ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ημιμάθεια και Αμάθεια - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ημιμάθεια και Αμάθεια - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

junk9591 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
30/01/2008, 08:06:24
Καλημερούδια...
quote:
Άντε να μη σας ζαλίσω άλλο!

Με λίγα λόγια βρήκες την αγάπη σου...
Τυχερούλη...
Φωτογραφία της (αγάπης) θα δούμε;;;
Επππ, όχι ζαβολίες...

quote:

για την ακριβεια...δεν εχω net στο σπιτι μου, αλλα στην δουλεια μου...

Και όπως όλοι καταλάβατε είναι εργασιομανής...
Σε βλέπω σε λίγα χρόνια μεγάλο και σπουδαίο...

Συνομιλητές, η απουσία της Λουκρίτιας και των άλλων κοριτσιών είναι πολύ μεγάλη...

30/01/2008, 08:23:51
Καλημέρα σας!

Σήμερα έχω κοιμηθεί μόνο 1,5 ώρα αλλά έχω πολύ καλή διάθεση.
Ίσως αυτό να οφείλεται στην ηλιόλουστη μέρα που αντικρύζω από το παράθυρο του γραφείο μου αλλά πιθανότατα αυτό να οφείλεται και στα μηνύματα που διάβασα μετά το χθεσινό μου μήνυμα εδώ.

Από τον καθένα σας κρατάω κι από κάτι, το οποίο θεωρώ πολύτιμο και χαίρομαι που καταλαβαίνω ότι η επίδραση που έχει ο ένας στον άλλον φαίνεται να είναι σημαντική.
Ίσως πιο σημαντική απ' όσο φανταζόμαστε ή απ' όσο θα περιμέναμε.
Ένα από τα προτερήματα των Συζητήσεων - αλλά και της Προσπάθειας γενικότερα - του Esoterica είναι ότι φέρνει κοντά τους ανθρώπους και τους κάνει με τον καιρό να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με έναν τρόπο ξεχωριστό.
Κι αυτό είναι κάτι που άσκησε σχεδόν μαγνητική δύναμη και σε μένα τον ίδιο όταν το ανακάλυψα διότι έβγαινε αυθόρμητα και με φυσικό τρόπο από τους ανθρώπους.
Και χρησιμοποιώ τη λέξη "ανθρώπους" διότι δεν είμαστε ψυχροί ηλεκτρονικοί λογαριασμοί αλλά άνθρωποι που έρχονται πιο κοντά κι αφήνουν στους υπόλοιπους ένα κομμάτι του εαυτού τους.
Αυτή είναι και μια από τις σχέσεις που αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει μεταξύ του Esoterica και των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί του.
Αν αφεθούν κι ανοιχθούν, μπορούν να αποκομίσουν αρκετά οφέλη και να ανακαλύψουν καινούρια πράγματα για τον εαυτό τους, τον άνθρωπο γενικότερα και να λάβουν ένα πλήθος πληροφοριών από τα επιμέρους θέματα.
Σε αυτή την διαδικασία "εμπλουτίζουν" και την Προσπάθεια την ίδια αφού η εξέλιξη είναι αμφίδρομη και για τα δύο μέρη, και για τη μονάδα και για το σύνολο.

Δίνεις και παίρνεις - σε πολλά επίπεδα - και χαίρομαι που βλέπω κάποιους συνανθρώπους μου να το αντιλαμβάνονται και να το βιώνουν με τον δικό τους τρόπο...

Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα!

In anticipation of my resurrection...

30/01/2008, 10:26:04
Καλημέρα και από εμένα φιλαράκια .

quote:
OANNHSEA - Φωτογραφία της (αγάπης) θα δούμε;;;

Έλα βρε OANNHSEA μην γίνεσαι αδιάκριτος… ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ

Όχι μόνο φωτογραφία θα φέρεις Κριέ, αλλά θα της γνωρίσεις και το Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ ώστε να γίνει ενεργό μέλος στην οικογένεια του ESOTERICA …

30/01/2008, 13:55:48
Καλημέρα σε όλους .
Krios άντε με το καλό στείλε μας μπομπονιέρα όταν έρθει η ώρα .

quote:
για την ακριβεια...δεν εχω net στο σπιτι μου, αλλα στην δουλεια μου...

παντα, προσπαθω να περναω απο το μαγαζακι της παρεας μου... η καλυτερη ιντερνετικη παρεα που γνωρισα ποτε

Βαλε και στο σπίτι να το χεις δίπορτο .

quote:
Σήμερα έχω κοιμηθεί μόνο 1,5 ώρα αλλά έχω πολύ καλή διάθεση

Ακούγεται ύποπτο .
30/01/2008, 14:28:44
καλησπερα σε ολους.... 1 μερα ακομα υπομονη, και μετα θα "πεταω" στο net

πολυ ωραια τα λογια σου, φιλε μου Incubus! λιγοι ειναι που μιλανε ετσι πια, γιατι οχι μονο οι περισσοτεροι ειναι "ψυχροι λογαριασμοι"... αλλα ειναι και στην πραγματικοτητα σκληροι και ψυχροι, σαν συμπεριφορα και σαν ψυχικα!

φιλαρακι emo... καλη η ιδεα σου, αλλα δεν "βγαινει"

ηδη στο γραφειο εχουμε 3 συνδεσεις internet! οποτε, ηδη πληρωνουμε αρκετα στον OTE!

30/01/2008, 14:32:14
αληθεια, φιλε Incubus...

η δικη σου ευδιαθεσια, τεινει σε ομοια κατασταση με τον φιλο Κριο, ή κατι αλλο?

30/01/2008, 15:04:06
Καλησπέρα στη παρέα

Πάει τόσο ήταν το χιόνι, τυχεροί ήταν μόνο οι κάτοικοι των βορείων προαστείων, όσοι είμαστε κέντρο μόνο από μακριά το χαζεύαμε, και δεχόμασταν το χιονόνερο από τον ουρανό

Ας ελπίσουμε σε μια επανάληψη των καιρικών φαινομένων και αυτή τη φορά ας δείξει λίγο συμπάθεια και για το κέντρο της Αθήνας ο ουρανός, άντε να δούμε και μεις "μια άσπρη μέρα"

Wolf
30/01/2008, 19:53:27
quote:
keraynos - Πάει τόσο ήταν το χιόνι, τυχεροί ήταν μόνο οι κάτοικοι των βορείων προαστείων…

Τι, που, πότε….

Τι έγινε ρε φιλαράκια, πότε έριξε χιόνι;

Δυο μέρες είμαι ανάσκελα λόγω κρυώματος και έχω χάσει κάθε επαφή…..με τον έξω κόσμο..
.

Edited by - elo on 30/01/2008 19:56:29

30/01/2008, 20:00:22
Καλησπέρα έριξε λίγο χιόνι αλλα δεν το έστρωσε .
Για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να χιονίσει ωραία είναι να το στρώσει
Αλλα να κάθεσαι σπίτι σου.
30/01/2008, 20:26:42
quote:
Τι έγινε ρε φιλαράκια, πότε έριξε χιόνι;

Χθες φίλε elo άσπρισαν Πεντέλη, Πάρνηθα, και Υμηττός αλλά η Αθήνα μόνο χιονόνερο και παγωνιά είδε.

quote:
Δυο μέρες είμαι ανάσκελα λόγω κρυώματος και έχω χάσει κάθε επαφή…..με τον έξω κόσμο..

Περαστικά σου

Wolf
30/01/2008, 20:35:20
καλησπερα στην παρεα! μια "φευγαλεα" ματια ριχνω!

καλα... αυτη η αναβαθμιση μας αποδιοργανωσε... και πιο πολυ εμενα