- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
εκτος κι αν πεσετε στους αδιαφθορους...
οποτε, ελπιζω να εχετε αλλοθι!
![]()
σημειωθητω: οι κουκουλες ειναι εις βαρος σας!
![]()
quote:
βασικα τα πνευματα λαδωνονται!
Αμα δεν πιστευεις ποιο ο λογος να σχολιασεις ρε φιλε .. ;
kcharchalaki
kcharchalaki
kcharchalaki
Εχω και εγω μια εμπειρια οχι ακριβως ποτηρακι:D αλλα την θεωρω πιο σημαντικη απο ολες οσες εχουνε ακουστει εως τωρα λογω της βαρυτητας του επισκεπτη και θας σας εξηγησω παρακατω χωρις ιχνος αλαζονειας και κομπασμο.
Αγαπητε Μι_κι σχολιαζοντας για πιστη θα καταλαβεις γιατι αναφερομαι σε σενα,παντα με προσελκυαν ιστοριες μεταφυσικου περιεχομενου και με ελκυαν οπως τον σιδηρο ο μαγνητης, εχοντας γεννηθει ως εκ θαυματος σωζοντας τη ζωη μου ο Υψιστος ημουνα παντα θετικα διακειμενος απεναντι του(μιλαμε για εμενα εναν απιστο θωμα τωρα ετσι!).
Σας ακουω σε τοσες ιστοριες για πνευματα για δαιμονες κλπ. εφοσον εχετε περιεργια(οπως και γω ειχα)γιατι δεν απευθυνεστε κατευθειαν στο Υψιστο Ον και ασχολειστε με τις λοιπες δυναμεις?ε?
Λοιπον οπως σας προειπα εχοντας ενα θετικο κλικ απεναντι του χωρις να ειμαι θρησκοληπτος περασα πριν απο χρονια μια δυσκολη φαση στη ζωη μου οπου η μια σφαλιαρα μου ερχοτανε μετα την αλλη ετσι κλειστηκα στον εαυτο μου,η καταθλιψη ητανε πλεον υπαρκτη ολα μου φαινοτανε ματαια και στην απελπισια μου εψαχνα απο καπου να πιαστω... αρχισα να αναζητω μια ανωτερη δυναμη στα υπαρξιακα μου ερωτηματα και να διαβαζω οτι μπορουσα με μεταφυσικη,καμπαλα αλλα κυριως ειχα ξεψειρισει την αγια γραφη για να βγαλω ενα νοημα μιας και οι φημες λενε οτι ειναι απο το χερι του Θεου.:D
Και οντως αρχισε να με αγγιζει με ενα μαγικο τροπο μεσα μου ισως βοηθησε και οτι ημουνα σε μια περιοδο απελπισιας,ειχα διαβασει καποια χωρια στην Αγια Γραφη οτι οποιος ζητα θα λαβει,ετσι αρχισε μια καθαρση μεσα μου, αρχισα να προσευχομαι γονατιστος ζητωντας το Πνευμα του και νιωθωντας δεος με δακρυα και ριγος γιατι μονο με καθαρη καρδια εισακουγεσαι και οντως εισακουστηκα τελικα,ενα βραδυ καθως ειχα πεσει για υπνο, ξυπνησα μεσα στη νυχτα χωρις λογο?!ενιωσα την παρουσια μιας ακατανοητης δυναμης στο χωρο,το μυαλο μου πλημμυρισε απο μια σκεψη αμεσως-ειναι το Αγιο Πνευμα λεω - και οντως αυτο ητανε!αρχισε να μπαινει μεσα απο τα ποδια μου ανεβαινε προς το κεφαλι μεχρι που με πλημμυρισε ολοκληρο,τα συναισθηματα εαν δεν το ζησεις δεν περιγραφονται ενιωσα γαληνη,μακαριοτητα,ευτυχια οσοι το εχουνε λαβει μπορουνε να το κατανοησουνε ,δεν ηθελα να φυγει απο μεσα μου και κρατησε για 10 δευτ. αργοτερα ακουσα οτι αμα δοξολογεις μπορει να το κρατησεις παραπανω και μαγκες δεν φοβηθηκα ουτε μια στιγμη!!
Τι να μου κανουνε τα πνευματα και τα διαολια αν εχω κανει απευθειας συνδεση με τον Δημιουργο?Δεν εχω καν τη περιεργια να δοκιμασω αυτο το λεω σε ολους τους επιδοξους πιτσιρικαδες ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΣ,αργοτερα καλυτερυσε η ζωη αλλα παντα εχω ενα ανοιχτο link προς τα επανω καθως η ζωη μας ειναι γεματη χαρες και λυπες.
Αυτα αμα εχετε καποια ερωτηση εδω θα ειμαι και (χμμμ)ισως πρεπει να γινει στο Forum ενα θεμα για την δυναμη της προσευχης γιατι οι περισσοτεροι δεν ξερουνε ποσο ισχυρο οπλο θα εχουνε στα χερια τους...
Φίλε diego πρώτα απ όλα πολύ σωστή η επιλογή σου να κατατρέξεις στο ευαγγέλιο σε περίοδο υπαρξιακής κρίσης. Τα 4α ευαγγέλια και κυρίως του Ματθαίου και του Ιωάννη είναι τα καλύτερα ψυχογιατρευτικά που μπορεί να βρεί ένας λογικός άνθρωπος(λέω λογικός για κάποιος που έχει νευρολογικό πρόβλημα χρείαζεται γιατρό. Όχι πως και αυτός δεν θα βοηθηθεί).
Την εμπειρία που έζησες τυχαίνει να την έχουν ζήσει και γνωστά μου άτομα και είναι όπως το περιγράφεις. Συμφωνώ με λόγια σου.
Θέμα για την δύναμη της προσευχής υπάρχει, αρκεί να κάνεις search στην "αναζήτηση" πάνω αριστερά!
Ήθελα να ρωτήσω, τελικά συνέχισες την προσευχή και γενικά την "εν θεω" ζωή?
"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με την επιθυμία(-τη σκεψη) και το συναίσθημα
ωστε το αγιο πνευμα "ανεβαινει απο κατω" και δεν "κατεβαινει απο πανω"...!
δεν αδικω λοιπον αυτους τους βαρβαρους των γριμοριων που απαιτουσαν δηλωση ταυτοτητας εις τριπλουν θεωρημενη απο την οικεια εφορια...!!!
με το αναλογο χαρτοσημο παρακαλω!
![]()