ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γαλαξίας χωρίς αστέρια - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Γαλαξίας χωρίς αστέρια - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

trekker29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
trekkerΝέο Μέλος
23/02/2005, 18:18:49
Από ΕΡΤ...
Βρετανοί αστρονόμοι ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που φαίνεται ότι είναι ένας αόρατος γαλαξίας αποτελούμενος αποκλειστικά από σκοτεινή ύλη. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ, στην Ουαλία, ισχυρίζονται ότι είναι οι πρώτοι που έκαναν την ανακάλυψη αυτή και εξηγούν περί τίνος πρόκειται η ανακάλυψή τους. Ένας σκοτεινός γαλαξίας είναι μια περιοχή στο σύμπαν που περιέχει μεγάλη ποσότητα μάζας που περιστρέφεται όπως ένας κανονικός γαλαξίας, αλλά δεν έχει αστέρια. Ο μυστηριώδης γαλαξίας, που ονομάστηκε VIRGOHI21, ανακαλύφθηκε σε απόσταση 50 εκατομμυρίων έτη φωτός με τη βοήθεια των ραδιοτηλεσκοπίων που βρίσκονται στη βορειοδυτική Αγγλία (Τσέσαϊρ) και στο Πουέρτο Ρίκο. Η άγνωστη ύλη, που πιστεύεται ότι συγκρατεί αυτούς τους σκοτεινούς γαλαξίες μαζί, είναι γνωστή ως "σκοτεινή ύλη", αλλά οι επιστήμονες εξακολουθούν να γνωρίζουν ελάχιστα πράγματα σχετικά με το τι ακριβώς είναι.

Κατά τη διάρκεια της πενταετούς έρευνας έγινε, επίσης, μελέτη της κατανομής των ατόμων υδρογόνου στο σύμπαν, που υπολογίστηκε από την περιστροφή των γαλαξιών και την ταχύτητα με την οποία κινούνταν τα μέρη που τους αποτελούν. Τα αέρια υδρογόνου απελευθερώνουν ακτινοβολία, η οποία μπορεί να ανιχνευτεί. Στον Αστερισμό της Παρθένου εντοπίστηκε μια μάζα ατόμων υδρογόνου με μέγεθος 100.000.000 φορές τη μάζα του Ηλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια αντικείμενα που έχουν ανακαλυφθεί στο παρελθόν, τελικά έχει αποδειχτεί ότι περιείχαν αστέρια ή ότι ήταν απομεινάρια δύο γαλαξιών που συγκρούστηκαν. Όμως, σε αυτή την περίπτωση, οι έρευνες που έκαναν επιστήμονες από τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αυστραλία δε βρήκαν εμφανή σημάδια άλλων αστεριών, ούτε κοντινούς γαλαξίες, που θα σήμαινε ότι ο VIRGOHI21 είναι αποτέλεσμα μιας� γαλαξιακής σύγκρουσης.

Το συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν γαλαξία χωρίς αστέρια ενισχύεται από το επιχείρημα που προβάλει ο Δρ. Ρόμπερτ Μίντσιν, του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ. "Εάν ήταν ένας συνηθισμένος γαλαξίας, θα έπρεπε να είναι φωτεινός και τότε θα ήταν ορατός ακόμη και με ένα καλό ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο", είπε.

Οι αστρονόμοι αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες στον εντοπισμό και τη μελέτη των σκοτεινών σωμάτων του σύμπαντος, λόγω της εγγύτητας της Γης στον Ήλιο. Μάλιστα, παρομοιάζουν τις δυσκολίες αυτές με το να προσπαθεί κάποιος να κοιτάξει έξω όταν είναι νύχτα και βρίσκεται σε ένα πολύ φωτισμένο δωμάτιο. Είναι εύκολο, λένε, να δεις τα φωτεινά αντικείμενα, όπως είναι τα φώτα του δρόμου, αλλά δεν μπορείς να δεις τα δέντρα, τους φράκτες και τα βουνά.

Η ανακάλυψη αυτή θεωρείται πολύ σημαντική καθώς, σύμφωνα με τα κοσμολογικά μοντέλα, η σκοτεινή ύλη είναι πέντε φορές περισσότερη σε σχέση με τη συνηθισμένη ύλη, που απαρτίζει ό,τι βλέπουμε και αγγίζουμε.

Οι ερευνητές από την ομάδα του Κάρντιφ συμπληρώνουν: "Υπάρχουν πολλά μυστικά ακόμα που δε μας έχει φανερώσει το σύμπαν, αλλά η ανακάλυψη αυτή δείχνει ότι έχουμε αρχίσει να βλέπουμε προς τη σωστή κατεύθυνση".

