ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

crucifire32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
11/02/2007, 19:38:02
quote:
Είμαι σίγουρος ότι ο crucifire θα το εκτιμήσει.

κοίτα να δεις! πριν από δύο λεπτά έπεσα πάνω του ψάχνοντας για κάτι άλλο, αλλά το αγνόησα βλέποντας το φθηνό cgi. αλλά για να το προτείνεις εσύ αδερφέ, θα είναι καλό οπότε πάω να το τσεκάρω!

quote:
Αν και δεν ξέρω σε ποιόν αρέσουν οι Within Temptation

ξέρεις κανέναν να μην του αρέσουν;! άντε, θα μας τρελάνουν πάλι!

12/02/2007, 07:44:32
Κι όμως, δεν αρέσουν σε όλους!
Βρήκα μερικά τραγούδια τους αλλά δεν είναι ούτε πολύ καλά ούτε πολύ κακά.
Παλιότερα μου άρεσαν καλύτερα, για να είμαι ειλικρινής.
Τελευταία το έχουν ρίξει λίγο στο mainstream περισσότερο.
Εντάξει, και πάλι τους ακούω...
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...

12/02/2007, 11:06:14
Καλημλερα φίλοι μου και καλή εβδομάδα !

quote:
Βρήκα μερικά τραγούδια τους αλλά δεν είναι ούτε πολύ καλά ούτε πολύ κακά.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Άκουσα δείγματα και δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα...

Εντυπώσεις από το OM των NEGURA BUNGET κανείς ???

Παιδιά χωρίς πλάκα, πρόκειται για έπος !!! Δεν θυμάμαι πότε πωρώθηκα τόσο άγρια μe black metal τελευταία φορά.... Ίσως με το [N]UOTPIA των Graveworm...

12/02/2007, 22:22:17
Φίλε μου, από τους Negura Bunget βρήκα 2 albums.
Το ΟΜ και το Inarborat kosmos.
Το δεύτερο δεν το έχω ακούσει αλλά το πρώτο το άκουσα εχθές.

Ενδιαφέρον άκουσμα, αυτό που μου άρεσε είναι οτι σχεδόν σε όλα τους τα τραγούδια "πλέκουν" ωραία το black metal με το atmospheric στοιχείο.
Καλή επιλογή!

Την καληνύχτα μου με Gothica!

13/02/2007, 03:37:09
Γειά χαρά μάγκες!

Φίλε kerry king χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω

quote:
Εντυπώσεις από το OM των NEGURA BUNGET κανείς ???

Παίδες, αν θυμάστε, το OM το είχα αναφέρει ως μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς στο χώρο του black τότε τα χριστούγεννα που βάλαμε τις λίστες.
Πραγματικά αξίζει!

Η πρόταση μου για αυτήν την εβδομάδα είναι το Angtoria-God Has a Plan for Us All.
Πρόκειται για υψηλού επιπέδου συμφωνικό μέταλ με τραγουδίστρια την Sarah Jezebel Deva που συμετείχε παλιά στους therion, cradle of filth, mortiis.
Να το ακούσετε!

Για τον φίλο Dying Incubus

Τα λέμε!

13/02/2007, 04:39:41
Dark Sanctuary - L'autre monde (live La Locomotive 05-2003)

http://www.youtube.com/watch?v=GQS7-ME_yTI

Dark Sanctuary - Cet Enfer au Paradis (Live)

http://www.youtube.com/watch?v=R9MTpt97K6g&mode=related&search=

Τώρα μόλις ανακάλυψα πως το καινούργιο άλμπουμ των Ensiferum με τίτλο Victory Songs κυκλοφόρησε (στο διαδύκτιο)

Θα το ακούσω αργότερα και θα επανέλθω.

13/02/2007, 07:52:55
Φίλε μου A. Kircher, τους Angtoria τους είχαμε προτείνει και παλιότερα.
ΑΝ θυμάμαι καλά, το είχε κάνει ο KERRY KING.
Πραγματικά πολύ καλό συγκρότημα κι ένα αρκετά καλό album.
Να φανταστείς οτι απ' αυτό έμαθα πως το "Confide in me" το είχε τραγουδήσει κι η Kylie Minogue.
Ξέρεις πότε θα βγάλουν το δεύτερο album τους?

Τι φωτογραφία είναι αυτή???
Λέγε εντυπώσεις!

Από τα 2 live, είχα μόνο του "L' autre monde" (φοβερό τραγούδι κι υπέροχοι στίχοι).
Το άλλο όμως δεν το είχα...

13/02/2007, 17:18:04
quote:
Κι όμως, δεν αρέσουν σε όλους!
Βρήκα μερικά τραγούδια τους αλλά δεν είναι ούτε πολύ καλά ούτε πολύ κακά

καλά, όντως, υπερέβαλα λίγο, αλλά καταχάρηκα, γιατί ο αγαπημένος μας ΟΤΕ έκανε πάλι μλκίες με τη σύνδεσή μου, και για λίγο καιρό δεν μπορούσα να τσεκάρω μέταλ νέα, καθώς τα ίντερνετ καφέ κοστίζουν, οπότε προλάβαινα να τσεκάρω μόνο το esoterica [νούμερο ένα στην καρδιά μας, αλλά και στο ψυγείο μας!]

ρε kerry, μας πνίξανε στο γκόθικ ρεεεεε! ταρακούνα τους!

πλάκα κάνω βέβαια. ρε παίδες, τώρα τελευταία, ότι γκοθά γνωρίζω [και δεν εννοώ τον D_I] βγαίνει gay. όχι ότι είμαι ρατσιστής [ΑΥΤΟΙ είναι γκέυ!] αλλά με έχει παραξενέψει λίγο. πήγα τις προάλλες τιθορα [πατήσια] με φίλους και με το που μπαίνω έρχομαι αντιμέτωπος με ένα τύπο, στο κλασσικό στυλ του πορωμένου γκοθά [eyeliner, κολλητό μαλλί, άντε και λίγο μαύρο κραγιόν πάει στο διάολο] αλλά το ίματζ συμπλήρωνε δυχτιωτό καλσόν, σοτράκι κολάν, και γυναικεία αξεσουάρ που δε θυμάμε, γιατί δεν άντεχα να τον κοιτάω πολλή ώρα....

και ερωτώ wtf ?!

14/02/2007, 02:22:57
quote:
Φίλε μου A. Kircher, τους Angtoria τους είχαμε προτείνει και παλιότερα.
ΑΝ θυμάμαι καλά, το είχε κάνει ο KERRY KING.

Α ρε αυτός ο kerry king όλο με προλαβαίνει!
Πάντως οι Angtoria πολύ καλοί. Ensiferum δεν έχω προλάβει να ακούσω ακόμα.

quote:
Τι φωτογραφία είναι αυτή???
Λέγε εντυπώσεις!

Τι να πω; Είναι μερικά πράγματα που δεν περιγράφονται με λόγια!
θα πω αυτό που λέει και ο Παπάζογλου

"Κανείς εδώ δε τραγουδά
κανένας δε χορεύει
ακούνε μόνο την πενιά
κι ο νους τους ταξιδεύει"

Εκεί που λέει πενιά βάλτε dark sanctuary....

quote:
πήγα τις προάλλες τιθορα [πατήσια] με φίλους και με το που μπαίνω έρχομαι αντιμέτωπος με ένα τύπο, στο κλασσικό στυλ του πορωμένου γκοθά [eyeliner, κολλητό μαλλί, άντε και λίγο μαύρο κραγιόν πάει στο διάολο] αλλά το ίματζ συμπλήρωνε δυχτιωτό καλσόν, σοτράκι κολάν, και γυναικεία αξεσουάρ που δε θυμάμε, γιατί δεν άντεχα να τον κοιτάω πολλή ώρα....

Το κινητό σου δεν βγάζει φωτογραφίες;

14/02/2007, 07:43:16
Σχετικά με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις, πιστεύω πως είναι σημαντικό να διαχωρίζουμε πότε ντυνόμαστε με κάποιο συγκεκριμένο στυλ επειδή αρέσει σ' εμάς και πότε για να προκαλέσουμε.
Το πρώτο είναι και το φυσιολογικό μέσα σε κάποια όρια.
Το δεύτερο είναι ό,τι χειρότερο για την ταυτότητα μας.

Ο άνθρωπος λοιπόν που είδες, φίλε μου crucifire, είτε ντύθηκε με αυτόν τον τρόπο για να προκαλέσει είτε κάπου έχασε το μέτρο...

Φίλε μου A. Kircher, χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν τόσο πολύ!
Πράγματι σε τέτοια ακούσματα ο νους ταξιδεύει.
Αν τους ακούς βράδυ κι έχεις δίπλα ένα μπουκάλι κρασί κι ένα ποτήρι, το αποτέλεσμα είναι ένα άδειο μπουκάλι, ένα μυαλό εδώ κι εκεί και στο τέλος έχεις αποκοιμηθεί στον καναπέ και τρέχεις το πρωΐ σαν τρελός επειδή άργησες στην δουλειά!
Χαχα!

14/02/2007, 10:15:37
Γειά σας φίλοι μου !

quote:
Α ρε αυτός ο kerry king όλο με προλαβαίνει!
Πάντως οι Angtoria πολύ καλοί.

Φίλε A. Kircher έτυχε . Έλα μου όμως που εσυ μας έκανες αναφορά για το ΟΜ των Negura Bunget και το περάσαμε στο ντούκου !!!!!

Θα το επαναλαμβάνω μέχρι να σας τα πρήξω

EINAI ΔΙΣΚΑΡΑ !!!!!!!!!

Επιβάλεται να το ακούσουν οι crucifire & Νταβελλης και περιμένω εντυπώσεις !!!

Πάντως φίλε μου A. Kircher, αφού σου αρέσαν οι Αngtoria (και φαντάζομαι σου αρέσουν και οι Within Temptation), σίγουρα θα σου αρέσουν και οι Delain.

Στο μεταξύ, άμα κάνεις μία βόλτα από τα sites των παραπάνω στο myspace.com θα βρεις πλήθος από παρεμφερή γκρουπ με ίδιο ύφος. Το καλό στο myspace είναι ότι ακούς και δείγματα από τις δουλειές τους (και έτσι σας λύνω και την απορία που τα βρίσκω ορισμένα καινούργια ακούσματα).

14/02/2007, 10:25:15
quote:
ρε kerry, μας πνίξανε στο γκόθικ ρεεεεε! ταρακούνα τους!

Να τσακιστείς ν'ακούσεις το ΟΜ των NEGURA BUNGET τότε για να έχεις να λες πόσο πορώθηκες

(σας το είπα.... θα σας τα πρήξω )

και πες και στον φίλο σου να ξεκολλήσει λίγο από τους Βόρειους Θεούς του και να ρίξει και αυτός μια ακρόαση στους Καρπάθιους Δαίμονες....

Αλήθεια βρε, ARCONA άκουσε κανένας σας ή με γράψατε κανονικά ?

Τελικά μόνο ο φίλος μου ο Dying_Incubus σπεύδει σε κάθε μου πρόταση (να δω την ρημάδα την μπύρα πότε θα την πιούμε ρε συ.... στον γάμο του γιού μου μας βλέπω )

15/02/2007, 07:49:58
Ομολογώ πως οι Delain είναι μια χαρά συγκρότημα!
Επιβεβαιώνω την πρόταση λοιπόν του φίλου μου KERRY KING.

Τώρα, όσον αφορά τους Καρπάθιους δαίμονες μπορείτε να ακούσετε και The Vision Bleak.
Τους έχουμε προτείνει παλιότερα κι έχουμε κάνει παρουσίαση αλλά ας τους υπενθυμίσω και πάλι...
Βαμπιροκατάσταση και Καρπαθοτρόμος!

Arkona έχω βρει την δισκογραφία τους αν θυμάμαι καλά.
Καλό συγκρότημα από τη Russia με αγάπη με πρωτότυπη μουσική!

quote:
(να δω την ρημάδα την μπύρα πότε θα την πιούμε ρε συ.... στον γάμο του γιού μου μας βλέπω )

Χεχε!
Φροντισώμεθα...

15/02/2007, 15:14:01
quote:
Το δεύτερο είναι ό,τι χειρότερο για την ταυτότητα μας.

δηλαδή αυτό ισχύει και για μένα, που φοράω τη dimmu borgir μπλούζα in satan we trust, αν και πιστεύω πως αφού δεν υπάρχει αυτό (+) δεν υπάρχει ούτε αυτό [ m/ (σατανοκέρατα)] ;;;;;;

τσαντίζομαι όταν έχεις δίκιο!

quote:
να ακούσετε και The Vision Bleak

γιατί όταν ένα συγκρότημα γαμάει, ΓΑΜΑΕΙ. sorry κιόλλας!

quote:
Να τσακιστείς ν'ακούσεις το ΟΜ των NEGURA BUNGET τότε

άντε, πεες μου πως να το κατεβάσω. εφαρμόζω καινούργια πολιτική, κατεβάζω για να δω αν μου αρέσει... αλλά για κάποιο λόγο limewire και e-mule μου κάνουν κολπάκια τώρα τελευταία, και δεν έχω ιδέα από torrnets. κάτι λέγατε για χαμπς παλιότερα....

quote:
και πες και στον φίλο σου να ξεκολλήσει λίγο από τους Βόρειους Θεούς του και να ρίξει και αυτός μια ακρόαση στους Καρπάθιους Δαίμονες....

εμένα δε με ακούει πια, πες του το εσύ! ρώρα τελευταία έχει χαζέψει, δεν τον είδες στο χαρδαβέλα πως ήταν;[θα με σφάξει τώρα...] αν και οι vision bleak του άρεσαν...

Carpathia! All hail to thee!
Thy beauty is beyond compare...

16/02/2007, 04:22:11
quote:

Και εγώ τους είχα βρει και να πω την αλήθεια ούτε θυμάμαι αν τους άκουσα ή όχι. Θα τους ακούσω (ξανά) για να τους θυμηθώ.

quote:
Πάντως φίλε μου A. Kircher, αφού σου αρέσαν οι Αngtoria (και φαντάζομαι σου αρέσουν και οι Within Temptation), σίγουρα θα σου αρέσουν και οι Delain.

