ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θαυματα μυαλου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Θαυματα μυαλου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dying_Incubus21 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/07/2011, 10:56:07
quote:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΙΚΟ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ;ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΨΑΧΝΩ ΘΑΥΜΑΤΑ.Κ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ Κ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΗΡΘΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

Φίλε tim, πολλές φορές τα "θαύματα" μπορεί να είναι πολύ απλά, καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, στην ζωή μας και παρόλο που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας ίσως και να μην τα παρατηρούμε διότι σε έναν μέσο ανθρώπινο νου το θαύμα μπορεί να είναι συνδεδεμένο είτε με κάτι το εντελώς υπερφυσικό είτε με κάτι το οποίο είναι πολύ ασυνήθιστο κι αναπάντεχο.
Πιστεύω όμως ότι τα θαύματα είναι αυτά τα πιο μικρά και καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μας κι η πραγματική μαγεία έγκειται στο να τα ανακαλύψει κάποιος και να αναγνωρίσει την ομορφιά και την αξία τους.

In anticipation of my resurrection...

timΝέο Μέλος
30/07/2011, 11:13:33
Ετσι ακριβως καλε μου φιλε κ παντοτε να εχουμε μια πιο ρομαντικη διαθεση απεναντι στη ζωη,εκει να δεις θαυματα!

30/07/2011, 15:38:57
quote:

Ετσι ακριβως καλε μου φιλε κ παντοτε να εχουμε μια πιο ρομαντικη διαθεση απεναντι στη ζωη,εκει να δεις θαυματα!

Νομίζω οτι αρχίζω να καταλαβαίνω,τι θέλει να πει ο ποιητής [tim] .
Eτσι εχουν τα πράγματα.Είναι θαύμα ακόμη και το οτι ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας και βλέπουμε το φως της ημέρας.Είναι θαύμα που έχουμε μάτια!Αλλοι δεν εχουν,άλλοι δεν βλέπουν το φως.Εχεις δίκιο tim.Τα θαυματα ειναι γυρω μας σε καθημερινη βάση,είναι μέσα μας.

Εμείς είμαστε που δεν τα βλέπουμε.Αυτα υπάρχουν.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

timΝέο Μέλος
31/07/2011, 05:13:56
Χαιρομαι που που με καταλαβαινεις νικομαχε κ ευχομαι ολοι οι ανθρωποι καποια στιγμη να αντιληφθουν την μαγεια της υπαρξης.Θα μου πεις βεβαια ποια ειναι η μαγεια αν καποιος π.χ. ειναι τετραπληγικος.θα μου πεις οτι μιλαω εκ του ασφαλους καθως δεν αντιμετωπιζω κατι για την ωρα.Θα πω ομως με τη σειρα μου επειδη εχω εμπειρια με ανθρωπους ,που ελπιζω κανεις ποτε να μην βιωσει κατι απο αυτα που αντικρυσα,οτι αυτοι μου διδαξαν τα θαυματα κ με μεταμορφοσαν,που μ εκαναν να αγαπαω τα παντα ακομα κ τις παρανυχιδες των ποδιων μου οσο υπερβολικο κ αν ακουγεται.Με την ευκαιρια λοιπον που μου εδωσες φιλε νικομαχε αφιερωνω αυτο το μηνυματακι σε ολους εκεινους που παρα τις ατυχιες τους μας βοηθουν να ωριμασουμε κ μας μαθαινουν με την ηρωικη τους σταση πως να ξαναερωτευτουμε τη ζωη κ πως να παψουμε να ζουμε απλα απο συνηθεια.ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ κ καλημερα σε ολους...

31/07/2011, 08:36:03
Φίλε ΤΙΜ, είναι αναμφισβήτητο πως ο κόσμος που ζούμε είναι θαυμαστός, και όσο περσότερο τον γνωρίζουμε, τόσο πλατύτερα τον θαυμάζουμε, και μεγαλώνει η ευθύνη μας απέναντί του, και το χρέος μας να το διατηρήσουμε ανέπαφο για τις γενιές που έρχονται.