Σχόλιο...
¶ραγε τι θα γίνει άν ένας αόρατος κομήτης (αντι-ύλης) κατευθύνθει προς τη γη;

"Imagination is more imprtant than knowlegde" Albert Einstein

Makis

nikostheaterΜέλος
23/02/2005, 21:27:54
Το θεμα ειναι οτι ξερουμε λιγα πραγματα για τον κοσμο που μας περιβαλλει!και θα συμφωνησω μαζι σου,αν ερχοταν κανενας σκοτεινος κομητης η αστεροειδης την ειχαμε βαμμενη..
vidiniousΝέο Μέλος
09/03/2005, 02:09:08
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΙΝΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΛΕΣ.ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ & ΠΟΛΥ ***** ***** ***** - ΦΙΛΑΚΙΑ ''Ο ***** ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ *****).""

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

09/03/2005, 16:31:29
ADMINNNNNNN
AMALIAAAAAAA
AMAAAAAAN
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΩΣΤΑ Η ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

10/03/2005, 02:46:00
Ο λογαριασμός "vidinious" απενεργοποιήθηκε.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

raivalΝέο Μέλος
11/03/2005, 20:54:08
Βρε τον vidinious
Ωραίος . Πολύ ωραίος. Άψογος.
Αφου τα στοιχεία στο προφίλ τυχαίνει να γνωρίζω ότι είναι πραγματικά.
Συγχαρητήρια νέε μου. Προοδεύεις.
Βέβαια και ψευδή στοιχεία να δηλώσεις υπάρχει το IP σου το οποίο και απο τηλεφωνικό θάλαμο να συνδεθείς θα σε βρούν.
Εκτός από αυτά τα χαζά που επιχειρής να κάνεις θα σου πρότεινα αν διαβάσεις το μύνημα να μην ασχοληθείς με ποιό υψηλές ασχολίες(χακεριές) γιατί σε βλέπω στα πρώτα 5 λεπτά να συλαμβάνεσε.
Τόση πρόοδο βλέπω.
Αν δεν μας αρέσει μια σελίδα ή ένα κείμενο ή οτιδήποτε απλός κάνουμε ένα κλίκ στο χ και το κλείνουμε.
Συγγνώμη αλλά συγχίστηκα με αυτό το πόστ.
AZΩΕΛΜέλος
28/04/2004, 20:29:13

ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΡΙΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΞΙΣΤΟΡΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ.
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΗΝΥΝΑΤΑ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΓΕΥΤΙΚΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΛΛΟΚΟΣΜΕΣ.
ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ...ΜΙΛΗΣΕΙ;
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΣΕΛΙΔΑ".
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ, ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ...
ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ "ΠΑΠΠΟΥ" ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ (111 ΧΡΟΝΙΑ), ΠΛΟΥΤΙΖΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ, ΕΦΟΒΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.
...ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΞΕΙΣ ΗΤΑΝ... "ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΝΕ ΑΝΕΜΟΣ..."
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.
ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

AZΩΕΛΜέλος
29/04/2004, 01:56:26
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ, ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΥΧΤΩΝΕΙ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΠΩΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ.
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΥΧΤΑ, ΜΕ ΜΑΖΕΨΕ ΝΩΡΙΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΕ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΩ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ Τ ΑΣΤΡΑ.
ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΞΥΠΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΜΕΙΝΕ ΨΥΧΡΑΙΜΗ, ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΑΧΝΑ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ. ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΣΤΗ ΦΩΝΗ, ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΛΕΥΤΕΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑ.
Η ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΦΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΚΥΦΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΥΛΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΞΩ.
ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ. ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΔΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗ. ΕΙΧΕ ΠΡΥΣΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΔΥΣΕ. ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΠΩΣ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΡΥΦΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ. Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΞΩ, ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΕΙΤΕΤΑΙ, ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΝΟ ΦΟΥΡΝΟ.
Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΞΩ.
ΚΑΤΕΥΘΗΝΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ. ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΤΩ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΨΥΘΙΡΙΖΕ ΜΕΛΩΔΙΚΑ, ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΨΕ...
ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΚΑΨΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΜΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ. ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΠΡΥΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.........

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

MistiriosΜέλος
30/04/2004, 06:54:09
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ''ΑΖΩΕΛ''. ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΙΑΝ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ?? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ??

