- Αλλαγή φωτογραφίας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Προσφατα άλλαξα τη φωτογραφία μου γιατί ήταν πολύ μεγάλη και δεν μου άρεσε.Η νέα μου εικόνα στην ψηφιακή μου υπογραφή είναι αυτή που βλέπετε.Άνοιξα αυτό το θέμα για όποιον άλλο θέλει να αλλάξει τη φωτογραφία του και δεν θέλει να μπερδέψει τα υπόλοιπα μέλη.

Don't press yourself.
let you free.
you will find the answer.
Be sure
Τι μου συμβαίνει; Πάσχω από κάποια αρρώστεια ή για να μπορέσεις να "δεις" κάποια πράγματα πρέπει να περάσεις σε άλλους κόσμους;
Ευχαριστώ πολύ και μόνο που μπήκατε στον κόπο να με ακούσετε, θα σας είμαι ευγνώμων αν μπορέσετε να μου δώσετε μια εξήγηση.
quote:
θα πίστευα ότι πάσχω από κάποια ψυχασθένεια που χρήζει ιατρική παρακολούθηση και ψυχοφάρμακα.
Ίσως εσύ να είσαι μια χαρά και να μην έχεις τίποτα.
Κάνοντας όμως τέτοιες ερωτήσεις και εδεικά εδώ μέσα, μπορεί να πέσεις πάνω σε κανένας, που και τρελός είναι και ψυχοφάρμακα παίρνει, ο οποίος μπορεί να σε πείσει για οποιαδήποτε βλακεία και να σου κάνει και μεγαλύτερο κακό.
Καλύτερα να "ψάξεις" λίγο τον εαυτό σου, να αναζητήσεις λιγάκι τις απαντήσεις ... μέσα σου. Μπορεί να σου λείπει κάτι, να θές κάτι πολύ, να νοιώθεις οτι κάτι δεν πάει καλά και χίλια δύο τέτοια απλά.
Προσπάθησε να πιάσεις το μήνυμα.
Και κρατήσου μακριά από τελετές, μαγείες ξόρκια και άλλες τέτοιες μεσαιωνικές αηδίες. Στο 2005 ζούμε...
Edited by - Vril on 28/06/2005 12:45:06
Πως είναι μια χαρά ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να ελέγξει τις σκέψεις του; Να βλέπει πράγματα που δεν έχει δει ποτέ ούτε σε ταινίες. Να γεμίζει το κεφάλι του απο αυτά προκαλώντας έντονο πόνο;
"Καλύτερα να "ψάξεις" λίγο τον εαυτό σου, να αναζητήσεις λιγάκι τις απαντήσεις ... μέσα σου. Μπορεί να σου λείπει κάτι, να θές κάτι πολύ, να νοιώθεις οτι κάτι δεν πάει καλά και χίλια δύο τέτοια απλά.
Προσπάθησε να πιάσεις το μήνυμα."
Προσπαθώ να "με ακούω" πολλά χρόνια τώρα, τα έχω καλά με εμένα όμως αυτό είναι σαν μια τρίχα που δεν στρώνει με τίποτα και συνέχεια πετάει και σου χαλάει το χτένισμα. Είμαι μια χαρά όμως ποιός ο λόγος να μπαίνουν αυτές οι εικόνες στο κεφάλι μου και να μη βγαίνουν με τίποτα; Και μετά να ξέρω διάφορα;
Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή αλλά οι διακοπές δεν μου λείπουν και όποτε νιώσω την ανάγκη να ξεφύγω από την καθημερινότητα της πόλης πάω βόλτες στην Πάρνηθα.
ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ?
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!!
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΛΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΥΟΥΜΕ ΤΟ 25%ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ
"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ"
I won't change my way, it has to be this way...
quote:
ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ?
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!!
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΛΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΥΟΥΜΕ ΤΟ 25%ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ
Συμφωνώ με την Amazona κατά ένα ποσοστό. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όλα αυτά μπορεί να είναι και αναμνήσεις από προηγούμενές σου ζωές ;
Γράψε μου την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησής σου να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει. Αν, τελικά, είναι αρνητικές εμπειρίες από το καρμικό σου παρελθόν, γνωρίζοντάς τις, ίσως πιο εύκολα τις ξεπεράσεις !
Υ.Γ. Επισκέψου αν θες το θέμα μου στα ΑΣΤΡΑ, "Καρμική Αστρολογία" να πάρεις μία ιδέα.
Φιλικά
το ψευδώνυμό σου δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπει να σκέφτεσαι έτσι !
Ο vril έχει δίκιο,πρόσεξε καλά σε ποιον θα απευθυνθείς και τι θα σου πει.
Δεν υπονοώ ότι ντε και καλά έχεις κάτι.
Εσύ το ανέφερες,εμείς θέλουμε να σε βοηθήσουμε.
Κατά την ταπεινή μου άποψη και χωρίς να σε γνωρίζω,λέω ότι είσαι ΟΚ κι ότι ίσως σκέφετσαι παραπάνω από το κανονικό.
Take your time.
Χαλάρωσε και σκέψου κάτι απλό:ότι άλλοι είναι χειρότερα από εμάς,που μπορούμε και μιλάμε.
Ελπίζω αύριο να είσαι καλύτερα!
Απλά αυτό συμβένει σε μένα αντίστροφα...Αφού είμαι σε πλήρη χαλάρωση,βυθιζόμενος σταδιακά,έρχοντε μπροστά στα μάτια μου αλλόκοσμες εικόνες και υπάρχει μεγάλη ένταση εκεί πάνω...Έντονη και η μυρωδιά της τρέλας που νιώθω πολύ κοντά μου,μα είναι όντως τρέλα...?Το θέμα είναι πως σίγουρα υπάρχει τρόπος να το ελέγξεις...'Ολα είναι μέσα σου...
Βέβαια θα μπορούσες να με ρωτήσεις πως είμαι σίγουρος ότι όλα είναι δημιουργήματά σου και δεν σου στέλνει κάποιος αυτές τις εικόνες κι αυτή την "ενέργεια" στο μυαλό σου...Δεν είμαι σίγουρος λοιπόν,αλλά πιστεύω πως ακόμη και αυτό να συμβένει,έχεις τη δύναμη να το σταματήσεις ή και να το φέρεις στα "μέτρα σου"...
Πιστεύω,επίσης,πως η επικοινωνία μπορεί να σου δώσει πολλά από αυτά που ψάχνεις,να σε βοηθήσει,μα είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τι πρέπει να κρατάς και τι να πετάς από όλα αυτά που θα σου προσφέρει...
Καλή τύχη αγάπητη...
I'm the lizard king,I can do anything!
quote:
Έντονη και η μυρωδιά της τρέλας που νιώθω πολύ κοντά μου
Συ είπας!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky