- ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ....
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ...
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ....
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ..
quote:
Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ είναι «κιμάς σόγια» ή κρέας
αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχες φάει τον
υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου.Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, προέκυψε πρόσφατα, ότι
το κρέας που χρησιμοποιούν τα ΧΧΧΧΧΧΧΧ για τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από
τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα , τα οποία τρέφονται μέσω
συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι
παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και
σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα (!), στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το
μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους
έχει μείνει για «στόμα». Η γενετική παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα
έχει μετατρέψει σε άψυχα αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση.Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις
ανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση βοδινό κρέας,
δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση βοοειδών» σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ,
και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε ναι, μπορούν να λένε ότι το κρέας που
χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ. Παρόλο που το επιχείρημά τους δεν στέκει
και είναι αρκετά δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού
δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι, σε διαφορετικές θέσεις, σε πολύ υψηλά
κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ έχει την πολυτέλεια να
ανακοινώνει ότι αυτό που βάζουν στα χάμπουργκερ είναι 100% κρέας που έχει
ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή κρέας «ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να μεγαλώνουν σε ψευδό-στάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής.
Αλλά ΠΟΤΕ δε θα δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα
ΧΧΧΧΧΧΧΧ να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών», που
είναι η κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των αγελάδων.Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ χρησιμοποιούν τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή, αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία. Οι ουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν τα McDonald's, προκαλούν με το πέρασμα του χρόνου μη αναστρέψιμες ζημιές στην υγεία.
Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα ΧΧΧΧΧΧΧ, πρέπει να ξέρετε ότι τα χάμπουργκερ των ΧΧΧΧΧΧΧ και των ΧΧΧΧΧΧΧ, γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των ΧΧΧ (παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα ΧΧΧ, και θα μάθετε την ποιότητα «φαγητού» που μας πουλάνε).
Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει
χάμπουργκερ των ΧΧΧΧΧΧΧΧ. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται δυσπεψία και κολίτιδα.Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν ήταν ύποπτα αλλά με το
πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη. Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του.Παρόλο που δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την κατανάλωση χάμπουργκερ των ΧΧΧΧΧΧΧΧ, όπως και άλλες ασθένειες των οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες.
Όπως διαπιστώνετε, όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, και για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό όλοι να μάθουν, τι ποιότητα «φαγητού» μας προσφέρουν σε αυτά τα μέρη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας πουλάνε κάτι που δεν είναι αυτό που λένε.
Μόνο με την πίεση θα μπορέσουμε να προκαλέσουμε να
χρησιμοποιούν τα XXXXXXXXX αληθινό κρέας βοδινού και όχι κρέας «ΠΡΑΓΜΑ».Και το KENTUCKY; Τα ΧΧΧ έχουν εδώ και χρόνια ξεφύγει από την παράδοση.
Πολλοί είναι οι άνθρωποι που τρώνε στα ΧΧΧ με θρησκευτική ευλάβεια. Δεν ξέρουν όμως τι πραγματικά τρώνε. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έρευνας για τα ΧΧΧ που έγινε στο πανεπιστήμιο του Νέου Χαμσαϊρ, ανακαλύφθηκαν ορισμένα ενοχλητικά γεγονότα.Πρώτα από όλα παρατηρήθηκε ότι η εταιρεία άλλαξε το όνομά της. Από ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ(Τηγανιτά Κοτόπουλα Κεντάκι) έγινε ΧΧΧ.
Μπορεί κάποιοι να πουν, Ε και;Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν λόγω του τρόπου παρασκευής «FRIED» (τηγανιτά).
Δεν είναι όμως αυτό. Ο λόγος που μετονομάστηκε σε ΧΧΧ είναι γιατί δεν
μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «CHICKEN». Γιατί; Τα ΧΧΧ δε χρησιμοποιούν «αληθινά κοτόπουλα».Χρησιμοποιούν γενετικά παραποιημένους οργανισμούς.
Αυτά που αποκαλούν «κοτόπουλα» διατηρούνται ζωντανά μέσω διασωληνώσεων στο σώμα τους που διοχετεύουν αίμα και θρεπτικές ουσίες στη δομή τους. Δεν έχουν ράμφη, φτερά ούτε πόδια. Η δομή τους έχει περιοριστεί δραματικά ώστε να περιέχει μόνο κρέας.
Αυτό είναι πολύ καλό για τα ΧΧΧ εφόσον δεν έχουν μεγάλο
κόστος παραγωγής. Δεν χρειάζεται να τα ξεπουπουλιάζουν, ή να αφαιρούν ράμφος ούτε πόδια.Η κυβέρνηση τους υπέδειξε να αλλάξουν όλα τα μενού τους έτσι ώστε να μην αναφέρεται πουθενά η λέξη «κοτόπουλο». Αν προσέξετε θα το
παρατηρήσετε. Ακούστε και τις διαφημίσεις τους. Εγγυώμαι ότι δε θα δείτε ή θα ακούσετε τη λέξη «κοτόπουλο».Είναι ένα θέμα αρκετά ενοχλητικό.
Ελπίζω οι άνθρωποι να αρχίσουν να το συνειδητοποιούν και να το μεταφέρουν και σε άλλους.[ Αναδημοσίευση ]
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ
http://www.blackstate.gr/metalagmena.htm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Είναι δυστυχώς αλήθεια... μια πολύ ενδιαφέρουσα για όλους αλήθεια...![]()
![]()