Elfish DimosΜέλος
30/04/2004, 13:09:13
Παρα πολυ ωραια η ιστορια σου.. Πιστευω πως ειναι αληθεια γιατι και σε μενα εχουν πει συγγενεις μου για νυμφες στο βουνο Βροντερο(εκει μενουν) και μια ιστορια που υπηρχε για εκεινες εκει..Την εχω αναφερει σε αλλο τοπικ πιο παλια.Βεβαια σαν λατρης των ξωτικων πολλες φορες με την παρεα μου που βρισκουμε χρονο και παμε στην αγκαλια της Μητερας Γης συναντουμε περιεργα πραγματα οπου ειναι και ενας λογος για να πιστευω..Αν πιστευεις θα "δεις" και τα επακολουθα..Βεβαια δεν ειναι παντα ροδινα..Καποιες φορες ζουμε την πραγματικοτητα λες και ειναι φαντασια..Αλλα και την φαντασια σαν πραγματικοτητα..Αν καταφερεις να εχεις το balance ειναι οτι πιο σημαντικο για να μην τρελαθεις.

Keep Nature INTACT...
Wicca's Power..
Extraterrestrial Paranormal Expirience...

AZΩΕΛΜέλος
30/04/2004, 19:06:49
THN IΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΗΓΗΘΗΚΑ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ...
ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΓΙΑ... ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΑ, ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΓΙΑ. ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ...ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ... ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. ΕΤΣΙ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ... ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ.
ΣΥΝΕΒΗ, ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1910.
ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ (ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΗ... << ΔΕΝ ΦΤΑΙΓΑΝ ΑΥΤΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! ΜΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΡΓΟ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΦΘΟΝΟ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ. >> ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΟΠΩΣ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ, ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΣΕ ΓΑΜΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ 9 ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ. ΧΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΕΙΠΕ ΝΑΙ"... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.
ΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΟΠΩΣ... ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ... ( ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ... )
ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ... ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ.
ΟΠΩΣ.....
ΟΠΩΣ;;;;;;;;;

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

FIREΝέο Μέλος
01/05/2004, 01:10:57
Πραγματικά υπέροχη ιστορία, σαν να διάβαζα παραμύθι. Με έκανε να προσπαθήσω να θυμηθώ τις ιστορίες των δικών μου παπούδων και να τις ξαναφέρω στην μνήμη μου

01/05/2004, 03:35:40
quote:
ΟΠΩΣ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ, ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΣΕ ΓΑΜΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ 9 ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ. ΧΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.

Χωρίς Λόγια

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Edited by - simori on 01/05/2004 03:36:43

AZΩΕΛΜέλος
01/05/2004, 19:28:41
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ", ΣΥΧΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΕ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΔΩΜΑΤΙΑ.

ΣΥΧΝΑ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...
ΚΑΙ ΣΑΝ "ΜΙΛΗΘΟΥΝ" ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΕΡΓΑΛΕΙΟ", ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΜΙΑ ΔΙΕΡΓΕΡΣΗ, ΕΝΑ ΞΥΠΝΗΜΑ, ΕΝΑ ΚΑΛΟΣ-ΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ "ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ", ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ... ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΕΓΓΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΟΡΙΑ......

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

mariaaaaaΝέο Μέλος
02/05/2004, 01:47:06
και εμενα μου αρεσε πολυ η ιστορια σου Αζωελ!εχεις καποια αλλη να μας διηγηθεις?

02/05/2004, 20:16:46
Σε ποιά περιοχή της Μακεδονίας?

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

02/05/2004, 20:28:14
Χωρίς να θέλω να φανώ προσβλητικός αλλά μου φαίνεται πως αυτή η ιστορία θα μπορούσε να ήταν και παραμύθι...που ανήκει σε μία τεράστια σφαίρα της φαντασίας. Φιλικά μήπως από εκεί την άντλησες?

02/05/2004, 21:06:58
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΤΟΠΙΚ ΑΝΟΙΞΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΖΩΕΛ...

ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΜΥΘΟΙ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥΣ....

ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

AZΩΕΛΜέλος
09/05/2004, 19:22:54
ΦΙΛΕ ΣΚΟΡΠΙΕ ΝΟΤΗ...
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ!
ΟΧΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΤΛΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΧΤΗ. ΕΚΕΙΝΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ! ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ.
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ.
ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΩ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΕΙΖΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
ΑΡΚΕΙ... ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ... ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΣΥΝΕΒΕΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...
Ο ΠΕΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΡΑΚΟΣΠΗΛΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΡΑΚΟ-ΦΙΔΟ, ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΝΑ ΣΤΥΝΕΤΑΙ ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ (ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ), ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ "ΤΡΥΠΑ"... ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΕΙ!
ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ.
ΝΑΙ... ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΕΟΣ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΝ.
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ... ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

ZARKOSΜέλος
09/05/2004, 21:50:53
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΨΕΙ!ΑΖΩΕΛ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΜΑΓΕΥΕ...