- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
prophet_indigoΜέλος
Παιδιά ακούστε μια ιστορία..λοιπόν εγώ μένω αττική(δεν θέλω να πω ακριβής τοποθεσία)Και που λέτε είναι ένα σπίτι σε κεντρικό δρόμο το οποίο για κάποιον λόγο είναι φραγμένο με τοίχους 2 μέτρα...και έχει κάτι ξύλα στις πόρτες για να μην μπορείς να δεις μέσα!Σε αυτό το σπίτι είναι πολύ παλιό σε άθλια κατάσταση λένε ότι είχε πεθάνει μια κοπέλα και την είχαν τεμαχίσει!εμείς ξέρετε μικρά παιδιά δεν κρατηθήκαμε και λέμε πάμε να μπούμε(είμασταν 3 άτομα,όλα αγόρια)εγώ από τότε ασχολιόμουν με τέτιου είδους περίεργα πράγματα φαντάσματα,δαίμονες κ.λ.π.και τους λέω παιδιά ό,τι και να γίνει δεν αφήνουμε κανέναν πίσω δεν χωριζόμαστε και δεν θα προσβάλουμε αν υπάρχει κάτι στο σπίτι!Και έτσι έγινε,πηδήξαμε τους τοίχους πριν μπούμε(από την πίσω πόρτα γιατί απο εκεί μπορούσαμε μόνο να μπούμε)αφήσαμε τριαντάφυλλα για να δείξουμε τις αγνές μας προθέσεις στο πνεύμα αυτό!Ο μεγαλύτερος της παρέας είχε κάνει μια ευχή την οποία μου είπε την επομένη!Ότι άμα βγούμε ζωντανοί αύριο θα ξαναπάμε να αφήσουμε λουλούδια στο σπίτι!Την άλλη μέρα λοιπόν 8 η ώρα το απογευματάκι εγώ και αυτό το παιδί πήγαμε εκεί(αυτή την φορά είμασταν 2).Πηδάμε ξανά τους τοίχους και αφήνουμε τα λουλούδια...και εγώ του είπα πάμε να μπούμε και λίγο...με αυτα και εκείνα τον έπησα και μπήκαμε...σε κάποια φάση γυρνάω και τον βλέπω να με κοιτάζει!Και μου λέει το νιώθεις?του λεώ ναι ρε,μου κάνει το κοριτσάκι πρέπει να είναι καλό!!!Και οι 2 νιώσαμε ηρεμία και ότι κάτι καλό ήταν μέσα στο σπίτι!Και το περίεργο έρχεται τώρα...ότι πριν μάθω για την ιστορία και για το κορίτσι που ήταν στο σπίτι...έβλεπα στο όνειρο μου μια κοπέλα με μαύρα μαλλιά και λευκό φόρεμα...από τότε που πήγα στο σπίτι αυτό και ένιωσα αυτήν την ηρεμία του πνεύματος δεν ξαναείδα το κοριτσάκι!οι γνώμες δικές σας...
Edited by - prophet_indigo on 12/09/2010 16:51:10
mystic_forceΝέο Μέλος
λοιπόν.δε΄ν ξέρω αν κάποιος από το forum έχει ακούσει για την Κρήτη οτι υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες.ο παππούς μου έχει πεθάνει εδώ κ 25 χρόνια.ήταν πρόεδρος του χωριού για πολλά χρόνια.επίσης πούλαγε στις λαικές βερυκοκιές κ διάφορα δέντρα.ενα σάββατο μετα το παζάρι λοιπόν κάθεται σε μια λέσχη οντας φανατικός του τζόγουκ παίζει.πριν καλά καλά το καταλάβει εχει αρχίσει να σουρουπώνει.ξεκινά λοιπόν για το χωριό.κάθεται στο γαιδουράκι π ειχε κ αντί να πάει από τον κανονικό δρόμο αποφασίζει να πάει από έμα πιο κοντινό με την διαφορά οτι πήγαινε απο χωράφια κ έτσι.όταν λοιπόν προχώραγε μπαίνει σ ένα ποτάμι διπλα κ πήγαινε.ξαφνικά αρχίζουν να πέφτουυν πέτρες ανεξήγητα κ φουσκώνει το ποτάμι.ανυσήχησε ο παππούς μ κ όπως πηγαινε εφτασε στο σπίτι του αδερφού του αλλα από την αλλα πλευρά της όχθης.του φωνάζει κ μόλις βγαίνει εξω του λέει αν είναι όλα καλά κ να προσέχει γτ νοιώθει κατι πολύ περίεργο.τ λέειλοιπόν ο αδερφός τ εντάξει κ γυρίζει για να μπεί σπίτι.βλέπει λοιπόν στον διάδρομο ενα μαύρο αλογο να ρουθουνίζει καπνούς απο τν μύτη κ τα μάτια τ κόκκινα σαν την φωτιά.τρομοκρατήθηκε έκανε το σταυρρό τ κ πηγε να δει αν είναι από τα δικά τ άλογα.μπαίνει στον στάυλο κ τα βλέπει κ τα δυο δεμένα.κατετθείαν πήγε ξάπλωαε αφου έταξε μια αρτοπλασία στον Αγ Αντώνιο κ ηρέμησαν ολα.την άλλη μερα το συζητησε στο μοναστήρι κ του είπαν ότι ηταν τυχερός π εκανε το σταυρό τ γτ θα πάθαινε μεγάλη ζημιά
you can run but you cant hide
prophet_indigoΜέλος
Στο ποτάμι ίσως ήταν κάποιες νεράιδες η οποίες δεν νομίζω να ήθελαν το κακό του...απλά <<φούσκωσαν>> το ποτάμι για να γυρίσει πίσω...τώρα αν κάνω λάθος συγνώμη...αλλά το άλογο είναι καθαρά δαιμονικό σημάδι!
focus12Νέο Μέλος
αν πω καποια ιστορία δεν θα είναι δικιά μου και καλύτερα να μην πώ, αλλά ρε παιδιά πραγματικά τις περισότερες τις διαβάζω και νομίζω πώς γινομαι 10 χρονών και η γιαγιά μου μου λέει φάε το φαί σου γιατί θα έρθει ο..... να σε πάρει. έλεος
prophet_indigoΜέλος
Δεν πειράζει άμα δεν είναι δικιά σου η ιστορία...άμα θέλεις μπορείς να την πεις...
mystic_forceΝέο Μέλος
[quote]
Στο ποτάμι ίσως ήταν κάποιες νεράιδες η οποίες δεν νομίζω να ήθελαν το κακό του...απλά <<φούσκωσαν>> το ποτάμι για να γυρίσει πίσω...τώρα αν κάνω λάθος συγνώμη...αλλά το άλογο είναι καθαρά δαιμονικό σημάδι!
εγώ πάλι πιστεύω οτι το όλο σκηνικό ήταν σατανικό.γιατί εδώ στην Κρήτη λένε πως τα ποτάμια ειναι περάσματα δαιμόνων.υπάρχουν κ νεράιδες αλλα το ποτάμι ειναι κ πέρασμα συνάμα.έχω ακούσειαπο πολλούς γέρους να το λένε.μην πας το βράδτ σ ποτάμι γιατί εντάξει τις νεράιδες αν δν τους μιλησεις σ αφήνουν αλλα υπάρχει κ κάτι πιο κακό π θα σ πάρει μαζί τ .αυτό ακούγεται για τα ποτάμια λοιπόν
εγώ πάλι πιστεύω οτι το όλο σκηνικό ήταν σατανικό.γιατί εδώ στην Κρήτη λένε πως τα ποτάμια ειναι περάσματα δαιμόνων.υπάρχουν κ νεράιδες αλλα το ποτάμι ειναι κ πέρασμα συνάμα.έχω ακούσειαπο πολλούς γέρους να το λένε.μην πας το βράδτ σ ποτάμι γιατί εντάξει τις νεράιδες αν δν τους μιλησεις σ αφήνουν αλλα υπάρχει κ κάτι πιο κακό π θα σ πάρει μαζί τ .αυτό ακούγεται για τα ποτάμια λοιπόν
you can run but you cant hide
prophet_indigoΜέλος
Ααααα συγνώμη τότε...δεν μπορώ να πω το αντίθετο γιατί για να το λένε εκεί η μεγαλύτεροι κάτι θα ξέρουν!Εσένα σου έχει τύχη κάτι παρόμοιο?π.χ. νεράιδα,δαίμονα...κάτι τέτιο!
RankettΜέλος
quote:
mystic_force
...έχω ακούσειαπο πολλούς γέρους να το λένε.μην πας το βράδτ σ ποτάμι γιατί εντάξει τις νεράιδες αν δν τους μιλησεις σ αφήνουν αλλα υπάρχει κ κάτι πιο κακό π θα σ πάρει μαζί τ .
Σαφώς. Μετά από κάθε μεγάλη νεροποντή έχουμε τελευταία και από έναν πνιγμένο σε ποτάμι. Και παραδόξως τα μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν τίποτα για προσαγωγές νεραϊδών και δαιμόνων με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών ή ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Τυχαίο;
minwasΝέο Μέλος
Καλησπέρα σε όλους!!!
Μόλις σήμερα έγινα μέλος της ωραίας αυτής σελίδας, αν και παρακολουθώ με εξαιρετικό ενδιαφέρον αρκετά θέματα εδώ και μήνες!!!
Αποφάσισα κι εγώ να σας αφηγηθώ ένα πολύ περίεργο συμβάν, που έλαβε χώρο φέτος πριν 5-6 μήνες περίπου στο σπίτι μου, κοντά στο κέντρο της Πάτρας!
Αν και μου αρέσει πάρα πολύ να ψάχνω ότι έχει σχέση με μεταφυσική και τα λοιπά, τα κάνω πάνω μου με το παραμικρό που υποψιάζομαι όταν συμβαίνει κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω γύρω μου!!! Χωρίς πλάκα, λίγα πράγματα με φοβίζουν στον κανονικό κόσμο, αλλά τα μεταφυσικά τα τρέμω!!!
Για να μην πολυλογώ και σας κουράζω, ορίστε ακριβώς τι έγινε:
Στην Πάτρα μένω σε στο 2ο όροφο μιας σχετικά σύγχρονης πολυκατοικίας κοντά στο κέντρο!! Το διαμέρισμα είναι τριάρι και μένω μαζί με την αδερφή μου!
Τέλος πάντων, ένα βράδυ γύρισα αργά σπίτι (η αδερφή μου ήταν ήδη εκεί και κοιμόταν στο δωμάτιο της) και αφού ετοιμάστηκα, έκανα την προσευχή μου και έπεσα να κοιμηθώ. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει από την ώρα που κοιμήθηκα, αλλά σε κάποια στιγμή ξύπνησα από έναν εφιάλτη (κάποιος με κυνηγούσε και τελικά με έπιασε)! όταν άνοιξα τα μάτια μου, ήμουν ανάσκελα και κοιτούσα το ταβάνι! Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής!! Το σοκ ήρθε όταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα αποφάσισα να γυρίσω στο δεξί πλευρό να κοιμηθώ...με το που γυρίζω το κεφάλι μου δεξιά παιδιά...κόντεψα να πεθάνω...κολλητά στο κρεβάτι μου καθόταν όρθια μια σκοτεινή φιγούρα, που το κεφάλι της ίσα που έφτανε να δει πάνω από το κρεβάτι μου!!! από το αμυδρό φως που ερχόταν από το δωμάτιο της αδρφής μου, μπορούσα να διακρίνω μόνο το περίγραμμα και τα μάτια του!!! είχε μικρά τριγωνικά κέρατα, ουρά και δεν σταματούσε να με κοιτάει κατάματα!!! εγώ από την τρομάρα μου αμέσως πετάχτηκα καθιστός στο κρεβάτι και άρχισα να φωνάζω την αδερφή μου και να προσπαθώ να το χτυπήσω με μπουνιές!!! αλλά μάταια!!! τα χέρια μου περνούσαν ακριβώς από μέσα του και το μόνο που έκανε ήταν να γυρίσει το κεφάλι του ώστε να με κοιτάει πάλι κατάματα!!!! φώναζα, φώναζα φώναζα! σε κάποια στιγμή η αδερφή μου που βαριόταν να σηκωθεί κι ας ούρλιαζα, ήρθε!! και άναψε το φως του δωματίου μου!!! αυτό μέχρι που άναψε το φως η αδερφή μου ήταν εκεί και συνέχιζα αδιάκοπα αλλά μάταια να του ρίχνω γροθιές!! με το που άναψε το φως εξαφανίστηκε εντελώς!!! για το υπόλοιπο βράδυ έμεινα άγρυπνος με ανοιχτό το φως του δωματίου μου! και το σαββάτο εκείνης της εβδομάδας έβαλα την μάνα μου να θυμιατίσει το σπίτι αφού της είπα ό,τι είδα! δεν ξέρω αν ήταν του εγκεφάλου μου δημιούργημα ή όχι, (μου έχουν συμβεί και άλλα παλαιότερα, αλλά ποτέ τόσο τρομαχτικά) το μόνο που ξέρω ήταν ότι δεν το είχα δει στον ύπνο μου!!! ήμουν 100% ξύπνιος όσο γινόταν αυτό που σας περιέγραψα...
