ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

AFMA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AFMAΜέλος
23/07/2004, 22:34:33
quote:

quote:
ραμογλου προς τι οι αποιλες χαρα μου;
ο καθενας πλιρωνει οτι εχει παραγκιλει χαρα μου.

Ή τα ναρκωτικά είναι σκληρά ή τελικά η σχιζοφρένεια βάρεσε κόκκινο !

Ποιόν απείλησα και δεν το βρίσκω πουθενά γραμμένο ;

Ακόμα δε δεν έχω πάρει απάντηση γιατί ενόχλησε τόσο πολύ το ψευδώνυμο Άννα Καψάλω που παρέθεσα από site ( είναι και αυτό κατατεθειμένο στο ανάλογο Topic ) και ήταν χιουμοριστικό !

Ο κακός λύκος

γεια σου κελσο
εσεις εδω χαρα μου ειπατε πως κανει παρεα η ελπιδα με ραμογλου και τα λοιπα, που τα ηξερα εγω
μηπως διαβαζεις επιλεκτικα τα δικα μου μονο αρθρα βρε;
ειμαι αρκετα περιφανη που ειμαι μακεδονα εσυ να ντρεπεσε περιθοριο της ζωης για οσα λες και με κανεις ενα μαζι σας!

ραμογλου στο εγραψα και στο αλλο θεμα <<στα αστρα>>
απο εσενα μονο ναρκωτικα, σεξουαλικα και μελοντολογιες διαβαζω
αντε και σε ανωτερα (φησικα κατοτερα εαν υπαρχουν) βρωμα βρε,
βρωμα

ουπς απο που ειπες να φηγω απο τον μποξα σου;
ναι θα φηγω οταν πρεπει
δεν θα γινω σαν εσας με οσα εδω λετε βρε
αντε μονο εσεις γραψατε τα δυο
οι αλλοι που ειναι να με βρισουν;
ο ξεπεσμος των ανθρωπων
εσωτεριστες για ναρκωτικα,
για σεξουαλικα, για μελοντολογιες
ωχ τι παθαμε ουλεφ; σε λακο με αποριματα πεσαμε

Kαταλαβα πως οσες θελανε να συζητισουνε στα θεματα μου τις κανατε κοσκινο απο τις βρωμιες που πεταξατε, αμαρτια τα κοριτσια βρωμιαριδες.
ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι σωστοι καθως ειναι η δωριδα και η αβαλλον ΕΥΤΥΧΩΣ !
Σας ευχαριστω Avallon και Δωριδα ολες οι θετικες ενεργειες μαζι σας
καποτε θα τα ξαναπουμε ,θα βρω το τροπο να σας στειλω μηνυματα και ακομα να συναντιθουμε και να τα πουμε κοριτσια

σε πεντε χρονια λεμε να ερθουμε οικογενιακος για παντα στην ελλαδα και τοτε ;

οσο για σενα ραμογλου ξερεις που εχεις κανει λαθη και θα με ζητησεις συγνωμη γ ιατι δεν γινετε να εισαστε εσωτεριστες,η, αναζητητες και να μην βλεπετε τα λαθη σας;
βρωμικο πραγμα ο εγωισμος, βρωμικο
ειδες ποσο κατω πεσατε βρε, σημερα μεχρι και ναρκωτικα με ειπατε

δεν με πειραξε η αννα η καψαλω αλλα που δεν καταλαβα τι ηθελες να πεις με τις τοσες βρωμικες ηρονιες σου, αυτη (η αννα η καψαλω κανει τη δουλεια της οπως καταλαβα ) εσυ τι δουλεια ειχες καιME την εβαλες στο θεμα μου και αρχισες να με λες για ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΒΕΣΤΙ
και εγω εδω ειδα μονο AΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΑΣ ,Η, ΑΝΑΖΗΤΗΤΑΣ
ολα με πειραξαν ραμογλου διοτι δεν με δωσατε τιποτα σωστο σαν νεο μελος που ειμαι μονο ΒΡΩΜΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ
ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ τοσα που εχετε κανει
η καταντια σας να λετε για τρελα, για ναρκωτικα, για σεξουαλικα!

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΒΡΕ;
τι σας εκανα; που με γνωρισατε;
γιατι τοσο βρωμα και να φηγω με ελεγες;

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ

24/07/2004, 06:27:13
" Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εάν τα πουλιά της δυστυχίας πετάνε πάνω απο το κεφάλι σου . Μπορείς όμως σίγουρα να τα εμποδίσεις να κάνουν την φωλιά τους στο κεφάλι σου".

Ε! ΝΑ ΠΟΥ"ΚΑΤΣΑΝΕ"..+ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ+ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ....
ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ!!!
ΑΡΕ "ΓΛΕΝΤΙΑ" ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ....αΦμα;
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ;
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΤΙ...
ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ;
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΤΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ;...
ΕΧΜ....
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.

ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΜΙΑΣ...ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΟΥΤΗ ΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΑ..ΕΙΝΑΙ "ΓΙΑΦΚΑ"...:)))))
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΝΑΙ:)/ΚΑΠΟΙΟΣ... ΕΙΧΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΟΣΟ ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΑΣ:))

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
24/07/2004, 06:39:04
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ...ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΤΟ ΤΕΛΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ!@_@
ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΑ "ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"..ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΝΜΤ.

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΑΦ ΕΑΥΤΟΥ...ΚΑΗΜΕΝΗ...
ΠΑΝΤΩΣ ΩΡΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΣΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΒΡΗΚΕ....ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ....

GOOD JOB...Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΚΙΑ ΗΡΟΥΦ_GARDEN ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ;

-ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ "ΕΣΥ" ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ;
-ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
-ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩ
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ
-ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
-ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ....
(ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΓΙΑΦΚΑ..:))

ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!.. "ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ"..

ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η "ΟΥΡΑ"ΣΟΥ... + ΠΕΙ "ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ..."
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΣΩ ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΩ/ΧΟΥΝΤΑ;
---ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ(ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ)
ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ ...---

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
AFMAΜέλος
24/07/2004, 07:24:52
quote:

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ...ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΤΟ ΤΕΛΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ!@_@
ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΑ "ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"..ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΝΜΤ.

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΑΦ ΕΑΥΤΟΥ...ΚΑΗΜΕΝΗ...
ΠΑΝΤΩΣ ΩΡΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΣΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΒΡΗΚΕ....ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ....

GOOD JOB...Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΚΙΑ ΗΡΟΥΦ_GARDEN ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ;

-ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ "ΕΣΥ" ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ;
-ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
-ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩ
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ
-ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
-ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ....
(ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΓΙΑΦΚΑ..:))

ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!.. "ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ"..

ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η "ΟΥΡΑ"ΣΟΥ... + ΠΕΙ "ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ..."
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΣΩ ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΩ/ΧΟΥΝΤΑ;
---ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ(ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ)
ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ ...---

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...

γεια σου μελος ατμα
απο την αρχη τα ειχες βαλει μαζι μου
και συνεχιζεις χωρις λογο χαρα μου
για γλωσσα μακεδονικη που λες δεν καταλαβενω εγω μιλαω τα ελληνικα
οπως εχω γραψει ελληνικο σχολειο δεν πηγα γιατι στην πολι που γεννηθηκα δεν ειχε οτι ξερω με τα εμαθαν οι συγκενεις και γονεις μου ειναι κακο λοιπον;
εσεις που τοσα βρωμικα λετε τι να πω;
ειμαι 23 χρονων που ειδες τι μεγαλη γυναικα χαρα μου;
μην με παριστανεις τωρα την αννα την καψαλω την μελοντολογο, τον μποξα σας
σας μαθαμε βρητε αλλου να βγαλετε τις κακιες σας
εγω χαρα μου δεν καρφονομαι, εσεις με καρφοσατε με τοσες βρωμιες και ψεματα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ, ΦΤΑΝΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ατμα,ραμογλου, ελπιδα, zadok, να τους χαιρεσθε

τωρα καταλαβα τον πλωτινο και τον ΑΡΧΑΙΟ λογο του!
ΕΙΣΑΙ ΠΛΩΤΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ

24/07/2004, 07:45:59
Φίλοι και φίλες καλημέρα.
Ως συντονιστής όταν είχα την δυνατότητα κλειδώματος, δεν είχα κάνε ποτέ χρήση του..
Οι παλιοί το γνωρίζουν....
Με λύπη μου οφείλω να παραδεχτώ πως τώρα θα κλείδωνα 2-3 θεματάκια τουλάχιστον…
Τα πάντα βέβαια κάνουν κύκλους και ο δικός μου κύκλος έχει αρχίσει και κλείνει στην παρέα μας, ως συχνά παρεμβαίνων τουλάχιστον...
Ελπίζω να κλείσει και ο κύκλος της Κατινίας....
Ελπίζω επίσης όσοι αγάπησαν και αγαπούν τον χώρο να συνδράμουν για την εξέλιξη του, και όχι για την καφενιοποίηση του....
Αλλιώς ας πάνε στο καφενείο των φιλάθλων προς εκτόνωση.
Ήμαρτον…...!!!

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

24/07/2004, 11:16:23
Tην καλημέρα μου σε όλους...

Μπαίνοντας σήμερα το πρωί στο παρόν τόπικ, ένα τόπικ που ΕΞΑΡΧΗΣ δεν πρόσφερε ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με το τίτλο του (ίσως να φταίει η αναξιότης μου, που παράθεσα την άποψή μου για ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ συνδιάζοντας αυτά που έλεγαν οι Ζωροαστριστές στο ΔΥΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ θρησκευτικοφιλοσοφικό τους σύστημα αναφορικά με τον Αγγελο Παγώνι, τον Μελέκ Ταούς), περίμενα να βρώ απαντήσεις...
Αλλά τίποτα επι του θέματος...

Εάν αγαπητή AFMA, θεωρείς πώς έγινε το θέμα σου ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ εξ'αιτίας μου, σου ζητώ συγγνώμη, ΑΛΛΑ τα όσα είπα ΦΥΣΙΚΑ και δέν τα παίρνω πίσω...
Τουλάχιστον (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) τα όσα παρέθεσα τα ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΑ...

Περίμενα ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ, να διαβάσω τόσο απο σένα όσο και απο τα υπόλοιπα μέλη, την άποψή σου και ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ την βιβλιογραφία σου...
Αν'αυτού, ΤΙΠΟΤΑ παρά διάβασα κάτι σκόρπια μηνύματα ΑΣΧΕΤΑ με το τίτλο που μιλάγανε για τη "Μυστική Ελλάδα" και τον "Θάνατο απο Καρκίνο"...

Για τη φωλιά ΤΙΠΟΤΑ...

Διάβασα κάτι σκόρπιες και άτακτες στον ειρμό σκέψεις απο την αγαπητή Αβαλλον, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ, του Μπαλάνου είναι), αλλά ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ δεν παρέθεσε ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με τη βιβλιογραφία παρά ΜΟΝΟ τα "αινήγματα σε γκρίζο φόντο" (αχχχχ πόσο γκρίζα είναι η ζωή...)

Απλά η Αβαλλον (ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΗΣ μάλλον) έσπευσε να κρίνει τα όσα ανέφερα και να ΣΑΣ πεί ότι η Μπλαβάτσκυ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΡΘΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ...
"Εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες μου που πάτε" ένα πράγμα...
Αλλα ντ'άλλα τα μεγάλα...

Συγγνώμη αγαπητές μου που ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ γελεία περιοδικά γραφώμενα και συνατασόμενα απο εξίσου γελείους ΑΜΑΘΕΙΣ και θεωρώ πώς ο Ράμογλου ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΕΠΑΡΚΩΣ (νομίζω) την ΑΓΝΟΙΑ & ΑΜΑΘΕΙΑ του συντάκτη...
Συγγνώμη αγαπητές μου που ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ και φυσικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΩΣ ΠΗΓΕΣ για την προσωπική μου έρευνα τύπους σαν τον Μπαλάνο, τον Κεραμυδά, τον Φουράκη (αλήθεια η συνέντευξη με αυτη την καρικατούρα αναζητητή, ΠΩΣ ΠΗΓΕ αγαπητή Αβαλλον;)

Και δε φτάνει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...
Το οποίο είναι και το πλεον συνηθες στα forums αγαπητέ συντονιστά Πλωτίνε...
Να ανοίγονται δηλαδή θέματα ΑΝΟΥΣΙΑ εκ φύσεως που ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ δε περνά στους αναγνώστες - μέλη...
ΑΛΛΑ όσοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να παρακολουθήσουν ένα ΥΓΙΗ ΔΙΑΛΟΓΟ, μετατρέπουν σε πεδίο αντιπαλότητας και προπαντώς ΚΑΤΙΝΙΑΣ όπως τόσο χαρακτιριστικά έπραξε η 3η ή 4η σε αριθμό μηνυμάτων ΒΛΑΚΕΙΑΣ...

Και τα αποκαλώ τα μηνύματά σου αγαπητή μου Αβαλλον ως "μηνύματα ΒΛΑΚΕΙΑΣ", λόγο του ότι αυτό που σε ενδιαφέρει (πλέον είμαι σίγουρος) είναι ή ποιός έχει τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ, ή το ποιός (λόγο των μηνυμάτων σου) σε κάποιες συγκεντρώσεις θα ενδιαφερθεί να σε γνωρίσει, κάτι που όπως και μπροστά σε τρίτο σου τόνισα ότι ΟΥΔΕΠΕΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ και πώς ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

Εύγε λοιπόν στην αγαπημένη μου Ελπίδα που ΚΑΤΑΦΕΡΕ και πέρασε ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ απο εκείνη τη συγκέντρωση και που κανένας δεν ασχολήθηκε με εκείνη, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ που η ΙΔΙΑ ΘΕΛΗΣΕ να συζητήσει μαζί τους...

