- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν έκρινα, ούτε λογόκρινα την ιδεολογία σου, αν το παρατήρησες. Απλώς σου είπα ότι (κατά την δική μου κρίση) θα μας οδηγήσει μακριά από το πνεύμα δημιουργίας του forum του Esoterica.gr, αν θελήσεις να αναφερθείς στην εσωτερικότητα με βάση αυτά τα ιδελογικά και πολιτικά επιχειρήματα. Είναι σεβαστές οι ιδέες σου και οι απόψεις σου πάνω σε αυτό το ζήτημα αλλά θα πρέπει να τις συζητήσεις σέ άλλο πιο κατάλληλο forum. Ας με καλέσεις σε ένα τέτοιο forum για να συζητήσουμε τις σχέσεις φυλών-θρησκείας-πολιτικής.
Οφείλω να προστατέψω και να σεβαστώ κάποιους κανόνες και αυτό μόνο με κάνει να αντιπαρατίθεμαι μαζί σου.
Όσο για το άλλο μήνυμά σου, επιμένω ότι περιείχε ακραίες υβριστικές ρατσιστικές φράσεις και για αυτό το έστειλα στον Admin πριν προκαλέσει δυσάρεστες καταστάσεις. Ας κρίνει αυτός αν θα πρέπει να το ξαναβάλει στην θέση του.
Αν ο καθένας έστελνε ότι ήθελε στο forum και εμείς έπρεπε να είμαστε υποχρεωμένοι να το συζητάμε με επιχειρήματα τότε αυτό δεν θα ήταν forum εσωτερισμού αλλά "ξέφραγο αμπέλι". Προσπαθούμε να είμαστε ανοιχτοί, να κάνουμε υπομονή με κάπως αποκλίνουσες θεωρίες ή απόψεις αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Ίσως κάνω λάθος αλλά έτσι κρίνω τα λόγια σου και αυτές είναι οι αποφάσεις μου. Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι αρεστός σε όλους αλλά ο ρόλος μου δεν είναι να είμαι αρεστός αλλά δίκαιος.
Κάνε υπομονή κάποιες ώρες μέχρι να κρίνει και ο Admin.
Δεν έχω ούτε τον χρόνο να επαναλάβω τα ίδια πράγματα με άλλον τρόπο. Θέλω να καταλάβεις και πιστεύω ότι σαν ώριμος άνθρωπος θα πάρεις κι εσύ τις δικές σου αποφάσεις σεβόμενος τον εαυτό σου.

Αναγνωριζω το δυσκολο ρολο σου και σεβομαι αυτο που κανεις. Ισως και εγω να φταιω... Δεν καταλαβαινω φυσικα γιατι αντιδρατε με τη σελιδα που προτεινω...Δεν τη βρισκεται "πολιτκως ορθη"; Και αν ναι , καλως ! Εγω δεν την ανεφερα στη συζητηση μας. Απλως ειχε το νοημα, οτι ο μεγαλος στοχαστης EVOLA και η ιερεια της Ινδοευροπαικης παραδοσεως SAVITRI DEVI αποτελουν δυο σημαντικοτατες προσωπικοτητες με τεραστιο εργο στον τομεα του εσωτερισμου και της αναζητησης. Ιδιως ο EVOLA - του οποιου το εργο του "Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ" (εκδ. ΟΞΥ) , θα συμβουλευα να το διαβασουν οι φιλοι του forum.
Οσο για το κειμενο μου...πραγματικα ηταν καπως σκληρο. Ομως η παρακμιακη καταστση που υπαρχει στην ελληνικη μας - και ευρωπαικη - κοινωνια εχει καποιες ριζες και αιτιες που οφειλουμε να τις δουμε. Ακομη και ο μεγαλος Γαλλος ποιητης BRASILLACH θα πει ολος οργη : " Ουτιδανοι , στρεψτε βιαια το κεφαλι σας δεξια - αριστερα , κι αφυπνιστειτε. Προσπαθειστε να δειτε καταματα τον Ηλιο η τον ιδιο το Θανατο !". Τι να πω για το υφος του Θειου Νιτσε !