ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Κωστας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΚωσταςΜέλος
16/05/2004, 23:49:54
Καλησπερα φιλε/η BRAINSTORM.

Θα απαντησω στα ερωτηματα σου και στις αποριες σου.
Οι δονησεις/περιεργες αισθησεις και ηχοι γινονται αισθητοι λιγο πριν μας παρει ο υπνος με την διαφορα οτι πολλοι ανθρωποι κοιμουνται και "χανονται" στα ονειρα αμεσως ενω οποιος καταφερει λιγο πριν τον υπνο οπως εσυ να μη εχει βυθιστει στα ονειρα αλλα η συνειδηση του να ειναι ξυπνια και να εχει κοιμηθει μονο το σωμα τοτε ειναι πολυ πιθανο να βιωσει οτι βιωσες και αν δεν φοβοσουν ναι να εβγαινες και απο το σωμα σου.

Ειναι κατι που εχω βιωσει παρα πολλες φορες και σε εμενα επισης χαλαει γιατι τρομαζω απο κατι η απο τις εντονες δονησεις και τις ακρως περιεργες αισθησεις.
Οσο αφορα που σου κανει εντυπωση που το βιωσες τοσο γρηγορα ενω κανονικα χρειαζεται πολλες προσπαθειες,μπορει να συμβει αν εχει κοιμηθει το σωμα και εισαι σε πολυ καλη χαλαρωση η και τυχαια.
Δεν υπαρχει νομος οτι το καταφερνει καποιος μετα απο πολυ καιρο προσπαθειας,αλλοι το καταφερνουν σε ενα μηνα,αλλοι σε 2 αλλοι σε 3 και αλλοι σε χρονο η χρονια.
Εγω τα καταφερα μεσα σε 3 μηνες κοντα.

Αστρικη προβολη ειναι οταν προβαλεις το αστρικο σου σωμα που μεταφερει την συνειδηση σου η στο αστρικο πεδιο η στο αιθερικο.

Συνειδητο ονειρεμα ειναι οταν καποιος ονειρευεται και εχει επιγνωση οτι ονειρευεται μεσα στο ονειρο και ετσι μπορει να παρει τον ελεγχο του ονειρου,να πεταξει η να βγει απο το σωμα του.
Πριν 3 μερεσ συνειδητοποιησα μεσα στο ονειρο μου επιδη ηταν καπως παραξενα τα πραγματα οτι ονειρευομαι και λεω μεσα στο ονειρο αυτο ειναι ονειρο και παιρνω φορα και πεταω ενω το νιωθω ζωντανο και υπεροχο συναισθημα.
Μετα θελω να παω πιο περα αλλα για καποιο λογο δεν μπορω και τελικα ξυπναω στο κρεβατι μου.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

RebeccaΝέο Μέλος
18/05/2004, 01:16:13
ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΨΗΛΑ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ.ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ,ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΚΕΙ.

ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΝΩΗΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΣ
ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ.(ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΗΘΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΤΙ ΑΡΚΟΥΣΕ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ)

ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ(ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΘΟΛΟ)ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ,ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΟ ΜΟΥ.
Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΖΕΙ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.

ΦΙΛΙΚΑ Rebecca

spiritΜέλος
18/05/2004, 01:23:05
Φιλη Ρεβεκα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΨΗΛΑ.. παντα και μην φοβασε τιποτε.
Οι χαμηλες πτησεις ειναι επιφοβες
ΟΜ

ΚωσταςΜέλος
18/05/2004, 07:57:19
Καλημερα!

Μιας και μιλατε για πτησεις προς τα ψηλα θα αναφερω τηβ\ν χθεσινη μου εμπειρια.

Ηατν 00 και 40 το βραδυ
οπου ειχα ξαπλωσει και λιγα λεπτα πριν ειχα διαβασει για την αστρικη προβολη.
Ημουν μισοκοιμισμενος και μια στιγμη νιωθω να φευγω απο το σωμα μου και να ανεβαινω προς τα πανω. Ενιωσα απιστευτα ελαφρυς,ενα υπεροχο συναισθημα.
Ειχα την αισθηση οτι δεν ημουν στο δωματιο μου αλλα καπου αλλου.
Επειδη δεν μπορουσα να δω καθολου τυφλος τελειως αντισταθηκα και τοτε αρχιζα να κατεβαινω.
Τοτε νιωθω τον εαυτο μου στο κρεβατι και το σωμα μου να δονειται!
Μετα ανοιξα τα ματια μου.

18/05/2004, 12:01:51
quote:
Φιλη Ρεβεκα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΨΗΛΑ.. παντα και μην φοβασε τιποτε.
Οι χαμηλες πτησεις ειναι επιφοβες
Θα συμφωνήσω με την αγαπητή spirit.
Απλώς, για να πετάς ψηλά, χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια.

Rebecca, η συνεννόνηση στο αστρικό πεδίο γίνεται όπως την περιγράφεις. Μη σε εκπλήσσει το γεγονός ότι πήγες σε μία άλλη χώρα και δεν ήξερες τη γλώσσα.

Ζήσε τη στιγμή!

ΚωσταςΜέλος
18/05/2004, 22:42:42
Στεφανε δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει αλλα εχω βρει απο το ιτερνετ 4 βιβλια (e books).
Ειναι για την αστρικη προβολη και αν εδιαφερεσαι να στα στειλω.

RebeccaΝέο Μέλος
18/05/2004, 23:53:25
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ SPIRIT ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΦΙΛΙΚΑ Rebecca

RebeccaΝέο Μέλος
19/05/2004, 00:11:04
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ
ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ

ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΦΙΛΙΚΑ Rebecca

19/05/2004, 09:51:47
quote:
Στεφανε δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει αλλα εχω βρει απο το ιτερνετ 4 βιβλια (e books).

Φίλε Κωστα, το συζητάς; Περιμένω άμεσα το e-mail σου.
Σ' ευχαριστώ πολύ.

Ζήσε τη στιγμή!

19/05/2004, 10:37:45
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
Αγαπητή Rebecca, η συνειδητή αστρική προβολή είναι ένα εγχείρημα, που πρέπει να το επιθυμείς πολύ, για να το επιδιώξεις.
Υπάρχουν αρκετοί που φοβούνται, πολλοί που δεν πιστεύουν κι άλλοι που απογοητεύονται γρήγορα.
Αν και πιστεύω ότι ο δρόμος, που έχουμε ακολουθήσει, είναι χωρίς επιστροφή.
quote:
ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ
Θα επαναλάβω κάτι που έχω ξαναπεί.
Κάθε φορά που ξυπνάμε, έχουμε επιστρέψει από το αστρικό πεδίο εντελώς ανώδυνα. Δεν υπάρχει λόγος για κανένα φόβο.
Το ότι αισθάνθηκες ότι δεν μπορούσες να ξυπνήσεις, μάλλον έχει να κάνει με το ότι κάποιες φορές το αστρικό σώμα επιστρέφει στο φυσικό, αλλά βρίσκεται εν μέρει εντός κι εν μέρει εκτός αυτού, πράγμα το οποίο συμβαίνει κάπου κάπου, χωρίς κανένα λόγο ανησυχίας, όμως.

quote:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ SPIRIT ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
Να είσαι καλά.

Ζήσε τη στιγμή!

cybershamangrΝέο Μέλος
19/05/2004, 11:54:39
Γεια χαρά σε όλους,

Χθες παρακολούθησα την εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα σχετικά με τα όνειρα και με χαρά διαπίστωσα την συμμετοχή του Ι. Συρίγου, του Γιάννη που έχει γράψει και εδώ στο forum για όσους δεν τον γνωρίζουν. Μια μετρημένη και σοβαρή συμμετοχή θα έλεγα.

Λαμβάνοντας υπόψη την δήλωση του Κου Χαρδαβέλλα σε προηγούμενη εκπομπή του, ότι θα υπάρχει και θέμα σχετικό με την Α.Π, θα ήθελα να ευχηθώ την συμμετοχή του Γιάννη και σε εκείνη την εκπομπή όταν γίνει, ώστε να βοηθήσει σε μια επικοδομιτική συζήτηση που θα ωφελήσει και όλους εμάς που ασχολούμαστε και συζητάμε για αυτά τα θέματα.

Η συμμετοχή σε μια τέτοια εκπομπή ατόμων όπως του Γιάννη, της Παγώνας αν ήταν δυνατό, και άλλων που έχουν και θεωρητικές γνώσεις και εμπειρίες, νομίζω πως είναι χρήσιμη και μπορεί να δώσει και ερεθίσματα για να επεκτείνουμε την σχετική συζήτηση.

Η Ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Τελευταία πεθαίνει η Προσπάθεια.

19/05/2004, 14:02:13
quote:
Χθες παρακολούθησα την εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα σχετικά με τα όνειρα και με χαρά διαπίστωσα την συμμετοχή του Ι. Συρίγου, του Γιάννη που έχει γράψει και εδώ στο forum για όσους δεν τον γνωρίζουν. Μια μετρημένη και σοβαρή συμμετοχή θα έλεγα.
Δυστυχώς δεν είδα τη χθεσινή εκπομπή.

Με χαρά μου, όμως, ακούω, φίλε cybershamangr, πως εκεί ήταν ο Γιάννης Συρίγος, ο οποίος είναι το ίδιο πρόσωπο, που υπέγραφε ως JohnS, εδώ στο forum.

Με αφορμή, λοιπόν, την παρατήρηση αυτή, καλώ το φίλο Γιάννη και όποιον άλλον πραγματικά ενδιαφέρεται, για το θέμα, να καταθέσουν στο forum, τις απόψεις τους.

Και πιστέψτε με, φίλοι μου, όλοι εσείς που γνωρίζετε, αλλά ίσως έχετε κάποιους ενδοιασμούς να γράψετε αυτά που ξέρετε, μάς βοηθάτε όλους εμάς, σε βαθμό που ούτε εσείς οι ίδιοι ίσως δεν καταλαβένετε, όταν συμβάλλετε με την εμπειρία σας και τις απόψεις σας.

Ζήσε τη στιγμή!

19/05/2004, 19:07:19
"Στεφανε δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει αλλα εχω βρει απο το ιτερνετ 4 βιβλια (e books).
Ειναι για την αστρικη προβολη και αν εδιαφερεσαι να στα στειλω."

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
RazielleΜέλος
19/05/2004, 19:43:21
Καλησπέρα σε όλους,
συγχαρητήρια που συνεχίζετε τις προσπάθειες σας!

Από τότε που έχω να γράψω, είχα τρεις εμπειρίες (δε γνωρίζω αν ήταν αστρικές προβολές) που μου συνέβησαν μεσημεριανές, κυρίως, ώρες. Αν και δε τις θεωρώ τόσο σημαντικές για όσους έχετε προχωρήσει πολύ περισσότερο, θα θελα να τις μοιραστώ μαζι σας..

Στην παλαιότερη απο τις τρείς εμπειρία, απλά ανασήκωσα το αστρικό κεφάλι μου, αλλά στη προσπάθεια να σηκώσω και το υπόλοιπο αστρικό σώμα, άνοιξαν τα μάτια μου και ξύπνησα. Αυτό θυμάμαι να μου έχει συμβεί δυστυχώς κι άλλες φορές..

Στη δεύτερη βρέθηκα όρθια στο δωμάτιο μου, αλλά έβλεπα με δυσκολία, όπως βλέπει κάποιος με 5 βαθμούς μυωπίας χωρίς τα γυαλιά του. Οπότε αφού δεν έβλεπα, ξύπνησα.

