ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

VANDAMME17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
VANDAMMEΜέλος
11/03/2004, 22:29:29
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΡΑΔΑΚΙ,ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΛΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!!ΣΒΗΝΟΥΝ!ΟΧΙ ΟΛΕΣ!ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ Κ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ!!ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΓΕΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ Κ ΕΣΒΗΣΕ!ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΤΗΝ ΙΔΙΑ!ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝΑΨΕ!Κ ΚΑΚΑΚΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!ΤΟ ΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Κ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ???ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!

Edited by - VANDAMME on 11/03/2004 22:32:17

12/03/2004, 01:22:51
Φοβερό!
Να γράφονται διπλά τόπικ για τους Εψιλον - το καταλαβαίνω.
Να γράφονται διπλά τόπικ για εξωγήινους - πάλι το καταλαβαίνω.

Μα αυτό πια είναι ανήκουστο.
Διπλό τόπικ και για τις λάμπες που σβήνουν;
Και που βέβαια, που να το φανταστείς φίλε VANDAMME, αλλά βρίσκεσαι στο ESOTERICA!
Το site, που αποδεδειγμένα πλέον έχει άποψη για ότι φανταστείς!!!

Και ιδού:
Otan proxwrate svhnoun oi lampes??

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

prometheasΜέλος
12/03/2004, 08:55:59

Εκμεταλλεύσου την δύναμη σου

Στείλε ενα βιογραφικό στη ΔΕΗ στο τμήμα Εξοικονόμησης ενεργειακών πόρων.

12/03/2004, 12:18:30
quote:
Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!
Δικιά σου είναι;;
K γω γιατί πληρώνω τη ΔEH;
Kαλό μου αγόρι..ξέρω,ξέρω, Mάνη... αλλά τη διεύθυνση ακριβώς;
Nα ξέρω που θα στέλνω τους λογαριασμούς....

*K αυτό της περασμένης βδομάδας--να μην ξαναγίνει παρακαλώ....
Mε βρήκε μέσα στο μπάνιο με τις σαπουνάδες κ είδα κ έπαθα
μέχρι να βρω την άκρη μες στο σκοτάδι...

VANDAMMEΜέλος
12/03/2004, 15:02:59
VALDA ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΧΑΧΑΧΑ!ΑΚΟΥΣΤΕ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΓΕ!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ!!ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΕΙ!ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Α Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ!ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΑΠΤΙΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ!ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΗΜΟΥΝΑ GOODIES Κ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΚΑΚΟΛΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΛΑΧΑΝΑ ΠΑΝΩ!ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!ΓΛΙΣΤΡΙΣΕ Κ ΤΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΤΩ!!ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΩΡΕΣ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ???!ΑΜΑΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ!ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΝ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!(ΟΥΠΣ ΠΑΛΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ!!!)

Edited by - VANDAMME on 12/03/2004 15:09:09

13/03/2004, 16:07:54
προτείνω πάντως VANDAMME, μιας και το θέμα αυτό ήδη υπάρχει στο link που σου παρέθεσα, αλλά επειδή όπως φαίνεται υπάρχουν κι άλλα παράξενα πράγματα που προκαλείς με το πέρασμά σου ...(πράγμα που δεν συμβαίνει ωστόσο μόνο σε σένα)
για να αποφύγουμε το κλείδωμα του θέματος αυτού ως διπλό, να διευρίνουμε λίγο το αντικείμενό του, π.χ. σχετικά με παράξενα ή καταστροφικά φαινόμενα (ενίοτε και αστεία) που μπορεί να προκαλέσει κάποιος με το πέρασμά του, ή απλά μελετώντας κάτι που παρατήρησε.

Οπότε, περιμένουμε κάποια δική σου πρόταση σχετικά με έναν νέο τίτλο του τόπικ, και μία καινούργια θεματική τοποθέτηση (παραπλήσια μεν της υπάρχουσας, αλλά αρκετά διαφορετική ώστε να δικαιολογεί την διατήρηση του τόπικ αυτού) για να παρέμβουμε αναλόγως.

