- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΜΑΥΡΩΝ ΛΙΜΟΥΖΙΝΩΝ..
Εγώ κρατάω αυτό περί καταστροφών στην Αγγλία και την Αμερική και περί αφύπνισης όλων των "κατόχων ελληνικών γονιδίων" σε Εουσκάντι, Ιταλία κλπ. μέχρι το τέλος του 2003. Αν θυμάστε είχε ειπωθεί στην αρχή του τόπικ, πριν 2 χρόνια δηλαδή. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται να πολυσυμβαίνει. Συνεπώς κάποιοι σίγουρα μας δουλεύουν. Αντιγράφω μερικά, γιατί είναι πολύ σημαντικό όταν ο κάθε τσαρλατάνος κάνει το λάθος να μιλάει με συγκεκριμένα γεγονότα και χρονολογίες να ξεσκεπάζεται:
2 Αυγούστου 2000,σύνοδος: Σελήνη,Αφροδίτη,Ήλιος,Άρης,Ερμής,Δίας,Κρόνος.Το μίσος μεταξύ των Βόρειων και των Νότιων Αμερικανών θα έχει φτάσει στο απροχώρητο.Η Αδελφότητα των Ελλήνων περιμένει υπομονετικά…
ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
21 Μαρτίου 2002,σύνοδος:Δίας,Σελήνη,Κρόνος,Άρης,Αφροδίτη,Ήλιος,Ερμής.Μέχρι τότε, τα δάση των Η.Π.Α θα έχουν γίνει στάχτη.Οι κυκλώνες και οι τυφώνες θα ρημάξουν την Νέα Ατλαντίδα (όπως και γίνεται σταδιακά).Οι δε σεισμοί θα τη πλήξουν στο έπακρο.Την ίδια στιγμή,ο ρώσικος στρατός θα έχει διακαή πόθο να σφάξει τη Τουρκία…
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΥΚΛΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
10 Ιουλίου 2002,σύνοδος:Αφοδίτη,Άρης,Δίας,Ήλιος,Σελήνη,Ερμής,Κρόνος.Όλα τα ουράνια φαινόμενα επηρεάζουν τις ευρωπαϊκές χώρες.
ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ;
31 Αυγούστου 2002,σύνοδος: Αφοδίτη,Ερμής, Ήλιος, Άρης, Δίας, Κρόνος,Σελήνη. Η Καλιφόρνια θα φαίνεται σαν σεληνιακό τοπίο εξαιτίας των πυρκαγιών, ενώ στην Αγγλία θα συμβούν τρομακτικά γεγονότα, όπως καταβυθίσεις.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ;
1 Μαίου 2003,σύνοδος:Δίας,Κρόνος, Ερμής, Ήλιος,Σελήνη,Αφροδίτη.Η Αδελφότητα των Ελλήνων θα περιμένει το αστρόπλοιο «Θησεύς».Επίσης,θα αρχίσουν να αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ "ΘΗΣΕΥΣ"; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ;
Τώρα για τις λιμουζίνες:
Να σας ρωτήσω κάτι: αν παρακολουθείς κάποιον με σκοπό να τον κλέψεις, ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση: να χρησιμοποιείς συνηθισμένα αυτοκίνητα που κανένας δεν προσέχει ή μαύρες λιμουζίνες που όλοι όσοι έχουν δει έστω και μία κατασκοπική ταινία ξέρουν ότι συνεπάγονται άντρες με τα μαύρα που σε παρακολουθούν;
Αν χρησιμοποιείς μαύρες λιμουζίνες, θες να ξέρουν όλοι ότι δεν αστειεύεσαι. Συνήθως δεν το κάνεις για να την πέσεις σε κάποιον, αλλά για να προστατεύσεις κάποιον. Αν είσαι τόσο δυνατός που να θες να την πέσεις σε κάποιον και δε σε πειράζει να το ξέρει, απλά την πέφτεις, δεν κάθεσαι απ' έξω 10 χρόνια!
Ερώτηση 2: πόσοι πλούσιοι που θα μπορούσαν (και επιβάλλεται) να πληρώσουν για "μαύρες λιμουζίνες" (δηλαδή για σωματοφύλακες) μένουν στο Κεφαλάρι;
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Tα μόνα τρομακτικά γεγονότα που συμβαίνουν μέχρι στιγμής και είναι σχετικά με την αχμμ... προφητεία (ή μάλλον αλητεία) συμβαίνουν στην Ελλάδα και τα προκαλούν οι διάφοροι μπαγάσηδες που έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι τα βιβλία τους απευθύνονται "στους νοικοκυραίους"...
Με άλλα λόγια μεροκαματιάρηδες άνθρωποι ξοδεύουν τα λιγοστά τους χρήματα και αγοράζουν αποβλάκωση.Τι λυπηρό.
