ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙ ΓΑΤΩΝ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΕΡΙ ΓΑΤΩΝ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/01/2004, 00:43:13
quote:
Αφροδίτη, μόνο πρόσεχε τώρα που είναι μικρός να μην κοιμηθείς χωρίς ρούχα. Ένας φίλος μου κοιμόταν γυμνός από τη μέση και πάνω και η γατούλα του την νύχτα πήγε στο στήθος του και θήλαζε...

--------------------------------------------------------------------------------

Mπλιαχ.........!!!!!!!!

Αχχχ! Πίκρα!! Τί ρούχα βρε παιδιά και τί μικρός!
Η δική μου γάτα που είναι πια ολόκληρη γυναίκα-εμμμ..γατάρα ήθελα να πω-2 χρονών και θηλάζει ακόμα.
Δε πα να φοράς και παλτό,μόλις την πάρεις αγκαλιά βρίσκει γυμνό σημείο,πχ λαιμό και αρχίζει το πιπίλισμα.
Αθελά της γρατζουνάει καμμιά φορά όταν το κάνει αυτό.
Λέτε να φταίει το ότι την παράτησε η μαμά της τόσο μικρούλα στην πόρτα μου?
Τελικά έχει ψυχολογικό πρόβλημα αυτό το γατί!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

naryaΜέλος
29/01/2004, 08:08:32
Ο καλός κου ο γατούλης τρελαίνεται για Danette (και βανίλια και σοκολάτα) και για την σαντιγί. Να με δεις να τρώω προφιτερόλ κι ο γατούλης να σκαρφαλώνει ύπουλα πάνω μου να φάει την σαντιγί! Επίσης τρελαίνεται για ζαμπόν. Μόλις βλέπει τα πακετάκια του σούπερ μάρκετ, πριν τα ανοίξω, κάνει σαν τρελός!

Ελευθερία μου πολύ γέλιο η γατούλα σου.
Η γάτα της πεθεράς μου πάλι έχει την συνήθεια να τους γλείφει όλους ασταμάτητα σαν σκύλος.
Μήπως ξέρετε κανέναν καλό γατοψυχίατρο;

29/01/2004, 19:20:03
quote:

Ο καλός κου ο γατούλης τρελαίνεται για Danette (και βανίλια και σοκολάτα) και για την σαντιγί. Να με δεις να τρώω προφιτερόλ κι ο γατούλης να σκαρφαλώνει ύπουλα πάνω μου να φάει την σαντιγί! Επίσης τρελαίνεται για ζαμπόν. Μόλις βλέπει τα πακετάκια του σούπερ μάρκετ, πριν τα ανοίξω, κάνει σαν τρελός!
Μήπως ξέρετε κανέναν καλό γατοψυχίατρο;
-------------------------------------------------------------------
ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Πάντως narya, κι Ελευθερία μου, τα γατάκια μας άλλαξαν την ζωή, γυρίζω γεμάτη ένταση από τη δουλειά και με κάνει καιχαμογελάω αμέσως. Χθες έφαγε σουβλάκι με κοτο-μπέικον το διαολάκι κι έφαγε γιαούρτι όπως συνήθως. Σίγουρα χρειάζεται γατοψυχίατρος εδώ, γιατί αν το τάσι του φαγητού του είναι λερωμένο, θέλει να του το ξεπλένεις και να τρώει πάντα σε καθαρό. Τσαμπουκάς ο ΕΡΜΗΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

29/01/2004, 22:35:04
Tυχερές γατοαφεντρούλες!
Κοτο-μπέικον ακούω και γιαουρτάκια και Danette!!!
Μου ανοίξατε την όρεξη.
Την δίκη μου όμως μόνο..
Γιατί η Ισμήνη μου δεν τρώει τίποτε άλλο παρά μόνο μια συγκεκριμμένη
γατοτροφή.
Τώρα θα μου πείτε...η γατούλα φταίει?
Ή η κορούλα μου που της συμπεριφέρεται σαν πριγκίπισσα?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>