- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
corgito ergo sum
corgito ergo sum
quote:
Προσωπικά οποιαδήποτε μορφή "εξαπάτησης" του εκλογικού σώματος δεν μπορώ να την δικαιολογήσω.
Υποθέτω τότε ότι η συνεχής σου εξαπάτηση από τα κόμματα του κυνοβουλίου, σε έχει φέρει σε εξωκοινοβουλευτικό χώρο;
quote:
Τώρα δεν κατάλαβα αν ισχύει το δικό σου το "ελάχιστοι" ή του Μιχαλολιάκου το "κανείς νόμιμος".
Νομίζω ότι με ρωτάς την προσωπική μου άποψη και όχι τις θέσεις του Μιχαλολιάκου. Δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής.
quote:
Μαζί σου συμφωνώ αλλά δεν φαίνεται να συμφωνεί ο Μιχαλολιάκος (αν και είμαι σίγουρος ότι θα τα γυρίσει και αυτός).
Ο αριθμός των νόμιμων μεταναστών μπορούν να ληφθούν με ακρίβεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο αριθμός των παρανόμων μπορεί μόνον να εκτιμηθεί κατά προσέγγιση.
Με τον όρο "νόμιμοι" εννοώ αυτούς που ήρθαν νόμιμα στη χώρα, όχι αυτούς που νομιμοποιήθηκαν εκ των υστέρων, χωρίς να συντρέχουν οι προϋποθέσεις και για ψηφοθηρικούς λόγους.
quote:
Υπάρχουν συγκεκριμένες αρχές μέσα με σαφή κλίση προς τον ρατσισμό
Ρατσισμός είναι η ελευθερία να υπερασπίζεις το δικαίωμά σου να διαφέρεις.
quote:
και τον αντισημιτισμό
Και οι Ιρανοί νεοναζί;
quote:
καθώς και στην ανωτερότητα της φυλής έναντι των άλλων
Δε βλέπω γιατί είναι κακό αυτό. Επειδή έτσι βολεύει τους "προοδευτικούς";
quote:
την πλήρη άρση της δημοκρατίας (είδος δικτατορίας δηλαδή)
Η αντικατάσταση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας δεν συνεπάγεται δικτατορία αλλά αποδοχή ενός άλλου συστήματος που εξασφαλίζει την εκπροσώπηση όλων των τάξεων στην διακυβέρνηση της χώρας.
quote:
και με λίγα λόγια καμιά σχέση με τον απλό εθνικισμό για τον οποίο μιλάγαμε ως τώρα και για τον οποίο μιλάει η ΧΑ.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τον όρο "απλός εθνικισμός".
quote:
Το άλλο όνομα του εθνικοσοσιαλισμού είναι ναζισμός
Το άλλο όνομα του εθνικοσοσιαλισμού είναι "εθνικοκοινωνισμός".
quote:
(ένα και το αυτό και το ξέρεις αφού σου αρέσει να είσαι και απόλυτος με τις λέξεις.. nazi = NAtionalsoZIalismus)
Α, συγνώμη, δεν ήξερα ότι είσαι Γερμανός. National Sozialismus είναι ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι μιλούσαμε για την Ελλάδα όμως.
Παρεμπιπτόντως, στα ισπανικά είναι Naci, στα νορβηγικά είναι Nasi και στα ινδικά είναι Rama.

macedon
corgito ergo sum
quote:
Καταρχην το πρωτογενες ελειμα δεν βγαινει απο τον προυπολογισμο,αλλα απο τα εσοδα-εξοδα γενικης κυβερνησης.
Γιατί, είπα κάτι διαφορετικό;
quote:
Στα εσοδα γενικης κυβερνησης δεν περιλαμβανονται τα δανεια που παιρνουμε,ενω στα εξοδα περιλαμβανονται μονο οι δαπανες για τοκους,οχι ομως οι δαπανες για χρεωλυσια.
Μιλάω σε περίπτωση που καταγγελθεί η δανειακή σύμβαση και κηρυχθεί στάση πληρωμών προς τους δανειστές οπότε ούτε πληρώνουμε δάνεια ούτε περιμένουμε από κανέναν να μας δανείσει και θα πρέπει να ζούμε μ' αυτά που παράγουμε.
Το ελληνικό κράτος για να λειτουργήσει χρειαζόταν πέρισυ περίπου 90 δις ενώ τα έσοδα που είχε από εσωτερικούς πόρους ήταν περίπου 74 δις.
Όταν μια οικογένεια έχει περισσότερα έξοδα από έσοδα, είτε αναπροσαρμόζει τον τρόπο ζωής της μέχρι να διορθωθούν τα έσοδα, είτε βρίσκει τρόπους για να αυξήσει τα έσοδα είτε (συνήθως) και τα δύο.
Και, οπωσδήποτε, καμία οικογένεια δεν θα προτιμούσε να πληρώνει τη δόση της πιστωτικής της κάρτας, αφήνοντας την οικογένεια νηστική. Πολύ δε περισσότερο, δεν θα εκχωρούσε τα οικογενειακά έσοδα στην τράπεζα λέγοντάς της: "Κάθε μήνα, κράτα όσα θέλεις και δώσε μου, αν θέλεις, όσα και αν περισσεύουν για να περάσω το μήνα".
Αυτό ακριβώς έκαναν οι πολιτικοί.

macedon
quote:
Macedon πιστευεις οτι εσυ σαν Ελληνας εισαι ανωτερος απο αλλους λαους?
Απόλυτα!
(Φιλική συμβουλή: Μην συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Ανακατεύεις φασισμούς, εθνικισμούς, δικτατορίες, στυλιάρια, παλούκια, στιλέτα, πολέμους και δεν έχεις ιδέα τι είναι το καθένα απ' αυτά. Μάθε δυο πράματα πρώτα κι έλα μετά)

macedon
Εγω εκτειθεμαι?!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Περα απο την πλακα φιλε μακεδον πιστευω οτι εχει αλυτα ψηχολογικα προβληματα,πολυ κομπλεξ και ας μην το αισθανεσαι.Χρειαζεσαι βοηθεια ειδικων.
Αληθεια πριν κοιμηθεις το βραδυ τι σκεφτεσαι και φανταζεσαι?Οτι εισαι ο Μ.Αλεξανδρος?Ηγεμονας?
Ή εισαι απο τους τελευταιους της Αρεια Φυλης?ςςςςςςςςςςςς δεν θα το πω πουθενα.
corgito ergo sum
quote:
Ή εισαι απο τους τελευταιους της Αρεια Φυλης?
Δεν θυμάμαι να μίλησα για Άρειους.
Το αυτόχθον της ελληνικής φυλής παρουσιάζεται στο έργο του Άρη Πουλιανού "Η καταγωγή των Ελλήνων", ο οποίος καταρρίπτει το μύθο των Αρείων και της Αφροκεντρικής προέλευσης των Ελλήνων και θεωρεί τους Έλληνες, ένα έθνος "ανάδελφο". Βέβαια, αυτές οι "ναζιστικές" απόψεις του ταρακούνησαν το επιστημονικό κατεστημένο αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να αποδείξουν ότι δεν είναι έτσι. Τα είπε μετά και ο Σαρτζετάκης στη Ευρωβουλή και έγινε το σώσε από τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους της Γραικίας.
Το ότι ο λαός μου είναι ανώτερος από άλλους λαούς μου το λέει η ιστορία. Φυσικά εσύ μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου ίδιο με όλους τους λαούς, δεν υπάρχει κάτι κακό σ'αυτό. Αν νιώθεις έτσι, πιθανότατα είσαι έτσι...
Ποιος είμαι εγώ που θα σε πείσω ότι δεν είσαι το ίδιο με τους Σάξωνες και τους Γότθους, τους Αβογιρίνους και τους Παπούα; Δικαίωμά σου να τοποθετείσαι εκεί που ανήκεις. Εσύ, άλλωστε, ξέρεις καλύτερα πού ανήκεις... ![]()

macedon
Edited by - macedon on 14/05/2012 17:04:15
quote:
Λίγο ώς πολύ δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο.
Πάνω απ'όλα πρέπει να γίνουμε καλοί ψυχολόγοι, ώστε να καταλάβουμε στην κάθε περίπτωση τί οδήγησε τον διπλανό μας στην συγκεκριμένη συμπεριφορά, την συγκεκριμένη ώρα.
Αρκεί να καταλάβει οτι κάτι που πασχίζει να κερδίσει κάθε φορά με νύχια και με δόντια ή "πατώντας επι πτωμάτων" χρησιμοποιώντας μιά σκληρή έκφραση μπορεί να το χάσει πολύ ευκολότερα ή να μήν του χρησιμεύσει σε τίποτα.
Χαιρομαι που εχεις αισιοδοξη σταση .
Επετρεψε μου ενα καθαρα προσωπικο ερωτημα .
Εσυ ποσο καλα γνωριζεις τον τροπο ,που επιδρουνε τα πνευματικα περιεχομενα μεσα απο την δικη σου ψυχη ,στο εξωτερικο σου περιβαλλον ;;;
Ρωταω γα να δω αν εγω διαφοροποιουμε σε καποιο σημειο ,σε σχεση με την δικη σου ψυχοσυνθεση .
Εγώ στο στάδιο αυτό βρίσκομαι ακόμα πίσω.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Τι ενοω ?
Να αμοιβεται ο καθενας μας συμφωνα με τις αναγκες του και οχι συμφωνα με το επαγγελμα του .
Η προσπαθεια αυτη εχει γινει . (αναφερομαι στο πρωην σοσιαλιστικο κινημα )
Η αποτυχια αυτη που οφειλεται ;;;
Σιγουρα στον παραγοντα ανθρωπο .
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι .
Μπορει να εχουμε τα ιδια εξωτερικα χαρακτηριστικα , αλλα ο κοσμος ο εσωτερικος μας ,διαφοροποιειται .
Ως προς τι ;;;
Ως προς το πνευματικο επιπεδο .
Αυτο διαμορφωνεται στο καθενα μας , αναλογα με το ποσο συχνα ασχολουμεστε με το πνευμα εντος μας .
Σιγουρα ο ευκολος δρομος , ειναι να ακολουθησουμε την εξελιξη .
Ο συγχρονος τροπος ζωης , ειναι προσβασιμος για ολους .
Οσοι απο εμας τον αποδεχονται ( ενας απο αυτους ειμαι και εγω ) , δεν πρεπει να καταγορουνε το συστημα επιβιωσης ως αδικο .
Αυτο ειναι ανοητο .
Ολοι στην ζωη ( μεσα σε ενα οργανωμενο κοινωνικο περιβαλλον ) , εχουμε τις ευκαιριες μας .
Αναφερομαι σε αυτες που οδηγουνε την υπαρξη μας , σε μια ανετη επιβιωση ,σε σχεση με το παρελθον μας .
Αν μεινω η δεν μεινω εκει ,που ειμαι ( στο να ζω ανετα και ευχαριστα ) , ειναι αυτονοητα καθαρα προσωπικο θεμα .
Ολα αυτα εχουνε παρει τον δρομο τους και αυτος ειναι ο ευκολος δρομος , που μενει να ακολουθουμε για μια ζωη, η να προσπαθησουμε κατι ποιο δυσκολο .
Η προσωπικη μας υπαρξη πρεπει κατα την γνωμη μου ,να προσδιορισει την ιδια την αξια της .
Αν μεινουμε στο κοινωνικο πλαισιο , αυτο ειναι μια ευκολη πνευματικη ασκηση για τον καθενα μας ,γιατι οπως εγραψα αυτο εχει δρομολογηθει .
Το να ελπιζουμε οτι θα αλαξει η κοινωνια μας προς το καλλυτερο σε καθολικο επιπεδο , είναι για εμενα μια ιδεα , που ξεπερναει τα χρονικα ορια της ζωης μου .
Θα βιωσουνε στο μελλον , καποιοι απογονοι μου εναν καλλυτερο κοσμο για αυτο ειμαι πεπεισμενος .
Εγω δεν θα υπαρχω ( τουλαχιστον οχι σωματικα ), αυτο δειχνει η παγκοσμοια ιστορια της ανθρωποτητος , οτι εξελισσεται προς το καλλυτερο , αλλα με πολυ αργο ρυθμο .
Λογικο ειναι , αν αναλογιστουμε την αυξηση του πληθυσμου της γης .
Εχω λοιπον συνειδητοποιησει οτι , δεν θα υπαρχω οταν ο κοσμο μας , θα εχει γινει καλλυτερος απο οτι ειναι σημερα .
Τι μου δινει αυτη η ( καθαρα προσωπικη ) αντιληψη ;;;
Το ερεθισμα για ενα διαφορετικο τροπο διαμορφωσης της προσωπικης μου ζωης .
Τον παραθετω, οσο ποιο ρεαλιστικα μπορω μεσω του γραπτου λογου :
Ζω την καθε ημερα μου, σαν να ητανε η τελευταια της ζωης μου .
Ισως να διαβαζεται απαισιοδοξο, ομως δεν είναι .
Καθε ημερα ανακαλυπτω την χαρα της προσωπικης μου υπαρξης και με εναν διαφορετικο τροπο .
Ο καφες που θα πιω το πρωι ειναι μια σκετη απολαυση .
Ο χαιρετισμος που θα απευθυνω στα γνωστα προσωπα της καθημερινοτητας μου , εχει συνηθως μια ζωντανη (δυναμικη )εκφραση .
Η επαφη μου με ατομα ( π.χ στον εργασιακο τομεα ) ,ειναι επικοδομητικος .
Ο διαλογος που θα προκυψει στην διαρκεια της ημερας , γινεται ουσιαστικος .
Οι συνανθρωποι γυρω μου , δεν καταφερνουνε να με στεναχωρεσουνε με την (καμια φορα κακη )συμπεριφορα τους .
Ενω τα βλεπω ολα καθε ημερα ,ξανα και ξανα και ξανα ……η σκεψη οτι καποια ανυποπτη στιγμη ,μπορει να ειναι η τελευταια στην ζωη μου , με επηρεαζει να δινω ολο τον εαυτο μου ( σωματι & ψυχη ) στο καθετι οπου δραστηροποιουμε .
Το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο .
Ζω αρκετα κοντα ,στην πνευματικη ουσια μου .
Δοκιμαστε το , αξιζει την προσπαθεια σας .
Φιλε Krisnna ,εισαι και ειμαι πισω στο ψυχικο σταδιο που περιεγραψες .
Θα πρεπει να συνεχεισουμε την προσπαθεια , δεν συμφωνεις ;;;
Να αμοίβεται σύμφωνα με ότι προσφέρει, σύμφωνα με τον κόπο του απο κεί και πέρα στο χέρι του είναι πώς θα διαθέσει τα περισσευόμενα χρήματα σύμφωνα με την συνείδηση του.
Καλό θα είναι βέβαια να δίνει και κάτι αλλά πρώτα πρέπει να μάθει να το πιστεύει
Κατα τα άλλα είμαστε πραγματικά πολύ πίσω, ο καθένας βέβαια τον εαυτό του τον γνωρίζει καλύτερα.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
loveworks, τα λόγια σου είναι πολύ αληθινά και αντανακλούν
τις βασικές ιδέες του ταοϊσμού ο οποίος δεν είναι φιλοσοφία ούτε θρησκεία απλά τρόπος ζωής.
Αω Μου άρεσε πολύ η πνευματική εμπειρία σου
από την οποία έχει κανείς να διδαχθεί πολλά
Για να έρθει η ευτυχία σε σένα, πρέπει να έρθει και στους γύρω σου.
Θα σας πω και εγώ μια εμπειρία μου
Μια νύχτα ήμουνα σε ένα κυριλέ εστιατόριο στο πασαλιμάνι
Ένας πλούσιος αμερικάανος είχε γιορτή και είχε παραβρεθεί όλη
η υψηλή κοινωνία εκει. Ώσπου μια στιγμή μπήκε μέσα ένας πλανόδιος
μαύρος για να πουλήσει λουλούδια. Όμως κανείς όχι μόνο δεν αγόρασε αλλά ούτε καν του έδωσε σημασία όταν τους μιλούσε. ¨οταν έφευγε βγήκα έξω κλαι του έδωσα κάποια λεφτα. Μιλήσαμε για λίγο και πριν φύγει δώσαμε τα χέρια.
Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μια απεριόριστη ενέργεια να με κατακλύζει...
ηταν υπέροχο αίσθημα. Εκείνη την στιγμή πολά άλλαξαν σε μένα.
Αυτό τον άνδρα τον συνάντησα κι άλλες φορές τυχαία στο κέντρο της Αθήνας.
Να σημειωθεί ότι είμαι από επαρχία και δεν πηγαίνω συχνά ΄στην πρωτεύουσα. Ας, φυσικά και θέλω να μου πεις κι άλλη εμπειρία όπως και οποιοδήποτε άλλος.
