ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιερά εξέταση καλά κρατεί. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ιερά εξέταση καλά κρατεί. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

GodsenD30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GodsenDΜέλος
07/12/2005, 23:15:58
Συνχωρείστε με αν πετάω απο το ένα θέμα στο άλλο είναι που αρχίζει να με πιάνει τρέλα με το πόσο σκοτάδι επικρατεί γύρω μας. Θεωρούσα τον εαυτό μου αμμόρφωτο γιατί η παρεχόμενη παιδεία την σημερον ημερα είναι ανεπαρκείς, αλλά τελικά μας μάθανε να είμαστε έτσι.
Ότι ανάφερα ΑΤΙΑ, εξωγήινοι, υπογήινοι, κούφια γή, πειράματα οφιούχων (SARS) δυστηχώς ή ευτηχώς δεν είναι θεωρίες. Ποίος φταεί ομως που αμβισβιτηται η Αρχαία γνώση;;
Φταίνε οι οργανωμένες θρησκείες (Ο Αλλάχ και ο Γιαχβέ συνέτεροι).
Οταν σταματήσουν λοιπόν οι βαθιά νυχτωμένοι, να περιμένουν θαύματα απο το σοφο παπούλη που λέγετε θεός, τότε θα αρχίσει η αφύπνιση του πνεύματος.
Και εμένα με βόλευε η ιδέα ενός πανάγαθου θεούλη που έχει προνοήσει για εμένα και όλο το κόσμο, αλλά το μόνο θαυμαστό που είδα απο μεριάς του, ήταν οι κοιλιές των ρασοφόρων που μεγάλωναν και η ελπίδα μου, να καταρακώνεται αυθημερών.
Και όταν σταμάτησα να πιστεύω σε αυτό το πατέρα (αλήθεια αφου ο θεός σας ειναι τα πάντα, γιατί είναι πατέρας και όχι μητέρα;;)άρχισα να διαβάζω βιβλία και ακολούθησα μια αρετή. Οταν δεν ξέρω ένα θέμα, να βγάζω το σκασμό και να ακούω. Καλύτερα να έκαναν το ίδιο περισσότεροι εδω μέσα.

Αγοράστε το βιβλίο του Λεο Ταξίλ "Το διασκεδαστικό Ευαγγέλιο" εκδ ΔΑΔΟΥΧΟΣ, να δείτε τι άπλυτα γράφει για την χριστιανική κωμωδία κάποιος "τυχάρπαστος" και μετά διαβάστε και τη βιογραφία του στο τέλος.
Τόσα βιβλία έχω αναφέρει, ποιος αχρηστος μπορεί να κάνει λόγο για μονόπλευρη ενημέρωση, τι στιγμή που ο ίδιος διαβάζει μόνο την ιερή (αντί)γραφή;

Το δικαίωμα να μιλά το κέρδισε, αυτός που ήξερε να ακούει.

07/12/2005, 23:25:10
quote:

quote:

ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!
Ψάξε, λοιπόν, να βρεις ποιος φταίει και δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω!!

Ο Χριστιανισμός φταίει , και κατ'επέκταση ΟΛΕΣ οι εβραιόπληκτες
και Γιαχωβοκεντρικές θρησκείες

Η φύση αγαπάει να κρύβει τον εαυτο της

Κοινα ειναι η αρχή και το τέλος στην περιφέρεια του κύκλου.

Τώρα αν σου απαντήσω "το μυαλό σου και μια λίρα" θα έχω άδικο;;

Φιλικά όπως πάντα

skepticΜέλος
08/12/2005, 02:08:10
quote:

Ξέρετε τι του απάντησαν απο το κανάλι?
Φίλε είναι Πάσχα, ο κόσμος πρέπει να πιστεύει, κράτα τα έγγραφα για τον εαυτό σου.

Έλα όμμως που κάποιοι άλλοι απο άλλο κανάλι, αγόρασαν το ρεπορτάζ του φίλου μου!
Πειράζει που θα γίνει πανικός?

Πάρα πολύ ενδιαφέρον και διαφωτιστικό!
Φίλε telekinisis πες μας περισσότερα. Το έχεις στα χέρια σου ΚΑΙ αυτό το ρεπορτάζ για το Άγιο Φώς;;;

08/12/2005, 08:26:10
GodsenD έχω την εντύπωση πως η ατραπός που βαδίζεις δεν θα σε βοηθήσει στην ζωή σου, μίας και από ότι φαίνεται είσαι ηλικιακά νέος…
Ο οδηγός σου πρέπει να είναι η ταπεινότητα, και η αρχή πως το τέλος της κάθε αναζήτησης θα σε γυρνάει στην αρχή, για να την «δεις» με ένα νέο τρόπο.
Όταν ένας Σωκράτης είπε την γνωστή φράση «το μόνο που γνωρίζω είναι πως δεν γνωρίζω τίποτα», πως τόσο εύκολα διατείνεσαι πως είσαι φωστήρας..
Η αφύπνιση του πνεύματος αρχίζει όταν αφουγκράζεσαι το όλο μέσα από το μερικό, όταν συνειδητοποιείς την μηδαμινότητα της ύπαρξης και την περιορισμένο γνωστικό πεδίο του ανθρώπου - όχι μόνο του Έλληνα ανθρώπου-, και όχι μέσα από υποχθόνιους επιχθόνιους, φιδομορφους και ότι άλλο φαντασιόπληκτο μπορεί ο κάθε ένας να φανταστεί…
Εν πάση περιπτώση παίξτε μπάλα μόνοι σας , εφόσον βρεθούν αντάξιοι συμπαίκτες.

