ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

stiv30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/02/2011, 23:53:14
μα νασα εκπλησομαι μαζι σου!!!!!!!!!!!!!! νομιζα ειδη τ αεχεις καψει τ εγκεφαλικα σου κυταρα,με το κενο μεσα σου εισαι .Δεν το ειχε διαπιστωσει????????

NASAROYTAKIΜέλος
03/02/2011, 23:54:12
quote:

Και μια και είστε σε πλανητική ...τροχιά,
ορίστε και ένα νέο να ...σχολιάσετε!

Η NASA ανακάλυψε 54 πλανήτες που μπορούν να φιλοξενήσουν ζωή

Καληνύχτα σας...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

αυτο το μαθαμε προ καιρου!
http://www.nasa.gov
http://www.hubblesite.org

απο εκει τα μαθαινουμε ΟΛΑ!!!

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

NASAROYTAKIΜέλος
03/02/2011, 23:57:07
quote:

μα νασα εκπλησομαι μαζι σου!!!!!!!!!!!!!! νομιζα ειδη τ αεχεις καψει τ εγκεφαλικα σου κυταρα,με το κενο μεσα σου εισαι .Δεν το ειχε διαπιστωσει????????

κοιτα σαν πλανητης που ειμαι μεγαλος με πολλα αερια λογικα ολα μου τα εγκεφαλικα κυτταρα θα ειχαν καει, αλλα παλι καλα εχω για γειτονα τον κρονο και μου κανει παρεα και ξεφευγω απο τις συζητησεις που καινε εγκεφαλικα κυτταρα! εξαλου ολα τα ρουφαω εγω,οποτε κλεβω και κανενα εγκεφαλικο κυτταρο απο κανεναν αλλο.

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

03/02/2011, 23:57:42
κοιτα τοτε τον αστερισμο του Ωριωνα κατι θα μας κανει και αυτος Νασα ε?

NASAROYTAKIΜέλος
03/02/2011, 23:59:33
quote:

κοιτα τοτε τον αστερισμο του Ωριωνα κατι θα μας κανει και αυτος Νασα ε?

τι αλλο εχει το μενου;;;στον ωριωνα δεν μου αρεσει,εχει πολλη σκονη και μου προκαλει φτερνισματα.

04/02/2011, 00:00:10
νασα ο πλανητης σου ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΦΑΕΙ!!!!!!!!! με καλαμακι η χυμα στο κυμα τοων αστερισμω?

NASAROYTAKIΜέλος
04/02/2011, 00:03:25
quote:

νασα ο πλανητης σου ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΦΑΕΙ!!!!!!!!! με καλαμακι η χυμα στο κυμα τοων αστερισμω?

δεν φταιω εγω που ειναι στα προθυρα να γινει μαυρη τρυπα!!!
κοιτα ως μεγαλος πλανητης ειμαι της καλης κοινωνιας, της πιο σικ οποτε θα επιλεξω το καλαμακι, μια και ανηκω στην ελιτ του ηλιακου μας συστηματος!

04/02/2011, 00:05:14
ε τοτε βαλε την ζωνη σου στον πλανητη να παμε για καφε στην ανδρομεδα. να αποφυγουμε ομως της μαΥρες ΤΡΥΠΕΣ και δεν μπορουμε να ξεκολλησουμε μεταξυ μας λογο κενου αερος μιας και σε πανανε τα ποδια

04/02/2011, 00:08:10
και στον πλανητιο κοσμο εχουμε νεοταγιτες ελιτ??????????

04/02/2011, 00:08:20
quote:
η παντι στον κοσμο της----------

παντι τι νεα;;;σε επιρρεασε και εσενα το κενο ε;;

ολα καλά μιάαααααααααααααααααααααα χαρα τέεεεεεεεελεια.........