ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (Η ΑΡΧΗ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (Η ΑΡΧΗ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

alexz30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
kyriakopoulosΜέλος
24/11/2005, 10:26:38
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕΣ.ΑΠΛΗ ΥΠΟΨΙΑ.ΔΙΧΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.ΕΝΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΄΄ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ΄΄ΞΕΓΕΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΥΣ(ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ)?ΑΥΤΟΣ Ο ΄΄ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ΄΄ ΞΕΓΕΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟ ΧΟΖΕΒΙΤΗ?ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗ?ΑΥΤΟΣ Ο ΄΄ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ΄΄ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΗ?ΑΥΤΟΣ Ο ΄΄ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ΄΄ΞΕΓΕΛΑ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ,ΟΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ?ΛΕΦΤΑ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ.ΕΝΤΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΄΄ΑΠΑΤΗ΄΄.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΑΓ.ΣΩΖΟΜΕΝΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1999,ΤΟ Τ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΑΤΗ?ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ?ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΄΄ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ΄΄ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ?
22Μέλος
24/11/2005, 10:28:03
Εγώ πάντως θυμάμαι κάποιον από την ασφάλεια της Ελλάδας στην εκπομπή του Χαρδαβέλα,που έλεγε ότι το είχαν ψάξει το θέμα και ήταν απάτη.Εξηγούσε τον τρόπο αλλά δεν τον θυμάμαι.
kyriakopoulosΜέλος
24/11/2005, 10:31:56
ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.ΜΑΞΙΜΟ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ Η ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ?ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΄΄ΑΠΑΤΕΩΝΑ΄΄ΓΙΑΝΝΑΚΗ Η ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ?ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΥΘΕΩΣ?ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ 1000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ.΄΄Ο ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ΄΄ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
kyriakopoulosΜέλος
24/11/2005, 10:33:21
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΙ 22.ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΧΕΙΣ?
kyriakopoulosΜέλος
24/11/2005, 10:36:26
ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ Ο΄΄ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΄΄ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ 15-20 ΗΜΕΡΩΝ,ΕΓΩ ΣΟΥ ΒΑΖΩ 2 ΜΗΝΩΝ.6 ΜΗΝΕΣ.ΚΟΛΛΑΕΙ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ?
kyriakopoulosΜέλος
24/11/2005, 10:53:56
ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ?ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟ?ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ.
PeronosporosΜέλος
24/11/2005, 11:22:52
2 παρατηρήσεις προς τον Κυριακόπουλο.
1. Το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος και ο Γιαννάκης να είναι απλά ένας φωτισμένος χριστιανός το λαμβάνεις υπόψιν σου;; (Εγώ πρεσβεύω ότι είναι απατεώνας αλλα αυτό είναι άσχετο).
2. Σε όλες τις εκδόσεις της αποκάλυψης που έχω δεί με σχόλια (από ορθόδοξους εννοείται) Ο καθήμενος επί Λευκού ίππου είναι ο Χριστός, εκτός αν ο Γιαννάκης ξέρει να πετάει βέβαια!!! Άρα γράφει αρλούμπες ο Γιαννάκης.

Υ.Γ. Γιατί τέτοιο πάθος να τον υπερασπιστείς;; Δεν μπορώ να καταλάβω...
Αν όντως είναι ο Ιωάννης τότε μάλλον δεν έχει την ανάγκη κανενός δεν νομίζεις...

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

kyriakopoulosΜέλος
24/11/2005, 11:31:04
PERONOSPORE ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Η ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΄΄Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ΄΄ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ?ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
24/11/2005, 13:03:38
quote:

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

Μάλιστα κατέληξαν σε αβίαστα συμπεράσματα κάποιοι άλλοι ότι ΣΗΜΕΡΑ 21-11-05, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.Ακόμη περιμένω την έναρξη του.

o 22 μας εχει αλλη ημερομηνια για τοπικο πολεμο - (μεχρι τα τελη του Νοεμβρη δεν ειπαμε 22?
περιμενω με αγωνια!
κριμα που κλειδωσαν το παλιο τοπικ να τα λεγαμε εκει μετα τον πολεμο...)

quote:

Κάποιος είχε πει για κάποιον Γιαννάκη Ιωάννου ότι είναι λέει ο Βασιλιάς που λένε κάποια βιβλία και ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.

παραμυθι αδελφε.

ο μονος βασιλεας ειμαι εγω, ο Βασιλευς Ιωαννης ο Κάλος ο Πρωτος!

δεν το γνωριζα, μεχρι που διαβασα το παλιο τοπικ με τις προφητειες.

το μονο κακο μου ειναι που βαριεμαι να ηγηθω του πολεμου χειμωνιατικα...

.

καλως ηρθες στο τοπικ και στο φορουμ!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

24/11/2005, 13:18:27
quote:

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Η Ιερά Συνοδος καλεί το λαο να επιδείξει νηφαλιότητα, ακράδαντη πίστη στο Θεο και εμμονή στη διδασκαλία του Ευαγγελίου και της Εκκλησίας, χωρίς να παρασύρεται από ανθρώπους που πλανώνται και από άλλες αφελείς διαδόσεις, οράματα και προφητείες.

Η αστάθεια και η ακαταστασία των καιρών μας, η αβεβαιότητα για το μέλλον και η ανατροπή των

αξιών στη σύγχρονη κοινωνία είναι φυσικό να ωθούν πολλούς σε αναζήτηση νοήματος ζωής.

Αντίθετα θα πρέπει περισσότερον να στρέφονται προς την Εκκλησία και την αυθεντική διδασκαλία Της.

Αναφορικά με τις διάφορες “προφητείες” που διαδίδονται για συντέλεια του κόσμου, η διδασκαλία του Χριστού είναι ξεκάθαρη. “Περί της ημέρας εκείνης και της ώρας ουδείς οίδεν...”

(Ματθ. ΚΔ’ , 36). Εξ ίσου σαφής ήταν και η σύστασή Του προς αυτούς τούς ίδιους τούς

Αποστόλους: “Ουχ υμών εστί γνώναι χρόνους η καιρούς ους ο Πατήρ έθετο εν ιδία εξουσία”

(Πράξ. Α’ ,6-7).

Η Ιερά Συνοδος καλεί τούς πιστούς να μην παρασύρονται από όσους, είτε εσκεμμένα είτε από άγνοια η αφέλεια επιχειρούν να τούς παραπλανήσουν.

Ας εντείνουμε όλοι τις προσπάθειές μας για μια συνειδητή χριστιανική ζωη μέσα στην Εκκλησία και τα Μυστήριά της, κι ας μην ξεχνούμε ότι: “ Θεμέλιον άλλον ουδείς δύναται θείναι παρά τον κείμενον, ος εστιν Ιησούς Χριστός”. (Α’ Κορ. Γ’ 11)

παληκαρια που γεμισατε 23 σελιδες με προφητολαγνειες το παλιο τοπικ, τι εχετε να πειτε?

πουσουν τοτε ορε Νικηταρα?

τα μπολντ δικα μου, αφιερωμενα σε καποιους...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr