ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ANGEL OF MYSTERY31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
anasesΜέλος
17/01/2007, 20:10:26
Σε καλωσοριζω ANGEL OF MYSTERY αν και 'γω ειμαι καινουριο μελος σχετικα.
Σε πολλες φασεις στη ζωη μου ενοιωσα ποικιλα συναισθηματα για κτισματα παλαιοτερα.Ολα πιστευω ξεκινουν απο τα υλικα.Οι πετρες λογου χαρη κρυβουν ενεργεια,ενεργεια που μπορει να επηρεασει κατα πολυ τον τροπο που αισθανομαστε απα και που αντιλαμβανομαστε.Παλαιοτερα φτιαχναν τα σπιτια απο πετρα και ειχαν αλλη ενεργεια να τους περιτριγυριζει.
Αν δεχτουμε την ιστορια που ανεφερες περα για περα αληθινη θα πρεπει να συμπεριλαβουμε την ενεργεια των υλικων της γεφυρας.Μπορουμε να επηρεασουμε η ισως να αποθηκεψουμε στα υλικα προσθετη ενεργεια που καποιες φορες μπορει να μεινει εκει για αιωνες.
Ακομα τα χειρογραφα αυτα ειχαν καποια δυναμη που απελευθερονοταν στα συγγεκριμενα σημεια,υπο τις καταλληλες προηποθεσεις και οχι σε ολους.
Οπως και να'χει αυτα τα πραγματα συμβαινουν εστω σε αυτους που τα παθαινουν.
καλησπερα...

Αλλοι κοιτουν τ'αστερια και βλεπουν την αληθεια
και αλλοι δομουν τη γη και δεν ξερουν τι κανουν...

17/01/2007, 20:13:48
quote:
Ελπίζω ότι δεν μας ειρωνεύεσαι αγαπητέ Ιωάννη.

1)δεν με λενε ιωαννη

2)δεν υπαρχει το παραμικρο ιχνος,υπονοια η οτι αλλο στα λεγομενα μου
οτι εχετε παλιο που νομιζετε οτι εχει να κανει με παραξενες δυναμεις φερτε το σε μενα και εγω θα σας απαλαξω απο αυτο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

XDΜέλος
17/01/2007, 20:22:37
quote:

quote:

XD

Λαογραφικά λέγεται πως κάτω από τα γεφύρια κατοικούν Λάμιες και άλλα κακοποιά δαιμόνια τα οποία με χθόνιες διαθέσεις σπεύδουν να τραβήξουν κοντά τους, τους απερίσκεπτους οδοιπόρους που περνάνε από εκεί ορισμένες ώρες της ημέρας (πχ. μεσημέρι) ή της νύχτας (πχ. σούρουπο, βράδυ).

το ιδιο πιστευαν για τις πηγες, τα ποταμια, τους καταρακτες, τα ρεματα, τις λιμνουλες, τις σπηλιες

κοινο στοιχειο σε ολες τις περιπτωσεις ειναι το νερο, το οποίο η λαογραφια σε ολο τον κοσμο θεωρει οτι προκαλει παραξενα φαινομενα και θα ηταν ισως ενδιαφερον να αναλυσουμε το γιατι

Πολύ σωστή παρατήρηση, μάλιστα ας θυμηθούμε πως σύμφωνα με την λαογραφία μας οι Βρυκόλακες δεν μπορούν να διασχίσουν νερό οπότε τα παλαιότερα χρόνια σε κάποια ξερονήσια μπορούσε να βρει κανείς μικρά κοιμητήρια για τους νεκρούς κοντινών νησιών .

Επίσης ας θυμηθούμε την λαογραφική παράδοση πως όταν οι υποτιθέμενοι μάγοι ρίχνανε "τα μάγια στην Θάλασσα" αυτά δεν μπορούσαν να σπάσουν ποτέ.

Τώρα που το σκέφτομαι.. στην αρχαιότητα ο ψυχοπομπός Ερμής μεταφέρει τις ψυχές στον Άδη όπου ο βαρκάρης Χάροντας τις περνά απέναντι πλέοντας σε νερό, επίσης έχουμε τις λίμνες όπου μαζεύονται οι Νύμφες, τα διάφορα αγιάσματα κτλ..

17/01/2007, 20:24:04
quote:
δεν με λενε ιωαννη

Συγνόμη... Κακός

quote:
δεν υπαρχει το παραμικρο ιχνος,υπονοια η οτι αλλο στα λεγομενα μου
οτι εχετε παλιο που νομιζετε οτι εχει να κανει με παραξενες δυναμεις φερτε το σε μενα και εγω θα σας απαλαξω απο αυτο

θα το έχουμε στα υπόψη..

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

17/01/2007, 20:32:02
Ναι, αλλά πρόκειται απλά για λαογραφία και τίποτα περισσότερο.

Καλή χρονιά σε όλους

αγνοώνΜέλος
18/01/2007, 12:55:24
ANGEL OF MYSTERY,
συγγνώμη που σε προηγούμενο ποστ σου άλλαξα φύλο....

στο Μάτσο έχω φάει αλλά άκου το best kept secret της περιοχής:
εκεί που θα χάσεις κάθε λογική είναι στην ταβέρνα του Μπόμπα στα Δολιανά

και παρεπιπτόντως,πως κι από τα μέρη μας στον Ασπροπόταμο ??

ANGEL OF MYSTERYΝέο Μέλος
18/01/2007, 18:15:18
quote:
ANGEL OF MYSTERY,
συγγνώμη που σε προηγούμενο ποστ σου άλλαξα φύλο....

στο Μάτσο έχω φάει αλλά άκου το best kept secret της περιοχής:
εκεί που θα χάσεις κάθε λογική είναι στην ταβέρνα του Μπόμπα στα Δολιανά

και παρεπιπτόντως,πως κι από τα μέρη μας στον Ασπροπόταμο ??

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΟΚ!!!! ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ!!! ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ... ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟ, Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ... ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟ!

quote:
Ακομα τα χειρογραφα αυτα ειχαν καποια δυναμη που απελευθερονοταν στα συγγεκριμενα σημεια,υπο τις καταλληλες προηποθεσεις και οχι σε ολους.

ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ "ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ", ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΤΥΧΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΩΘΗΣΕ ΣΤΗΝ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ...

αγνοώνΜέλος
18/01/2007, 20:35:03
καλά μη φοβάσαι δεν είμαι ρουφιάνος !!!

όλοι κρύβονται εκεί στον ασπροπόταμο,τι γίνεται ??

ANGEL OF MYSTERYΝέο Μέλος
19/01/2007, 18:29:24
quote:
καλά μη φοβάσαι δεν είμαι ρουφιάνος !!!

όλοι κρύβονται εκεί στον ασπροπόταμο,τι γίνεται ??

ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΒΡΕ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ... ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΕΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ (ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΝΟ, ΑΝ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟ FBI Η CIA Ή ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ) ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ... ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ!!!!!!!

20/01/2007, 10:14:03
quote:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ... ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΕΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!!

Επιτέλους βρήκαμε το κατάλληλο μέρος...
Θα το χρειαστούμε πολύ σύντομα κάποιοι από εδώ...

Ευχαριστούμε ANGEL OF MYSTERY

αγνοώνΜέλος
20/01/2007, 11:15:57
αλήθεια λέει krios !

είναι το ιδανικό μέρος για να κρυφτείς από τον κόσμο
όχι μόνο αν έχεις κάνει κάτι αλλά και για ηρεμία γενικότερα

το πολύ πολύ να πετύχεις καμμιά αρκούδα !!