ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ !! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ !! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

CYBERMASTER20 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
CYBERMASTERΜέλος
01/06/2004, 02:23:52
AYΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΜΙΑ ΙΣΤΡΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΞΠΛΟΡΕΡ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΧΟΝΤΡΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!
ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

madmaxΜέλος
01/06/2004, 23:05:31
Αστα να πανε, κι εμενα το ιδιο χθες βραδι.. πικρα!!
πολυ κολλημα επεσε..

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

02/06/2004, 20:44:29
quote:

AYΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΜΙΑ ΙΣΤΡΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΞΠΛΟΡΕΡ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΧΟΝΤΡΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!
ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!

Επειδή το έχουμε πάθει λίγο πολύ όλοι μας, να σας κάνω μια πρόταση?
Γιατί δεν γράφεται τα μεγάλα κείμενα στο Word και μετά να τα κάνετε copy-paste στο forum? Έτσι ακόμη κι αν χάσετε το κείμενο λόγο δικτύου θα υπάρχει το αρχικό στο Word...

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!
CYBERMASTERΜέλος
03/06/2004, 00:33:45
ΦΙΛΕ ΜΑΝΤΗ ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΞΥΠΝΗ!!!

------------------------

madmaxΜέλος
03/06/2004, 15:59:14
Πρωτα σε word γραφει ο κοσμος cybermasteeeeer

Ελα ελα περιμενω ιστοριουλα!
Για να μη λες οτι σε εχω πηξει αρχισα απο χθες να γραφω αλλη μια κι εγω..

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

CYBERMASTERΜέλος
05/06/2004, 15:50:12
ΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ WORD ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΣΤΟ ESOTERICA ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΝΝΟΟΥΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΦΙΛΑ ΜΟΥ!!!

------------------------

CYBERMASTERΜέλος
05/06/2004, 15:57:59
Ε ΜΑDMAX ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ BIG WINNER???

------------------------

madmaxΜέλος
06/06/2004, 14:21:49
Ε κατσε να παραθεσω τις προσεχεις ημερες και την ιστορια που θα νικησει!!

Διαγωνισμο ειχα στο νου μου στην αρχη αλλα μετα απο 2-3 προτασεις αποφασισα (χιτλερικως) να τις παρουσιασουμε ολες μαζι σα βιβλιο..

Εχω καταγραψει και εκτυπωσει ολες τις ιστοριες μεχρι τωρα,με συγγραφεα - ημερομηνια post κτλ, πιστευω με καμια 10αρια ακομα ιστοριες θα ειναι αρκετα για να τις βιβλιοδεσω (μην ειναι και σαν 4σελιδο!!) σε ωραιο βιβλιο με εξωφυλλο θεματολογιας esoterica και οποιος θελει τοτε, του λεω ποσο κοστιζει η βιβλιοδεσια και παιρνει ενα ολοδικο του βιβλιο!!

Αληθεια, στειλτε και καμια foto που θα πιστευετε οτι θα ναι καταλληλη για εξωφυλλο!!

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

madmaxΜέλος
06/06/2004, 14:23:39
πρωτη βεβεαια επιλογη ειναι η φωτο του cybermaster!!!!

(σκασε το 50ευρω τωρα για το promo χεχεχε)

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

inandaboveΜέλος
06/06/2004, 15:18:30
QUOTE (madmax): "Αληθεια, στειλτε και καμια foto που θα πιστευετε οτι θα ναι καταλληλη για εξωφυλλο!!"

Να στείλω μια του εαυτού μου? χεχεχεχε
Δεν ξέρω αν θα ναι κατάλληλη για το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά κατάλληλη για εξώφυλλο είναι σίγουρα!

(Και ναι, με αυτό το τελευταίο post καταστράφηκε το... κύρος μου(!) ως συγγραφέας μια και καλή...But I cldn't resist!)

madmaxΜέλος
06/06/2004, 15:52:01
Στειλε, γιατι μετα θα κανω topic " Τα supermodels του esoterica"

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

CYBERMASTERΜέλος
06/06/2004, 18:30:24
ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ???(ΧΕΧΕ)

------------------------

madmaxΜέλος
06/06/2004, 19:10:27
Δυστυχως οχι, ειμαι μονοπροσωπη Ε.Π.Ε.