Οι Delain όντως μου αρέσουν, άκουσα το Lucidity και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Τώρα είχα πάρει παλιά το Enter των Within Temptation αλλά μετά τους έχασα κάπου. Δεν έχω ακούσει πολλά πράγματα από τότε. Το καινούργιο τους θα βγει πάντως τον Μάρτιο θα το κοιτάξω.

quote:
Πράγματι σε τέτοια ακούσματα ο νους ταξιδεύει.
Αν τους ακούς βράδυ κι έχεις δίπλα ένα μπουκάλι κρασί κι ένα ποτήρι, το αποτέλεσμα είναι ένα άδειο μπουκάλι, ένα μυαλό εδώ κι εκεί και στο τέλος έχεις αποκοιμηθεί στον καναπέ και τρέχεις το πρωΐ σαν τρελός επειδή άργησες στην δουλειά!

Ακριβώς. Και εγώ παθών

quote:
Ο άνθρωπος λοιπόν που είδες, φίλε μου crucifire, είτε ντύθηκε με αυτόν τον τρόπο για να προκαλέσει είτε κάπου έχασε το μέτρο...

Εγώ τότε στο Γυμνάσιο είχα ένα τζήν μπουφάν και πίσω είχα φτιάξει με blanko ένα ανάποδο σταυρό που έγραφε black sabbath με τους οποίους ήμουν (και είμαι) πορωμένος. Μέχρι εκεί είχε φτάσει η προκλητικότητα στο ντύσιμο, αλλά εγώ είμαι και από χωριό χε χε!

16/02/2007, 08:42:43
Βρε crucifire, άλλο εννοούσα!
Το θέμα δεν είναι αν φοράς πχ ένα μπλουζάκι των Dimmu Borgir εφόσον δεν πιστεύεις σ' αυτό που λέει.
Το θέμα είναι αν το φοράς επειδή το γουστάρεις εσύ ή για να προκαλέσεις τους γύρω σου.

quote:
Εγώ τότε στο Γυμνάσιο είχα ένα τζήν μπουφάν και πίσω είχα φτιάξει με blanko ένα ανάποδο σταυρό που έγραφε black sabbath με τους οποίους ήμουν (και είμαι) πορωμένος. Μέχρι εκεί είχε φτάσει η προκλητικότητα στο ντύσιμο, αλλά εγώ είμαι και από χωριό χε χε!

Το σημειώνω στα τεφτέρια μου αυτό!
Ανάβω κάρβουνα και περιμένω να σε κάνω φλαμπέ...
Χαχα!

16/02/2007, 12:50:16
Eγώ είχα πάρει το patch του BLACK METAL των VENOM άλλά η μάνα μου δεν μου το έραψε...

Τελικά συμβιβάστηκε με το patch των S.O.D.

16/02/2007, 12:53:01
quote:
άντε, πεες μου πως να το κατεβάσω. εφαρμόζω καινούργια πολιτική, κατεβάζω για να δω αν μου αρέσει... αλλά για κάποιο λόγο limewire και e-mule μου κάνουν κολπάκια τώρα τελευταία, και δεν έχω ιδέα από torrnets. κάτι λέγατε για χαμπς παλιότερα....

Φίλε μου crucifire πρώτα πρέπει να μας πει ο Dying_Incubus άμα γίνεται να λάβεις οδηγίες από εδώ μέσα (μην κατηγορηθούμε ότι προωθούμε την πειρατεία...). Αλλιώς, μέσω e-mail....

16/02/2007, 13:13:17
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Και εγώ τους είχα βρει και να πω την αλήθεια ούτε θυμάμαι αν τους άκουσα ή όχι. Θα τους ακούσω (ξανά) για να τους θυμηθώ.

Βρες και άκουσε το Vo Slavu Velikim και αν δεν σε ενθουσιάσει, εγώ θα φάω το καπέλο μου (που λέει και ο Ρόμπαξ...

Και είμαι σίγουρος ότι και ο crucifire θα το γουστάρει τρελλά....

16/02/2007, 19:10:32
quote:
Βρες και άκουσε το Vo Slavu Velikim και αν δεν σε ενθουσιάσει, εγώ θα φάω το καπέλο μου (που λέει και ο Ρόμπαξ...

Αυτό είναι που είχα βρεί και για κάποιο λόγο αράχνιασε στο αϊπόδιο. Μέσα το έχω ακόμα. Θα το ακούσω το βράδυ και τα ξαναλέμε.

quote:
Τελικά συμβιβάστηκε με το patch των S.O.D.

Τι μου θύμισες μέγιστε ΚΕRRY! Δισκάρα το Speak English or Die!