Μόλις σήμερα έγινα μέλος της ωραίας αυτής σελίδας, αν και παρακολουθώ με εξαιρετικό ενδιαφέρον αρκετά θέματα εδώ και μήνες!!!
Αποφάσισα κι εγώ να σας αφηγηθώ ένα πολύ περίεργο συμβάν, που έλαβε χώρο φέτος πριν 5-6 μήνες περίπου στο σπίτι μου, κοντά στο κέντρο της Πάτρας!
Αν και μου αρέσει πάρα πολύ να ψάχνω ότι έχει σχέση με μεταφυσική και τα λοιπά, τα κάνω πάνω μου με το παραμικρό που υποψιάζομαι όταν συμβαίνει κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω γύρω μου!!! Χωρίς πλάκα, λίγα πράγματα με φοβίζουν στον κανονικό κόσμο, αλλά τα μεταφυσικά τα τρέμω!!!
Για να μην πολυλογώ και σας κουράζω, ορίστε ακριβώς τι έγινε:
Στην Πάτρα μένω σε στο 2ο όροφο μιας σχετικά σύγχρονης πολυκατοικίας κοντά στο κέντρο!! Το διαμέρισμα είναι τριάρι και μένω μαζί με την αδερφή μου!
Τέλος πάντων, ένα βράδυ γύρισα αργά σπίτι (η αδερφή μου ήταν ήδη εκεί και κοιμόταν στο δωμάτιο της) και αφού ετοιμάστηκα, έκανα την προσευχή μου και έπεσα να κοιμηθώ. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει από την ώρα που κοιμήθηκα, αλλά σε κάποια στιγμή ξύπνησα από έναν εφιάλτη (κάποιος με κυνηγούσε και τελικά με έπιασε)! όταν άνοιξα τα μάτια μου, ήμουν ανάσκελα και κοιτούσα το ταβάνι! Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής!! Το σοκ ήρθε όταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα αποφάσισα να γυρίσω στο δεξί πλευρό να κοιμηθώ...με το που γυρίζω το κεφάλι μου δεξιά παιδιά...κόντεψα να πεθάνω...κολλητά στο κρεβάτι μου καθόταν όρθια μια σκοτεινή φιγούρα, που το κεφάλι της ίσα που έφτανε να δει πάνω από το κρεβάτι μου!!! από το αμυδρό φως που ερχόταν από το δωμάτιο της αδρφής μου, μπορούσα να διακρίνω μόνο το περίγραμμα και τα μάτια του!!! είχε μικρά τριγωνικά κέρατα, ουρά και δεν σταματούσε να με κοιτάει κατάματα!!! εγώ από την τρομάρα μου αμέσως πετάχτηκα καθιστός στο κρεβάτι και άρχισα να φωνάζω την αδερφή μου και να προσπαθώ να το χτυπήσω με μπουνιές!!! αλλά μάταια!!! τα χέρια μου περνούσαν ακριβώς από μέσα του και το μόνο που έκανε ήταν να γυρίσει το κεφάλι του ώστε να με κοιτάει πάλι κατάματα!!!! φώναζα, φώναζα φώναζα! σε κάποια στιγμή η αδερφή μου που βαριόταν να σηκωθεί κι ας ούρλιαζα, ήρθε!! και άναψε το φως του δωματίου μου!!! αυτό μέχρι που άναψε το φως η αδερφή μου ήταν εκεί και συνέχιζα αδιάκοπα αλλά μάταια να του ρίχνω γροθιές!! με το που άναψε το φως εξαφανίστηκε εντελώς!!! για το υπόλοιπο βράδυ έμεινα άγρυπνος με ανοιχτό το φως του δωματίου μου! και το σαββάτο εκείνης της εβδομάδας έβαλα την μάνα μου να θυμιατίσει το σπίτι αφού της είπα ό,τι είδα! δεν ξέρω αν ήταν του εγκεφάλου μου δημιούργημα ή όχι, (μου έχουν συμβεί και άλλα παλαιότερα, αλλά ποτέ τόσο τρομαχτικά) το μόνο που ξέρω ήταν ότι δεν το είχα δει στον ύπνο μου!!! ήμουν 100% ξύπνιος όσο γινόταν αυτό που σας περιέγραψα...
Καλώς όρισες. Ενδιαφέρουσα εμπειρία..