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΗ Avallon ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ....
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....
Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ...
1-2-3-4 ΣΕΝΤΣ ΠΑΝΩ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
και δεν εννοω τα χαμπουργκερ
![]()
![]()

ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΙΛ...
ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...
They tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
Its Heaven and Hell
Fool,fool!You've got to bleed for the danger
Fool,fool
Look for the answer
Fool fool!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ wolfowitz ΚΑΙ Vril ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ..
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??????
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ "ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ" ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ksanthos...
quote:
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ
ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΙΛ...
ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Τα περισσότερα προϊόντα που έχουν πάρει την έγκριση προέρχονται από τον «κολοσσό» του χώρου, που δεν είναι άλλος από την εταιρία, με έδρα τις ΗΠΑ, Monsanto. Ακολουθεί η γαλλικών συμφερόντων, με έδρα την Ελβετία, Syngenta, ενώ και η γερμανικών συμφερόντων «Bayer» δε θα μπορούσε να είναι έξω από το «παιχνίδι» του ανταγωνισμού για τον έλεγχο της παγκόσμιας διατροφικής αγοράς. Δύο ακόμη εταιρίες που προϊόντα τους έχουν εγκριθεί από την ΕΕ είναι οι αμερικανικές «Pioneer» και «Hoffmann - La Roche».

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
Μαζική «εισβολή» μεταλλαγμένων προϊόντων έγινε στην Ελλάδα μέσα στο 2004, με τη «βούλα» της ΕΕ. Μετά τη σχετική έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για νόμιμες εισαγωγές μεταλλαγμένων, έξι εταιρίες που εδρεύουν στην Ελλάδα έφεραν τουλάχιστον 500.000 τόνους μεταλλαγμένων προϊόντων! Βασικά σόγιας, σογιάλευρου και καλαμποκιού. Οι εισαγωγές αυτές αφορούν τρίτες χώρες, γιατί από τις χώρες της ΕΕ δεν υπάρχουν, φαίνεται, επίσημα στοιχεία!.. Οι χώρες από τις οποίες γίνονται οι σχετικές εισαγωγές είναι βασικά η Αργεντινή, οι ΗΠΑ και η Παραγουάη.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ερυθρε Αστέρα ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
«Pioneer» και «Hoffmann - La Roche»,«Bayer» , Monsanto,Syngenta..
ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΥΓΡΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ....
ΑΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ Α ΥΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΤΑΙΡΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ....
ΕΚΕΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
άλλο τα μεταλλαγμένα καλαμπόκια, δηλ. τροποποιημένα με χρωμοσώματα που τους δίνουν κάποιες αντοχές και μέγεθος (το κάνει άλλοστε και η Φύση αυτό, να επιλέγει τα πιο ρωμαλέα) και άλλο τα βόδια χωρίς κεφάλι.
Μην τα καταπίνετε αμάσητα και μην τα κρίνετε από μικροκομματική σκοπιά.
Εξάλλου, και οι Σοβιέτ έκαναν διάφορα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με την υπογραφή του Γ.Γ. του πολιτικού γραφείου.
Ας μην τα βλέπουμε τα πράγματα μεροληπτικά.
Για να ταϊσουν τις μάζες, ας μην πάμε σε λεπτομέρεις τι σκαρφήστηκε το άρρωστο μυαλό τους.
Κρατήστε τα κομματικά έξω από το εσοτερικα.
Για μένα, ο ερυθρός αστέρας έχει την ίδια απάνθρωπη πλευρά όπως και ο αγγυλωτός σταυρός.
Υούμε στο 2005 και μας τελειώσανε οι αριστερές και οι δεξιές ιδέες. Στον αγύριστο, δεν θα λείψετε σε κανέναν.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΑΜΠΟΥΡΚΓΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ...
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....
Η ΜΑΖΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ......
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΞΗΣ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΑΒΑΤΑΡ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ....
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ (ΟΧΙ ΝΥΧΤΑ ΗΤΑΝ) ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΜΕSSENGER ME KATI AMEΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΕΓΩ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ (ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ) ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ????????
ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΕΜΑΙ...
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ.......
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ??????
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.......
ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΜ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ..... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΓΗΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.....
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ......
ΚΑΙ "ΕΜΕΙΣ" ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????
Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?????
ΟΛΟΙ ΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ.......
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???????
ΕΙΜΑΙ 16 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΛΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΚΩΤΩΝΕΙ.....
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΣΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 28/4/2005 ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΩ ΣΕ ΜC DONALDS, GOODYS, KFC, KTΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.......
ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΞΕΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.........
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ CYBERMASTER ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ Η ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ...
ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ....
ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()