Και βέβαια, μπορείς να συνεχίσεις το θέμα με τις λάμπες, γράφοντας στο τόπικ που σου παρέθεσα στο αρχικό μου μήνυμα. Θα είναι και μία καλή ευκαιρία, να ανανεωθεί και το τόπικ αυτό.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

VANDAMMEΜέλος
13/03/2004, 17:27:20
ΔΕ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΜΑΛΙΤΣΑ!ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.....(ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ.....)ΑΣ ΠΟΥΜΕ.....<<ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ>>ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΑΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΒΑΛΤΟ ΩΣ ΘΕΜΑ!ΑΝ ΟΧΙ!!!LOCK!!

15/03/2004, 00:01:35
Φίλε …. δε πας στη βόρειο Ελλάδα να γίνεις ραβδοσκόπος;

archontiaΝέο Μέλος
15/03/2004, 15:23:12
μηπως σε εχει βαφτισει ο Μητσοτακης;
Γιατι σε γκαντεμια μου φερνει και οχι σε κατι ανεξηγητο.
VANDAMMEΜέλος
15/03/2004, 16:10:05

oneiric1Μέλος
16/03/2004, 17:27:06
Δεν ξέρω αν έχει σχέση πάντως είχα δει στις ειδήσεις του ΑΝΤΕΝΝΑ & του ΜΕGA, έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σκοτωνόταν από το ρεύμα. Έδειξαν να βάζει το δάχτυλό του στην πρίζα κρατώντας ένα τσιμπιδάκι (προσοχή να μην το δοκιμάσει κανείς αυτό) και να μην παθαίνει τίποτα.

Μάλιστα ανέφεραν ότι εργαζόταν στην ΔΕΗ εξαιτίας αυτού, και του ανέθεταν τις πολύ «δύσκολες» υποθέσεις, ότι και αν σημαίνει αυτό.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

VANDAMMEΜέλος
16/03/2004, 21:49:27
ΜΕ ΕΙΧΕ ΤΥΝΑΞΕΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΑ 10!!!ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΑΤΙΦ!!ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ???ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 19!

andreas aigioΜέλος
16/03/2004, 23:30:09
Χμμμμ …….
Μέρες τώρα παρατηρώ μια «στροφή» της «κοινότητας» του esoterica
Σε μια πολύ χαλαρή αντιμετώπιση τον θεμάτων ,
και παράλληλα απουσία νέων θεμάτων ,
Θεμάτων ουσία , και αναζήτησης ……

Από την άλλη , μεγάλη άνθηση παρουσιάζουν τα θέματα «για πλάκα»
Και ήδη έχουν καταγράφει οι αντιδράσεις μελών προς αυτή την πραγματικά «παράξενη» Νιρβάνα που έχει αρχίσει να απλώνετε (εξαπλώνεται) …….

Το κακό είναι ότι παρασύρονται πολλοί σε αυτό το «πανηγύρι» ……

Αιρετικός θα μου πείτε ? ε τι να κάνω ?
Παιδάκι είμαι κι εγώ και παρασύρομαι ......

« Κι όμως ... γυρίζει. »

VANDAMMEΜέλος
16/03/2004, 23:53:40
ΙΧ!!!!ΑΝΤΡΕΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙ?????

andreas aigioΜέλος
17/03/2004, 00:45:17
γενικο σχολιο ηταν VANDAMME ....

« Κι όμως ... γυρίζει. »

VANDAMMEΜέλος
17/03/2004, 01:02:49
ΟΚ!ΕΠΕΙΔΗ Κ ΓΩ ΔΕ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ADMIN ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ!!!!!!ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!ΚΥΡΙΕ ADMIN.........LOCK ΜΕ ΑΤΣΑΛΕΝΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ!!!!

17/03/2004, 14:36:25
quote:
...LOCK ΜΕ ΑΤΣΑΛΕΝΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ!!!!

Έγινε!

Θα διαφωνήσω πάντως με την άποψη περί ελαφρότητας/χαλαρότητας των Θεμάτων που ανοίγονται...

Εάν ψάξει κάποιος σε όλους τους χώρους των Forums θα διαπιστώσει πως υπάρχει μία πληθώρα ενεργών θεμάτων που έχουν υψηλότατη ποιότητα, πλούτο "εσωτερικής" πληροφορίας και σοβαρού προβληματισμού.

Ισχύει βέβαια το ότι είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την διατήρηση της ποιότητας των Συζητήσεων...
Επίσης το ότι τα Forums έχουν τις δικές τους Βιορυθμικές διακυμάνσεις, όπως συμβαίνει με όλους τους ζωντανούς οργανισμούς...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------