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

madmaxΜέλος
07/06/2004, 18:23:32
Τα νευρα ειναι τεντωμενα, η αγωνια εχει φτασει στο κατακορυφο...
Ο κλασικος ο μ@λ@κ@ς ο Ελληνας (Γεωργιου speaking) χαιδευει με αγωνια
το τηλεκοντρολ και παταει το volume τσιτα τα γκαζια με το που
εμφανιζεται στη σκηνη της Εuromunion ο Lakis για να αοιδεψει (απο το
αοιδευω, αοιδω / του αοιδος) το «Break it», συνοδευομενος απο 2 μωρα
καταγωγης καπου στο ανατολικο μπλοκ...
Της Π το καγκελο στη πιστα, ειδικα οταν τα 2 Ρουζνιεφ τσιτσιδωνονται
στη ρηση του «on fireeeeee» και τα πανηγυρια για τη σιγουρη πρωτια
αρχιζουν!!

-«Μωρη γυναικα το πηραμε χαλαρα, πωπω μπραβο Laki, μπραβο και στα
γλαστρακια εεεε τις χορευτριες αλλα και στα back vocals, χιλα
μπραβο!!»

-«Αληθεια Μητσο’μ; Πωπωπω χαρα που θα κανω η καψερη!! Ουτε την πρωτη
νυχτα του γαμ’ μας τετοια ιδουνη!!»

Ακολουθησε με μια αδιαφορη μπαλαντα η Αγγλια, κατι μεταξυ Phil
Collins και Chris Isaak με ενα κοριτσακι με μαπα σα ξεπλυμενο ρουχο
(να γιατι οι Αγγλοι γινονται gay), επειτα η Τουρκια με ενα ωραιο πλην
ομως αρκετα βαρυ ροκ κομματι , διασκευη των Judas Priest που μας
εφερε θυμησες απο το Rockwave στα Σέκλανα , καμια δεκαπενταρια ανοστα
τραγουδια με επιρροες απο Βεμπω μεχρι Sepultura και Ricky Martin...

«Η νικη ειναι δικη μας!!!» ωρυοτανε η παρουσιαστρια της ΥΕΝΕΔ κα
Φραγκοκοτα, «Ελα Lakis μου να παρουμε την πολη δερβιση μου!!»

Ελα ομως που τελευταιο τραγουδι ηταν της Ουκρανιας με το ανερχομενο
πουταν..... εεεε συγνωμη, ταλεντο, την 19χρονη Roufiana... Με το που
βγαινει στην πιστα φορωντας κατι που εφερνε σε ψοφιο ασβο,
βασανισμενο κανα 3ωρο με φαλαγγα για να στρωσει το δερμα και να
εφαρμοζει τελεια στο κωλι του Ukranian pu$$ycat, εγινε της μουρλης το
πανηγυρι!! Τι να χει καταπιει τη γλωσσα της η κα Φραγκοκοτα και να
αυτοπαρηγοριεται μονολογωντας «μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;
κατεβηκαν και οι Ουννοι στο διαγωνισμο;», τι ο Lakis να του χουν
πεταχτει τα ματια εξω (μονο τα ματια, τα αλλα ειναι στην default
επιλογη «Απενεργοποιημενα»), τελικα μ’ αυτα και μ’ αυτα ηρθε και η
ωρα της ψηφοφοριας....
Δυο χωρες πριν τη ληξη της καταμετρησης ψηφων, ο Lakis ειναι μπροστα
με 2 βαθμους (και ο Αργυρης Καμπουρης ειναι στη γραμμη για 2 βολες!
Ολη η Ελλαδα κρεμεται απο τα χερια του τιμιου γιγαντα, 101-101, στα
4’’ πριν τη ληξη του τελικ...εεεεε συγχωρηστε μας μπλεχτηκαν τα
video, ζωντανη εκπομπη βλεπετε) και ψηφιζει η Αγγλια:

Το Αγγλακι με τα σπυρια στη μαπα, ενας κυριος ονοματι Tiny Dick
αρχιζει το καλησπερισμα:
- Hello from the beautiful London, where the flowers ανθιζουν and the
horses χλιμιντριζουν, we vote 10 pts for Greece, oh beautiful
Mykonos, beautiful!! My greetings to my lover Kostas, see you next
summer macho man! Excuse me, I got carried away, and 12 pts for
Ukrania!!! Well done Rufiana!!