«Ω ψυχή μου, μην ποθείς αθάνατη ζωή μονάχα επιδίωκε ό,τι μπορείς να κατορθώσεις»

08/12/2005, 11:01:02
quote:
Εν πάση περιπτώση παίξτε μπάλα μόνοι σας , εφόσον βρεθούν αντάξιοι συμπαίκτες.
...
GodsenDΜέλος
08/12/2005, 13:27:14
Αντε ρε χαιβάνι απο δω, το παίζεις και ανώτερος.

"και όχι μέσα από υποχθόνιους επιχθόνιους, φιδομορφους και ότι άλλο φαντασιόπληκτο μπορεί ο κάθε ένας να φανταστεί…"

Ο Σωκράτης είπε κάτι, ΕΣΥ γιατί κάνεις το ξερόλα;;

Μηνύμα πρός όσους Ενδιαφέρονται για Γνώση-
Αγόράστε τον Λεο Ταξίλ. Ο μάγκας αυτός ήταν κληρικός του Βατικανού και αφου δούλεψε ψιλό γαζί και σταυροβελονιά τον πάπα και τους λοιπούς, απέκτησε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Βατικανού και τα έβγαλε όλα στη φόρα. Είναι ο άνθρωπος που απέδειξε οτι τα δόγματα είναι ανθρώπινα όπως και τα λάθη, ήταν ο φόβος και ο τρόμος της εκκλησίας. Στο μεγάλο του βιβλίο "To διασκεδαστικό ευαγγέλιο" παρουσιάζει τα τρελά και τα παράλογα της πίστης με τρόπο χιουμοριστικό αλλά και καυστικό. Δεν θα το μετανοιώσετε και θα γελάσετε με την ψύχη σας.
(ορισμένες σελίδες μου πέρνούν και 10 λεπτά να τις διαβάσω, γιατί ορισμένες φορές δεν βλέπω, απο τα δάκρυα του γέλιου, είναι απίστευτός!!)

VELISSARIOSΜέλος
08/12/2005, 14:00:40
quote:

Αντε ρε χαιβάνι απο δω, το παίζεις και ανώτερος.

"και όχι μέσα από υποχθόνιους επιχθόνιους, φιδομορφους και ότι άλλο φαντασιόπληκτο μπορεί ο κάθε ένας να φανταστεί…"

Ο Σωκράτης είπε κάτι, ΕΣΥ γιατί κάνεις το ξερόλα;;

Μηνύμα πρός όσους Ενδιαφέρονται για Γνώση-
Αγόράστε τον Λεο Ταξίλ. Ο μάγκας αυτός ήταν κληρικός του Βατικανού και αφου δούλεψε ψιλό γαζί και σταυροβελονιά τον πάπα και τους λοιπούς, απέκτησε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Βατικανού και τα έβγαλε όλα στη φόρα. Είναι ο άνθρωπος που απέδειξε οτι τα δόγματα είναι ανθρώπινα όπως και τα λάθη, ήταν ο φόβος και ο τρόμος της εκκλησίας. Στο μεγάλο του βιβλίο "To διασκεδαστικό ευαγγέλιο" παρουσιάζει τα τρελά και τα παράλογα της πίστης με τρόπο χιουμοριστικό αλλά και καυστικό. Δεν θα το μετανοιώσετε και θα γελάσετε με την ψύχη σας.
(ορισμένες σελίδες μου πέρνούν και 10 λεπτά να τις διαβάσω, γιατί ορισμένες φορές δεν βλέπω, απο τα δάκρυα του γέλιου, είναι απίστευτός!!)

Ξερεις πιστευω το ρητο του λαου μας οτι η γνωση ειναι δυναμη το θεμα ειναι να εισαι και ωριμος στο πως θα διαχειριστεις αυτην την δυναμη,στην περιπτωση σου ομως μην φοβασαι ποτε δεν θα μπεις σε ενα τετοιο διλλημα.Ανησυχω πιο πολυ για την ημιμαθεια σου που ειναι χειροτερη της αμαθειας.

ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ <<ΑΘΕΟ>> ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

08/12/2005, 14:35:00

«Ω ψυχή μου, μην ποθείς αθάνατη ζωή μονάχα επιδίωκε ό,τι μπορείς να κατορθώσεις»

Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 08/12/2005 14:55:54

Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 08/12/2005 14:56:36

GodsenDΜέλος
08/12/2005, 14:36:44
Βελλισάριε δεν θέλω άλλους "φίλους". Ασε με εμένα να είμαι ημιμαθής και πήγαινε στην εκκλησία εσύ να μάθεις όλη την αλήθεια. ΄

Εχεις πάνω απο 200 βιβλία σπίτι σου που να ΜΗΝ είναι, για ένα κλάδο της επιστήμης, εκυκλοπαίδιες, θρησκευτικα, σχολικά,μυθιστορήματα,λεξικά ή ποιητικές συλλογές;; Μπα. Αν θες να ανοίγεις το στόμα σου απλά για να δηλώνεις την υπαρξη σου και την απαξίωση σου, πλιζ γκετ αουτ οφ χίαρ.

08/12/2005, 14:48:51
Αυτό που μου αρέσει σε σένα GodsenD, είναι η ειλικρινής σου για ορθό και δημιουργικό διάλογο...

In anticipation of my resurrection...