Στην τρίτη και πιο πρόσφατη εμπειρία, πάλι στο δωμάτιο μου, έβλεπα καθαρότατα, και όλα τα πράγματα ήταν στη θέση τους. Όμως, μόλις κοίταξα έξω απο το παράθυρο, αντί να δω το ταρατσάκι που θα έπρεπε φυσιολογικά να υπάρχει, είδα οτι βρισκόμουν σε ένα ψηλό οίκημα, απ' όπου φαινονταν οι σκέπες κάποιας χιονισμένης βοριοευρωπαικής πόλης, με σκουρόχρωμα (μπορντό/βυσσινί) κτίρια. Η αίσθηση που είχα ήταν σαν να βρισκόμουν κάπου σε κάποια "φυλακή",...Σήμαίνει κάτι αυτό;

Υ.Γ. Συγχαρητήρια σε όσους διατηρούν τον αρχικό τους ενθουσιασμό και δεν πτοούνται από τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες!

Υ.Γ.2 Βρισκόμαστε ήδη στην 19η σελίδα, έχοντας συγκεντρώσει πολύτιμες -πιστεύω- απόψεις και πληροφορίες. Μήπως όμως, για ευκολότερη πλοήγηση, να αλλάζαμε topic..?

The road goes ever on ... (Bilbo Baggins-J.R.R.T.)
ΚωσταςΜέλος
19/05/2004, 19:43:46
quote:

ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ
ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ

ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΦΙΛΙΚΑ Rebecca

Καλησπερα αγαπητη Rebecca.

Ναι ισως να βρισκομουν σε ενα αγνωστο μερος η σε μια διασταση αλλα το φρικιαστικο ηταν οτι δεν εβλεπα καθολου!!!
Το ιδιο εγινε και χθες μετα απο την εκπομπη του Χαρδαβελα για τα ονειρα.
Αγαπητη φιλη αν σε τρομαζει η αστρικη προβολη καλο θα ηταν να μαθεις πρωτα τα παντα για αυτην δηλαδη τα συμπτωματα,τις διαστασεις,τις εμπειριες που βιωνουν οσοι προσπαθουν και μετα να προσπαθησεις να το πετυχεις.
Λενε οτι το μονο που εχεις να φοβασαι ειναι ο ιδιος ο φοβος.

Τα βιβλια που προσφερω στον φιλο Στεφανο και ειναι ξενα οποιος αλλος ενδιαφερεται ευχαριστως να τα στειλω,
Εξηγουν την αστρικη προβολη,δινουν τεχνικες και γενικως ειναι πολυ καλα!

Edited by - Κωστας on 19/05/2004 19:45:30

ΚωσταςΜέλος
19/05/2004, 20:02:12
quote:

quote:

Φίλε Κωστα, το συζητάς; Περιμένω άμεσα το e-mail σου.
Σ' ευχαριστώ πολύ.

Ζήσε τη στιγμή!

Τα εστειλα σε αυτο που εμφανιζει το ονομα σου και τελειωνει σε yahoo.gr.
Ελπιζω να τα ελαβες.

Μελος gretel τα ελαβες και εσυ!

stavros_pΜέλος
20/05/2004, 09:00:03
Ρε παιδιά εχώ δεν έχω νιώσει τίποτα παρόμοιο. Το μόνο είναι μερικές φορές πάω να κοιμηθώ (ακριβώς στο σημείο που ξεκινάει ο ύπνος) και τινάζομαι απότομα - κυρίως τα πόδια - και ξυπνάω. Ένα άσχετο είναι μερικές φορές (ηθελημένα) "τρέμω" (σαν σε πολύ μεγάλη συχνότητα - σαν να σε περνάει ηλεκτρικό ρεύμα), η καρδιά μου φτάνει τα 190-200 και αισθάνομαι να "ελαφραίνω". Μετά σταματάει και τίποτα (ξύπνιος όλο αυτό-στο κρεββάτι). Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?

