... δεν είναι δυνατό να μου καταλογίζεις προκλητική αδιαφορία, ενώ την ίδια στιγμή γράφεις ότι προσπαθώ να «βγάλω χαζούς» τα υπόλοιπα μέλη (εκτός από εσένα φυσικά). Φίλε, δεν είναι ανάγκη να μπερδεύεις αυτά που διαβάζεις με αυτά που θα ήθελες να διαβάσεις ή με αυτά που θα ήθελες να γράψεις.
Επί του θέματος τώρα, το οποίο πιστεύω ότι αξίζει συζήτησης. Έκανα δοκιμή και στον IE και ισχύει ότι ακριβώς έγραψες, δηλαδή δεν ανοίγει κάποιο scroll bar όπως στον Firefox. Δυστυχώς το λόγο δεν τον γνωρίζω αλλά θα προσπαθήσω να βρω μία άκρη. Πάντως κάνοντας copy-paste από το Word και ακολουθώντας τη λύση που σου πρότεινα το πρόβλημα λύθηκε, δηλαδή εμφανίζεται η φωτογραφία.
Σε χαιρετώ
δεν κανει κακο ….)
φτιαξε επιτέλους
PHP Code στον ΙΕ
Η εφαρμογή διαχείρισης forum του Esoterica (Snitz) είναι γραμμένη σε ASP οπότε η σύνταξη κώδικα σε PHP δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος, εκτός και αν έχεις να προτείνεις μία λύση. Ευχαρίστως να σε ακούσω. Η όποια αλλαγή θα πρέπει να γίνει στα ASP αρχεία και είναι ανεξάρτητη του χρησιμοποιούμενου από τον χρήστη browser, αφού από ότι φαίνεται το πρόβλημα έγκειται στους διαφορετικούς browsers που χρησιμοποιούμε (IE και Firefox).
Σε χαιρετώ
…δηλαδη θα επρεπε να μπω εγω στη διαδικασια τωρα !!?
Το μονο που θα επρεπε να γινει κατα τη γνωμη μου θα ηταν
να αναρτηθεί καποια ταμπελα
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ
Edited by - thirdly nostril on 07/09/2005 11:30:24

kai edw !!!

eytoyno !
στον Mozilla Firefox μπιανει ΜΟΝΟ
αμα το βαλουμε σε μια γραμμή ! ! !
συνεχεια εδώ
site με χρησιμες παραπομπες και προγράμματα αλλα και με πολύ γελιο