Μπορεί από λάθος μου, να κατάλαβα να μιλάς για άλλα θαύματα, αυτά που ονόμασες «θαύματα μυαλού».
Αλλά τώρα κατάλαβα πως μιλάς για τα «θαύματα της φύσης».

Η ένια του «θαύματος» που προσεγγίζεις τώρα, είναι τελείως διαφορετική.
Τώρα μιλάμε για «θαυμαστά» και όχι για «θαύματα»
Για έργα και καταστάσεις φυσικές, και κατανοητές, που ωστόσο μας προκαλούν τον θαυμασμό, με το κάλος , την αρμονία, την απλότητα, την ευφυΐα, αλά και ενδεχομένως τρόμο και δέος, με την βιαιότητα, την δύναμη, την καταστροφή.

Αυτό είναι το θέμα που κουβεντιάζουμε?

Όπότε ξεχνάμε τη δυνατότητες και δυνάμεις που ανέφερες πως έχεις, για προβλέψεις, και εναλλακτικές θαυμαστές θεραπείες.

Να μην το γενικεύουμε τόσο πολύ το θέμα.
Στην μια περίπτωση μιλάμε για «θαύματα» για κάτι που συντελείται μυστηριωδώς και ανεξήγητα για την επιστήμη.
Στην άλλη περίπτωση έχουμε να προσεγγίσουμε τον θαυμαστό κόσμο που ζούμε.

Υπάρχει ανάμεσα σε αυτά, και το μεγαλύτερο από τα «θαύματα» , η δύναμη της «θέλησης για ζωή» που ευθύνεται για «θαυμαστά θαύματα»

Αυτή η τελευταία περίπτωση είναι ένα αντικείμενο του εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον η επιστήμη.

Κατά την γνώμη μου, θα πρέπει να μας πεις για ποιο ακριβώς θέμα μιλάμε, για να μην γίνεται μια γενικόλογη συζήτηση χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

Καλή σου ημέρα

timΝέο Μέλος
31/07/2011, 12:56:29
Kaλημερα φιλε μου γαννη.Ευλογη η απορια σου.Εχω δια βασει πολλα θεματα που πραγματευεται το εσοτερικα.καποια απο αυτα εχουν υποστηρικτες του μεταφυσικου κ καποιοι οπως εσυ προσεγγιζουν την πραγματικοτητα με τροπο ρεαλιστικο.εγω σ αυτη τη φαση της ζωης μου βρισκομαι στη μεση.το θεμα που ανοιξα ειναι γενικο κ ετσι θελω να παραμεινει.οπως ειναι ευπροσδεκτος ο επιστημονικος τροπος σκεψης που σε διακρινει ειναι ευπροσδεκτος κ οποιοσδηποτε αλλος συλλογισμος λογικος η μη.προσωπικα δεν με απασχολει να καταληξω καπου γιατι ουτε εγω ουτε εσυ ουτε κανενας δεν ειμαστε κλειδοκρατορες καμιας αληθειας.Δεν ηρθα εδω για να λυσω τα υπαρξιακα μου,απλα θεωρω οτι με το θεμα που ανοιξα που περιλαμβανει κ τα θαυματα κ τα θαυμαστα,θα προσεγγισω πολλους κ διαφορετικους ανθρωπους με διαφορετικες αντιληψεις.αν αποτυχω σ αυτη την προσπαθεια θα το σεβαστω κ θα αποχωρισω.μπορουμε να κανουμε κ το αλλο.οσοι θελουν να διατηρηθει αυτο το αφηρημενο θεματακιασ το εκφρασουν οσοι οχι κ εκεινοι ασ το εκφρασουν.αν δω η πλαστιγγα να γερνει θετικα θα συνεχισω αλλιως θα σταματησω να φλυαρω ασκοπως κ να τρωω χωρο.φιλια

OmasEpsilonΜέλος
31/07/2011, 22:03:13
quote:

quote:
OmasEpsilon
Για αυτούς που αναζητούν εργαστηριακές αποδείξεις. Στο παρελθόν όσοι αναφερόντουσαν στην αύρα που εκπέμπει το σώμα μας τους κοροίδευαν διότι δεν ήταν εργαστηριακά αποδεδειγμένο. Σήμερα υπάρχει συσκευή που φωτογραφίζει την ανθρώπινη αύρα, αρα είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο. Που θέλω να καταλήξω... ότι έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε.