Σας χαιρετώ για δυο τρεις μέρες μα θα ξαναεπιστρέψω δριμύτερος
quote:Μια νύχτα ήμουνα σε ένα κυριλέ εστιατόριο στο πασαλιμάνι
Ένας πλούσιος αμερικάανος είχε γιορτή και είχε παραβρεθεί όλη
η υψηλή κοινωνία εκει. Ώσπου μια στιγμή μπήκε μέσα ένας πλανόδιος
μαύρος για να πουλήσει λουλούδια. Όμως κανείς όχι μόνο δεν αγόρασε αλλά ούτε καν του έδωσε σημασία όταν τους μιλούσε. ¨οταν έφευγε βγήκα έξω κλαι του έδωσα κάποια λεφτα. Μιλήσαμε για λίγο και πριν φύγει δώσαμε τα χέρια.
Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μια απεριόριστη ενέργεια να με κατακλύζει...
ηταν υπέροχο αίσθημα. Εκείνη την στιγμή πολά άλλαξαν σε μένα.
Αυτό τον άνδρα τον συνάντησα κι άλλες φορές τυχαία στο κέντρο της Αθήνας.
Να σημειωθεί ότι είμαι από επαρχία και δεν πηγαίνω συχνά ΄στην πρωτεύουσα. Ας, φυσικά και θέλω να μου πεις κι άλλη εμπειρία όπως και οποιοδήποτε άλλος.
Σας χαιρετώ για δυο τρεις μέρες μα θα ξαναεπιστρέψω δριμύτερος
Φιλε lord of green εδωσες χρηματα ,σε καποιον συνανθρωπο σου ,γιατι θεωρησες οτι με αυτον τον τροπο τον βοηθας .
Αν τον βοηθησες η οχι ουσιαστικα , εκτιμω οτι δεν χρειαζεται να το συζητησουμε .
Εκανες ομως κατι που εκδηλωθηκε ως εσωτρικη αναγκη απο μεσα σου .
Αυτο ειναι που μετραει , κατα την δικη μου αποψη .
Η αποδειξη οτι επραξες το σωστο, ηρθε με την ηθικη ικανοποιηση που ενιωσες ,μετα απο αυτην την πραξη σου .
Στην θεση σου βρεθηκα αρκετες φορες και μπορω να αντιληφθω το αισθημα στο οποιο αναφερεσαι .
Την επομενη φορα που θα βρεθεις μπροστα απο ενα παρομοιο γεγονος ,προσπαθησε να κανεις ,αυτο που εκανες σωστα ακομη ποιο σωστα .
Ετσι θα προχωρησεις ακομη παραπερα .
Τι ενοω ;;;
Να προσπαθησεις την επομενη φορα ,να παρακινησεις τους θεατες του αγωνα επιβιωσης του εγχρωμου συνανθρωποου σου , να συμμετασχουνε , οπως το επραξες εσυ .
Αυτη η προτροπη ειναι καλοπροαιρετη και ως τετοια μονο, θα επιθυμουσα φιλε μου να την αντιληφθεις .
quote:
Ώσπου μια στιγμή μπήκε μέσα ένας πλανόδιος
Και να ξέρεις φίλε μου ότι το σημαντικό με το να δώσεις το οποιοδήποτε ποσό σε έναν πλανόδιο που το έχει ανάγκη, δεν είναι το ποσό αυτό καθ'αυτό, αλλά η αίσθηση που του δημιουργείς οτι δεν είναι μόνος στον αγώνα του για επιβίωση.
quote:
φυσικά και θέλω να μου πεις κι άλλη εμπειρία όπως και οποιοδήποτε άλλος.
Παλιά στο δημοτικό θυμάμαι ήταν ένα παιδάκι σε μικρότερη τάξη από μένα και ξέραμε ότι είναι φτωχή η οικογένειά του. Μια φορά στο διάλλειμα του έπεσε η τυρόπιτα, έκλαιγε και του έδωσα τη δική μου. Ηταν υπέροχο συναίσθημα.
Οπως και σε μία άλλη περίπτωση πριν 4-5 χρόνια που ένας τοξικομανης σε κατάσταση όχι και σε τόσο "νορμάλ" φάση, είχε μπει στο ίδιο λεωφορείο με μένα βράδυ με τους επιβάτες να τον λοξοκοιτάζουν με φόβο. Θυμάμαι ότι κάθησε δίπλα μου και μου έπιασε την κουβέντα για γκόμενες, για τη φυλακή κ.α. κι εγώ προσάρμοσα το λόγο μου στο στιλ του, καταφέρνοντας να αποβάλλω τον αρχικό μου φόβο(ειδικά όταν είδα τη σύριγγα στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν του). Η κατάσταση εξελίχτηκε ήρεμα κι ωραία μέχρι να κατέβει. Και μου δημιουργήθηκε ένα ευχάριστο συναίσθημα μετά από όλα αυτα, και ειδικα όταν αποχωρούσε που μου είπε " Τασούλη είσαι και γαμώ τα παιδιά"...κι ας του είχα πει πριν 10-15 λεπτά ότι με λένε Δημήτρη...