Φυσικά και το λέω σαν παρατηρητής, πολλοί που ΔΕΝ την γνωρίζαν ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΑΝ λέγοντας "τελικά ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν και όμορφες υπάρξεις σε αυτόν το καφενέ"... καθώς και πολλά ακόμα κολακευτικά σχόλια...

Εσένα αγαπητή μου, ΠΟΣΟΙ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ;;;
Και γιατί;;;
Και εσύ ΠΟΣΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΣ και γιατί;;;

Στό έχω ΞΑΝΑΠΕΙ παρουσία και τρίτου, το διαδύκτιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, τουλάχιστον ΟΧΙ οι χώροι που φιλοσοφούν και συζητούν ανήσυχοι άνθρωποι, αναζητητές των εσώτερων πραγμάτων...
Το ΑΝ αυτό το καταντήσαΤΕ ένα μεγάλο Χρυσό Κουφέτο (τα έχω ξαναπεί στο παρελθόν), σε αυτό μάλλον φταίνε οι συντονιστές...
Σωστά αγαπητέ μου Πλωτίνε;;;
Και εσυ φίλε μου γνωρίζεις την άποψή μου , ΑΛΛΑ προπαντός την ΘΕΣΗ ΜΟΥ και τη ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ...

Επιμένω κλείνοντας και ήμουν απο τους πρώτους που στο επισήμανε αγαπητή AFMA, ότι ΜΙΜΙΣΕ ΚΑΚΙΣΤΑ την βορειοελλαδίτικη προφορά...
Να γιατί σε αποκάλεσα και σε ΑΠΟΚΑΛΛΩ ΑΚΟΜΑ, μια καρικατούρα της Θεσσαλονίκης ή της Χαλκιδικής, ή της Πόλης ή της Στοχόλμης...

Προσωπικά, χαίρομαι που είμαι ένα ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...
Χαίρομαι γιατί μια ζωή όπως η δικιά σου (όπως μας την παρουσιάζεις και αποκαλύπτεις), είναι μια ζωή που οι γραμμές της ΜΟΝΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ & ΛΑΘΗ...
Ευτύχώς λοιπόν που με κατέταξες στα ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ...

Ααααααα!!!!!
Καμιά απάντηση έχει να δώσει κανείς στην αγαπητή Βάλντα ή διαβάζετε μόνο τις κατινιές σας;;;

Αντε να σας δώ παγώνια μου....

Κέλσος ο Φιλαλήθης

24/07/2004, 12:34:57
Κέλσο φίλε μου, το ανάγνωσμα πολλών εκ των μηνυμάτων έχει καταντήσει ψυχοφθόρο για εμένα…(το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για Άλλους)
Άλλος ήταν και είναι ο σκοπός της παρουσίας μου εδώ, και το ξέρεις.
Όπως και να έχει δεν θα επεκταθώ.
Όποιος θέλει να εισπράττει και να μεταδίδει αρνητικές σκέψεις και ενέργεια δικαίωμα του.

Όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στ' αλάτι. ... (ΔΙΣ, το ξαναγραψα αλλα μου άρεσε!!)

KAλΑ ΜΠΑΝΙΑ..., ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΕΞΩ…

Υ.Γ Αν κάποιος έχει να μου απαντήσει κάτι ή θέλει διευκρινήσεις παρακαλώ να χρησιμοποιήσει την προσωπική μου ηλεκτρονική διεύθυνση, φτάνει η κατάχρηση του χώρου.

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Labolas GlasyaΜέλος
24/07/2004, 13:32:30
Ωραιος ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ. Αυτο με το αλατι μαρεσε. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

Labolas GlasyaΜέλος
24/07/2004, 14:10:51
Ενα αποσπασμα απο βιβλιο που διαβασα στην προηγουμενη σελιδα καποιου μελους Ζανονι σε τι ακριβως αναφερεται γιατι εχω την εντυπωση οτι ηταν απο ασχετο εως πανασχετο. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

MercuryΜέλος
24/07/2004, 14:49:47

Από το θέμα "Σώπα ψυχή και άκου τη σιωπή/θάνατο"

AFMA
Μέλος 1ης Βαθμίδας
107 Μηνύματα
Posted - 10/07/2004 : 21:15:20
--------------------------------------------------------------------------------
λυπάμαι μέλος ΑΤΜΑ, μα αν εννοεις πως το θέμα υπάρχει ήδη...
εγώ γράφω για τον συνειδητοποιημένο θάνατο του εσωτεριστή...
που θα εξηγήσω σε παρακάτω μέρη εάν λάβουν και άλλα μέλη τον λόγο.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου όμως το θέμα που μου υπέδειξες δεν ταιριάζει σε όσα έχω κατα νου.