Τρανταχτό μη εργαστηριακά αποδεδειγμένο: Τι είναι η αγάπη? Είναι συναίσθημα, αποδεικνύεται επιστημονικά? Η δύναμη του σταυρού? Η χαρά και η λύπη? Υπάρχει συσκευή που να μπορεί να μετρήσει πόσο χαρούμενος είσαι ή πόσο ερωτευμένος?

Άρα αφήνουμε έξω από την συζήτηση υποβολιμιαία ερωτήματα του τύπου: να φυτρώσουν πόδια χέρια.

8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

Φίλε μου συγχώρεσε μου το ελάττωμα να μην πιστεύω σε υποθέσεις του μυαλού μου, αν δεν μπορώ να τις αποδείξω.
ΠΑΝΤΑ σε αυτές τις περιπτώσεις θα λέω πως “πιθανόν” είναι έτσι, αλλά θα συνεχίσω να ερευνώ την πιθανότητα να είναι και ... γιουβέτσι, αλλά και .... κοκορέτσι

Πάντα σε μια πιθανή λύση ερευνώ και το γιατί να είναι έτσι και όχι κάπως αλλιώς.
Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις για κάτι, δεν μπορώ να το δεχτώ σαν αλήθεια, αλλά σαν μια πιθανή εξήγηση.
Έτσι έχω μάθει να σκέφτομαι.
Μπορεί να είναι ένα γενετικό κουσούρι μου.

Όσον αφορά την “αύρα” που ανέφερες, θα μιλάς φαντάζομαι – αν αναφέρεσαι τσο κυρίως ανθρώπινο σώμα – για την θερμοκρασία που εκπέμπει κάθε θερμόαιμο πλάσμα της φύσης.
Αν αναφέρεσαι σε εγκεφαλικές καταγραφές, μήπως εννοείς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του εγκεφάλου?

Τι είναι “αύρα”?
Μπορείς να μου την περιγράψεις, για να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς οτι αποτελεί επιστημονική απόδειξη?

Όσο για τα ανθρώπινα συναισθήματα, υπάρχει επιστημονική προσέγγιση που προφανώς αγνοείς.

Τα περί “πενίας βασιλεύς” δεν τα γνωρίζω
Δεν ασχολούμαι σοβαρά με τέτοιου είδους μυθεύματα.

αυτό είναι η ψηφιακή μου υπογραφή δεν έχει σχέση με το θέμα.

Εγώ κατακρίνω το γεγονός ότι ντε και καλά κάποιοι θέλουνε χειροπιαστές αποδείξεις. Αυτό διότι ο άνθρωπος συνέχεια ανακαλύπτει πράγματα, μαθαίνει, κάτι το οποίο μας φαίνεται σήμερα ακατόρθωτο, επιστημονικής φαντασίας ή πιο απλά μη επιστημονικά αποδεδειγμένο, αύριο μπορεί να έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά. Η τηλεπάθεια, η διαίσθηση και πόσα άλλα που έχουν να κάνουν με τον εγκέφαλο δεν έχουνε αποσαφηνιστεί πλήρως.

8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

timΝέο Μέλος
31/07/2011, 23:19:26
Kaλημερα φιλε omasepsilon.ελπιζω το χρωμα της δικης σου αυρας να μην ειναι αυτο του θυμου.αστειευομαι.φαντασου πως επιρρεαζεται η αυρα τον ανθρωπων σε εντονα συναισθηματα.εχει φωτογραφηθει επισης η αυρα σε αποκομμενα μελη ανθρωπων κ ζωων κατι που μπορει να το εχεις ηδη διβασει αλλα προσωπικα το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον αλλα χωρις ικανοποιητικες εξηγησεις μεχρι στιγμης.θεωρητικα το να διατηρειται η αυρα ενος μελους το οποιο εχει χαθει απο την οπτικη μας αντληψη δημιουργει αποριες οπως μηπως η υποσταση μας ειναι πνευματικη οσο κ υλικη?φυσικα ακομα μιλαμε με ενδειξεις κ αναμενουμε...

01/08/2011, 09:35:06
Η ερώτηση είναι απλή, τι είσαι; Η απάντηση δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλη, είμαι ο τάδε νίκος, είμαι υδραυλικός, είμαι πατέρας, είμαι μητέρα, είμαι μαθητής, είμαι ενήλικος, είμαι παιδί, είμαι καλός, είμαι αυστηρός, είμαι ανώτερος, είμαι κατώτερος, είμαι ο διευθυντής, είμαι το ένα και το άλλο, κάτι διαφορετικό για κάθε διαφορετικό χώρο και διαφορετικό κόσμο, με διαφορετική συμπεριφορά και σκεπτικό και ομιλία και είμαι πολλά...αλλά δεν είμαι Εγώ. Οπότε η καταλληλότερη απάντηση είναι Εγώ Είμαι. Μια Ύπαρξη άσχετα με το τι ρόλους μου προσδίδουν στην κοινωνία Εγώ Είμαι.Δεν παρασύρομαι από τους ρόλους ώστε να τους κάνω ταυτότητά μου και να ζω σύμφωνα με νόμους που διέπουν αυτό το ρόλο, περιορίζοντας έτσι την Ύπαρξη. Υπάρχω και είναι Τώρα! Μόλις κάναμε την αρχή για να περιορίσουμε τον κατακερματισμό του Νου μας και να φέρουμε με τον καιρό την Ηρεμία που χρειάζεται η Ύπαρξή μας για να εξελιχθεί. Όταν ένα άτομο τον διέπει Ηρεμία και πιστεύω κατανοούμε όλοι την έννοια της Ηρεμίας, τότε μπορεί να κάνει τα πράγματα σωστά, χωρίς απροσεξίες, να παρατηρεί με καθαρό μυαλό τα γεγονότα γύρω του χωρίς να τον θολώνουν άλλες κρίσεις και στερεότυπα και να μπορέσει να έρθει σε επαφή με την Αληθινή του Ύπαρξη.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

01/08/2011, 13:28:52
quote:
OmasEpsilon
Εγώ κατακρίνω το γεγονός ότι ντε και καλά κάποιοι θέλουνε χειροπιαστές αποδείξεις. Αυτό διότι ο άνθρωπος συνέχεια ανακαλύπτει πράγματα, μαθαίνει, κάτι το οποίο μας φαίνεται σήμερα ακατόρθωτο, επιστημονικής φαντασίας ή πιο απλά μη επιστημονικά αποδεδειγμένο, αύριο μπορεί να έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά. Η τηλεπάθεια, η διαίσθηση και πόσα άλλα που έχουν να κάνουν με τον εγκέφαλο δεν έχουνε αποσαφηνιστεί πλήρως.

Μα γιατί να διαφωνήσω φίλε μου?
Ναι υπάρχουν πράγματα που σήμερα δεν τα κατανοούμε, και αύριο θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε?
Αυτό που λες, και είναι σωστό?

Το λάθος είναι, γιατί να τα πιστεύουμε πριν είμαστε σε θέση να τα ερμηνεύσουμε?

Αν πιστεύομε σε κάθε φαντασίωση του κάθε ατόμου, θα ζούσαμε σε ένα φοβικό και παράλογο κόσμο, και θα σερνόμαστε παρασυρόμενοι με κάθε παρανοϊκή και αρρωστημένη διαίσθηση/φαντασίωση του κάθε ασυνείδητου ή συνειδητοποιημένου δημαγωγού/ποιμενάρχη.

Ας αποδειχτεί πρώτα με επιστημονικό τρόπο, η “διαίσθηση” ή η “τηλεπάθεια”, το “τρίτο μάτι”, το “μάτιασμα” και το “ξεμάτιασμα”, και μετά να την πιστέψουμε.
Διαφορετικά θα τρέχουμε σε “μέντιουμ” , “θεραπευτές” , και κάθε λογής και λογικής, τσαρλατάνους απατεώνες και εκμεταλλευτές της ανθρώπινης βουλιμίας, ή το χειρότερο ανθρώπινης αδυναμίας και πόνου.

01/08/2011, 13:30:11
quote:

quote:
OmasEpsilon

Ναι!!!
Yπάρχουν πράγματα που σήμερα δεν τα κατανοούμε, και αύριο θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε?
Αυτό που λες, είναι σωστό

Αν πιστεύομε σε κάθε φαντασίωση του κάθε ατόμου, θα ζούσαμε σε ένα φοβικό και παράλογο κόσμο, και θα σερνόμαστε παρασυρόμενοι με κάθε παρανοϊκή και αρρωστημένη διαίσθηση/φαντασίωση του κάθε ασυνείδητου ή συνειδητοποιημένου δημαγωγού/ποιμενάρχη.

Ας αποδειχτεί πρώτα με επιστημονικό τρόπο, η “διαίσθηση” ή η “τηλεπάθεια”, το “τρίτο μάτι”, το “μάτιασμα” και το “ξεμάτιασμα”, και μετά να την πιστέψουμε.
Διαφορετικά θα τρέχουμε σε “μέντιουμ” , “θεραπευτές” , και κάθε λογής και λογικής, τσαρλατάνους απατεώνες και εκμεταλλευτές της ανθρώπινης βουλιμίας, ή το χειρότερο ανθρώπινης αδυναμίας και πόνου.

01/08/2011, 13:31:23
quote:

quote:

quote:
OmasEpsilon

Ναι!!!
Yπάρχουν πράγματα που σήμερα δεν τα κατανοούμε, και αύριο θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε.
Αυτό που λες, είναι σωστό

timΝέο Μέλος
01/08/2011, 15:29:31
lordtomas,τα σεβη μου.Να υποθεσω οτι εχεις ασχοληθει με τις διδασκαλιες του deepak chopra,η καποιου με παρομοιο τροπο σκεψης.εμενα προσωπικα με γοητευει η συγχρονικοτητα στην οποια αναφερεται σε καποια απο τα βιβλια του.το γεγονος του να εστιαστεις συνειδητα κ υποσεινυδητα στις βαθυτερες επιθυμιες σου με σκοπο να βρεθεις την καταλληλη ωρα στο σωστο σημειο.το δευτερο ειναι λιγο δυσκολο κ απαιτει εξολοκληρου ανανμορφωση των βαθυτερων στιβαδων του ειναι αλλα οχι κ αδυνατο.οπως χαρακτηριστικα αναφερεται,σα το ραδιοφωνο,για να ακουσεις το σταθμο που σου αρεσει πρεπει να συντονιστεις στην καταλληλη συχνοτητα...

02/08/2011, 10:27:20
Όχι deepak chopra δεν έχω διαβάσει αλλά μιας και το ανάφερες θα το κοιτάξω. Από άλλους συγγραφείς και με άτομα που έχω μιλήσει από κοντά. Βέβαια το καλό είναι όλα αυτά να τα παιρνάμε από μια δοκιμασία και να βλέπουμε κι εμείς τα αποτελέσματα και να βγάζουμε τα δικά μας πορίσματα.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

timΝέο Μέλος
02/08/2011, 15:47:47
θα σου αναφερω ενδεικτικα καποιους τιτλους,αμεση εκπληρωση,ο δρομος του μαγου(μη παει το μυαλο σου σε μαγγανειες),πιστευω κρινοντας με το λιγο που σε ξερω οτι θα εκπλαγεις ευχαριστα κ οτι αυτα που πιστευεις βρισκουν συμφωνους κ εκατομμυρια αλλουςανθρωπους...

timΝέο Μέλος
02/08/2011, 20:59:18
Παταγα εγω ο στραβος μες τα νερα,μα εσεις κοντα μου,απο ενα τραγουδακι που μου ειρθε,την καλησπερα μου ολοι...

