- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
LocoΜέλος
Γειά σας!
Πολύ έξυπνη η κίνηση των Αμερικανών. Τώρα επιτέλους θα πολεμάνε με τον αντίπαλο τους ως ίσος προς ίσον.
Water Nymph:
quote:
oi amerikanoi exoun kataskeuasei ena aerio to opoio tha to xrisimopoioun gia tous antipalous tous se periodo polemou,to opoio aerio tha kanei tous antipalous tous gay!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ έξυπνη η κίνηση των Αμερικανών. Τώρα επιτέλους θα πολεμάνε με τον αντίπαλο τους ως ίσος προς ίσον.

I 'm Big in Japan!!
KrisnnaΜέλος
Καλά τόσο πολύ έχουν προχωρήσει σε Τεχνολογία αυτοί οι Αμερικάνοι
Έμεινα έκπληκτος όλα τα περίμενα αλλά αυτό Όχι, το άκουσα άλλωστε πολλές φορές απο την Τηλεόραση, καλά κάνουν είναι κι'αυτό ένα μέσο να αντιμετωπίσουν τον εχθρό, μαγκιά τους
Έμεινα έκπληκτος όλα τα περίμενα αλλά αυτό Όχι, το άκουσα άλλωστε πολλές φορές απο την Τηλεόραση, καλά κάνουν είναι κι'αυτό ένα μέσο να αντιμετωπίσουν τον εχθρό, μαγκιά τους
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
ZARKOSΜέλος
ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ...?????ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΖΗΛΕΙΑΣ...ΜΠΡΕΚΕΤΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ!

ALEA IACTA EST...
YiannakasΜέλος
καλέ, ψεκάστε μας!!!!
προτείνω έναν ψεκασμό την εβδομάδα στην Ελληνική Βουλή!
Σκορπιός ΝότηςΜέλος
Δηλαδή αυτοί οι Αμερικανοί θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο... !
Πολλοί θα 'θελα να δω τον Μπιν Λάντεν να κάνει πρόταση γάμου στον Τζωρτζ Μπους μέσω μαγνητοσκοπημένου βίντεο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!
ksanthosΜέλος
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΟΜΩΣ?
ΣΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΣΑΚ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΑΪ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ.....

ΤΟ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ...

ΣΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΣΑΚ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΑΪ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ
ΤΟ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ...
Water NymphΝέο Μέλος
to allo panw sto idio thema, to akousate?aerio pou tha kanei tous antipalous trofi gia arouraious!!!!

τυχερουληςΜέλος
Αγαπητοί φίλοι μην κοροϊδεύεται ,το έχουν το όπλο και μάλιστα το έχουν δοκιμάσει κιόλας.
Έχω σοβαρές ενδείξεις ότι το έριξαν στην Αγγλία….
-----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Dark CardinalΝέο Μέλος
quote:
Αγαπητοί φίλοι μην κοροϊδεύεται ,το έχουν το όπλο και μάλιστα το έχουν δοκιμάσει κιόλας.
Έχω σοβαρές ενδείξεις ότι το έριξαν στην Αγγλία….
lol![]()
ksanthosΜέλος
ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑ...
ΧΕΧΕ...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑ...
ΧΕΧΕ...
amwn_raΝέο Μέλος
th allo tha akoysoyme.se ligo tha bgei aerio na mas kanei maroylia.as sobareytoyme.
oneiric1Μέλος
... Ίσως αυτός είναι και ο σκοπός τους... να είναι τόσο «γελοίο» το θέμα που κανείς να μην το λαμβάνει σοβαρά υπόψη του, ώστε αυτοί να «δημιουργούν» ανενόχλητα....

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
analphabetΜέλος
Όσοι ενδιαφέρονται πάντως προτείνω να πάνε μια βόλτα στα κεντρικά sex shop της Ομόνιας, κυκλοφορεί πλήθως ..Γαλλικών - διεγερτικών αρωμάτων για όλα τα γούστα..
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!