AFMA
Μέλος 1ης Βαθμίδας
107 Μηνύματα Posted - 12/07/2004 : 09:02:07
--------------------------------------------------------------------------------
τι να σου γράψω;
δεν κατάλαβα ακόμα τι ζητάς από εμένα ή το θέμα μου;
μέλος ΑΤΜΑ ,λες πως περνάς το χρόνο σου εδώ μέσα στο site... αλήθεια τι κάνεις;
γιατί ψάχνωντας στα διάφορα θέματα για να καταλάβω την ανάρμοστη συμπεριφορά σου προς εμένα... ΛΟΙΠΟΝ και το μόνο που βρήκα είναι μακροσκελή α-κα-τα-νό-η-τα ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ αρθρα σου, όπου λένε για έντομα (παράσιτα), για ερπετά (φίδια) και συμπαθέστατα ζώα (σκυλιά χοίρους κτλ και καταγεγραμμένα με καθόλου αγάπη ή εκτίμηση προς την θεά φύση που τα δημιούργησε)!
ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ με όλες αυτές τις χαζομάρες.
εάν έχεις να γράψεις κάτι για το θέμα μου εδώ κάντω ,αν όχι σταμάτα τα παιδιάστικα καμώματα και καλή καρδια.
πρώτη (ευγενή μια και εσύ δεν επέδειξες) και τελευταία μου υπόδειξη προς τις αγενεις κινήσεις σου...

"AFMA" -10 μέρες αργότερα,αποσπάσματα από το topic που γράφουμε τώρα:

α βρε η αννα η καψαλω μια και ειπε για τους αποτιχιμενους τραβεστι μπας και ξερει τιποτα για τους αποτυχιμενους ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΑΣ!
σαν μελοντολογος που ειναι
θα συμπλιροσω ακομα μερικα απο το αρθρο του περιθοδικου στο φορα ΑΣΤΡΑ

--------------------------------------------------------------------
μηπως ακομα ξερεις για τα φιλλα του γκι, τις μελισσες και το παγωνι;

νομιζω πως δεν ξερεις.

διοτι με αναλλιεις οτι και το συστιμα το "γνωστο".

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙ, ΕΠΙ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΤΑΒΟΥΣ;

η φωλια του ταβους παγωνιου βρισκετε ακομα με τα αυγα

--------------------------------------------------------------------
κοιτα ελπιδιτσα να βρεις την αννα την καψαλω για να σας πει για τους αποτυχιμενους εσωτεριστας και αναζητητας χαρα μου.
ραμογλου προς τι οι αποιλες χαρα μου;
ο καθενας πλιρωνει οτι εχει παραγκιλει χαρα μου.
---------------------------------------------------------------------

Αυτές λοιπόν είναι οι δύο διαφορετικές εκδόσεις του νέου μέλους "AFMA "(και οχι ΑΤΜΑ),που είναι από τη Θεσσαλονίκη (όπως η ΑΤΜΑ),Καρκίνος στο ζώδιο (όπως η ΑΤΜΑ),και που από απλή συμπτωση ανοίγει θέματα με τίτλους παρόμοιους με αυτούς που ανοίγει το μέλος ΑΤΜΑ,και που πάλι από απλή σύμπτωση χρησιμοποιεί εκφράσεις παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιεί το μέλος ΑΤΜΑ...

Επειδή πιστεύω ότι απευθύνομαι σε άτομα με νοημοσύνη άνω του μετρίου,επειδή όπως ξέρετε δεν γνωρίζω κανένα απο εσάς προσωπικά και άρα μπορεί να είμαι αμερόληπτος,επειδή έχω (ή είχα-δεν ξέρω πια)σκοπό να περνάω κάποιες ώρες εδω μέσα ευχάριστα και δημιουργικά,και επειδή η κωμωδία παρατράβηξε,μόνο δύο ερωτήσεις

1-Υπάρχουν κανόνες λειτουργίας για τα FORUMS του ESOTERICA.gr?

2-Ποιός είναι ο ρόλος των διαχειριστών/συντονιστών, και ποιός προστατεύει τα μέλη των FORUMS απο κακόβουλες επιθέσεις?