- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
@ Μπίλντερμπεργκ.2003.gr
Τη χώρα μας εκπροσώπησαν στη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ οι:
Γιώργος Δαυίδ
[Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως – 3Ε – Coca-Cola, που συμμετέχει ανελλιπώς από το 1996 στις συναντήσεις, ως συντονιστής –προφανώς– της Λέσχης στην Ελλάδα]
κ.λ. κ.λ. κ.λ.
3E, ε;;;
και: Δαυίδ!!!
Δε μού λέτε, συνάδελφοι -
"το κρατάω καλά το φανάρι;"
ουτε εγω μπορω να δω τις foto
H APOPSI MOU EINAI NA MIN ASXOLISTE APOKLISTIKA ME TIN OMADA E
DIASTAUROSTE ELLHNIKH MYTHOLOGIA ME MYTHOUS ALON LAWN KAI ME TI BIBLO(PALAIA DIATHIKI KAI KAINI DIATHIKI )
KAI TELOS EREUNISTE DIAFORES THRISKIES TI KINA EXOUN
Μιας και έχουμε τόσο γερή καβάτζα που δε μασάμε ούτε από Τούρκους ούτε από ΒΡΥΛίσσιους ούτε απο NASA, αμα λάχει, δεν κάνουν κανά τσαφ οι Εψιλίτες να καταργήσουν το στρατιωτικό? Μην πάμε και χάνουμε την ώρα μας, και άντε, να επιβάλλουν στη θέση του υποχρεωτική μελέτη αρχαίων συγγραφέων. Τι να κλ*άσεις με το G3 όταν φορτίζει ο Τέσλα... (πάντως στο castle wolvenstein είναι και gam-o τα όπλα)
Και στο κάτω κάτω, επειδή αποφασίζωμεν και διατάσωμεν, να τους τηγανήσουν όλους και να μείνει ένας πλανήτης Ελλάδα.
Και κάτι άλλο, η μύηση είναι ανοιχτή σε όλους ή υπάρχει και εκεί ολιγαρχεία των διαπλεκόμενων ευγενών; Αν ισχύει το πρώτο, ας δημοσιευθούν παρακαλώ οι όροι συμμετοχής για την κάλυψη των θέσεων σε ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες. Ποιό δημόσιο και πράσινα άλογα, εδώ θα βαράω τελικές με το anti-gravity ουφάκι μου...
Έλληνας ναι, Ελληνάρας όχι
quote:
Όσο για το Καρατζαφέρης βρήκα στο λεξικό (Magenta) την λέξη Καρατζόβας= αγροίκος, οπότε και Καρατζάς φαντάζομε θα σημαίνει κάτι παρεμφερές με το αγροίκος, συνήθης χαρακτηρισμός των τούρκων την περίοδο του 1821 προς τους αγροίκους= γραικούς=GRECO=GREECE (κλπ συναφή που δεν τολμούν οι πολιτικοί να απαιτήσουν την αλλαγή του διεθνές ονόματος της χώρας μας σύμφωνα με την Συνταγματική της ονομασία ΕΛΛΑΣ) Έλληνες που τόλμησαν να σηκώσουν το ανάστημά τους και να επαναστατήσουν για την ελευθερία τους. Όσο για το –φέρης αν είναι εκ του φέρω= άγω, βαστώ, κατευθύνω, παρακινώ, οδηγώ, ωθώ κλπ. άρα τώρα που το καλοσκέφτομαι μάλλον δίκιο θα έχει ο Καρατζαφέρης όταν υπερηφανεύεται για τον προπάππου του και την καταγωγή του. Και να σας πω και κάτι άλλο; με τέτοιο Τούρκικο όνομα κι εγώ θα ήμουν υπερήφανος.
Για να μην αφήνουμε εκρεμμότητες...
Το επώνυμο του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. "Καρατζαφέρης" έχει καθαρά αλβανική καταγωγή. Συγκεκριμένα το πρόθεμα "Τζαφέρης" είναι ένα ευρέως διαδεδομένο όνομα στην Αλβανία. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ένας από τους βασικούς οπλαρχηγούς του UCK, λέγεται "Τζαφέρι"!
Το πρόθεμα "καρα" σημαίνει όπως όλοι ξέρουμε "μαύρος" δηλαδή "Τούρκος", άρα "Καρατζαφέρης" σημαίνει "Τουρκαλβανός"!!!
Επίσης το χωριό του στην Αρκαδία, το Λεόντιο, η αρχική του ονομασία ήταν "Αλμπάνιστα"!!! Όποιος δεν πιστεύει ας ρωτήσει στο λαογραφικό μουσείο Τριπόλεως, για την ιστορία των Αρβανιτών που κατέβηκαν τον προηγούμενο αιώνα στην Αρκαδία.
ΦΙΛΕ [ΑΙΟΝ] ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ... ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑ= ΜΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΣ....!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ=ΚΑΡΑ+ΚΑΤΣΑΝ ........ ΜΑΥΡΟΣ ΦΥΓΑΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ...[ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ]Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ... ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ... Ο ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ... ΟΠΟΤΕ ΚΑΡΑ+ΚΑΤΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΦΥΓΑΣ...ΟΠΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ....[ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ?] ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΝΕΡΑ ΕΔΩ... Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΙΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ... ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...Ο ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΗΓΕΣ....ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ?.. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑΙ....! ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!
quote:ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ******?
Ο ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ... ΟΠΟΤΕ ΚΑΡΑ+ΚΑΤΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΦΥΓΑΣ...ΟΠΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ....[ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ?]
Έγιναν τροποποιήσεις από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ
quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!.. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΡΤΑ....!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!!!
Jimara, αν γράφτηκες για να κάνεις την πλάκα σου και για να ειρωνεύεσαι όντως θα την "φας την πόρτα".
Θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις να προσβάλλεις τους συνομιλητές σου και να κάνεις μια βόλτα στο site για να δεις πιο είναι το αντικείμενό του. Νομίζω ότι δεν ξέρεις που γράφτηκες.

Είναι λαός παμπόνηρος και "αρκετά" ιδιαίτερος.
Η θρησκεία τους είναι κωδική και ίσως μια από τις πολυπλοκότερες και πιο απόκρυφες.
Στρατηγική τους εδώ και χρόνια είναι να προξενούν καταστροφές με προσωπικό συμφέρον και ποτέ να μην φαίνεται ότι είναι πίσω από αυτές.
(Εκτός από την κατάσταση της Πλαιστίνης όπου φανερά διεκδικούν με βία και αίμα κάτι που δεν τους ανήκει).
Αυτοί βοήθησαν στην σταύρωση του Ιησού ο οποίος λέγεται πως ήταν Εβραίος.
Χαρακτηριστικά εδώ μπορώ να αναφέρω πως αυτοί που υποστηρίζουν τις θεωρίες πέρι Έψιλον θεωρούν ότι ο Ιησούς ήταν Έλληνας και για ακρίβεια ο Απόλλωνας. Άλλωστε και τα ευαγγέλια γράφτηκαν στα Ελληνικά.
Αυτή η διαμάχη Ελληνισμού με τους Εβραίους-Ισραηλίτες είναι όντως αιώνια και ίσως μέσα από αυτήν να αναπτύχθηκαν πολλές και διάφορες μυστικιστικές ομάδες αλλά και πολλές παραφιλολογίες για μυστικές ομάδες. Με έναν από τους δύο τρόπους προέκυψε και η ομάδα Έψιλον, πιστεύω.
Για αυτούς που πιστεύουν σ'αυτήν την ομάδα αναφέρω (αν και οι περισσότεροι από αυτούς θα ξέρουν) πως το "666" - το "μεγαθήριον" ο συγγραφέας ερευνητής Ιωάννης Φουράκης πιστεύει πως έιναι ο Δίας και πως σύντομα έρχεται για να βάλει ένα τέλος, αν όχι στον κόσμο τότε σε αυτούς που επιδιώξανε να του προσδώσουνε αυτόν τον αρνητικό χαρακτηρισμό(εβραίοι), τον οποίο βέβαια με αφέλεια(όπως λέει ο Φουράκης) υιοθέτησαν και οι χριστιανοί ανα τον κόσμο...
Μέχρι να δούμε το έργο επί σκηνής (2011) θα πρότεινα κανείς να μην επαναπαύεται και να μην στην ουσία ελπίζει για κάτι φοβερό και τρομερό, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και πολλοί προφήτες μπορεί να αποδειχτούν φαντασιόπληκτοι.
"μπορεί..."
Τι έγινε; Γύρισες για το τελευταίο χειροκρότημα;

ESY GIATI ME SYMPERIFERESE ETSI...?
PERIMENO APANTISI....!
quote:
ΦΙΛΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ.... ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORYM ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ FORYM ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!
Αυτό ποιος το έγραψε;;;
Γύρνα πίσω στα topics σου, διάβασε τι σου έγραψα και αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις. Αν θα μείνεις (γεγονός που δείχνει ότι είμαι... Έλληνας) δώσε σημασία στα σχόλιά μου. Αν αποφασίσεις να αποχωρήσεις κάτι που υποσχέθηκες και δεν το έκανες, τότε δεν έχουν πραγματική σημασία τα λόγια μου (αφού δεν θα είμαι Έλληνας).
Δεν έχω να πω κάτι άλλο που δεν στο έχω πει ήδη.

Κάνε ένα δικό σου forum, και κάλεσε όλους να συμμετέχουν με τους δικούς σου κανόνες. Εφόσον είσαι εδώ οφείλεις να σεβαστείς τους εδώ κανόνες. Είναι απλό και ξεκάθαρο; Ελπίζω γιατί δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου ούτε να χαλάω το topic με κοκκορομαχίες.
Κάνε αυτό που νομίζεις σωστό και θα κάνω εγώ αυτό που νομίζω σωστό
Ο... Δίας!!!

Communicating at an unknown rate...