Η αγωνια στο κατακορυφο, τα πιεσομετρα εν ελλαδι παραδιδουν πνευμα,
απομενει μονο η Κυπρος να ψηφισει, δε μπορει, τοσα χρονια αβαντζο και
αλλαξοβαθμιες στη Euromunion δε θα στραβωσουν φετος!!!

- Καλησπερα απο το νησι της Αφροδιτης, την ομορφη Κυπρο, το μερος που
τα αφορολογητα δεξιοτιμονα Skyline, τα Integra και τα Corvette δινουν
και παιρνουν!! Σιγα μη θελουμε επανενωση με την Ελλαδα, μια χαρα
φραγκιαστηκαμε τοσα χρονια μονοι μας, να μας τα φατε κιολας;; Η
Κυπρος δινει την απαντηση της στο σχεδιο Αυναν και παραθετει την ψηφο
της: Οι 12 ποντοι πανε
στην..................................................................
......................................................................
.Ουκρανια!!!! Lakis λυπαμαι πολυ, εισαι ο αδυναμος κρικος παληκαρι
μου!!

Κι ετσι καθε πρωι ακουμε απο τα ραδιοφωνα το «wild mastur» αντι για
το ελληνικοτατο «break it»...
Τα παρακατω γεγονοτα ειναι 100% αληθινα (τα ειδα στον υπνο μου
προχτες) και καθε ομοιοτητα με υπαρκτα προσωπα ειναι υποπτη...χμμμ...

Anyway, απο την πανεμορφη Τουρκια, απο τα γραφικα τσαντιρια και την
περιφημη αγορα με τα γιουσουφακια, Madmax Madmaxopoulos για το Sitar
Channel, καλη σας νυχτα και καλο βολι ωρε!!!!!

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

Edited by - madmax on 07/06/2004 18:36:32

madmaxΜέλος
08/06/2004, 19:23:07
cybermasteeeeeeer

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

CYBERMASTERΜέλος
11/06/2004, 10:05:28
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΕΛΙΚΑ ΛΟΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΩΡΤΗΣΗΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΟΡΡΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ!!!
Α ΚΑΙ ΜADMAX ΠΟΛΥ ΦΑΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΟΙΔΟΥ:

Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΘΕΙ!!! ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!! ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!
ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ!!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΔΕΟΣ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΟΜΩΣ ΕΦΥΓΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΥ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΑΥΤΗ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ «ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!!»ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΑ ΥΠΕΡ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΙΔΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΒΑΝΤΖΕΝΕΚΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ΑΦΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΡΙΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΪΝΣΤΑΙΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΕΦΤΑΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΥΠΕΡ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΑΥΞΟΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΥΠΕΡ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
ΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΙΛΙΩΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΜΑΤΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΠΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΘΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΠΕ «ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΩ……..»

------------------------

CYBERMASTERΜέλος
05/02/2005, 03:04:18
EXΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ................

ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΚΡΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ....
ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.....
ΔΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΣΕ ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΟΗ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.....
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΠΗΡΧΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ......
ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΞΑΦΝΟΥ ΙΟ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΒΡΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟ......
ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΗ ΗΘΕΛΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ.....
ΠΟΤΕ ΔΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΛΑ ΔΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΑΡΑ......
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΗΛΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΠΤ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΠΗ......
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ Η ΑΓΑΠΗ ΦΑΝΤΑΖΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.........
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΕΟΝ ΤΠΤ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΧΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ.................

Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΓΗ....

ΤΕΛΟΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.........

Μα γιατί το τραγούδι να'ναι λυπητερό
Με μιας θαρρείς απ'την καρδία μου ξέκοψε
Κι'αυτή την στιγμή που πλημμυρίζω χαρά
Σα'γαπάω μα δεν έχω μιλία να στο πω
Ανέβηκε ως τα χείλη μου και με έπνιξε
"Φυλάξου για το τέλος" θα μου πεις
Κιαυτός είναι ένας καήμος αυάστακτος
Λιώνω στον πόνο γιατί νοίωθω κι εγώ
Ο δρόμος που τραβάμε είναι αδιάβατος
"Κουράγιο θα περάσει" θα μου πεις

Πώς μπορώ να ξεχάσω τα λυτά της μαλλιά
Την άμμο που σαν καταρράχτης έλουζε
Καθώς έσκυβε επάνω μου χιλιάδες φιλιά
Διαμάντια που απλόχερα μου χάριζε
Θα πάω κιας μου βγει και σε κακό