04/08/2011, 11:07:53
Φίλε tim μιας και ήρθε η συζήτηση στα βιβλία θυμάμαι ήμουν πέρυσι τέτοια περίοδο στην Αθήνα και βολτάριζα στο Mall και μπήκα σε ένα βιβλιοπωλείο (δεν θέλω να αναφέρω όνομα για διαφημιστικούς λόγους) και φυσικά στην ενότητα παραψυχολογία κτλ.Κάτω κάτω πίσω από ένα αρκετά ογκώδες βιβλίο "πιάνει" το μάτι μου ένα πολύ μικρό και λεπτό βιβλιαράκι το πολύ 70-80 σελίδες. Ξεφύλλισα λιγάκι τα περιεχόμενά του και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Το αγόρασα και πήγα αργότερα να το ξεφυλλίσω. Σκέφτηκα μέχρι το βράδυ θα το έχω διαβάσει τόσο μικρό. Πραγματικά μέχρι σήμερα δεν το έχω τελειώσει . Αναφέρει μέσα τεχνικές αναπνοής για καθαρισμό των πνευμόνων, καλή λειτουργία των οργάνων μέχρι τεχνικές αποθήκευσης Πράνας και διαχείρισης για θεραπεία και αύξηση ενέργειας. Τόσο μικρό αλλά τόσο συμπυκνωμένη γνώση.

timΝέο Μέλος
04/08/2011, 15:59:03
Τα ακριβα αρωματα σε μικρα μπουκαλακια που λενε.Απλα μη κολλας κ πολυ με τις τεχνικες που περιγραφουν,βρες ενα δικο σου τροπο να χαλαρωνεις γιατι δυστυχως οι περισσοτερες ασκησεις αναφερονται σε ανθρωπους που εχουν καθ ολοκληρια ασπαστει τον ανατολιτικο τροπο ζωης που κατα τη γνωμη μου εχει πολλες κ σοβαρες αστοχιες.τον παραπανω συγγραφεα στον ανεφερα γιατι συνδιαζει θαρρω αρμονικα δυση κ ανατολη,σημειωτεον ειναι γιατρος κ βασικο για μενα δεν εχει θυσαυρισει.αντιθετως τα εσοδα απο τις πωλησεις των βιβλιων του τα δινει σε ιδρυμα που μελετα φιλοσοφικα κ κυριως επιστημονικα τον ανθρωπο,το μυαλο τκ τις δυνατοτητες του,παρεχοντας ταυτοχρονα κ ψυχιατρικη υποστηριξη σε ανρωπους με χρονια νοσηματα πασης φυσεως.στοπ τωρα η διαφημιση θα επανελθω σε λιγες μερουλες να περιγραψω ενα αλλο θαυματακι μυαλου οπως το εννοω εγω γιτι γι αυτο ξεκινησα,την καλημερα μου lordy για να πω κ τη χαριτωμενια μου σε σενα κ στους συμφορουμιτες,φιλια

timΝέο Μέλος
07/08/2011, 23:15:52
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΕ...LORDTOMAS,OMASEPSILON,KOST,NIKOMAXO,D.I,VIOLENT KING,GIANNHPSEFTH,K ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣς ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥΤ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ Κ Γ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟ.ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕ ΣΑς ΚΑΤΗΓΟΡΩ Κ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ως ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΑΙΦΝΗΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑς.ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ Κ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Κ ΕΞΩ.ΗΛΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΒΩΜΑ Κ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΚΦΡΑΖΩ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ Ας ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΣΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΕΜΒΩ ΓΡΑΦΩΝΤΑς ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ Κ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ.ΦΙΛΙΑ!

08/08/2011, 00:02:19
Φίλε tim μη το παίρνεις έτσι το θέμα έτσι είναι τα φόρουμ, μπορεί να υπάρξει μεγάλο χρονικό κενό ανάμεσα στις απαντήσεις δεν είναι chat που είναι της στιγμής. Οπότε δεν χρειάζεται απαισιοδοξία τόσο γρήγορα...Επίσης εμπλούτισε λιγάκι το θέμα με δικές σου γνώσεις που από τα λεγόμενά σου είναι αρκετές και θα βοηθήσουν πολλούς να κατανοήσουν κάποια πράγματα αλλά και να εξελιχθεί η συζήτηση. Καλή συνέχεια και περιμένουμε απάντησή σου.