- MHNYMA AΠO TO YΠEPΠEPAN??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Mήνυμα από το υπερπέραν μου είπε να ελευθερώσω τον κόσμο"!!!!!
OYAO!!!
Kαι η ομιλία του πριν ειπωθεί αυτό διορθώθηκε 21 φορές...
Aπό που όμως το μήνυμα? Δρακονιανοί? Φωνή θεού? Φωνή συνείδησης? Aκούει φωνές ο παλαβός?
ValGraph
Edited by - valgraph on 21/01/2005 01:05:33
Με λίγη σοβαρότητα αν δούμε το θέμα πιστεύω θα καταννοήσουμε το βαθύτερο αίτιο (πιθανον) να ελευθερώσει όλο τον κόσμο ακριβώς όπως ελευθέρωσε τους Πετρελαιάδες Ιρακινους και τα μυστικά τους όπλα, όχι πως δεν είχαν και μυστικά όπλα είχαν και κρυμμένες βάσεις αλλά ο βαθύτερος σκοπός ήταν η εκμετάλευση. Έτσι και τώρα μας το φαίρνει απ'έξω απ'έξω... Αυτά από μένα αν μάθω κάτι έγκυρο θα είσαι ο πρώτος που θα ενημερώσω
ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Για να δούμε η "ηνωμένη Ευρώπη" πώς θα συμπεριφερθεί απέναντί του,γιατί έχει την δυνατότητα να τον βάλει στη θέση του.
Λακέδες βέβαια όπως οι Άγγλοι και οι Ισπανοί θα υπάρχουν πάντα...

quote:
ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΚΟΥΕΙ .
ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Μακάρι μόνο αυτή την φωνή να άκουγε... Υπάρχουν πάρα πολά μυστικά στην Αμερική σίγουρα πάντως (από μέρους μου) ο Μπους κάνει ότι του πούν.
quote:
Για να δούμε η "ηνωμένη Ευρώπη" πώς θα συμπεριφερθεί απέναντί του,γιατί έχει την δυνατότητα να τον βάλει στη θέση του.Λακέδες βέβαια όπως οι Άγγλοι και οι Ισπανοί θα υπάρχουν πάντα...
Περίμενα καιρό να ακουσω αυτή την φράση και είμαι σίγουρος πως όταν έρθει η ώρα θα την βάλει στην θέση της την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Αμερικής όποια κιαν είναι αυτή. Μπροστά και πίσω από την μάσκα του Πλανητάρχη
Όσον αφορά τους λακέδες πολύ ωραία το έθεσες
Η ευρώπη δεν έχει την Αμερική ανάγκη ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Εύχομαι να το καταλάβουμε.

Όντως μία πολύ καλή κίνηση θα ήταν αλλά σίγουρα μπορεί; δεν αμφισβητώ την δύναμη που μπορεί να κρύβει αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω με πιο τρόπο αυτή η δύναμη έπεσε, αυτό που θέλω να πώ είναι μήπως πρέπει να την βοηθήσουμε λίγο και να μας βοηθήσει με την σειρά της και για να το γενικεύσω λίγο το θέμα μήπως πρέπει ενωθούν όλοι ασχέτως χρώματος φύλου καταγωγής αλλά βάσει του τί έχουν στην καρδιά τους και μέσα στο μυαλό τους. Μετά μπορούμε να αλλάξουμε όλοι μαζί κάθε τι κατεστημένο να ξανα δημιουργήσουμε τον κόσμο έτσι όπως αρέσει σε μας... αλλά μήπως τότε γίνουμε σαν αυτός;;;
Πολλά ερωτήματα φίλε μου βασανίζουν τον άνθρωπο στην ζωή, του σοφός είναι αυτός που θα λύσει τα μισά και τρελός αυτός που θα τα λύσει ΟΛΑ χαιρετησμούς πολούς και περιμένω νεα σου
Edited by - link3427 on 21/01/2005 12:12:37
Edited by - link3427 on 21/01/2005 12:13:25
Edited by - link3427 on 21/01/2005 13:20:43
Μα ακριβώς αυτό είναι το σκεπτικό μου.
Τώρα που έχει ανάγκη είναι εκαιρία να βοηθηθεί και να βοηθήσει.
Δεν το εξετάζω.Είναι μία μεγάλη χώρα με μεγάλη επιστημονική και τεχνολογική γνώση.
Η ιδέα σου μου αρέσει πολύ ![]()
Και γιατί να γίνουμε εμείς σαν κι αυτούς κι όχι αυτοί σαν κι εμάς;
Κατ' εμέ η δύναμη και το μέλλον ανήκει στην Ευρώπη.
Ο κάθε ευρωπαικός λαός έχει την κουλτούρα του και την ιστορία του.
Άλλοι μικρή άλλοι μεγάλη.
Οι αμερικάνοι τι έχουν;
Έστω κι αν κινδυνεύουμε να αλλοτριωθούμε είναι καλύτερα από ότι να παραμένουμε ως μία περήφανη Βαβέλ, που ανοίγει τα πόδια της όταν ο νταβάς της το προστάξει.
Ή μήπως να περιμένουμε την ομάδα "Ε" να μας κάνει αφεντικά; ![]()
Μην ξεράσω.........

Edited by - Gothic on 21/01/2005 13:39:12
Η δόξα και η δύναμη, είναι καταστρεπτικές για των αντίπαλο αλλά για τον ίδιο σου τον εαυτό είναι ολέθριες. Πόσοι άνθρωποι που δέν είχαν κανένα αξίωμα καμία δύναμη σεβασμό από κανένα λέγαν πως θα τα λλάξουν όλα τα κατεστημένα και μόλις τα κέρδιζαν αυτά άλλαζαν τόσο πολύ που γίνονταν ορισμένες φορές πιο σκληροι από τους προηγούμενους τους.
Αλλά αυτό που ξέρω είναι πως αν δεν πειραματιστής ποτέ δεν πρόκειται να μάθεις
Εμπρός λοιπόν ας κάνουμε ότι καλύτεο μπορούμε για ένα καλύτερο αύριο πρώτα για μας και τα παιδιά μας και μετά για όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά της ελευθερίας της ισότητας και τόσων άλλων αιματοχυσιών (η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη και όχι μόνο η ελληνική μην ξεχνάμε και όλους τους υπόλοιπους λαούς που διεκδήκησαν την πραγματική δημοκρατία όχι αυτή που έχουμε σήμερα)
Επειδή όμως πολλά έχουμε να πούμε για την ελευθερία και την ελευθερία του μυαλου και ακόμα περισσότερα για την απόκτηση τους και για τις θυσίες που πρέπει να κάνουμε αμέσως μόλις μας καλέσει το γένος μας θα κλείσω κάπως απότομα και θα πώ μόνο πως πολύ θα ήθελα να σε δώ από κοντά φίλε Gothic.... Αν κοιτάξεις στο προφίλ μου θα δείς πως βρίσκομαι στην Καβάλα. Στο δικό σου προφίλ δεν βρήκα πόλη οπότε θα περιμένω κάποιο mail ειτε προσωπικό μέσω του συγκεκριμένου site είτε και στο link3427@yahoo.gr
Edited by - link3427 on 21/01/2005 14:14:15
Άλλοι μικρή άλλοι μεγάλη.
Οι αμερικάνοι τι έχουν;.............................
Εχουν τα υπολοιπα.
π.χ. την ερευνα,τα φαρμακα,τα μηχανηματα,ΤΑ ΟΠΛΑ ,και πολλα αλλα.
Ας σοβαρευτουμε οι ανθρωποι ειναι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ποια ευρωπη και ρωσια μου λετε .Αν μπορουσε η ευρωπη ή η ρωσια θα τους κοιτουσε ; θα ειχε βρει εναν τροπο να γινει αυτη αυτοκρατορια.
Α!! και τελος εχουν το πολιτικο-οικονομικο συστημα που και εμεις ζουμε μεσα ,τους λειπει λιγο το κοινωνικο , αλλα μαλλον δεν τους νοιαζει......αφου ολοι καθονται ησυχα.......
zinon
quote:
π.χ. την ερευνα,τα φαρμακα,τα μηχανηματα,ΤΑ ΟΠΛΑ ,και πολλα αλλα.
Αυτά φίλε μου τα έχει και η Ευρώπη και σε καλύτερο βαθμό σε πληροφορώ.
Φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει όπως και πολύς κόσμος ότι η Ευρώπη είναι παντοδύναμη διότι ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Η Ρωσσία που αναφέρεις ήταν μία από τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικά και επιστημονικά χώρες,απλά το πολίτευμα που είχε την κρατούσε "απ' έξω" αν και παρ' όλα αυτά έφερνε τότε μία ισορροπία.
quote:
Α!! και τελος εχουν το πολιτικο-οικονομικο συστημα που και εμεις ζουμε μεσα
Από πού και ως πού;
Ίσως κάποτε.
Αν θέλουμε όχι πια.Τα στοιχεία είναι ολοφάνερα.
Πολύ επιφανειακά και τετριμένα βλέπεις τα πράγματα.

quote:
Aπό που όμως το μήνυμα? Δρακονιανοί? Φωνή θεού? Φωνή συνείδησης? Aκούει φωνές ο παλαβός?
Σουρωμένος θα ήταν .. οπως πάντα..
Ηταν 4 φωτο.
Τίτλος ``ΠΑΤΙΝΑΡΧΗΣ``.![]()
![]()
![]()
![]()
Τον δείχνει να περιεργάζεται ενα πατίνι , ξέρετε αυτά που εχουν δύο παράλληλες ρόδες με γυροσκόπιο , χωρίς τιμόνι , δεν θυμάμαι πως τα λένε οπου ανεβαίνεις χωρίς να γέρνεις. Θέλει ισορροπία.
Τον δείχνει λοιπόν που το περιεργάζεται σαν να είναι μηχανή που κουρεύει το γκαζόν.
Στην αλλη προσπαθεί να ανέβει επάνω.
Στην 3η εχει ενα ύφος να πέσω ή να μην πέσω...
Και στην 4η
εχει πάρει φόρα και πηγαίνει με τα τέσσερα με εμφαση στα μπροστινά του πόδια.. εεε.. συγνώμη χέρια ήθελα να πώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την Αμερική τώρα ποιος είπατε ότι μπορεί να την χτυπήσει; Η Ευρώπη; Η Ρωσία; Για ποια Ευρώπη μιλάτε; Αυτή που οι μισοί είναι δουλοπάροικοι των Αμερικανών και συναγωνίζονται για το ποιος θα κάνει τις καλύτερες υποκλίσεις; Που οι άλλοι μισοί έχουν στα εδάφη τους, Αμερικανικές βάσεις και δεν διανοούνται να τις διώξουν; Άσε που κάποιες χώρες εντός ΕΕ, υποθάλπτουν η μία την άλλη.
Και εμείς σαν Ελλάδα που είμαστε; Αφήστε καλύτερα. Βλέπω την Τουρκική πολιτική και ζηλεύω. Οι δικοί μας μόνο για φωτογραφίσεις και για κανένα λουκουμά είναι. Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόπο που ένας πρωθυπουργός μας, ζητούσε από τον Άγγλο ομόλογό του, μία χάρη σχετικά με τα Ελγίνεια. Αηδίασα. Ούτε η χειρότερη κυράτσα δεν ζητάει χρήματα από τον άντρα της να πάει στο κομμωτήριο, με τέτοια δουλικότητα. Ραγιάδες έχουν μείνει αυτοί που μας σερβίρουν για να τους δίνουμε την ψήφο μας. Είδαμε και τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης στην Ρωσία και την αντίστοιχη των Τούρκων, λίγο μετά. Τι λέω τώρα και γω. Άστα.
Πάντως Κίνα βλέπουν οι πιο πολλοί…
Οσο αφορα την κινα ,αν και ειναι λιγο απροβλεπτοι αυτοι,ακουσα μια ειδηση που δεν μου αρεσε και πολυ.¨" οι κινεζοι λεει αφηνουν τα ποδηλατα τους και αγοραζουν αυτοκινητα , με συνεπεια να αρχιζει να αυξανεται το ποσοστο παχυσαρκειας στη κινα.
Α ρε ατιμε καπιταλισμε , το καλυτερο οπλο των αμερικανων , το μοναδικο παγκοσμιο συστημα οικονομικης αναπτυξης για τα επομενα 100 χρονια ,μετα βλεπουμε.
Αυτο εννοουσε ο Μπους οταν ελεγε οτι θα ελευθερωσει τα κρατη που δεν εχουν δημοκρατια , θα φερει τον καπιταλισμο , αγορες ανοιγει ο ανθρωπος ,πανω απ΄ολα το εμποριο.
Καταλαβες φιλε Gothic ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ουδεις αντιστεκεται πλεον.
zinon