Σε ποια έκσταση επάνω σε χωρό μαγικό
Μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
Που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
Κι εγώ ο τυχερός που το'χει δει
Μες στο βλέμμα της ένας τόσοδα ουρανός
Αστράφτει συννεφίαζει αναδιπλώνεται
Μα σαν πέφτει η νύχτα πλημμυρίζει με φως
Φεγγάρι αυγουστιάτικο υψώνεται
Και φέγγει από μέσα η φυλακή

Πώς μπορώ να ξεχάσω τα λυτά της μαλλιά
Την άμμο που σαν καταρράχτης έλουζε
Καθώς έσκυβε επάνω μου χιλιάδες φιλιά
Διαμάντια που απλόχερα μου χάριζε
Θα πάω κιας μου βγει και σε κακό

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

silverwhisperΜέλος
06/02/2005, 19:54:45
Είχε πεσει για τα καλα η παγωνια.Οι ψιχαλες στα δεντρα παγωναν και γινονταν κρυσταλλοι. Στο σταθμο των τρενων Υ.,ο κοσμος συνοστιζοταν με περιεργο για την εποχή τροπο.Ολοι ήταν αγνωστοι μεταξύ τους, η ετσι τουλαχιστον πιστευαν. Τα πρόσωπα τους ήταν ψυχρα κι αμιλητα. Το δικο του προσωπο είχε το χρωμα της ομιχλης.
Τις τελευταιες εβδομαδες τον είχε καταλαβει ένα παραξενο είδος υστεριας,μια ηρεμη παρακρουση χωρις φωνες από το εξωτερικο του περιβαλλον, χωρις επικοινωνία με αλλους ανθρωπους. Όλα ήταν στο κεφαλι του. Ότι και αν ακουγε ήταν αποκυημα της φαντασιας του ,των τυψεων του, των ενοχων του. Ισως να εφταιε το γεγονος του ότι η τελευταια φορα που είχε μιλησει σε ανθρωπο ήταν πριν από αρκετο, ούτε ο ιδιος θυμοταν καλα καλα. Δυσκολευοταν να μεινει σε κλειστό χωρο, αφου εσπαγε τα πραγματα που εβρισκε γυρω του,θελοντας ή μη, και τα πιο προσφατα «θυματα» του ήταν καποιοι καθρεφτες, η τζαμαρια ενός καταστηματος, η κουπα με τον πρωινο του καφε και διαφορα αλλα. Ο καθρεφτης δε, ήταν αποτέλεσμα της τρομαρας που τον κυριευσε με το που αντικρυυσε το ειδωλο του. Οι μαυροι κυκλοι του ήταν ακομα μεγαλητεροι από την εποχή της μεγαλης εξαρτησης.
Από τοτε που το είχε σκασει από την κλινικη αισθανοταν ότι η υπαρξη του μειωνοταν όλο και περισσοτερο, όλο και πιο αισθητα. Παραπατουσε στις λακκουβες στο δρομο, δεν εβλεπε τους ανθρωπους γυρω του, όπως ακριβως δεν τον εβλεπαν κι εκεινοι.Ητν μον οκαι μονο μια διαφορετικη αποχρωση μιας καστας στο πληθος. Η γνωμη που είχε για τον εαυτο του,ο σεβασμος, λιγοστευε μερα με τη μερα.Ηξερε ότι επεφτε όλο και πιο χαμηλα…
«Το κενο υπαρχει όσο δεν πεφτεις μεσα του», άρχισε να συζητα με τον εαυτο του,όπως το συνηθιζε σε μια από τις γνωστες καταστασεις χαυνωσης του. «Εδώ που φτασαμε δεν ξερω αν καλα καλα ειμαι εγω που πεφτω στο κενο Ειμαι ενας σημαδεμενος ΄ανθρωπος’. Αν μπορω να αποκαλουμε πλεον ανθρωπος…Ισως αν εχω χασει αυτή την ιδιοτητα. Αν πραγματικα ειμουνα ανθρωπος και βαδιζα συνεχεια προς τα απανω, δε θα το ‘σκαγα από το σανατοριο. Δεν ειμαι δυνατος…Και ξερω ότι εκει θα ‘ταν καλυτερα. Ξεχνα το.Ξερω ότι και κατι άλλο δεν είναι αληθεια. ΄κάθε καλογρια που το ‘χε σκασει βριζει το μοναστηρι της.΄ εγω δεν βριζω το δικο μου. Μακαρι να γυριζα πισω.χαχαχαχαχαχαχα…..ααα….μα τι λεω…!ένα βελος που εχει αφησει το τοξο του δε γυρναει ποτε πισω.»