Το γεγονός ότι σε αυτήν την υπόθεση υπάρχουν πολλοί που βγάζουν κέρδος εμένα προσωπικά μου είναι αρκετό για να είμαι εξαιρετικά δύσπιστος.
Βέβαια,υπάρχουν και άλλοι που λένε "μερικοί,ναι,βγάζουν κέρδη από την υπόθεση αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο!"
Ναι καλά,τιραμόλα καλούμπα ...
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όλοι συνεργάζονται με όλους.
Οι διάφορες έριδες ούτε στο ελάχιστο υποδεικνύουν ότι υπάρχουν οι "καλοί" του χώρου που αντιμάχονται τους "κακούς".
Θα σας αναφέρω το εξής παράδειγμα:Πριν 2-3 χρόνια θεωρώ ότι υπήρχε κάποια σχετική ένταση μεταξύ Βελόπουλου-Κεραμυδά.Μη μου ζητήσετε βέβαια να σας προσκομίσω και έγγραφες αποδείξεις.Όποιος γυρίζει, γνωρίζει.Πχ ο Βελόπουλος σχεδόν χλεύαζε τα περί ομάδας Ε
"εγώ από ομάδες ξέρω τον ΠΑΟΚ,τον Άρη και την Ομάδα Ζ!"
Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτοί οι δυο οι τύποι παίρνουν τα κανάλια σβάρνα εδώ και πολλά χρονιά μαζί.Κάποιο κανάλι είχε προβάλει απόσπασμα από παλιά εκπομπή που έδειχνε τον Κεραμυδά και τον Βελόπουλο (δεν είχε ακόμη φαλάκρα τότε νομίζω) να κάθονται δίπλα δίπλα σαν τα πιτσουνάκια και να κάνουν αναλύσεις...
Τώρα βέβαια ο Βελόπουλος κάνει έρευνες για την ομάδα Ε...
Νομίζω ότι είναι μια συμμορία όλοι τους.Οι όποιες εντάσεις είτε οφείλονται στην ιδιοτέλειά τους,είτε είναι τεχνητές για να προσελκύσουν διάφορα τμήματα της κοινωνίας και την κατάλληλη στιγμή
τσουπ ... τάχα καταθέτουν και πολιτική πρόταση.
Επιλέον,το βρίσκω ειδεχθές κάποια τάχα μυημένα άτομα να μεταδίδουν την ανώτερη,θεϊκής προελεύσεως γνώση τους όχι αφιλοκερδώς.Οι Απόστολοι του Χριστού δεν έγραψαν τα Ευαγγέλια επί αμοιβής...
ΥΓ "ναι αλλά λόγω Ε ολοένα και περισσότερα νέα άτομα ασχολιούνται με την Αρχαία Ελλάδα"
Τιραμόλα καλούμπα + σαλάγα τα !!!
Έχω γνωρίσει τέτοια νέα άτομα...μπούχτισαν από τις παπαριές και δεν ασχολιούνται πλέον.Το μόνο που τους έχει μείνει είναι διάφορες ιστοριούλες για τον τάδε από το Β-Καροτένιο και τον άλλον που έκοβε βόλτες με το διαστημόπλοιο και όταν πήγε στο βενζινάδικο να το φουλάρει συνάντησε τρεις Γκρίζους και από την μάχη που ακολούθησε του έφυγε ένας πόντος από το καλσόν κι έσπασε τρία νύχια...
Ε φυσικά,αφού είναι προφητεία της ... σειράς !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
bebtqtjnqmnjtaq
demo Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ Ή ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ; ![]()
διαβαζω απο χθες οτι εχει γραφτει από το 2002 σχετικα με το θεμα που πραγματευεστε. Ειναι εντυπωσιακο πως ένα θεμα καταφερνει να διατηρηται επι 2 χρονια σε ενα forum, ομολογω πως το συναντησα ψαχνοντας γενικες πληροφοριες περι των Ε επειτα απο συζητησεις που εκανα με φιλους. Αναμεσα σας(μας), υπαρχουν ανθρωποι που πρεσβευουν διαφορετικες στασεις και σκεψεις, αρκετες απο τις οποίες πραγματικα με σόκαραν. Μηπως καποιοι έχουν μπερδευτει συγχέοντας τον μυστικισμο με την πολιτικη ιστορια; Μήπως ψάχνουμε για Μεσσίες ή ακομα για αποδοπομπιαιους τραγους προκειμενου να εξορκισουμε το κακο που μας δυναστευει;(το οποιο δεν ειναι μακρια μας ουτε διπλα μας αλλά μέσα μας όπως και το καλο..) Δεν καταλαβαινω πως ο Μεγαλοιδεατισμος των αρχων του αιωνα, συνεχιζει να κραταει ορισμενους μας δεσμιους των προσταγων του πολεμου, και της εδαφικης εξαπλωσης. Φυσικα και η λεγομενη Μεγαλη Ιδεα εχει τις ριζες αρκετα παλαιοτερα, αλλα η κυρια εκφανση των ιδεολογηματων της παρατηρηθηκε στις αρχες του αιωνα με συντριπιτικες επιπτωσεις στον Ελληνικο πληθυσμο, και στις δυο πλευρες του Αιγαιου. Γιατι συνδέουμε την έρευνα για την ομαδα Ε ή οτιδηποτε άλλο αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό λόγο έλλειψης στοιχείων, με πραγματικά ιστορικά γεγονοτα; Υπαρχει καποιος σε αυτο το forum, που νιώθει μειονεκτικα έναντι των προγόνων του; Γιατί; Το κατα πόσο είμαστε Έλληνες δεν θα μας το πουν ούτε οι σύγχρονοι, ούτε οι αρχαίοι ούτε οι βυζαντινοί. Είναι κατι που το νιώθεις, όπως νιώθεις και το οτι είσαι Γερμανος, Κινεζος, Πορτογάλος. Οι αρχαιοι Έλληνες δεν αποικησαν μονο την ανατολικη ακτη του Αιγαιου, αλλα και την Β.Αφρικη, την Ιβηρικη, τις μεσογειακες ακτες της Γαλλιας, τον Έυξεινο Πόντο. Αν είχαμε την αξιωση να επανακτησουμε όλες αυτες τις περιοχές δεν θα πρεπε να ετοιμαζομαστε για Παγκοσμιο Πόλεμο αλλα για άσυλο... Συγγνωμη αν απομακρυνθηκα από το θέμα, αλλά η διαπίστωση πως καποιοι από αυτούς που ψάχνουν για την ομαδα Ε πιστεύουν σε μια υποτιθέμενη ανωτερότητα της ελληνικής φυλής και την ''δικαιη τιμωρια'' με lazer και ηχητικα κανονια των γειτόνων μας, είναι καταθλιπτική το λιγότερο. Στο κατω κατω σε έναν πόλεμο εγκληματα γίνονται και από τις δυό πλευρές. Διαβάστε τι έκανε το εκστρατευτικό μας σώμα στην αρχή του καταστροφικότερου πολέμου στην ιστορία μας όταν αποβιβάστηκε στις ακτές Μ.Ασιας στους τουρκικούς πληθυσμούς με αντικειμενικότητα και ξανασκεφτείτε. Αν θέλουμε μετά από 1000 χρόνια ρεβάνς για την μάχη του Ματζικερτ, ή την άλωση της Πόλης τότε δεν μας σώζει ούτε το enterprise ούτε ο Θεός ο ίδιος. Ας αφήσουμε τον επεκτατισμό για άλλους, και ας αφοσιωθούμε στην βελτίωση της κοινωνίας μας που τόσο ανάγκη μας έχει. Και πάλι συγγνώμη για την απομακρυνση από το αρχικό μας θέμα. Φιλικά, Δημητρης.
α) Αρρωστημένη αντίληψη του τι προβλήματα έχουμε. Δηλαδή το σπουδαιότερο πρόβλημά μας είναι ότι δεν είμαστε κοσμοκράτορες; Γιατί εγώ μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 1.000.000 πράγματα που είναι Σ-Κ-Α-Τ-Α σε αυτή τη χώρα ενώ αυτό δεν ισχύει σε διάφορες άλλες χώρες που δεν είναι όμως καθόλου κοσμοκράτειρες.
β) Σωβινισμός: είμαστε δικαιωματικά οι καλύτεροι. Επειδή γεννηθήκαμε. Μιλάμε δε χρειάστηκε να κάνουμε απολύτως τίποτα!
γ) Σύνδρομο του κακομαθημένου παιδιού: θα έρθουν οι εξωγήινοι μπαμπάδες να μας σώσουν. (αυτό είναι που κάλυψες εσύ).
δ) Διαστρέβλωση και λαγνεία του παρελθόντος.
ε) Διαστρέβλωση και κατασυκοφάντηση του παρόντος.
στ) Εθνικισμός του χειρίστου είδους, από αυτούς που ματοκύλισαν τον κόσμο τόσες και τόσες φορές. "Ο δικός μου προ-προ-προ-προ-προ-πάππος έμενε εδώ πριν από την δικιά σου προ-προ-προ-προ-προ-θεία".
Το θλιβερό είναι ότι δύσκολα μπορείς να κατηγορήσεις αυτά τα άτομα. Ακόμα κι εγώ ένοιωθα έτσι στην ηλικία των 10-15 ετών, χάρη στο υπέροχο εκπαιδευτικό μας σύστημα που μας λέει ακριβώς όλα τα παραπάνω.
quote:
Ναι, αλλά ήταν σωστός σε πολλά επίπεδα. Συνοψίζω τα στοιχεία παθογένειας που κρύβει η χμμ, εψιλολαγνεία:α) Αρρωστημένη αντίληψη του τι προβλήματα έχουμε. Δηλαδή το σπουδαιότερο πρόβλημά μας είναι ότι δεν είμαστε κοσμοκράτορες; Γιατί εγώ μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 1.000.000 πράγματα που είναι Σ-Κ-Α-Τ-Α σε αυτή τη χώρα ενώ αυτό δεν ισχύει σε διάφορες άλλες χώρες που δεν είναι όμως καθόλου κοσμοκράτειρες.
β) Σωβινισμός: είμαστε δικαιωματικά οι καλύτεροι. Επειδή γεννηθήκαμε. Μιλάμε δε χρειάστηκε να κάνουμε απολύτως τίποτα!
γ) Σύνδρομο του κακομαθημένου παιδιού: θα έρθουν οι εξωγήινοι μπαμπάδες να μας σώσουν. (αυτό είναι που κάλυψες εσύ).
στ) Εθνικισμός του χειρίστου είδους, από αυτούς που ματοκύλισαν τον κόσμο τόσες και τόσες φορές. "Ο δικός μου προ-προ-προ-προ-προ-πάππος έμενε εδώ πριν από την δικιά σου προ-προ-προ-προ-προ-θεία".
Το θλιβερό είναι ότι δύσκολα μπορείς να κατηγορήσεις αυτά τα άτομα. Ακόμα κι εγώ ένοιωθα έτσι στην ηλικία των 10-15 ετών, χάρη στο υπέροχο εκπαιδευτικό μας σύστημα που μας λέει ακριβώς όλα τα παραπάνω.
junk,
είσαι απίθανος.
Μπράβο !
quote:quote:
Ναι, αλλά ήταν σωστός σε πολλά επίπεδα. Συνοψίζω τα στοιχεία παθογένειας που κρύβει η χμμ, εψιλολαγνεία:α) Αρρωστημένη αντίληψη του τι προβλήματα έχουμε. Δηλαδή το σπουδαιότερο πρόβλημά μας είναι ότι δεν είμαστε κοσμοκράτορες; Γιατί εγώ μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 1.000.000 πράγματα που είναι Σ-Κ-Α-Τ-Α σε αυτή τη χώρα ενώ αυτό δεν ισχύει σε διάφορες άλλες χώρες που δεν είναι όμως καθόλου κοσμοκράτειρες.
junk,
είσαι απίθανος.
Μπράβο !
Φιλε μου Junk95 τα ειπες ολα...Ελπιδοφορο που υπαρχουν καποιοι που το μυαλο τους δουλευει ακομη.

Διαβάστε τι έκανε το εκστρατευτικό μας σώμα στην αρχή του καταστροφικότερου πολέμου στην ιστορία μας όταν αποβιβάστηκε στις ακτές Μ.Ασιας στους τουρκικούς πληθυσμούς με αντικειμενικότητα και ξανασκεφτείτε
_________________________________________________________________________________________
Αλήθεια εσύ που διάβασες για τα εγκλήματα του Ελληνικού Στρατού στην Μ.Ασία; Εμείς πάντως δεν βρήκαμε τίποτα το αξιόλογο εκτός απο ένα μοναδικό γεγονός που θα στο πούμε όταν απαντήσεις που στο καλό βρήκες βιαιότητες ελλήνων.
Γτάνει πια ο ανθελληνισμός ορισμένων. Αν δεν σας αρέσει που είστε έλληνες να πάτε να ζήσετε στο ΤΑτζικιστάν ή στου Ουμπεκιστάν.Αιντε πιά ,μάς έχετε πρήξει.
quote:
Αλήθεια εσύ που διάβασες για τα εγκλήματα του Ελληνικού Στρατού στην Μ.Ασία; Εμείς πάντως δεν βρήκαμε τίποτα το αξιόλογο εκτός απο ένα μοναδικό γεγονός που θα στο πούμε όταν απαντήσεις που στο καλό βρήκες βιαιότητες ελλήνων.
Χα!
quote:
Αν δεν σας αρέσει που είστε έλληνες να πάτε να ζήσετε στο ΤΑτζικιστάν ή στου Ουμπεκιστάν.
Εγώ προσωπικά λέω να διαλέξω ως μόνιμη κατοικία το Τζατζικιστάν ως μη παραδοσιακή ελληνίδα...