Edited by - stavros_p on 20/05/2004 09:20:05

20/05/2004, 13:50:26
quote:
Στην παλαιότερη απο τις τρείς εμπειρία, απλά ανασήκωσα το αστρικό κεφάλι μου, αλλά στη προσπάθεια να σηκώσω και το υπόλοιπο αστρικό σώμα, άνοιξαν τα μάτια μου και ξύπνησα. Αυτό θυμάμαι να μου έχει συμβεί δυστυχώς κι άλλες φορές..
Γεια σου Razielle.
Την ίδια εμπειρία έχω βιώσει κι εγώ.
Πάντα, όμως, ξυπνάω.
quote:
Στη δεύτερη βρέθηκα όρθια στο δωμάτιο μου, αλλά έβλεπα με δυσκολία, όπως βλέπει κάποιος με 5 βαθμούς μυωπίας χωρίς τα γυαλιά του. Οπότε αφού δεν έβλεπα, ξύπνησα.
Δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο, έχω διαβάσει όμως ότι, μερικές φορές, η αστρική όραση δεν είναι η κατάλληλη κι αυτό εξαρτάται από την αστρική προβολή αυτήν καθ' εαυτή.
quote:
Στην τρίτη και πιο πρόσφατη εμπειρία, πάλι στο δωμάτιο μου, έβλεπα καθαρότατα, και όλα τα πράγματα ήταν στη θέση τους. Όμως, μόλις κοίταξα έξω απο το παράθυρο, αντί να δω το ταρατσάκι που θα έπρεπε φυσιολογικά να υπάρχει, είδα οτι βρισκόμουν σε ένα ψηλό οίκημα, απ' όπου φαινονταν οι σκέπες κάποιας χιονισμένης βοριοευρωπαικής πόλης, με σκουρόχρωμα (μπορντό/βυσσινί) κτίρια. Η αίσθηση που είχα ήταν σαν να βρισκόμουν κάπου σε κάποια "φυλακή",...Σήμαίνει κάτι αυτό;
Αυτή η εμπειρία, μάλλον ξεκίνησε ως α.π., αλλά στην πορεία ίσως παρενεβλήθησαν κάποιες προβολές.
Βέβαια, η αίσθηση της φυλακής στο αστρικό πεδίο, έχει αναφερθεί από πολλούς ότι μπορεί να βιωθεί.
Λένε πως ο καλύτερος τρόπος, για να ξεφύγεις είναι να πιστέψεις ότι μπορείς να φύγεις και να μη φοβηθείς.

Ζήσε τη στιγμή!

stavros_pΜέλος
20/05/2004, 13:57:35
Ρε παιδιά, μπορεί να μου απαντήσει κανείς? Please. Όταν με παίρνει ο ύπνος δεν το καταλαβαίνω. Το ξαναλέω: (σορρυ για το double post): Το μόνο είναι μερικές φορές πάω να κοιμηθώ (ακριβώς στο σημείο που ξεκινάει ο ύπνος) και τινάζομαι απότομα - κυρίως τα πόδια - και ξυπνάω. Ένα άσχετο είναι μερικές φορές (ηθελημένα) "τρέμω" (σαν σε πολύ μεγάλη συχνότητα - σαν να σε περνάει ηλεκτρικό ρεύμα), η καρδιά μου φτάνει τα 190-200 και αισθάνομαι να "ελαφραίνω". Μετά σταματάει και τίποτα (ξύπνιος όλο αυτό-στο κρεββάτι). Ξέρει κανείς τίποτα?

20/05/2004, 13:58:42
quote:
Τα εστειλα σε αυτο που εμφανιζει το ονομα σου και τελειωνει σε yahoo.gr.
Ελπιζω να τα ελαβες.
Φίλε Κώστα, τα έλαβα πολύ καλά.
Φαίνονται άκρως ενδιαφέροντα και ελπίζω το Σαββατοκύριακο να βρω χρόνο να τα διαβάσω.

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Ζήσε τη στιγμή!