Είχε τραβηξει το ενδιαφερον του τυπου που καθοταν διπλα του.
-μιλατε μονος σας?
-ισως ναι, ισως όχι…ποτε κανεις δεν μπορει να ξεριε την αληθεια ετσι όπως είναι…ειτε θελει ειτε όχι…Τιποτα δεν είναι αψεγαδιαστο…ακομα και το ωραιοτερο τριανταφυλλο εχει αγκαθια…,ειπε και η φωνη του εσβησε.
-ειστε αρρωστος?
-μου ζητας να ανοιξω τη καρδια μου.είναι δυσκολο…εχω να μιλησω σε ανθρωποαπο τοτε που το ‘σκασα από τη κλινικη.μονο με μενα μιλαω…ειμαι σαν μια ψειρα….
-καταζητεισαι,μεγαλε., του ειπε ο τυπος.με στειλαν να σε βρω.

Την ίδια μερα ο τυπος εξασφαλισε στο πρεζονι μια θεση στο σπιτι του.
-δεν τον θελω πισω!είχε δηλωσει η αδρφη του,που ωρες-ωρες εκανε σαν να της είχαν φορεσει παρωπιδες. χαλασε το ιματζ της οικογενειας μας!δεν θελω να μου λεει η παρεα μου ποσο πρεζονι είναι ο αδερφος μου.
-σκασε μωρη ψωναρα!!!ειπε ο πατερας.
Η μανα καθοταν σε μια γωνια και εκλαιγε. Ολες αυτές τις ημερες τις ημερες, από τοτε που ειδοπιοηθηκαν από την κλινικη ήταν ένα πτωμα, δεν είχε σταματησει να κλαιει. Θεωρουσε τον εαυτο της υπευθηνο για ότι είχε συμβει.Ελεγε ότι εφταιγε αυτή που είχε καταρευσει η οικογενεια,ενιωθε ότι είχε αποτυχει ως μανα. Η χαρα που την είχε καταλαβει με τα νεα ότι βρεθηκε ο γιος της,την πλιμμιρισε νεες ελπιδες γιατι παλευοντας μαζι θα εφταναν εσε μια κορυφη.
Ο πατερας ητανε προθυμος να δωσει ότι είχε και δεν είχε προκειμενου να αλλαξει την κατασταση.
Ο ασθενης με τη συνδρομη ολων,εγινε καλα. Ξεκίνησε μια ανοδικη πορεια, μια ανασταση. Βοηθησε τον εγωισο του και την υπεηφανεια του να ερθουν σε φυσιολογικα επιπεδα. Αποφασισε πως ποτε μα ποτε δεν θα ξαναστριμοχνωτανε στην πεμπτη γωνια. Ήταν το περασμα του από έναν κοσμο σε έναν άλλο…

Ιστορία με happy end…δεν είναι και πολλές…

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

CYBERMASTERΜέλος
06/02/2005, 21:57:08
-ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ?
+ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ...
-ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΕΝΑΧΟΡΗΜΕΝΟΙ???
+ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ....
-ΔΛΔ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ???
+ΝΑΙ...
-ΚΑΙ ΔΝ ΓΕΛΑΝΕ ΠΟΤΕ???
+ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ....
-ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ???
+ΕΔΩ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....
-ΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΜΑ ΔΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ???
+ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ....
-ΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΖΩΡΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΔΝ ΠΑΙΖΟΥΝ????
+ΟΧΙ....
-ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ???
+ΑΚΟΥΝΕ...
-ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ???
+ΟΧΙ....
-ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ???
+ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ....
-ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ???
+ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.....
-ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ???
+Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ....
-ΔΛΔ???
+ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΤΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ....
-ΜΑ ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ???
+ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ....
-ΚΙ ΑΜΑ ΔΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ???
+ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ....
-ΜΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΗ???
+ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ.....
-ΤΙ ΔΛΔ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ???
+ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟ....
-ΚΑΙ ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ ΑΛΛΟ???
+ΟΧΙ....
-ΚΑΙ ΔΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ???
+ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ.....
-ΚΑΙ ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ???
+ΟΧΙ....
-ΜΑ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....
+ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ....
-ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ???
+ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.....
-ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ???
+ΟΧΙ....
-ΜΑ ΓΙΑΤΙ???
+ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ....
-ΠΩΣ???
+ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ....
-ΤΙ???
+ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ.....
-ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΔΝ ΜΠΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ???
ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ????
+ΟΧΙ.......
-ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ???
+ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕ............................

ΥΓ: EINAI ΑΠΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

ANTonIn_ARTaudΝέο Μέλος
16/02/2005, 03:27:02
Ωχρά απόψε τα πέπλα που απλώνει η νύχτα πάνω από τη πόλη... πάνω από τους τύμβους του, σε λίγο φθίνοντος, γίγνεσθαι μας. Η φλόγα του κεριού, χαρισματική στο να μεταστοιχειώνει κάθε απειροστό σωματίδιο οξυγόνου, σε ένα ιριδικό παιχνίδισμα φωτός, τρεμάμενη συνομιλεί με τους ψιθύρους απόγνωσης των τοίχων που κυκλώνουν τούτο το δωμάτιο.
Αυτό το στιγματικό βράδυ, τα Νέφιλιμς θα ξαναβρούν την προκατακλυσμιαία αίγλη τους. Απόψε θα έρθει η λύτρωση όλων των ρημαγμένων ψυχών. Θα εγερθούν, αρχίζοντας να αναζητούν αγωνιωδώς, τα πρόσωπα που μήσεψαν τόσους αιώνες φυλακισμένα στα πνιγηρά θανατοπέδια των κάτω κόσμων... απόψε θα ξυπνήσουν...
και θα καταδιώξουν.... απόψεεε!!!
Ακούς ;... πές στη καρδιά σου να πάψει αυτή τη κτηνωδία ραπισμάτων που ανέκαθεν την τυραννούσε και άκουσε!... Ήρθε η ώρα....!... ακουυύς;; Τα πνεύματα οσμίζονται τις παλλόμενες καρδιές.... τα πνεύματα σ’ακούνεεε......... Ήρθε η αποφράδα ώρα, να αναλάβουνε από δω και στο εξής κάθε έγνοια, κάθε χαρά και θλίψη μας. Ήρθαν να το τελειώσουν! Ακούς τώρα που καγχάζουν από τα αβυσσώδη έγκατα του απείρου; Σσσσς... τους ακούς;; Αλυχτούν. Αυτό, τούτο το βράδυ και ες αεί, θα ουρλιάζουν δίχως παύση και οικτηρμό... ανηλεώς... ατέρμονα.... χωρίς παλινωδία, εώς τα βάθη του χρόνου.
Εσύ, απλά, καθώς θα χαμηλώνεις τα βλέφαρα αργά, προσπάθησε να ανακαλέσεις. Να νοσταλγήσεις λιγάκι, της νιότης τα μελένια χρόνια και της αγάπης τα διττά φιλιά. Κλείσε τα μάτια, και περίμενε το οδυνηρό τέλος.... το πέρας της ζωής. Δύσμοιρο μου πλάσμα... όχι! ούτε ο αιολόθωρος Μορφέας δεν είναι σε θέση να κερδίσει τούτο το στυγερό παιχνίδι, δεν θα υπάρξει ελπίδα μετά από αυτόν τον αρμαγεδδώνα.... γιατί δεν θα απομείνει όν για να ελπίζει!
Κλάψε, είναι το ύστατο αγαθό που μας απομένει, λίγο πρίν τη λήξη.... κλάψε ασθενική ψυχή μου... κλάψε!.... έρχονται! ...οι άλλοι.... οι απόκοσμοι τελεστές του τρόμου. Οι ασσασίνοι του πάντοτε και του ποτέ. Οι διακομιστές του ολέθρου. Οι αγαπητικοί της κατάρρευσης. Φέρνουν μαζί τους... ζόφος. Στα μάτια τους παιχνιδίζει η λάμψη του σκότους, το κορίνθιο μακελειό της ύπαρξης. Είναι οι θανατεροί εκτελεστές του ονείρου!! Ήρθαν να πάρουν ό,τι τους ανήκε. Και θέλουν τη ψυχή σου.... σε θέλουν..... μας θέλουν... και μας έχουν... καμιά λύτρωση, μονάχα η σκέψη του σύντομου τέλους, που δεν πρόκειται να έρθει. Αιώνιος πόνος.... μόνο ο πόνος μέσα σε ένα άχρονο κενό, δίχως σταματημό και έλεος... μονάχα αυτός... μέχρι το τέλος....

...του πάντοτε………