- Προβληματισμός σε μια "Κοινωνία"...πόνου υποθέτω. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αλλά βγάζουν στην επιφάνεια τα σκάνδαλα με τρόπο ώστε να γίνουν γνωστά στον λαό και να μήν κουκουλωθούν.
Αυτό σας το είπα επειδή αναφέρθηκε οτι υπάρχουν και αρμόδια όργανα (π.χ. εισαγγελείς, πολιτεία) τα οποία θα μπορούσαν να εξετάσουν τα στοιχεία και να επιβάλλουν τις αντίστοιχες ποινές χωρίς να χρειαστεί ο δημόσιος εξευτελισμός. Αλλά αφού τα αρμόδια όργανα δωροδοκούνται ή λαδώνονται και τα σκάνδαλα μετατρέπονται σε ανύπαρκτα δέν υπάρχει πλέον καμία άλλη λύση. Άν τα γνωρίσει ο λαός απο πρώτο χέρι τότε μόνο δέν υπάρχει καμία περίπτωση να λαδωθούν ή κουκουλωθούν, όπως και άν τα γνωρίσει!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
έχεις δίκιο αλλα το άτομο είναι σχιζοφρενής τι να κάνουμε
προσφέρει γέλιο η πλάκα είναι οτι τους κοροιδεύει όλους μπροστά
στα μάτια τους αυτό είναι το γελείο της υπόθεσης.

ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΟΣΣΥΡΙΣ
gh
quote:
Θα ηθελα πραγματικα να μαθω τι δεν αρεσει σε καθε ενα απο εσας στην καθημερινοτητα του και θα ηθελε να το αλλαξει?
Αυτό που περισσότερο με ενοχλεί είναι οι ατελείωτες πραγματικά χαμένες ώρες στους δρόμους της πόλης για να κάνω ουσιαστικά δουλειές λίγων λεπτών. Η πόλη "πνίγει" τους ανθρώπους, χρειάζονται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα για να "ανασάνουν" και να καταλάβουν τη διαφορά. Προσωπικά όταν επιστρέφω στο σπίτι μου και κλειδώνω, νιώθω πιο ελεύθερη. Δε νιώθω το χρόνο να με κυνηγά και να τρέχω να τον προλάβω, μαζί με κάτι μιλιούνια "ομοιοπαθούντων" τριγύρω μου. Γι'αυτό και η πρότασή μου, σε όποιον έχει φυσικά τη δυνατότητα να το κάνει, είναι να αποδεσμεύσει τον εαυτό του από την πόλη και την πόλη από τον εαυτό του. Είναι αμφίδρομη η σχέση.

"Πέτα, για μένα, σημαίνει αφέσου, δείξε εμπιστοσύνη στη δύναμη του αοράτου"
quote:
είναι να αποδεσμεύσει τον εαυτό του από την πόλη και την πόλη από τον εαυτό του. Είναι αμφίδρομη η σχέση.
Πραγματικα ομορφο...![]()
Η αληθεια ειναι πως η πολη ειναι μια μορφη ζουγκλας..."αλαλουμ" και αγενεια σε ολο της το μεγαλειο...
Τι να κανουμε ομως, αυτη ειναι η επιβολη των δυτικων ηθων, και εμεις οι αφελεις που τα αποδεχομαστε.
quote:
Δικιολογημένη η ερώτηση σου. Είναι βέβαια εξαιρετικά κακό και δυσάρεστο να παραβιάζεις την μυστική ζωή κάποιου ανθρώπου τοποθετώντας κάμερες στύλ Big Brother, με σκοπό να τις εμφανίσεις!!
Αλλά μερικές φορές θεωρείται σάν κάτι επιβεβλημένο ή απαραίτητο άν τα πρόσωπα αυτά είναι όχι μόνο δημόσια αλλά ασκούν και κακή εξουσία εις βάρος όλου του υπόλοιπου λαού, ο οποίος πληρώνει την ανηθικότητα και τις παρανομίες τους!
Φαντασου αγαπητε/η Krisna που εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε..." και αυτο ειναι το λιγοτερο".
ΕΛΕΟΣ!!!

ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΑ ΝΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΕΚΡΟ, Η’ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ… ΑΝΤΕΧΕΙ! ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΗΝ ΟΡΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΟΥ.
ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ… ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΒΛΕΠΩ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. ΟΧΙ, ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ.
ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ.
ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ.
ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ… «ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΣΠΕΣΙΟ ΠΛΑΣΜΑ!» ΚΑΙ ΤΗ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ.
ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ… «ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ…» ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…
ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΑΓΑΠΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ ΕΤΣΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ‘ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ’.
ΝΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ, ΤΕΛΙΚΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΜΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ, Η’ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ;
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ-ΤΡΟΠΟΣ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ…
«ΕΝΑ ΦΥΤΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΩΘΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ‘ΔΟΚΙΜΟΥΣ’ ΝΑ ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.»
ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΡΟΠΟ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ…
«ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.»
Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ;
ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ‘ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ’. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ‘ΓΝΩΡΙΖΑ’ ΕΙΔΗ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.
ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ… ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, «ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ». ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΑ ΕΔΑΦΗ.
ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΜΙΜΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΆΣΧΕΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΦΙΛΟΖΩΟΣ-ΦΙΛΟΕΞΩΓΗΙΝΟΣ-ΦΙΛΟΘΕΗ-ΦΙΛΟ…Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΤΟΣ.
Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΠΟΤΕ, ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ, «ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΗ.» ΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΤΕΛΟΣ… ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΑΤRΙΧ, ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."
quote:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΦΙΛΟΖΩΟΣ-ΦΙΛΟΕΞΩΓΗΙΝΟΣ-ΦΙΛΟΘΕΗ-ΦΙΛΟ…Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΤΟΣ.
Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΠΟΤΕ, ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ, «ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΗ.» ΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
ΤΕΛΟΣ… ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΑΤRΙΧ, ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ειναι μοναχα ενας?????

Ο τελευταίος αυτός τρόπος εν ήδει τεράστιας κατίνας ,φιλοδοξεί να είναι ο επικρατέστερος και ενσαρκώνεται στα πρόσωπα Παπαδάκη,Οικονομέα,Οικονόμου,Λυριτζή,Τέρενς κουίκ,Αυτιά,και λοιπούς ειδησεοπρωινάδες που δίνουν τη σκυτάλη της πληροφόρησης στις Ρούλες , εγκύους Μενεγάκηδες, Βέφες , Τατιάνες και τους πέριξ αυτών Παγιατάκηδες ,Πατέρες, και αμφίφυλους σκανδαλοθήρες επι ήδη σκανδαλοκτατούντων "καλλιτεχνών" ...............
Τρώμε στη μάπα τη χαμέρπεια του Βαρεμένου , ο οποίος δίνει τη σκυτάλη σε εξίσου βαρεμένους και δυσλεκτικούς μαγείρους των μεσημεράδικων με πολύ Ντιγκιντανισμό , "μόδα" και πολλά ξέκωλα.............
Το ξεκώλιασμα συνεχίζεται το βράδυ με δημοσιογραφίσκους Παναγιωταρέα,Ευαγγελάτο,Στάη,Καψή,Τριανταφυλλόπουλο,κλπ. με υμνωδούς άλλους ξέκωλους μίμους πιθήκους: Καθάρματα,Μητσικώστηδες,Λαζόπουλους και πλήθος άλλων πιθήκων εξυπνακισμού που σήμερα αποκαλούμε "κουλτούρα" εξαιτίας της λαγνείας της κλειδαρότρυπας των αρχικών ξέκωλων της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
Τον Βαλιανάτο και τους τηλεοπτικούς εκπροσώπους του που δεν θα ησυχάσουν αν όλλοι οι άρρενες δεν παραδεχτούν ότι το να είσαι στρέιτ αποτελεί μέγα αμάρτημα και όνειδος για το αντρικό φύλο.
Είναι δηλαδή αυτό που γέλασε μέχρι δακρύων και ο τελευταίος τηλεθεατής όταν ειπώθηκε: (αν τον παίρνεις 2-3 φορές την εβδομάδα , Δέν είσαι Πού#$ης , είσαι απλά Μερακλής...).
Εσύ αλήθεια πως την βλέπεις αυτή την άποψη; Εγώ πάντως έχω αναγκαστεί να βαλω και στη πλάτη μου μάτια.
«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»
ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΑ.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."
Ψάχνω την αλήθεια.
Αγαπώ την αλήθεια.
Αγαπώ την Ελλάδα.
Είμαι σε αδιέξοδο.
Όλα τα πράγματα γύρω μου φάσκουν και αντιφάσκουν.
Με ενοχλούν τα ψέματα και με τρομάζει η παγκόσμια ή αν θέλεις αλλιώς,η πλάνη που τυλίγει τον πλανήτη αυτόν.
«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»