- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο15!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Χρόνια πολλά Dying μου να σε χαιρόμαστε!![]()
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
ευχομαι επισης χρονια πολλα και ευτυχισμενα στον φιλο μας D_Incubus... πολυχρονος και "πολυχρωμος" ![]()

Δεν λέω "εκατοστήσεις", γιατί το είπα στη γιαγιά μου και... "ακούστηκε" κάπως.![]()
![]()
![]()
quote:
Χρονια πολλα Dying Incubus! Να τα χιλιασεις και οτι επιθυμεις...Και,οκ ναρκισσα...Εγω απο βδομαδα θα ειμαι εργαζομενη οποτε θα τα πουμε στο πρωτο μ ρεπο....Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Εγώ σε 2 βδομάδες φεύγω. Γεια.
Χρόνια σου Πολλά και Ευτυχισμένα Dying_Incubus ! ![]()
![]()
Καλή συνέχεια στις σπουδές σας και γενικότερα φυσικά για όσες/ους έδιναν Πανελλήνιες!
Narkissa, που πας; Δεν πιστεύω να φύγεις από τα Forums; ![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Να είστε καλά και σας εύχομαι με την σειρά μου κάθε επιτυχία κι ευτυχία στην ζωή σας! ![]()
![]()
Επίσης, καλή επιτυχία σε όλους/ες περιμένουν αποτελέσματα Πανελληνίων.
Είναι αρκετά ψυχοφθόρο, όντως!

In anticipation of my resurrection...
quote:
Καλή συνέχεια στις σπουδές σας και γενικότερα φυσικά για όσες/ους έδιναν Πανελλήνιες!Narkissa, που πας; Δεν πιστεύω να φύγεις από τα Forums;
Σ'ευχαριστούμε, Admin, να είσαι καλά.
Μπα, λέω να μείνω προς το παρόν εδώ.![]()

quote:
Επίσης, καλή επιτυχία σε όλους/ες περιμένουν αποτελέσματα Πανελληνίων.
Είναι αρκετά ψυχοφθόρο, όντως!
οντως, ειναι ψυχοφθορο, καθως το γνωριζουμε αρκετα καλα και εμεις οι "παλαιοτεροι"... αλλα στην ουσια για πιο λογο να ειναι?
τωρα βλεπουμε οτι τελικα δεν πρεπει να μας κρινει ενας "βαθμος", αλλα το γενικοτερο ολον της εκπαιδευσης... τι αποκομμιζεις δηλαδη...
καθως, υπαρχουν περιπτωσεις που ενα βαθμο μπορεις να παρεις ακομα και αν διαβασεις την τελευταια στιγμη, ενω ολη τη χρονια δεν διαβαζες...
αυτο θα το καταλαβουν και στις πανεπιστημιακες σχολες που θα μπουνε...
Το τελικο ομως αποτελεσμα θα δειξει ΑΝ οντως βοηθησε το σχολειο + το πανεπιστημιο για την Εργασια τους και την ζωη τους στο μελλον, οποιο και να ειναι αυτο, που κακα τα ψεματα, θα βελτιωθει καποια στιγμη... ας ελπισουμε συντομα