Ελπίζω να είναι καλά, όπου κι αν είναι...
Δεν ξέρω αν τα παραπάνω έχουν σχέση με τον τίτλο του τόπικ, αλλά θεώρησα σημαντικό να ανaφέρω κι εγώ εμπειρίες παρόμοιων συναισθηματων με αυτή του φίλου lord of green.
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
quote:Δεν ξέρω αν τα παραπάνω έχουν σχέση με τον τίτλο του τόπικ, αλλά θεώρησα σημαντικό να ανaφέρω κι εγώ εμπειρίες παρόμοιων συναισθηματων με αυτή του φίλου lord of green.
Καθε τι που διαβαζουμε και μας δημιουργει ενα συναισθημα ,εχει σχεση με το πνευμα εντος μας .
Οι δικες σου ιστοριες φιλε Agnostic ,δημιουργησανε ( τουλαχιστον σε εμενα ) συναισθηματα και αυτο μου αποδυκνυει οτι εισαι εντος θεματος .
Αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη ( και αυτο θα ητανε φυσιολογικο ),μπορουμε να το συζητησουμε .
Οποιαδηποτε συζητηση, εστω και αυτη που φαινεται ασχετη με το θεμα αυτο, περιεχει καποια σκεψη,λογισμο ,αρα προυποθετει την πνευματικη μας διανοια για να υλοποιηθει .
Παρομοια ιστορια με την δικη σου ,ειχα και εγω .
Το προσωπο που ητανε εξαρτημενο , ανηκε μεσα στον οικεγενειακο μου κυκλο .
Παροτι εχει κανει αποτοξινωση προσπαθει ακομη και σημερα να αποκαταστησει την ψυχολογικη ζημια , που του εχει προκαλεσει αυτη η ιστορια .
Ειναι κλειστος στον εαυτο του.
Κάθε φορα που συναντιομαστε προσπαθω να τον βοηθησω να ανεβασει την αυτοπεποιθεση του .
Γενικα πιστευω οτι ολοι αυτοι οι συνανθρωποι μας , πρεπει να βοηθιουνται απο ολους εμας , που κρατηθηκαμε μακρια , απο αυτην την εξαρτηση ,που μαστιζει την κοινωνια μας .
quote:
Φίλε alfa-omega το σωστό είναι να μήν αμοίβεται ούτε σύμφωνα με τις ανάγκες του, ούτε σύμφωνα με το επάγγελμα του.
Να αμοίβεται σύμφωνα με ότι προσφέρει, σύμφωνα με τον κόπο του απο κεί και πέρα στο χέρι του είναι πώς θα διαθέσει τα περισσευόμενα χρήματα σύμφωνα με την συνείδηση του.
Καλό θα είναι βέβαια να δίνει και κάτι αλλά πρώτα πρέπει να μάθει να το πιστεύει
Κατα τα άλλα είμαστε πραγματικά πολύ πίσω, ο καθένας βέβαια τον εαυτό του τον γνωρίζει καλύτερα.
Αν δεν σου κανει κοπο, αναπτυξε περισσοτερο αυτην την σκεψη σου φιλε Krisnna .
Όλοι πρέπει να βοηθάμε τα άτομα τα οποία είναι αποκομμένα από την κοινωνία για διάφορους λόγους.
Σκεφτείτε να ήμασταν στη θέση τους..
Αω την δέχομαι καλοπροαίρετη τη συνβουλή σου
Ξέρεις, για μένα το να ακούει κάποιος την καρδιά του
και να πράττει σύμφωνα μ' αυτή είναι πνευματική εμπειρία...
Γενικά, όταν βλέπω κάποιον σε άσχημη κατάσταση
νιώθω συμπόνοια γι' αυτόν και προσπάθω να τον βοηθήσω
Όπως έλεγε και κάποιος
Για να έρθει η ευτυχία σε σένα, πρέπει να έρθει και στους γύρω σου
Με φιλικούς χαιρετισμούς,